2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Canlarımmmmm hepimize geçmişler olsunnnnnnnn
Şükürler olsun iyi sonuçlarla karşılaşıcaz ,sınavım iyiydi İnşallah sizler de beklediğiniz sonuçları alırsınızzz
Hepinizi öpüyorummmm

leylasımmm sınavının iyi geçmesine çok sevindim kuzum. inşallah atanıcaz canım benim

kızlar ben de bugün okuldan çıkışımı yaptırdım. saat 1 den beri onunla koşturuyorum geberdim diploma 3 ay sonra verilcekmiş, ama diploma yerine geçen mezuniyet belgesi verdiler. hayırlı uğurlu olur inşallah belgeyi de aldık, umarım atama işlemleri için kullanmak nasip olur

Ay bu çok hoştuuuuu
tubişimmm vallahi büyük ihtimal o saatlerde açıklanır. ben akşam rüyamda açıklandığını gördüm. aynı burda yazdığım gibi oluyo, şifreyi giriyorum, entera basıyorum, bi süre bakamıyorum ekrana. sonra ellerimle kapatıyorum, puan kısmını yavaş yavaş açıyorum, 8 i görüyorum, merak ediyorum yanını da bi açıyorum ki 3, yani 83 almışım öyle gördüm. bi rüyamda da kpss ile ilgili bişey görmiyeyim ya rahat yok vallahi bence hiç belli olmaz, bu gece yarısı bile açıklanabilir :18:
BUGU;BEYAZANNE ne yaptınız umarım iyi gecmiştir sınavlarınız???????????
bugumuz sınav sonrası uğramadı kuzum, ona burdan sesleniyorum buguuuuuu nirdesinnnnnn bacıımmmmmm 2013 kpss cafe de beklenmektesin
gelinimizin de ilk sınavları iyi geçmiş, alanından haberimiz yok kuzum, alan sınavından sonra baba evine gitme durumu vardı ama sonra enişte romantik çıktı, bilmiyorum noldu planları

ebonum ve niloşum alan sınavlarınızın sonucu inş iyi gelir canlarım.
bence de artık bol kitap okuma zamanı aşkınihancığımın ve sucuğumun önerdiği kitapları bulamadım ben de ama bugün kütüphaneden çıkış işlemlerimi yaptırırken ayşe kulinleri gördüm. tam alcaktım, sistem bozukmuş veremediler. ama kitabı ayırdılar, yarın onur gidip alıcak ve kavuşucam kitabıma
the o.c ye de yeniden başladım. 1. sezonu bitirdim

Son düzenleme:

Hayırlı olsun canım benim,inşallah beklemeden ait oldugun yere,öğrencilerine kavuşursun

kızlar bende durumlar pek iyi değil.
alan sınavının soruları verilmedi ama ilk 2si vasat bende.
yani gidemem bu sene herhalde, bi mucize gidersemde 26 ile anca.

önemli olan sıralama ama kendi branşım adına yazıyorum ki millet coşmuş görünene göre.

diyebildiğim tek şey, allah utandırmasın artık.

moralim bozuk, canım sıkkın, ve yorgunum ....

kac canım netlerin?

ben de eğitime bakayım dedim bir o iyiydi diye sonra baktım 10dan cok cıkıyor yanlıs bakamadım daha.
ben de bu yıl buradayım sanırım.

kızlar sorular ve cevaplar verilmiş nete ben bakamam:18:
bakabilen yazsın netleri buraya:18:

ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi
renginam çok heyecanlandım ben bunu duyunca birdenbire yaa, hala da elim ayağım titriyo, sanki puanlar açıklanmış gibi.. :18: eğitime baktım. 70 doğru 10 yanlış, gy den pek hatırlamıyorum ki gk de hatırlamıyorum, gk kötü ama yanlış yaptıklarımı hatırladım. gy umarım iyi gelir, çok stres oldum, puanlar yarın gece açıklansın bitsin bu işkence artık
Hayırlı olsun canım benim,inşallah beklemeden ait oldugun yere,öğrencilerine kavuşursun
inşallah tuğbammmm
64 eğitim netim çıktı gy gk bakmaya korkuyorum

sedef keşke ismimizi vermeseydin ben seneyede burdayım herhalde
cloşum anlayamadım dediğini, ismimizi vermeseydin derken? ay kusuruma bakma çok heyecan oldum artık yazılanları bile anlamıyorum

gk den 30 netim bile çıkmıyo, yok çıktıramadım zaten güncellerin hepsi boştu, soru yapmadım ki doğrum çıksın

Allah'ın izniyle atanırsın benim kuzum

Allah'ın izniyle atanırsın benim kuzum

soruları açıklamasalardı keşke yav, tekrar sınav günkü psikolojime dönüş yaptım.
gerçi bakmak bana kalmış bişey de dayanamayıp baktım işte
yok renginam çokkk zor atanmam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…