kızlar neler yapıyosunuz bakayım gün içinde, ben eşşekler gibi yatıyorum başka da hiçbir şey yapmıyorum dizi izliyorum sürekli ve çok sıkıldım ya:18:bünye alışmış ders çalışmaya miskinlik batıyosizde durum nedir merak ettim tabi evli olanlar yemek ev işi yapanlar imrenicek belki bana ama hiç imrenilcek gibi değilim ya patlıyorum resmen sıkıntıdan
kızlar neler yapıyosunuz bakayım gün içinde, ben eşşekler gibi yatıyorum başka da hiçbir şey yapmıyorum dizi izliyorum sürekli ve çok sıkıldım ya:18:bünye alışmış ders çalışmaya miskinlik batıyosizde durum nedir merak ettim tabi evli olanlar yemek ev işi yapanlar imrenicek belki bana ama hiç imrenilcek gibi değilim ya patlıyorum resmen sıkıntıdan
gene iyiymiş kız sen tatlı yapıyormuşsun bende o da yok
aynı ben de öyleyim canım tatlı yapıyorum sürekli
internette olmasa kafayı yerdim heralde
oyunkoliklerdensin sende o zamanFeyste oyun oynuyorum sürekli.
tubam senin yiğenleri yirim ben kız ne şirinler öyle cidden senelerdir ösym den bende bitek şeker kazandımbu sene maaş verseler olmas mı
renginim çok beceriklisin kız bende geçen bi markanın çıkardıgı portakallı muzulu çilekli irmik serisinden portakalllı revani denedim süper oldu
canım eşimde dedi aynısını onca emek verdin heyecandan yapacagın soruları kaçırdın diye üzüldüm dedi sonra dediki tek maaşta yeter bize ben senin her istediğini alırım sonra çarşıya çıkardı beni bissürü roman aldım ciciler aldım güle oynaya döndük
gelince şunu dedim ailem eşimin canı saolsun mutlulugum huzurum yerinde olsun sınavda ister olsun ister olmasın
Hay seveyim ben o kazmayıKız ben bu topiğin babannesiyim 29.5tan 32 yaşı doldurdum 1981 peeeee
Birkaç kere söyledim 3 yıl Rehber Öğretmen olarak çalıştım, ÖSYM ile 20 buluşmamız oldu sonrasını saymadım bile ÖSS+ ÖYS yeni ÖSS LES ALES KPDS ÜDS KPSS ssssssssss ler bitmedi babasınısını satıyım (anasını diyemedim ucu bana dokunuyor)
Her sınav sonrası milletin netler uçar benimkini ben hiç bilmem
'Oooo sınav çok kolaydı, ben şurayı kazandım oğlummmm 'diyenleri çok duyarım sonuç açıklanır bunu söyleyenlerin % 90 ı fossssss
- Noldu hacımmmm he söyle hele noldu ?
- Sorma ya kaydırdım herhalde
-hımmmm yazık tüh napsak
Dur buğu_su dur biraz ağlarız hep birlikte üzülürüz paylaşırız ama sen biraz sakin ol, senden gidenlere yazık değil mi daha yaş kaç kaçıncı buluşma dur bakalım biraz ( bu sözlerim tüm üzülenlere)
Tubishhh
Lisans + Tezsiz Yüsek Lisans diplomam MEB onaylı 47 gün askerlik yaparak Erzurumda kış kıyamette aldığım 210 saatlik Rehberlik Sertifikam var gelelim sonuca 3 yıl özel sektörde zaman kaybettim ama geliştimBir öğrencim bu yıl PDR den mezun olup benle aynı sınava girdi Hakim ve Avukat olup işe başlayanlar bile var İnşallah Tıp a gönderdiklerimi beklemeden işe başlamak nasip olur...
Evde kalmak diye birşey yoktur yalnız yaşamayı seçmek vardır ya da nasibin zamanı gelmemiştir bana 28 de geldi, evlenmiyor musun diyenleri öldüresim gelirdi... Evlenmek aklımda bile yokken 3 ay içinde nişan düğün bitti ... Seni maaşın için alacak adam almasın zaten!!!
Eylülde 3 yaşını dolduracak bir cimcimeyle bukadar çalışabildim ne yapayım?
Annesiiii biz neden çiş yapıyoruz ? sorusunu duymak bile diplomamı unutturuyor
Lütfen yıpratma kendini
böyle yapmayı dene istersen
Hiçbirinizi kırmak üzmek istemem nolur beni yanlış anlamayın bu iki arkadaşa söylediklerim aslında hepinizedir şukadarcık şeyi yaklaşık 50 dadikada yazdım niye acaba
Rahat olun rahat olun rahat olunnnnnn
Elinizden geleni yaptınız ya da yapmadınız artık karar verme zamanı dinlenme zamanı yarın yaşayacağınıza dair elinizde garanti var mı? Bugünün tadını çıkarın!!! Biriniz bisiklet alacaktım demiş, inşallah atanır ama olmazsa durumu o çocuklara anlatıp birer çikolata alsın, emin oluno çocuklar yaşı 20 ve üzeri olanlardan daha çok destek olur
Sağlıcakla kalın ....
Cadım uyandı uyanacak
Feyste oyun oynuyorum sürekli.
kızlar şu tercih meselesi nasıl oluyor?össde kontenjanlar belliydi okul adı ve bölüm adı yazıyorduk ama orada 40 kişi falan oluyordu ama burda diyelimki manisada a ortaokulunda fen bilgisi öğretmen ihtiyaç sayısı:1 tüm iller bu şekilde açıklıyor ve biz nokta atışı mı yapıyoruz?ama bu çok riskli değil mi ya:26:çünkü benim önümdeki çok yüksek puan almış olabilir ama memleketi diye ya da şarkı bitiriyim diye benim yazacağım ücra bir yeri yazabilir ve önüme geçip o ihtimali kapatabilir bu durumda 26.tercihi tüm öğretmenlerin açması gerekmiyor mu açmayan sanki çok büyük riske giriyor gibi geldi bana:18:şöyle olsa daha mantıklı değil mi manisa ilinin a ilçesindeki fen bilgisi öğretmenliğine talibim şeklinde bir tercih yapsak çok daha iyi:44:beni aydınlatır mısınız:106:
canım ben de erkek arkadaşımdan biliyorum puanına en yakın gelen yerleri yazman lazım. yani mesela ben kendi memleketimi istiyorum ama puanım yetmiyorsa ölü tercih yapmış olurum. 26yı herkes açmıyor. puanı iyi olanlar zaten açmaz. tercih yapmak sınav kadar zor neredeyse. teker teker incelemek gerekiyor. doğu görevini zaten yapmamız gerektiği için ve en çok o yerlerin gelme ihtimali yüksek olduğu için oraları öncelikli terchi etmemiz gerekiyor. batının gelmesi zor şuanki durumda ama puanın yetiyorsa yaparsın elbette. biraz da şans ama benim edebiyat öğretmeni arkadaşım 82 aldı ve İstanbul'un bi semtini kazandı geçen yıl. karışık yani
çok karışıkmış hakikaten renk kuşum yaa :44: peki kılavuzda hangi okul kaç puanla almış onları görebilcek miyiz? yoksa kılavuzda sadece ihtiyaç olan yerler mi yer alıcak?
kpsshayalim risk tabii ki, 26 yı aç her ihtimale karşı
kılavuzda ihtiyaç olan yerler yazıyor tatlım.
ama kaç puanla aldığı yazmıyordu hatırladığım kadarıyla:44: şansa göre yapılıyor biraz da canım.yani bir ilde 10 kişilik açık varsa sen ona güvenip yazıyorsun ama senden yüksek 10 kişi orayı zaten yazdıysa tercih boşa gitmiş oluyor.önceden bilemiyorsun haliyle.
benim tercihim ettiğim örneğin İstanbul'u kimse tercih etmediyse o arkadaşım gibi İstanbul'a atanmam da söz konusu olabiliyor mesela
ama riske atmamak gerek.
ayy memurlar nete girmicem artık. nolmuş bu insanlara, branşlar birbirleriyle kavga etmekten başka bişey yapmıyor. bizi bu hale getiren biz değiliz ki, atıyorum bi okul öncesi 50 ile atanıyosa bi fenci 90 ile atanıyosa suç okul öncesinin mi? fencinin okul öncesini suçlamaya ne hakkı var. ben de kızıyorum bu haksızlığa ama gidip de hıncımı okul öncesinden almıyorum. bunu bu hale getiren başımızdaki. haa bi de yazmışlar ki nedense tüm intahar vakaları branşçılardan geliyo hiç sınıfçı intahar etmedi, her şey haram zıkkım olsun sınıfçılara yazmış. tez vakitte belalarını bulsun sınıfçılar yazmış. Allahım inanamadımbi de öğretmen olucak o şahıs. sistem ne hale getirdi durumu, artık öğretmenler kapışıyo birbiriyle, yazık.
hımm evet şans kuzum, ama yine de sanırım çok alan yerleri yazmak daha güvenilir. gerçi herkeste gene aynı mantık olucak, açıkta kalmıyayım çok alan yerleri yazayım dicek. ben bi kere duymuştum. biri antalyada 1 kişi alan yeri yazmış, oraya yerleşmiş, demek ki kimse güvenemeyip orasını yazmamış. en güveniliri 26 yı açmak
ya kuzum memurlar net kim ya?
hiç sevmiyorum o siteyi. sanki doldurmuşlar çoğu kalitesizleri oraya.
hele zaten öğretmen oldukları dahi belli değil. bir kez gireyim dedim ya öyle yazışmalar var ki ne terbiye kalmış ne şeref.
diyorum ya onların öğretmen olduğundan bile şüpheliyim. hepsi birbirini küçük görmeye çalışıyor. reelde yapamadıklarını sanalda yapmaya çalışıyorlar.
hiç bana göre değil vallahi siz de girmeyin yazık giden zamanınıza
aynen kuzum girmicem bi daha, paso hakaret var. son dakika haberleri görürüm diye giriyorum da açıklanınca zaten ösym nin sitesinde olcak başka şeye gerek yok. peki kuzum kılavuz puanların açıklanmasından ne zaman sonra açıklanıyor?
evet canım iyice incelemek gerekiyor haliyle
biz yine de düz mantık en çok alanları yazacağız mecburen. 26yı da açınca cehenemin dibine de gideriz gelirse. ne yapalım
tek atanalım da
aynen kuzum girmicem bi daha, paso hakaret var. son dakika haberleri görürüm diye giriyorum da açıklanınca zaten ösym nin sitesinde olcak başka şeye gerek yok. peki kuzum kılavuz puanların açıklanmasından ne zaman sonra açıklanıyor?
bilmem ki kuzum:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?