2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

kuzum teşekkür ederiz
ayy ben bitiyorum öyle teyzelere.inandıramazsın kuzum mezun olduğuna inanmaz en iyisi evet teyzecim doğrudur teyzecim demek atanınca git teyzenin yanına teyzee mezun oldum de

Eki Görüntüle 760444 kızlarr yaptım pişsin bakalım şimdi
ama benim güller biraz minik mi oldu ne

tuğbişim benim ikizim yap sende kuşumm
sedefim aksama iftara gel

kuzum ellerine sağlık pek şirin gözüküyolar pişmiş halini de koy olur mu ben irmik helvası yapıcam SEDEFİM seviyomuş gel sedefim gel bütün kılzar gelinnn yiyelim

sagol tatlım ya pişmiş halini koymaya emin olamadım hani oruç zamanı canı çeken olur ya da iftar zamanı diye:26:
hatta bunu koyduğuma da sanırım pişman oldum böyle düşününce:26:

sagol tatlım ya pişmiş halini koymaya emin olamadım hani oruç zamanı canı çeken olur ya da iftar zamanı diye:26:
hatta bunu koyduğuma da sanırım pişman oldum böyle düşününce:26:

ayy yok kuzum canımız çekiyo yalan yok ama sen koymazsan başka sitelerde de görüyoruz zaten.bu tatlıın adı ne rengişim

ayy yok kuzum canımız çekiyo yalan yok ama sen koymazsan başka sitelerde de görüyoruz zaten.bu tatlıın adı ne rengişim

tamam akşama koyayım inşallah canım
irmikli gül kurabiyesi kuşum sen de koy ama olur mu merak ettim helvayı ben de yaparım becerebilirsem

tamam akşama koyayım inşallah canım
irmikli gül kurabiyesi kuşum sen de koy ama olur mu merak ettim helvayı ben de yaparım becerebilirsem

kuzuumm koymayı çok isterdim lakin ben resiimleri bluetooth ile gönderiyodum laptop a laptop un bluetooth u bozulunca gönderemiyorum rengişim.sırf bundan dolayı denemelerdeki soruları çekip gönderemedim:18:ama en kısa zamanda bi ara kablo alıcam böyle yaptığım şeyleri paylaşırım siizlerle

tamam kuşum
evdeki elektrikli süpürgeyi bozdum bende nasıl becerdiysem
motoru yandı ya hu. neyseki babam anlıyor da yapar sanırım

Son düzenleme:

tamam kuşum
evdeki elektrikli süpürgeyi bozdum bende nasıl becerdiysem
motoru yandı ya hu. neyseki babam anlıyor da yapar sanırım

yapar kuzum inşallah olmuyosa da canın sağolsun rengişim boşşverr:122::111:

tubam senin yiğenleri yirim ben kız ne şirinler öyle cidden senelerdir ösym den bende bitek şeker kazandım bu sene maaş verseler olmas mı
renginim çok beceriklisin kız bende geçen bi markanın çıkardıgı portakallı muzulu çilekli irmik serisinden portakalllı revani denedim süper oldu

canım eşimde dedi aynısını onca emek verdin heyecandan yapacagın soruları kaçırdın diye üzüldüm dedi sonra dediki tek maaşta yeter bize ben senin her istediğini alırım sonra çarşıya çıkardı beni bissürü roman aldım ciciler aldım güle oynaya döndük
gelince şunu dedim ailem eşimin canı saolsun mutlulugum huzurum yerinde olsun sınavda ister olsun ister olmasın

rızkı tayin eden ALLAH tır ancak ınsanın da elinden gelenı yapması çalışması alınteri dökmesi gerekir..gerisi ALLAH a bırakılır ..kişi cok dua edıyor cok calısıyor haram yemıyor ALLAH a karsı gelmıyor ancak yıne de sıkıntı ıcın gırıyorsa bu onun sınawıdır sabır göstermesı gerekır...
nette gördüm sizleride rahatlatır inşallah

Son düzenleme:
kızlar neler yapıyosunuz bakayım gün içinde, ben eşşekler gibi yatıyorum başka da hiçbir şey yapmıyorum dizi izliyorum sürekli ve çok sıkıldım ya:18:bünye alışmış ders çalışmaya miskinlik batıyosizde durum nedir merak ettim tabi evli olanlar yemek ev işi yapanlar imrenicek belki bana ama hiç imrenilcek gibi değilim ya patlıyorum resmen sıkıntıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…