- 8 Temmuz 2013
- 1.158
- 1.043
- 133
valla ben datadan devam kuzum.bende diğer bilimlere baktım yarın tarihe bir bakıcam öbür gün coğrafya.ne geliyosa elimden yapmaya çalışıyorum canım yadeneme çözdüm bugün 34.50 net geldi.denemeye de güvenemiyorum ki geçen haftaki sınavdan çıkınca işimiz zor ama Allahım nasip ettiyse bizlere atanmayı ösym durduramaz.inşallah nasibimizde vardır hayırlıysa tabi.ayrıca kk da bir de dua eden smile olsa ne iyi olur
ramazan nedeniyle kafam almaz oldu kuzum yaaartık iftardan sonra ne çalışırsam kardır diyerek birşeyler yapmaya çalışıyorum beyazkalemin denemesini ben de çözüyorum tatlım bana da bazı soruları çok basit geliyor ama sınav formatına uygun başka deneme yok karacanınkini almıştım onda da öğretim tekniğinden sorular yok sınava uygun değil
canım nice senelere inşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin
bu gelişmeye çok sevindim canıminşallah bundan sonrasında da herşey yolunda gider sınav sonucu atanma hikaye tatlım yeterki gönüller bir olsun
çok geçmiş olsun sedefim inşallah ilaçlar hemencecik geçirir
sağol nurum tubam adını değiştirmişsin
biraz daha dayanmaya çalış kuzum son 3 gün, ondan sonra rahatsınız
aa ben de gerçek adın sanıyodumevet sedefim adımı değiştirdimgerçek adım olmayınca rahatsız oluyordum
kızlar yanlışlıkla 2014 kpss cafeme girmişim bizim kızlar nerde kimse yok diye korktum :26::18::18:
ay çok şükür burdaymışsınız
kızlar yanlışlıkla 2014 kpss cafeme girmişim bizim kızlar nerde kimse yok diye korktum :26::18::18:
ay çok şükür burdaymışsınız
kızlar bugün ilk defa nişanlımla uzun uzun sorunlarımızı konuştuk (konuşabildik) telefonda.
nefes aldığımı hissettim ilk defa, sınav falan hikayeymiş sanki, rahatladım valla
şu düğün stresi ne zor birşeymiş yahu ...
bide şu sınavların sonuçları da güzel olsa, keyifde bizim olur valla kızlar
ah nilim yaa şu sınavlar yüzünden hepimiz birşeyleri erteledik zaten, ama olsun sınavdan sonra tüm günler sizin olsun, acısını çıkartırsınız
kızlar ben bu hafta hiç çalışamadım ya bu haftada bu kadar mı bereketli olur daha da 2.5 gün var ay sedef ders var demişsin ya korktum bir an ya gene mi ders çalışcaz ya diye gk-gy içingerçi sınavın sonuçlarının biran önce açıklanmasında fayda var kızlar ona göre yol çizeriz kendimize ya beni bir dürtün de ders çalışayım ben kızın bana
BU AKŞAM SAAT 21:30 DA KAÇIRMAYIN !
KPSS Tarih ve Sosyal Bilgiler Öğretmenlik ALAN CANLI DERSİNİN 2. BÖLÜMÜ
Aşağıdaki linkten hemen kayıt olabilirsiniz !
Zorlu Egitim Online KPSS KPDS ÜDS YGS LYS SBS Hazırlık Canlı ve Video Ders sitesi
kızlar bunu zorlueğitimde gördüm, bi bakın isterseniz
5 kardeşi totona geçiricem haa ona göre
hadi yaa silkelen bak kendi ağzınla diyosun son 2,5 gün. ondan sonra dilediğince dinlenebilceksin. orucu bozar mı bilmem ama kolonya koklamak insanı kendine getirir, kokla bol bol kuzum.
ben de bir an önce açıklanmasından yanayım. açıklansın puanlar tercihleri yapalım (gerçi yapabilcem mi bilmiyorum çünkü bazılarına tercih hakkı bile verilmiyomuş) ondan sonra da ne olcaksa olsun, biz de yolumuza bakalım. böyle bi umutlu bi umutsuz günler geçmiyo vallahi..
merhaba sevcan
seni çok iyi değilse de anlıyorum
daha yeni evli birisi olarak
sınav stresiyle birleşince bu süreç daha da zor olmuştur
ama herşeyi ertelemeden zamanında konuşmak daha iyi
yardımcı olacağımız bişeyler olursa biz burdayız, aynı yollardan geçtik
teşekkür ederim canım,
burda birlikte sevincide, öfkemizi de üzüntülerimizi de hep paylaştık
ben bu topikdeki kızları çok sevdim
inş yine hep birlikte güzel sonuçlar ve mutluluklar paylaşırız
zayıflama topiğini sınavdan sonra hemen açalım kızlar yaa bu arada
teşekkür ederim canım,
burda birlikte sevincide, öfkemizi de üzüntülerimizi de hep paylaştık
ben bu topikdeki kızları çok sevdim
inş yine hep birlikte güzel sonuçlar ve mutluluklar paylaşırız
zayıflama topiğini sınavdan sonra hemen açalım kızlar yaa bu arada
sedefim sen 26. tercihi de açacak mısın
inşallah atanacaksın gibime geliyor da
26 yı biliyorsun dimi, tercihlerime yerleşemezsem sizin verdiğiniz yere de giderim manasına geliyor kuzu
ayy ebonum öyle mi doğuyo içine, heyecan yaptım
açıcam kuzum açıcam. riske atamam. ben zaten her yere giderim yeter ki atanayım.
ücretli başvuruları ne zaman oluyo?
git git bacım, sakın beğenmemezlik yapma
görüyorsun bu lanet sistemi
dağ köyü de olsa git, sen bayansın elbet dönersin bişekilde.
atamalardan sonra başlar sadefcim, o da ağustosun ortasını bulur,
o tarihlerde arar öğrenirsin, başvuracağın ilçe milli eğitimlerden.
ahh kız eneze gelsene ne güzel olur
keşke bekar kız evi olsa da sana önersem :)))
aman yok yok, sen atan git
bence burdan götürelim zayıflama mücadelemizi de yoksa dağılırız, burda bizbizeyiz
yaban ellere düşeriz gibime geliyor
gerçi ben sınavdan sonra tatile gidiyorum
eşimin yıllık izni var 20 gün
istanbulda sınava gircem, ordan ankaraya ailemin yanına
ordan adanaya memleketime, eşim daha hiç görmedi
ordan inşallah antalya fethiye üzerinden
eşimin memleketi ayvalık a gelcez
3-4 ağustosta burdayım
ben sizi yine telden takip etcem, ama telde beğen butonu yok ona göre
gitcem kuzum, annemin de benimle gelme planları var, yaşarız neresi olursa
kuzu ben ücretliyi keşan istiyodum, malum benimki orda okuyoama bu yaz edirnede iyi bi yerde çalışmaya başladı ve beğendiler, bırakmak istemiyolar. okul zamanı da çalışmasını istiyolar. yani keşan-edirne git gel yapsın istiyolar. orası onun için bi şans. ama o seneye git gel yaparsa, benim de tek başıma keşanda işim olmaz. onun ders programına bağlı. ders programı da eylülde belli olucak. ücretli eğer keşanda çıkarsa ancak ona göre kabul edebilirim. eğer keşanda yaparsam görüşürüz ebonum çok yakın enezle.
amaaaaa keşan enez arası görüşmeyelim, atandığımız yerlerde görüşelim ebonum inşallahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?