• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Ya cuma ya da pazartesi diye okudum bende biraz önce ama bu saatten sonra olmaz sanki. Hafta içine kaldı yine sanki.

Umarım herkes hayırlı sonuçlar alır , okudum bir kaç sayfa sanki hepiniz umudunuzu kesmişsiniz :20:Sedefte size moral vermeye çalışıyor :1:

sedefim hep pozitif zaten beni çalışmaya başlatan da O kıyamam Ona:29::29:
bence de öyle olur bu saatten sonra:6:

Son düzenleme:
Ama yaptığım hesaplamalara göre bugün açıklanması lazımdı :6:

Tek yıl olunca çift yıllardaki ilgi alaka yok demekki :ssz:

Bekleyelim pazartesiyi:36:

Onumuzdeki hafta icerisinde diye bir soylenti var.
Bilir kisi ne der bilemem:ssz:

canlar en fazla 25 net bekliyorum :26:
tüm umudum sıralama :18:

açıklanmamış yahu :37:
bir sürü şey aldım :52: ama stres yerinde duruyo :1:
pazartesi değiilllll, 00:00 dan sonra bekliyorum ben :23:

İftar sofrasında ağladım.:5::14:

Lanet olsun,bi ben mi malmışım bizim bölümde.30-40 netler havada uçuyor feysteki sayfalarda,bir ben mi varım 22 net yapan.:14: Hangi birine yanayım şimdi ben?

Okuldan çıkıp koştura koştura gittiğim dersanede harcadığım zamana mı ? :25:

Verdiğim emeklere,sıkıntılara,paralara mı ? :43:

Konu komşunun,akrabaların alaycı bakışlarına,konuşmalarına mı ? :14:

Sevgilimi ne zaman göreceğimi bilememe üzüntüsüne mi ? :50:

Babamın bavulunu alıp astral seyahat yapmak istiyorum.:14::14:

Lanet olsun,bi ben mi malmışım bizim bölümde.30-40 netler havada uçuyor feysteki sayfalarda,bir ben mi varım 22 net yapan.:14: Hangi birine yanayım şimdi ben?

bugum bizim bölümde 48 net yapan bile var ama normal şartlarda mümkün değil yani bilemem tabi.
ben sağlığımdan oldum kpss uğuna ama işte yapamadım
konu komşu da sussun bir zahmet bir şey bildikleri yok.

aman ne bileyim hepimiz aynı durumdayız. yine de senin kazanacağına inanıyorum vallahi

Son düzenleme:

bugum bizim bölümde 48 net yapan bile var ama normal şartlarda mümkün değil yani bilemem tabi.
ben sağlığımdan oldum kpss uğuna ama işte yapamadım
konu komşu da sussun bir zahmet bir şey bildikleri yok.

aman ne bileyim hepimiz aynı durumdayız. yine de senin kazanacağına inanıyorum vallahi

Keşke kuzum.:50: Ama benim hiç umudum kalmadı.:5:

clementine bugün beni okuldan sigorta parasını yatırmam için aradılar,kursu sordum bilmiyoruz dediler...
bende arkadaşlarımı aradım kurs 12 Ağustos'ta başlıyormuş eğer başka şehirde katılmak istersen faks çekmen gerekiyor onun içinde bugün yani 19 Temmuz sonmuş :( umarım haberin vardır ya da bu mesajı okursun... 5.5 haftalık talim hayırlı olsunnnn :)

canım faks işini hallettim ama benimde canım sigorta işine sıkıldı.
benden 8 gün için 325 tl aldılar aylık 12000 tl olacakmış

bu kadar olabilir mi maaşı 1800 göstermişler

sorumlu beyi aradım bir yanlışlık olabilir yarın ilgileneceğiz dediler ama şaştım düştüm sen ne kadar ödüyorsun?

İyi Akşamlar Herkese :16:

Sonuçlar geliyor bence. Az kaldı gibi :52::52:

Mesajdan anladığım kadarıyla sonuçlar açıklanacak sanırım...

Hayırlısı olsun hepiniz için, dilerim ki istediğiniz güzel yerlere yerleşirsiniz :16:

Bu arada sizi strese sokmak istemem kesinlikle ama geçen sene üniversite yerleştirmeleri de gece 11 de açıklanmıştı.

2012 Ortaöğretim KPSS'ye girmiştim o da gündüz 11 gibi açıklanmıştı...

İnşallah güzel haberlerinizi en kısa zamanda almak dileğiyle :16:

kızlar dayanamadım ve baktım sorulara ama buraya yazmıcam çünkü sorulara kaç gün geçtikten sonra baktım kendi içimde bile emin değilim bir tek eğitim sorularını 3 soru ile net bir şekilde hatırladım birde alan sorularını...alanda boş bıraktıklarımı işaretlesem 8soruda 5i doğru olucakmış geri kalan 3 soruda hiçbir fikrim yoktu...alanımdan gene yapmışım beni en çok öyt soruları batırdı salak salak soruları vardı zaten:47:gkgy ye bakıyım dedim bakmaz olaydım şöyle söyleyeyim kızlar alandan 50 net yapsam bile atanma ihtimalim çook zor olur baktığım kadarıyla gkgy diye bir şey yok çünkü bende canım sıkkın ya hazır ben bakmışken açıklansın bu gecede sonuçlar şok etkisi olsun bitsin:53:

benim de bir 10 gibi yanlışım var kuzu zaten 40a yakın ancak işaretlediğim için 25 ya da 24 işte:ssz:

aahh kuzum inşallah atanacak bir sıralamamız olur :18:

canım sen elinden geleni yapmışsın üzülme.Allahtan ümit kesilmez.benim içimde bir ümit var onuda kaybedersem krizlere girerim:5:

kızlar dayanamadım ve baktım sorulara ama buraya yazmıcam çünkü sorulara kaç gün geçtikten sonra baktım kendi içimde bile emin değilim bir tek eğitim sorularını 3 soru ile net bir şekilde hatırladım birde alan sorularını...alanda boş bıraktıklarımı işaretlesem 8soruda 5i doğru olucakmış geri kalan 3 soruda hiçbir fikrim yoktu...alanımdan gene yapmışım beni en çok öyt soruları batırdı salak salak soruları vardı zaten:47:gkgy ye bakıyım dedim bakmaz olaydım şöyle söyleyeyim kızlar alandan 50 net yapsam bile atanma ihtimalim çook zor olur baktığım kadarıyla gkgy diye bir şey yok çünkü bende canım sıkkın ya hazır ben bakmışken açıklansın bu gecede sonuçlar şok etkisi olsun bitsin:53:

bencede açıklansın önümüze bakalım artık yeter :4:
açıklanmamış yahu :37:
bir sürü şey aldım :52: ama stres yerinde duruyo :1:
pazartesi değiilllll, 00:00 dan sonra bekliyorum ben :23:

valla bende çok streslendim kuzum :18:

bu sene mezun bir sosyalci arkadaş hiç çalışmadım alana 35 net yaptım diyo Allahım sen aklıma mukayyet ol nolur :59:

Son düzenleme:
kızlar diğerlerine bakmadım ama alana baktım 31 dogru bi kaç emin olmadıgım 3 boş kalanı yanlış yani 28 net gibi bişey çok moralim bozuk evde misafir olmasa oturup hüngür hüngür aglayacaktım :43::43::43:
eşimde yanımdaydı üzüldü netime o üzülünce kahroldum benden umudunu kes olmaz ama olursa mucize olur dedim
ALLAH BİN TÜRLÜ BELANI VERSİN ÖSYM
neyi ölçtün sen şimdi rüyalarımda bile çalıştıklarımımı hiç bi gün 7 den fazla uyumamamımı eşimi ihmal edişlerimimi çevremdeki herkesin benim için fedakarlıklarını desteklerinimi
neyi neyii neyi :47:
tubam sen baktınmı

Back