türkçe öğretmenliği il il norm açıkları
Adıyaman:
ayfon: 107
aksaray: 49
ağrı: 194
amasya:42
ankara:
antalya: 70
ardahan: 12
artvin: 16
aydın: 91
balıkesir:114
bayburt:9
Batman:
Bartın:
bilecik: 38
bingöl:23
bitlis:
bolu: 4
burdur:
bursa: 354
çanakkale: 36
çankırı: 19
çorum:
denizli:87
diyarbakır: 292
edirne:
elazığ:50
erzincan: 8
erzurum: 79
eskişehir:73
gaziantep:344
giresun:
gümüşhane: 12
hakkari: 69
hatay: 295
ısparta: 34
içel: 229
istanbul: 1657
izmir: 584
kars:48
kastamonu:
kayseri: 140
karaman: 17
kırıkkale:
kırklareli: 43
kırşehir: 6
kocaeli: 341
konya:369
kütahya: 42
malatya:98
manisa:
k.Maraş:130
mardin: 140
muğla: 86
muş:94
nevşehir:20
niğde:42
ordu: 23
rize:
sakarya: 57
samsun: 115
siirt: 27
sinop: 17
sivas: 58
tekirdağ:37
tokat: 96
trabzon:73
tunceli:4
şanlıurfa: 354
uşak:16
şırnak: 108
van:316
yozgat: 46
zonguldak:22
ığdır: 30
yalova:
karabük:37
kilis: 4
osmaniye: 46
düzce: 48
toplam: 8.764
not: memurlar netten alıntıdır
tubişimm sen de çok emek verdin. o tarih için tarih topiği bile açtın. bu kadar emek boşa çıkmaz. olcak kuzum olcak, atanıcaksın ben inanıyorum.
inşallah kazanırsın canım . netlerine maaşallahcanlarım
sın
av hakkında konuşmak pek istemiyorum. yani güzeldi ama benim her sen güzel geçer sonra atanamam
ama eğitim 61 gygk 86 alan 30 civarı diye hesapladım.
nasip artık
günaydın kızlar bakıcam bugün sanırım sorulara dayanamayıp tüm umudum bitsin beklemeyeyim bari
Yaa bırak kusursuzdeli,her şey kabak gibi meydanda,adamlar yapmış 30-35;22 yapan kazmayı mı alacaklar ?
TubishhhDiplomalı işsiz kız mı olacam benEvde mi kalacam ben Nasıl bu kadar kötü netler yaptım Alanda yedi bitirdi beni Umudum yok artık valla bıktım usandım heee kendimi yedim ulen allah belanı versin ösym
kızlarrrrr irmik tatlısı yapacağım ama karar veremedim hangisini yapayım
kendimi tatlılara verdim artık
güzel olursa fotoğrafını koyarım iftardan sonraya
Şansımız olur mu acep bu netlerle sedefim
Hay seveyim ben o kazmayıKız ben bu topiğin babannesiyim 29.5tan 32 yaşı doldurdum 1981 peeeee
Birkaç kere söyledim 3 yıl Rehber Öğretmen olarak çalıştım, ÖSYM ile 20 buluşmamız oldu sonrasını saymadım bile ÖSS+ ÖYS yeni ÖSS LES ALES KPDS ÜDS KPSS ssssssssss ler bitmedi babasınısını satıyım (anasını diyemedim ucu bana dokunuyor)
Her sınav sonrası milletin netler uçar benimkini ben hiç bilmem
'Oooo sınav çok kolaydı, ben şurayı kazandım oğlummmm 'diyenleri çok duyarım sonuç açıklanır bunu söyleyenlerin % 90 ı fossssss
- Noldu hacımmmm he söyle hele noldu ?
- Sorma ya kaydırdım herhalde
-hımmmm yazık tüh napsak
Dur buğu_su dur biraz ağlarız hep birlikte üzülürüz paylaşırız ama sen biraz sakin ol, senden gidenlere yazık değil mi daha yaş kaç kaçıncı buluşma dur bakalım biraz ( bu sözlerim tüm üzülenlere)
Tubishhh
Lisans + Tezsiz Yüsek Lisans diplomam MEB onaylı 47 gün askerlik yaparak Erzurumda kış kıyamette aldığım 210 saatlik Rehberlik Sertifikam var gelelim sonuca 3 yıl özel sektörde zaman kaybettim ama geliştimBir öğrencim bu yıl PDR den mezun olup benle aynı sınava girdi Hakim ve Avukat olup işe başlayanlar bile var İnşallah Tıp a gönderdiklerimi beklemeden işe başlamak nasip olur...
Evde kalmak diye birşey yoktur yalnız yaşamayı seçmek vardır ya da nasibin zamanı gelmemiştir bana 28 de geldi, evlenmiyor musun diyenleri öldüresim gelirdi... Evlenmek aklımda bile yokken 3 ay içinde nişan düğün bitti ... Seni maaşın için alacak adam almasın zaten!!!
Eylülde 3 yaşını dolduracak bir cimcimeyle bukadar çalışabildim ne yapayım?
Annesiiii biz neden çiş yapıyoruz ? sorusunu duymak bile diplomamı unutturuyor
Lütfen yıpratma kendini
böyle yapmayı dene istersen
Hiçbirinizi kırmak üzmek istemem nolur beni yanlış anlamayın bu iki arkadaşa söylediklerim aslında hepinizedir şukadarcık şeyi yaklaşık 50 dadikada yazdım niye acaba
Rahat olun rahat olun rahat olunnnnnn
Elinizden geleni yaptınız ya da yapmadınız artık karar verme zamanı dinlenme zamanı yarın yaşayacağınıza dair elinizde garanti var mı? Bugünün tadını çıkarın!!! Biriniz bisiklet alacaktım demiş, inşallah atanır ama olmazsa durumu o çocuklara anlatıp birer çikolata alsın, emin oluno çocuklar yaşı 20 ve üzeri olanlardan daha çok destek olur
Sağlıcakla kalın ....
Cadım uyandı uyanacak
kızlarrrrr irmik tatlısı yapacağım ama karar veremedim hangisini yapayım
kendimi tatlılara verdim artık
güzel olursa fotoğrafını koyarım iftardan sonraya
çok severim bana da bana daaaa :122:ayy kuzum kalplerimiz birbende dün yapacaktım sonra sorularla meşgul olup yapamadım bugün yapıcam.şam tatlısıyla irmik helvası arasında gelip gitmekteyim.sanırım irmik helvası yaparım iftardan sonra
Hay seveyim ben o kazmayıKız ben bu topiğin babannesiyim 29.5tan 32 yaşı doldurdum 1981 peeeee
Birkaç kere söyledim 3 yıl Rehber Öğretmen olarak çalıştım, ÖSYM ile 20 buluşmamız oldu sonrasını saymadım bile ÖSS+ ÖYS yeni ÖSS LES ALES KPDS ÜDS KPSS ssssssssss ler bitmedi babasınısını satıyım (anasını diyemedim ucu bana dokunuyor)
'Oooo sınav çok kolaydı, ben şurayı kazandım oğlummmm 'diyenleri çok duyarım sonuç açıklanır bunu söyleyenlerin % 90 ı fossssss
-hımmmm yazık tüh napsak
Dur buğu_su dur biraz ağlarız hep birlikte üzülürüz paylaşırız ama sen biraz sakin ol, senden gidenlere yazık değil mi daha yaş kaç kaçıncı buluşma dur bakalım biraz ( bu sözlerim tüm üzülenlere)
Tubishhh
Lisans + Tezsiz Yüsek Lisans diplomam MEB onaylı 47 gün askerlik yaparak Erzurumda kış kıyamette aldığım 210 saatlik Rehberlik Sertifikam var gelelim sonuca 3 yıl özel sektörde zaman kaybettim ama geliştimBir öğrencim bu yıl PDR den mezun olup benle aynı sınava girdi Hakim ve Avukat olup işe başlayanlar bile var İnşallah Tıp a gönderdiklerimi beklemeden işe başlamak nasip olur...
Evde kalmak diye birşey yoktur yalnız yaşamayı seçmek vardır ya da nasibin zamanı gelmemiştir bana 28 de geldi, evlenmiyor musun diyenleri öldüresim gelirdi... Evlenmek aklımda bile yokken 3 ay içinde nişan düğün bitti ... Seni maaşın için alacak adam almasın zaten!!!
Lütfen yıpratma kendini
Hiçbirinizi kırmak üzmek istemem nolur beni yanlış anlamayın bu iki arkadaşa söylediklerim aslında hepinizedir şukadarcık şeyi yaklaşık 50 dadikada yazdım niye acaba
Elinizden geleni yaptınız ya da yapmadınız artık karar verme zamanı dinlenme zamanı yarın yaşayacağınıza dair elinizde garanti var mı? Bugünün tadını çıkarın!!! Biriniz bisiklet alacaktım demiş, inşallah atanır ama olmazsa durumu o çocuklara anlatıp birer çikolata alsın, emin oluno çocuklar yaşı 20 ve üzeri olanlardan daha çok destek olur
Sağlıcakla kalın ....
Cadım uyandı uyanacak
kusursuzdelim sağol çok haklısın.ama işte içimizi dökebileceğimiz bir burası var be canımevet bizden önemli değil sınav ama insan emeğinin karşılığını alamayınca da üzülüyo ya.neyse sonuçlar açıklansın biz de rahata erelim anca o kurtarır bizi bu arada alan sınavından sonra yeğenimle aramda geçen konuşmayı yazayım size.ben eve gelince koştu sarıldı bende yemediğim şekerleri verdim ona sonra,
-teyzee
-efendim fıstık
-kazanır mıyım diyodun ya kazandın mı sen şimdi
-niye ki
-eeee teyze şeker kazanmışsın işte
-anca şeker kazanırım zaten ben teyzeeemm
-hımmmm yazık tüh napsak
Tubishhh
Lütfen yıpratma kendini
Sağlıcakla kalın ....
Cadım uyandı uyanacak
çok severim bana da bana daaaa :122:
hay ağzına sağlık canım benim ne güzel yazmışsın, aynılarını düşünüyorumyarına çıkacağımız ne malum. hayat akıp gidiyo, üzülsek de sevinsek de olan oldu sınav bitti, zamanı geri döndüremeyiz. bari tercih sonuçlarına kadar boşuna üzülmeyelim. ondan sonra zaten seviniceğimizi biliyorum ama tut ki olmadı, onu da o zaman düşünürüz. siyah şapka olmayın sarı şapka olun bakiim ağlayan smile görürsem babaannenizi çağırıcam ona göre
tatlı cadıyı öp benim için
Kizlar merhaba uzaktan takip ettim sizi hep..fikrinizi almak istiyorm ilk girisim fikir yurutemiyorum.. gkgy 61- egitim 62 -alan 43 veya 45.. sadece istanbul yazabilirim baska sansim yok. Istanbul olma olasiligini nasil yorumlarsinz kizlar..
Kizlar merhaba uzaktan takip ettim sizi hep..fikrinizi almak istiyorm ilk girisim fikir yurutemiyorum.. gkgy 61- egitim 62 -alan 43 veya 45.. sadece istanbul yazabilirim baska sansim yok. Istanbul olma olasiligini nasil yorumlarsinz kizlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?