2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

tuğbişim çalışalım inşallah dedğin gibi kuzum an itibariyle 3 gün kaldı:18:
nilcim geçmiş olsun benim de felaket baş ağrım tutuyordu deneme çözerken acaba migren mi oluyorum diyorum:26:
sedefcim sana da çok geçmişler olsun kuşum tez zamanda iyileşirsin inşallah
nurtubam geçmişe üzülme canım geri getiremeyiz sen önüne bak ne zaman kaldıysa artık son raddeye kadar çalış canım benim vardır bir hayır bunda da belki bu problemler senin kazanmana versile olur
ebon inşallah daha cok beklemeden kpss yolunda bu sene kazanırsın
beyazanne nerelerdesin kızçem
clemim sınavdan sonra hemen tatile mi çıktın yoksa gelmiyorsun artık

ya kızlar bende de beyaz kalem denemesi var 10lu ama sanırım biraz kolay? size de kolay mı geliyor?
sınavda böyle sorulmaz gibime geliyor da :26:

valla ben datadan devam kuzum.bende diğer bilimlere baktım yarın tarihe bir bakıcam öbür gün coğrafya.ne geliyosa elimden yapmaya çalışıyorum canım yadeneme çözdüm bugün 34.50 net geldi.denemeye de güvenemiyorum ki geçen haftaki sınavdan çıkıncaişimiz zor ama Allahım nasip ettiyse bizlere atanmayı ösym durduramaz.inşallah nasibimizde vardır hayırlıysa tabi.ayrıca kk da bir de dua eden smile olsa ne iyi olur

günaydın kızlar ülkeler cog başladım tarihten çıkacam nasipse
bu arada 1 yılımız bugün evliliğimizin canımın diğer yarısı ile ama hiç bişey yapamıcaz yemege falan çıkarayım dedi iptal ettim tarihi bitirmeliyim diye ah ösym ah ömrümü yedin ömrümü

oyyyy niloşummm nice nice güzel senelere
daha güzel yıllarda kutlamayı nasip etsin allah inşallah.
ah bacım ilk yılınızmış bari 2 saat bir yemeğe gideydin
içinde kalmasın sonra

oyyyy niloşummm nice nice güzel senelere
daha güzel yıllarda kutlamayı nasip etsin allah inşallah.
ah bacım ilk yılınızmış bari 2 saat bir yemeğe gideydin
içinde kalmasın sonra
canım ramazan ya 8.15 de iftar döndük ettik diyene kadar 22 yi bulur.yinede kararsızım evde çok sıkıldım bende cumartesi kutlasakta hem rahatlamış olsam diyorum ama bakalım
amin inşallah güzel dileklerin için tatlım

nilim sınavdan sonra çifte kutlama yaparsınız biz de sınavdan sonra yemeğe gitmiştik. her ne kadar ilk bölüm kötü geçse de insan inanılmaz rahatlıyo, yine de mutlu oluyo
nice nice senelere kuzum, yıldönümünüz kutlu olsun.

sağol renginam ilaçlarımın faydasını görüyorum sanırım bugün ağrım yok

daha nice mutlu yıllara canım benim

yeni yaptım, onur görmesin :101:

çok hoş ya valla hala gülüyorum aklın coğrafyada mı kaldı senin kuzucum

Son düzenleme:
ben bu çizelgeyi yapmak için uğraşmıştım ama yapamadım sınavdan sonra bana öğret sedefim

kızlar bugün ilk defa nişanlımla uzun uzun sorunlarımızı konuştuk (konuşabildik) telefonda.
nefes aldığımı hissettim ilk defa, sınav falan hikayeymiş sanki, rahatladım valla

şu düğün stresi ne zor birşeymiş yahu ...

bide şu sınavların sonuçları da güzel olsa, keyifde bizim olur valla kızlar

ah nilim yaa şu sınavlar yüzünden hepimiz birşeyleri erteledik zaten, ama olsun sınavdan sonra tüm günler sizin olsun, acısını çıkartırsınız

daha nice mutlu yıllara canım benim

çok hoş ya valla hala gülüyorum aklın coğrafyada mı kaldı senin kuzucum

kuzum çok basit, istersen yapayım sana da bi tane, özel mesajla kodu atayım. sonra sen onu profilini düzenle kısmına girip, çizelge kısmına yapıştırıp kaydet diceksin. şimdilik yapayım istersen, sınavdan sonra öğretirim, farklı türde de yaparsın
bana çıkmaya başladığınız tarihi ve seni seviyorum tarzında ne yazmak istediğini söyle

çok sevindim sevcanım. güzel günler sizi bekliyor inşallah
hayatımda her ne sıkıntı olursa olsun, sevdicekle olan sıkıntılarım beni daha kötü yapıyor, yüreğime bişey oluyor, huzurum gidiyor.
ama onunla o kavga sonrası barışmalarımızda benden mutlusu yok. senin rahatlamana da çok sevindim canım benim, herkes nişanlılıkta böyle dönemler geçiriyor, düğünden sonra hepsi geride kalıcak
haa bi de konuşmak tartışmak çok önemli, insan tartışmadan susarak onun çözümünü bulamıyor. günlerce sussan da gene de konuştuktan sonra rahatlayabiliniyo, yoksa eline hiçbir şey geçmiyo. ama gel gör ki bunu bi de erkeklere anlatmak lazım, onlar bazen bişeylerin üstünü örtüp kendiliğinden her şeyin iyi olmasını bekliyolar. :97:

sedefim çizelgene bayıldım ama onur bence de görmesin

ben onu telefonuma da büyükbaş hayvan diye kayıtladım
o beni baştan ipek saçlım diye kaydetmiş, sonra ben bi kere onun ilk çıktığımız zamanlardaki 14-15 yaşlarındaki saçlarıyla dalga geçtim. ama gerçekten o zamanlar saçlarını hep dikiyodu çok komikti hatta bi kere hasta olmuştu, hastalığından dolayı saçını yapamamış diye o gün benimle buluşmamıştı neyse, sonra o da sildi ipek saçlımı, pırasa saç yaptı. ben de ona kızdım büyükbaş hayvan diye kaydettim hıhhh çizelgeme de yazdım oh olsun

aminn canım çok teşekkür ederim
haklısın erkekler susarak yoluna girecek sanıyorlar ama asıl çözüm konuşarak birbirini dinleyerek oluyor.
aslında bakarsan bizim çözümüzde yine nişanlımın dediği oldu ama hiç değilse beni sakinleştirmeyi, ikna etmeyi, her zaman yanımda olduğunu, hiç bizaman kimseye ezdirmeyeceğini falan söyledi . bakalım artık zaman neler gösterek bize. :26:

zaten kasım ataması var daha düğünden sonra önümüzde

rabbim kimseyi sevdikleriyle imtihan etmesin gerçektende...

zaten biz kızların da beklediği bu. aşk fedakarlık ister. her iki taraf da yeri geldiğinde bu fedakarlıklarda bulunmak zorunda. yoksa ilişki yürümez. ama önemli olan bu fedakarlığı yaptığına deysin. bilesin ki o hep senin yanında, o hep sana aşık. bunu bilince gerisi gelir zaten. sizin için de hayırlısı budur umarım sevcanım, ben güzel günlerin sizi beklediğine inanıyorum hem belli mi olur, o tarafa gitsen de kasımda hooppp başka yere uçabilirsiniz

ramazan nedeniyle kafam almaz oldu kuzum yaa artık iftardan sonra ne çalışırsam kardır diyerek birşeyler yapmaya çalışıyorum beyazkalemin denemesini ben de çözüyorum tatlım bana da bazı soruları basit geliyor ama sınav formatına uygun başka deneme yok karacanınkini almıştım onda da öğretim tekniğinden sorular yok sınava uygun değil

canım nice senelere inşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin

bu gelişmeye çok sevindim canım inşallah bundan sonrasında da herşey yolunda gider sınav sonucu atanma hikaye tatlım yeterki gönüller bir olsun

çok geçmiş olsun sedefim inşallah ilaçlar hemencecik geçirir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…