olur bence alanın çok iyi.:44: kazmalığım tescillendi rengişim.
bugum senin kazmalığın tescillendiyse benim neyim tescillendi düşünemiyorum bile
Bu topige her girdigimde altta killi adamlar goruyorum
Bu topige her girdigimde altta killi adamlar goruyorum
Bakalim hocam kurtaracakmi... sonuclar bi aciklansa daha saglikli olucak..
alan gayet iyiymişama neresi gelir bilemiyorum:26:
olur bence alanın çok iyi.:44: kazmalığım tescillendi rengişim.
ben de çıkmıyor çok kıl tipleriz ondan mı acaba
Senin yuzundendir kesin zaten
Altta reklamlarda hep killi adamlar donuyor yav. Midem bulandi vallahi.
Hic sizde cikmiyor mu gercekten?
teyzesi olarak 5 yaşındayken bana teslim edebilirsin, 10 yaşına geldiğinde donanımlı olarak ortaokula gönül rahatlığıyla gidebilir ayıptır söylemesi
cloşşş rehberlik öğretmeni olarak atanabiliyo musunuz siz, aslında hemen hemen aynı bölümler. eskiden sınıfçıların da yan alanı varmış, ama şimdi yok
Bakalim hocam kurtaracakmi... sonuclar bi aciklansa daha saglikli olucak..
Hocam sizin brans da ingilizce mi?
tuğbammm çok tatlı yaaa maşallah
ben de anlatayım bi anımı: sınavdan çıktığım gün sinirliydim hatırlarsanız, o sorularla karşılaştığım için bi şok içindeydim. eve geldim, herkese şu gezegendir vitamindir o soruları anlatıyorum, herkes anlamsız anlamsız bakıyo bananeyse sonra bi komşu geldi, vah vah zamanında hemşireliği kazanabilseydin şimdi bunlarla uğraşmıcaktın dedi ne denir bu komşuya
bi tane daha anlatayım. bi kaç gün önce markete çıktım, eve gelirken yan komşumuz türkan teyze balkondaydı. napıyosun teyze dedim, iyiyim yavrum benim torunun mezuniyeti oldu, çok güzel oldu, şöyle oldu böyle oldu anlatıyo.. ardından bombayı patlattı. darısı başına inşallah sen de mezun olursun dedi.türkan teyze ben mezun oldum ya dedim. hayır sen olmadın, sen hala sınavlarla uğraşıyosun, o mezun olduğu gibi işe girdi dedi. türkan teyze ben de sınav açıklanınca gircem işe dedim. aa sen daha sınavlarla uğraş dur nasıl mezunluk o, torun mezun oldu darısı başına dedi
sistem yüzünden öğretmenlerin düştüğü hallerden kesitler sundum size
Eki Görüntüle 760444 kızlarr yaptım pişsin bakalım şimdi
ama benim güller biraz minik mi oldu ne
tuğbişim benim ikizim yap sende kuşumm
sedefim aksama iftara gel
kuzum teşekkür ederiz
ayy ben bitiyorum öyle teyzelere.inandıramazsın kuzum mezun olduğuna inanmazen iyisi evet teyzecim doğrudur teyzecim demek atanınca git teyzenin yanına teyzee mezun oldum de
kuzum ellerine sağlık pek şirin gözüküyolar pişmiş halini de koy olur mu ben irmik helvası yapıcam SEDEFİM seviyomuş gel sedefim gel bütün kılzar gelinnn yiyelim
sagol tatlımya pişmiş halini koymaya emin olamadım hani oruç zamanı canı çeken olur ya da iftar zamanı diye:26:
hatta bunu koyduğuma da sanırım pişman oldum böyle düşününce:26:
ayy yok kuzum canımız çekiyo yalan yok ama sen koymazsan başka sitelerde de görüyoruz zaten.bu tatlıın adı ne rengişim
tamam akşama koyayım inşallah canım
irmikli gül kurabiyesi kuşum sen de koy ama olur mu merak ettim helvayı ben de yaparım becerebilirsem
kuzuumm koymayı çok isterdim lakin ben resiimleri bluetooth ile gönderiyodum laptop a laptop un bluetooth u bozulunca gönderemiyorum rengişim.sırf bundan dolayı denemelerdeki soruları çekip gönderemedim:18:ama en kısa zamanda bi ara kablo alıcam böyle yaptığım şeyleri paylaşırım siizlerle
tamam kuşum
evdeki elektrikli süpürgeyi bozdum bende nasıl becerdiysem
motoru yandı ya hu. neyseki babam anlıyor da yapar sanırım
canım eşimde dedi aynısını onca emek verdin heyecandan yapacagın soruları kaçırdın diye üzüldüm dedi sonra dediki tek maaşta yeter bize ben senin her istediğini alırım sonra çarşıya çıkardı beni bissürü roman aldım ciciler aldım güle oynaya döndükNilim eşin kazanamazsın diye değil sen emek verdin diye üzülmüştür eminim, yukarda dediğim gibi sende sakin ol yıpratma kendini ders çalışıp eşimi kenarda bıraktım diyosun sınav bitti yaz geldi ATAMA SONUCUn belli olana kadar VUR PATLASIN ÇAL OYNASIN sonrasında da inşallah KAZANDIK HALAYINA GELİRİM... tersi durumu şimdiden düşünüp kötüyü çağırma iyi düşün iyi olsun inşallah...
Kızlar uzun zamandır tam takipci değilim hepinzin Ramazan Ayı Mübarek olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?