Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sonra bir bebek yaparsın onunla oyalanırsın kuzumpazar akşamı istanbula gidiyorum kuzum eşimle tanışma yıldönümümüz
hemde araba almıştık onu üstümüze alıp biraz vakit geçirip ankaraya evimize doğru yola çıkacağız
zaten kurs 12 sinde başlıyormuş
anca evimi yerleştirir biraz hazırlık yaparım canım bide zayıfladım giyecek birşeyim yok alışveriş yaparım
tabii önce bu sınav sonuçlarının açıklanması lazım
atanamdıysam kurs beni biraz oyalar ama ya sonra?
Diplomalı işsiz kız mı olacam benEvde mi kalacam benNasıl bu kadar kötü netler yaptımAlanda yedi bitirdi beniUmudum yok artık valla bıktım usandım heee kendimi yedim ulen allah belanı versin ösym
sonra bir bebek yaparsın onunla oyalanırsın kuzum
ama sonraya odaklanma sen netlerin kötü değil
Diplomalı işsiz kız mı olacam benEvde mi kalacam benNasıl bu kadar kötü netler yaptımAlanda yedi bitirdi beniUmudum yok artık valla bıktım usandım heee kendimi yedim ulen allah belanı versin ösym
tubişim sen de kaç çıktı yavrum?
anlaştık kuzum ama aynı yere atanacağız
bebeği büyütmeme yardım edeceksin yok öyle sevip kaçmak
25 kuzum 25 yarı yarıya millet uçmuş bizden bende mi kapasite yok anlayamadım ki
benim de öyle kuzum. sen bizde 48 net yapan zat-ı muhteremi duydun mu
yine mi bir pislik dönüyor acaba
25 kuzum 25 yarı yarıya millet uçmuş bizden bende mi kapasite yok anlayamadım ki
benim de öyle kuzum. sen bizde 48 net yapan zat-ı muhteremi duydun mu
yine mi bir pislik dönüyor acaba
O şahıslardan bizde de var renginim merak etme ama gelgelelim nasıl yaptılar ettiler bilemedim ben:26:
aynen Allah bilir.
elbette birileri atanacak ama bizler de olur muyuz içlerinde
anlaştık kuzum ama aynı yere atanacağız
bebeği büyütmeme yardım edeceksin yok öyle sevip kaçmak
evet bir can sıkıntısı da benden
bu yıl benim 2 girişim oldu
matematik hariç iyi hazırlanmıştım
kendi adıma bu iş matematikte bitiyor
15 mat yapsaydım bu durumda olmazdım
standart sapmayı bilmem ama geçen yıla göre puanım 81 geliyor bana kesinlikle yetmez nrehberlik ataması yaparsa giderim yapmazsa yeni bir yol çizmem lazım..
cloşşş rehberlik öğretmeni olarak atanabiliyo musunuz siz, aslında hemen hemen aynı bölümler. eskiden sınıfçıların da yan alanı varmış, ama şimdi yok
Kaç aydır çalışıyorsunuz kendinizi yiyip bitirmenin sonu gelmeyecek mi!!!
Netlerinize bakmayın arkadaşım!!!! Sonucunuza bakınca üzülmeyin!!!
Burası Türkiye, ne olacağı belli olmaz atama kontenjanı demiyorum ATAMA SONUÇLARI belli olmadan dünyayı kendinize dar etmeyin!!!
Nilcim döneceğim ben sana:) clementine mesajım ulaştımı bilmiyorum... 715 diyim gerisini sen anla msj gelmediyse söyle detayları tekrar yazarım kuzum
Kısıtlı zamanda geldim geniş zamanda tek tek döveceğim hepinizi
Biz de bi yerlerden atanamıyor muyuz sedefim
perimmm çok teşekkür ederim iyi dileklerin için ben de her an bekliyorum valla kuzum hiç belli olmuyo çünkü ne zaman açıklıcakları. barkod sistemi de vardı bizde, o yüzden de bu aralar açıklanır diye düşünüyorum. hepimiz için hayırlısı kuzum, sen nasılsın ne zamandır mesaj atıcam sana bi türlü kısmet olmadı. katiplik işini merak ediyorum canım benimİyi Akşamlar Herkese
Mesajdan anladığım kadarıyla sonuçlar açıklanacak sanırım...
Hayırlısı olsun hepiniz için, dilerim ki istediğiniz güzel yerlere yerleşirsiniz
Bu arada sizi strese sokmak istemem kesinlikle ama geçen sene üniversite yerleştirmeleri de gece 11 de açıklanmıştı.
2012 Ortaöğretim KPSS'ye girmiştim o da gündüz 11 gibi açıklanmıştı...
İnşallah güzel haberlerinizi en kısa zamanda almak dileğiyle
ahh be kuzum ben sana bakma diyorum ya sen niye benim sözümü dinlemiyosun yakındır açıklanmasını, ben de istiyorum bir an önce eylül gelsin, şu süreçler geçsin bitsin de önümüze bakalımkızlar dayanamadım ve baktım sorulara ama buraya yazmıcam çünkü sorulara kaç gün geçtikten sonra baktım kendi içimde bile emin değilim bir tek eğitim sorularını 3 soru ile net bir şekilde hatırladım birde alan sorularını...alanda boş bıraktıklarımı işaretlesem 8soruda 5i doğru olucakmış geri kalan 3 soruda hiçbir fikrim yoktu...alanımdan gene yapmışım beni en çok öyt soruları batırdı salak salak soruları vardı zatengkgy ye bakıyım dedim bakmaz olaydım şöyle söyleyeyim kızlar alandan 50 net yapsam bile atanma ihtimalim çook zor olur baktığım kadarıyla gkgy diye bir şey yok çünkü bende canım sıkkın ya hazır ben bakmışken açıklansın bu gecede sonuçlar şok etkisi olsun bitsin