elimde beyazkalem 10 lu alan denemesi var tatlım bide 2010-2011 lys bunlar anca biter canım biterse teşekür ederim çalışmalar nası gidiyo tatlım ben yargı alanı aldım gkgy şokuyla alandada kökümüzü kazayacaklar diyetemel alanlar alan ögretimi ve cografya bitti ülkeler hariç biraz yüzeysel geçtim ama napayım yarında tarihe başlıyorum
aynen dediğin gibi biz yüzsüzlük ediyoz ama vücut kaldırmıyor alandan hemen sonra düşünüyoz canım ösledim evimi
günaydın kızlar ülkeler cog başladım tarihten çıkacam nasipse
bu arada 1 yılımız bugün evliliğimizin canımın diğer yarısı ileama hiç bişey yapamıcaz yemege falan çıkarayım dedi iptal ettim tarihi bitirmeliyim diye ah ösym ah ömrümü yedin ömrümü
canım ramazan ya 8.15 de iftar döndük ettik diyene kadar 22 yi bulur.yinede kararsızım evde çok sıkıldım bende cumartesi kutlasakta hem rahatlamış olsam diyorum ama bakalımoyyyy niloşummm nice nice güzel senelere
daha güzel yıllarda kutlamayı nasip etsin allah inşallah.
ah bacım ilk yılınızmış bari 2 saat bir yemeğe gideydin
içinde kalmasın sonra
canım ramazan ya 8.15 de iftar döndük ettik diyene kadar 22 yi bulur.yinede kararsızım evde çok sıkıldım bende cumartesi kutlasakta hem rahatlamış olsam diyorum ama bakalım
amin inşallah güzel dileklerin için tatlım
tuğbişim çalışalım inşallah dedğin gibi kuzum an itibariyle 3 gün kaldı:18:
nilcim geçmiş olsun benim de felaket baş ağrım tutuyordu deneme çözerken acaba migren mi oluyorum diyorum:26:
sedefcim sana da çok geçmişler olsun kuşum tez zamanda iyileşirsin inşallah
nurtubam geçmişe üzülme canım geri getiremeyiz sen önüne bak ne zaman kaldıysa artık son raddeye kadar çalış canım benimvardır bir hayır bunda da belki bu problemler senin kazanmana versile olur
ebon inşallah daha cok beklemeden kpss yolunda bu sene kazanırsın
beyazanne nerelerdesin kızçem
clemim sınavdan sonra hemen tatile mi çıktın yoksa gelmiyorsun artık
ya kızlar bende de beyaz kalem denemesi var 10lu ama sanırım biraz kolay? size de kolay mı geliyor?
sınavda böyle sorulmaz gibime geliyor da :26:
bu arada 1 yılımız bugün evliliğimizin canımın diğer yarısı ileama hiç bişey yapamıcaz yemege falan çıkarayım dedi iptal ettim tarihi bitirmeliyim diye ah ösym ah ömrümü yedin ömrümü
yeni yaptım, onur görmesin :101:
daha nice mutlu yıllara canım benim
çok hoş ya valla hala gülüyorum aklın coğrafyada mı kaldı senin kuzucum
kızlar bugün ilk defa nişanlımla uzun uzun sorunlarımızı konuştuk (konuşabildik) telefonda.
nefes aldığımı hissettim ilk defa, sınav falan hikayeymiş sanki, rahatladım valla
şu düğün stresi ne zor birşeymiş yahu ...
bide şu sınavların sonuçları da güzel olsa, keyifde bizim olur valla kızlar
ah nilim yaa şu sınavlar yüzünden hepimiz birşeyleri erteledik zaten, ama olsun sınavdan sonra tüm günler sizin olsun, acısını çıkartırsınız
sedefim çizelgene bayıldım ama onur bence de görmesin
çok sevindim sevcanım. güzel günler sizi bekliyor inşallah
hayatımda her ne sıkıntı olursa olsun, sevdicekle olan sıkıntılarım beni daha kötü yapıyor, yüreğime bişey oluyor, huzurum gidiyor.
ama onunla o kavga sonrası barışmalarımızda benden mutlusu yok. senin rahatlamana da çok sevindim canım benim, herkes nişanlılıkta böyle dönemler geçiriyor, düğünden sonra hepsi geride kalıcak
haa bi de konuşmak tartışmak çok önemli, insan tartışmadan susarak onun çözümünü bulamıyor. günlerce sussan da gene de konuştuktan sonra rahatlayabiliniyo, yoksa eline hiçbir şey geçmiyo. ama gel gör ki bunu bi de erkeklere anlatmak lazım, onlar bazen bişeylerin üstünü örtüp kendiliğinden her şeyin iyi olmasını bekliyolar. :97:
aminn canım çok teşekkür ederim
haklısın erkekler susarak yoluna girecek sanıyorlar ama asıl çözüm konuşarak birbirini dinleyerek oluyor.
aslında bakarsan bizim çözümüzde yine nişanlımın dediği olduama hiç değilse beni sakinleştirmeyi, ikna etmeyi, her zaman yanımda olduğunu, hiç bizaman kimseye ezdirmeyeceğini falan söyledi . bakalım artık zaman neler gösterek bize. :26:
zaten kasım ataması var daha düğünden sonra önümüzde
rabbim kimseyi sevdikleriyle imtihan etmesin gerçektende...
ben güzel günlerin sizi beklediğine inanıyorumhem belli mi olur, o tarafa gitsen de kasımda hooppp başka yere uçabilirsiniz
tuğbişim çalışalım inşallah dedğin gibi kuzum an itibariyle 3 gün kaldı:18:
nilcim geçmiş olsun benim de felaket baş ağrım tutuyordu deneme çözerken acaba migren mi oluyorum diyorum:26:
sedefcim sana da çok geçmişler olsun kuşum tez zamanda iyileşirsin inşallah
nurtubam geçmişe üzülme canım geri getiremeyiz sen önüne bak ne zaman kaldıysa artık son raddeye kadar çalış canım benimvardır bir hayır bunda da belki bu problemler senin kazanmana versile olur
ebon inşallah daha cok beklemeden kpss yolunda bu sene kazanırsın
beyazanne nerelerdesin kızçem
clemim sınavdan sonra hemen tatile mi çıktın yoksa gelmiyorsun artık
ya kızlar bende de beyaz kalem denemesi var 10lu ama sanırım biraz kolay? size de kolay mı geliyor?
sınavda böyle sorulmaz gibime geliyor da :26:
kızlar bugün ilk defa nişanlımla uzun uzun sorunlarımızı konuştuk (konuşabildik) telefonda.
nefes aldığımı hissettim ilk defa, sınav falan hikayeymiş sanki, rahatladım valla
şu düğün stresi ne zor birşeymiş yahu ...
bide şu sınavların sonuçları da güzel olsa, keyifde bizim olur valla kızlar
ah nilim yaa şu sınavlar yüzünden hepimiz birşeyleri erteledik zaten, ama olsun sınavdan sonra tüm günler sizin olsun, acısını çıkartırsınız
not aldım kuzum sağolasın
kızlar 2 gündür netim yoktu. kablolarda sorun var sandım, meğer benim modem kendinden geçmişneyse bugün yeni modem aldık, artık netim var. :81:
aynı zamanda o sol tarafımdaki ağrılar artmıştı, bu kez ürolojiye değil genel cerrahiye gittim. ürolog en son bişeyin yok demişti, cerrahi nasıl yok bol bakterin var, çok iltihabın var dedi. ilaç yazdı.inş bu ilaçlarla geçer artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?