Hay seveyim ben o kazmayı
Kız ben bu topiğin babannesiyim 29.5tan 32 yaşı doldurdum 1981 peeeee
Birkaç kere söyledim 3 yıl Rehber Öğretmen olarak çalıştım, ÖSYM ile 20 buluşmamız oldu sonrasını saymadım bile ÖSS+ ÖYS yeni ÖSS LES ALES KPDS ÜDS KPSS ssssssssss ler bitmedi babasınısını satıyım (anasını diyemedim ucu bana dokunuyor
)
Her sınav sonrası milletin netler uçar benimkini ben hiç bilmem
'Oooo sınav çok kolaydı, ben şurayı kazandım oğlummmm 'diyenleri çok duyarım sonuç açıklanır bunu söyleyenlerin % 90 ı fossssss
- Noldu hacımmmm he söyle hele noldu ?
- Sorma ya kaydırdım herhalde
-hımmmm yazık tüh napsak
Dur buğu_su dur biraz ağlarız hep birlikte üzülürüz paylaşırız ama sen biraz sakin ol, senden gidenlere yazık değil mi daha yaş kaç kaçıncı buluşma dur bakalım biraz ( bu sözlerim tüm üzülenlere)
Tubishhh
Lisans + Tezsiz Yüsek Lisans diplomam MEB onaylı 47 gün askerlik yaparak Erzurumda kış kıyamette aldığım 210 saatlik Rehberlik Sertifikam var gelelim sonuca 3 yıl özel sektörde zaman kaybettim ama geliştim
Bir öğrencim bu yıl PDR den mezun olup benle aynı sınava girdi Hakim ve Avukat olup işe başlayanlar bile var İnşallah Tıp a gönderdiklerimi beklemeden işe başlamak nasip olur...
Evde kalmak diye birşey yoktur yalnız yaşamayı seçmek vardır ya da nasibin zamanı gelmemiştir bana 28 de geldi, evlenmiyor musun diyenleri öldüresim gelirdi... Evlenmek aklımda bile yokken 3 ay içinde nişan düğün bitti ... Seni maaşın için alacak adam almasın zaten!!!
Eylülde 3 yaşını dolduracak bir cimcimeyle bukadar çalışabildim ne yapayım?
Annesiiii biz neden çiş yapıyoruz ? sorusunu duymak bile diplomamı unutturuyor
Lütfen yıpratma kendini
böyle yapmayı dene istersen
Hiçbirinizi kırmak üzmek istemem nolur beni yanlış anlamayın bu iki arkadaşa söylediklerim aslında hepinizedir şukadarcık şeyi yaklaşık 50 dadikada yazdım niye acaba
Rahat olun rahat olun rahat olunnnnnn
Elinizden geleni yaptınız ya da yapmadınız artık karar verme zamanı dinlenme zamanı yarın yaşayacağınıza dair elinizde garanti var mı? Bugünün tadını çıkarın!!! Biriniz bisiklet alacaktım demiş, inşallah atanır ama olmazsa durumu o çocuklara anlatıp birer çikolata alsın, emin oluno çocuklar yaşı 20 ve üzeri olanlardan daha çok destek olur
Sağlıcakla kalın ....
Cadım uyandı uyanacak