Canlarımmmmm hepimize geçmişler olsunnnnnnnn
Şükürler olsun iyi sonuçlarla karşılaşıcaz ,sınavım iyiydiİnşallah sizler de beklediğiniz sonuçları alırsınızzz
Hepinizi öpüyorummmm
tubişimmm vallahi büyük ihtimal o saatlerde açıklanır. ben akşam rüyamda açıklandığını gördüm. aynı burda yazdığım gibi oluyo, şifreyi giriyorum, entera basıyorum, bi süre bakamıyorum ekrana.Ay bu çok hoştuuuuu
bugumuz sınav sonrası uğramadı kuzum, ona burdan sesleniyorum buguuuuuu nirdesinnnnnn bacıımmmmmmBUGU;BEYAZANNE ne yaptınız umarım iyi gecmiştir sınavlarınız???????????
selam kızlar dün yazılarınızı okudum ama cevap yazamadım
sonrasında da koptum ne konuştunuz
benim sınavım da orta halli denirmi bilmem
7 boşum vardı
doğrularımda var yanlışlarım da
bide doğru yapıp silip yanlışı işaretlediğim de var ki bu en acısı
bende bakmicam sorulara
dayanamam artık tatildeyim, anamın yanındayım çok şükür
bu saatten sonra artık hakkımızda hayırlısı
daha ilk yıldan zordu sınav, seneye nolur düşünemiyorum
öptüm hepinizi
hadi artık tatilin tadını çıkarma vakti
bol gezme,kitap okuma, film izleme zamanı
slm kızlar naberrrsancılı bir bekleyişteyim sonuçlar konusunda düşünmemeye çalışsamda aklımda
sabah elime dün fuardan aldıgım safiye sultanla başladım kitap okuma özlemime ne kadar özlemişsem yedim resmen kitabı 230 syfa toplamda 160lardayım
bugün biter zannımca bende naragacına başlarım inş.
su cugum rahat rahat konuş yavruuuuuummmm artıkın
gr kızlar
kızlar sorular ve cevaplar verilmiş nete ben bakamam:18:
bakabilen yazsın netleri buraya:18:
ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi
Bekle beni 2014 KPSS.
GKGY :77.75
EĞİTİM : 62.50
kız delibu nete kötü diyorsan vururm seni
Sen memurlar nete girmiyor musun ?Benim netlerim vasat bile değil,millet neler yapmış.
leylasımmm sınavının iyi geçmesine çok sevindim kuzum.inşallah atanıcaz canım benim
kızlar ben de bugün okuldan çıkışımı yaptırdım. saat 1 den beri onunla koşturuyorum geberdimdiploma 3 ay sonra verilcekmiş, ama diploma yerine geçen mezuniyet belgesi verdiler. hayırlı uğurlu olur inşallah belgeyi de aldık, umarım atama işlemleri için kullanmak nasip olur
kızlar bende durumlar pek iyi değil.
alan sınavının soruları verilmedi ama ilk 2si vasat bende.
yani gidemem bu sene herhalde, bi mucize gidersemde 26 ile anca.
önemli olan sıralama ama kendi branşım adına yazıyorum ki millet coşmuş görünene göre.
diyebildiğim tek şey, allah utandırmasın artık.
moralim bozuk, canım sıkkın, ve yorgunum ....
Yeni topikimizi açalım o zaman.
renginam çok heyecanlandım ben bunu duyunca birdenbire yaa, hala da elim ayağım titriyo, sanki puanlar açıklanmış gibi.. :18: eğitime baktım. 70 doğru 10 yanlış, gy den pek hatırlamıyorum ki gk de hatırlamıyorum, gk kötü ama yanlış yaptıklarımı hatırladım. gy umarım iyi gelir, çok stres oldum, puanlar yarın gece açıklansın bitsin bu işkence artıkkızlar sorular ve cevaplar verilmiş nete ben bakamam:18:
bakabilen yazsın netleri buraya:18:
ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi
inşallah tuğbammmmHayırlı olsun canım benim,inşallah beklemeden ait oldugun yere,öğrencilerine kavuşursun
cloşum anlayamadım dediğini, ismimizi vermeseydin derken? ay kusuruma bakma çok heyecan oldum artık yazılanları bile anlamıyorum64 eğitim netim çıktı gy gk bakmaya korkuyorum
sedef keşke ismimizi vermeseydin ben seneyede burdayım herhalde
renginam çok heyecanlandım ben bunu duyunca birdenbire yaa, hala da elim ayağım titriyo, sanki puanlar açıklanmış gibi.. :18: eğitime baktım. 70 doğru 10 yanlış, gy den pek hatırlamıyorum ki gk de hatırlamıyorum, gk kötü ama yanlış yaptıklarımı hatırladım. gy umarım iyi gelir, çok stres oldum, puanlar yarın gece açıklansın bitsin bu işkence artık
inşallah tuğbammmm
cloşum anlayamadım dediğini, ismimizi vermeseydin derken? ay kusuruma bakma çok heyecan oldum artık yazılanları bile anlamıyorum
Allah'ın izniyle atanırsın benim kuzum
ahh ahhhh bugum ne hayallerimiz vardı kpssye dair. o değil de nasıl babamlara söylicem kazanamadıgımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?