tatlım n'oldu sana :26:
30.000 değil 2700 polis alacaklar.
Üç yıl olacak okul biteli ne elde var ne avuçta,sevdicek hala işsiz.
Başaramamaktan korkuyorum.
Kavuşamamaktan korkuyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım n'oldu sana :26:
30.000 değil 2700 polis alacaklar.
Üç yıl olacak okul biteli ne elde var ne avuçta,sevdicek hala işsiz.
Başaramamaktan korkuyorum.
Kavuşamamaktan korkuyorum.
dış politika kaldı bi tek çok şükür
kızlar bi soru
''devletin izni olmadan okul açılmaması''
a) tevhid-i tedrisat kanunu
b) maarif-i umumiye kanunu
hangisinde yer alır?
aynı yayının 2 sorusundan birinde tevhid-i tedrisat diyor, diğerinde maarif-i umumiye kanunu diyor.tevhid-i tedrisat kanunu değil mi?
merhaba canım hoşgeldinMerhaba canım kolay gelsin çok güzel bir topik olmuş takip edeciğim bende paylaşacağım yaptıklarımı
2013 kpss öğretmenlikten gireceğim alanım biyoloji .
Gelecek atamalarda nolur bilemiyorum o yüzden bir türlü başlayamıyorum.
Bide ALAN SINAVI OLACAK bir bilgi ,bir kaynak verecekler mi ??
hayırlısı olsun şikirimHeyt be Türkçem yıllar sonra şaha kalktı !
Mutluluktan ağlamak üzereyim.
ne demek canım, her zaman burada birbirimize destek olmak için varızCanım benim teşekkür ederim motivelerin için çok iyi geldi
2012 kpss girmiştin yeterli puan alamadım topu topu 158 kişi alacaklarmış zaten 4+4+4 umutluyum
geçen senedne beri çalşıyordum temmuzda sınava girdim dinleneyim diyordum yarım 1 eylül başlama zamanaı ufak ufak başlıyorum videolar indiriyorum kaç gündür bir sürü kitabım var
Öncelikle bir plan yapmak kendime
Alan sınavı da olacak ya öğretmenlikten örnek kitapçık müfredat veririler umarım.
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM TEKRARDAN :)))BOL BAŞARILAR DİLERİM
merhaba canım hoşgeldinbütün sayfaları teker teker okudum üşenmeden bu sürede ders çalışsam bir ünite bitirirdim kesin
bende erciyes ing. mezun oldum bu yıl ama sınava giremedim
dersler çok yoğundu mezun olduğuma şükrediyorum
çalışmaya yeni başladım sayılır bölüm ingilizce olunca ilk matematikten başladım doğal olarak sıfır sayılırım çünkü yıllardır görüşmüyoruz kendisiyle nasıl olck bilmiyorum
dersane olarakta ihtiyaca kayıt yaptırdım gk gy konu anlatımlı setini çok beğendim inş dersanede beklediğim gbi olur ihtiyaca kayıt yaptıran kişi sayısı çok topikte kayseride olanlar varsa tanışalım
Bir soru bankası çıkardım az önce ne durumdayım neleri yapabiliyorum yapamıyorum önce daha eksik olduğum konuları halledeyim dedim .
Daha defalarca tekrar yapıcam nasılsa ...
Tarih hep tekrar siticek çalışırken bir hafta 30 soruda 22-23 net yapıyordum.10 gün çalışmayım ertesi hafta denemede 15 netleri görüyordum o yüzden moreline bozma nankör ders sınava kadar devamlı tekrar ve bol soru ,sınava kapısında bile tarih çalışmıştım herkes için aynı hatta tarihçi arkadaşalrım bile o yüzden devamlı roman gibi çalış kendi notlarını oluştur .Çünkü farklı kaynaklardan çalıştıkçakarışabilir.Ortak bir not oluştur .Yenileri geldikçe ekle kendi yazınla defterine..O şekilde aklında şablon şekil olarak bile hatırlıyorsun görsel zeka bu konuda işe yarıyor
çooookkk teşekkür ederim canım, beni acayip rahatlattın, evet tarih çok nankör bi ders. dediğin gibi yapıcam. bir de özet defterleri çok işime yarıyor. aslında inkılap tarihini çok sevdim. kafamı karıştıranlar osmanlı kültür uygarlık, dağılma dönemi. sayısalı seviyorum, sözel çok sıkıyor. ama inat ettim, halledicem tarihi. ve hiç bırakmıcam peşini, yapışık ikiziz bu sene onunla, hangi derse çalışırsam çalışayım yanında mutlaka her gün tarih tekrarı yapıcam
Rica ederim canım birbirimize yardım için buradayız.
Bende hep burdayım sıkıntılarımızı paylaşırız artık
Şimdi tarih için güzel bir defter ve renkli kalemler edin ,çözümü soru bankaları da bu konuda yardımcı olur
Tarihin sıkmaması açısından ihtiyacın kaynakalrı çok iyi öncelikle 24 saate tarih tekrarı çantandan eksik etme
Sen sor ben söyleyeyim.
Aç kapa diye birşey vardı
Yenileride gelir bu sene çok ilginç ve güzel kitaplar yapıyorlar çalışma şevki geliyor insana
kızlaaaaaaaaaaaar kontejanlar açıklanmış gördünüzmü ben inanamadım on kez açıp açıp kapattım