2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Diplomalı işsiz kız mı olacam benEvde mi kalacam benNasıl bu kadar kötü netler yaptımAlanda yedi bitirdi beniUmudum yok artık valla bıktım usandım heee kendimi yedim ulen allah belanı versin ösym

sonra bir bebek yaparsın onunla oyalanırsın kuzum
ama sonraya odaklanma sen netlerin kötü değil

kızlar bide bişey söyleyeceğim

benim gy gt 70 bile değil

eğitim 64

bu miillet nasıl gy gt 90 buldu eğitimden 70in üstüne çıktı

lan o kadar da çalıştım nerde yanlış yaptım acaba:44::44:

Diplomalı işsiz kız mı olacam benEvde mi kalacam benNasıl bu kadar kötü netler yaptımAlanda yedi bitirdi beniUmudum yok artık valla bıktım usandım heee kendimi yedim ulen allah belanı versin ösym

tubişim sen de kaç çıktı yavrum?

anlaştık kuzum ama aynı yere atanacağız

bebeği büyütmeme yardım edeceksin yok öyle sevip kaçmak

teyzesi olarak 5 yaşındayken bana teslim edebilirsin, 10 yaşına geldiğinde donanımlı olarak ortaokula gönül rahatlığıyla gidebilir ayıptır söylemesi

cloşşş rehberlik öğretmeni olarak atanabiliyo musunuz siz, aslında hemen hemen aynı bölümler. eskiden sınıfçıların da yan alanı varmış, ama şimdi yok

haa şöyle, sonunda benimle aynı düşünen birini buldum. bırakma beni ben baş edemiyom bu delilerle yahuu.. kendilerini yiyip bitirdiler harap ettiler, sürekli depresif mod, kızıyorum ama
yahu kızlar atanamadınız yazısını görünce ağlayın zırlayın bişey demicem de hakikaten burası türkiye burda ne olucağı hiç belli olmuyo. bakın sınıfçılardan yıllardır çok alım oluyodu ama geçen yıl 324 kişi alınmıştı. kim beklerdi ki bu kadar az.. bi de bu örneğin tam tersini düşünün. branşçılarda düşük alım oldu hep, ama ya bu yıl çok alım olursa? neyin ne olucağı hiç belli olmaz. tercih sonuçlarına kadar ağlayan smile yı yasaklıyorum

perimmm çok teşekkür ederim iyi dileklerin için ben de her an bekliyorum valla kuzum hiç belli olmuyo çünkü ne zaman açıklıcakları. barkod sistemi de vardı bizde, o yüzden de bu aralar açıklanır diye düşünüyorum. hepimiz için hayırlısı kuzum, sen nasılsın ne zamandır mesaj atıcam sana bi türlü kısmet olmadı. katiplik işini merak ediyorum canım benim
ahh be kuzum ben sana bakma diyorum ya sen niye benim sözümü dinlemiyosun yakındır açıklanmasını, ben de istiyorum bir an önce eylül gelsin, şu süreçler geçsin bitsin de önümüze bakalım

türkçe öğretmenliği il il norm açıkları

Adıyaman:

ayfon: 107

aksaray: 49

ağrı: 194

amasya:42

ankara:

antalya: 70

ardahan: 12

artvin: 16

aydın: 91

balıkesir:114

bayburt:9

Batman:

Bartın:

bilecik: 38

bingöl:23

bitlis:

bolu: 4

burdur:

bursa: 354

çanakkale: 36

çankırı: 19

çorum:

denizli:87

diyarbakır: 292

edirne:

elazığ:50

erzincan: 8

erzurum: 79

eskişehir:73

gaziantep:344

giresun:

gümüşhane: 12

hakkari: 69

hatay: 295

ısparta: 34

içel: 229

istanbul: 1657

izmir: 584

kars:48

kastamonu:

kayseri: 140

karaman: 17

kırıkkale:

kırklareli: 43

kırşehir: 6

kocaeli: 341

konya:369

kütahya: 42

malatya:98

manisa:

k.Maraş:130

mardin: 140

muğla: 86

muş:94

nevşehir:20

niğde:42

ordu: 23

rize:

sakarya: 57

samsun: 115

siirt: 27

sinop: 17

sivas: 58

tekirdağ:37

tokat: 96

trabzon:73

tunceli:4

şanlıurfa: 354

uşak:16

şırnak: 108

van:316

yozgat: 46

zonguldak:22

ığdır: 30

yalova:

karabük:37

kilis: 4

osmaniye: 46

düzce: 48

toplam: 8.764

not: memurlar netten alıntıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…