2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

tam hissettiklerimi yazmışsın arkadaşım agzına saglık çözemedim ben bu pezv..... k ösym yi 6 girişim oldu bu yılda olmazsa benden buraya kadar

kızlar ayıp oluyo ama ne filmi kitabı burda alana girecekler var ama canımıs çekiyorrrrrrrrrrrr

bu soruyu 3.okumamda yaptım dogruymuş ösymdekilerin babası kimler acaba

tatlım dünkızkardeşime gittim o da konyada oturuyor alandan berabaer çalıştık branştaşızda yalnız sabah 8-30 gece 00-30
çalışınca migren tuttu tabi ölüyodum agrıdan bugün oruçtab tutamadım rahatsız olunca yine çalıştım ama azar azar tadilatta bitti rahatım bundan sonra ama çok bıktım her yerimden bi hastalık çıkıyor :26: gkgy ve eb de çalıştıklarımızdan çok çıktı ya durmak yok yola devam

haklısın nilcim :18: tamam sınav bitesiye kadar bahsetmeyeceğim bunlardan , dayan canım az kaldı sonra istediğin her şeyi keyfini çıkartacaksın , benimde 28 temmuzda tek ders sınavım var çalışmaya başlamadan önce kafamı boşaltıyorum da
Az kaldı kızlar alana da Allah yardımcınız olsun, dualarımız sizinle

Son düzenleme:
Bende murat yayinlarndan calisiyorm ama anlamiyorum canim ögren padişahlarn hobilerini sorabiler yada kanunin hürreme aşkını bende bizim alandam jupiterin hacmini bekliyorum yada orhan pamugun babasinin bavulunun agirlgni

haklısın canım neyi sormazlar dedikse onu sordular

amin amin. umarım adaletsizlik olmaz ama ben ösymye güvenmiyorum.
amin canım inşaalah:)
ben geri sayıma başladım artık 363 günüm kaldı

başla kuzum başla. hem bebişin olsun hem tescilli öğretmen olursun inşallah

amin amin. umarım adaletsizlik olmaz ama ben ösymye güvenmiyorum.

başla kuzum başla. hem bebişin olsun hem tescilli öğretmen olursun inşallah

Sıkıntılı süreçler bunlar hocam.Öngördüğümüz herşey yalan oldu.Şu an için hiç bişey düşünmeden bekleyelim.Nasılsa düşündüğümüz gibi çıkmıyor hiçbirşey

nilooooooo
nedir bu çektiğimiz
biz yolun sonuna geldik galiba
artık olmuyor çekil mi diyor bu sistem
ben dedim zaten, yeni sistemde artık çok geride kalırsam pes etcem
sadece kitap okuycam, hayatı takip ederek gircem sınava
bundan sonra hayatın ellerimden kayıp gitmesine izin vermicem
30 a az kaldı, hala şu vakit oldu, test kitaplarından çıkamıyoruzz
matematiği halletmekte artık bir işe yaramıyor
üzülmeyelim, biz herkese-herşeye rağmen öğretmeniz
ve bu vasfımızı yitirmemek içinde kendini "kadrolu" öğretmen zannedenlerden daha çok okumaya, bilgilenmeye ihtiyacımız var.

sedef nerelerde yahu, ilk günden tatile mi gitti bu kız

Son düzenleme:
canlarım hakeden kazansın çalışan kazansın diyoruz hep ama çalışan insanların bile yorum dahi yapamayacağı sorular soruyolar.Allaha havale ediyorum onları.bu zorlu süreçten alnımızın akıyla çıkarız inşallah

kızlar sınavdan hiç bahsetmek istemiyorum artık..
o sorular nerden geldi, sonuçlar nereye gidecek sonuç diye bişi olacakmı hiç bilmiyorum
hafta sonunda beri uyuşuk ve sersem bi haldeyim alana çalışmaya çalışıyorum bi yandan da..
iyice çöktüm galiba bende herkes gibi

allah hepimizin sonunu hayır etsin, alandan sonra görüşmek üzere kızlar

ebuşum aynen öyle diyolar bende senin yanındayım 6 yıldır zehir olan yıllarımı yaşayacagım napayım

bende çöktüm sevcanım ya nefret ediyorum dersten dünden beride tansiyonum düşüyo başımı kaldıramadımki çalışayım bugün daha iyiyim inş çalışırım ama üzülmeyecegim çok çalışamadım diye o kadar geniş alandan hangisini bileyim Rabbim nasip ederse karşıma çıkar bildiklerim

nilim liseyken test sınavlarda şöyle dua ederdik,

allahım bildiklerimi arttır
bilmediklerimi attır
atıırdıklarını da tuttur

bu kpss ye de böyle dua etmek lazım galiba artık

Son düzenleme:
böbrek taşlarımın muhalefetinden son 2 ay doğru dürüst çalışamadığım sınava girerken kalbim ağzımdaydı. sınava girdim soruları görünce Allah'ım dedim mahvoldum. Sonra sınavdan çıkınca bir baktım bütün millet bitap düşmüş. İzlediğim savaş belgeselleri geldi aklıma ÖSYM atom bombasının başka bir türünü keşfetmiş atım talimleri yapıyordu sanırım.. Öyle karmaşık bir durum ki yaşadıklarımız insan cidden çaresizliğe düşüp önüne ne gelirse eyvallah diyecek duruma düşüyor

koskoca 3 günüm boş boş geçti hiç çalışamadım kızlar misafirler de gitti ne güzel ama benim çalışacak dermanım kalmamış

koskoca 3 günüm boş boş geçti hiç çalışamadım kızlar misafirler de gitti ne güzel ama benim çalışacak dermanım kalmamış

misafirlerin gitmesine sevindim kuzum dayan canım çok az kaldı benimde hiç dermanım kalmadı ama dayanıyorum ne yapayım

ooyyyy zavallı biz alancılar
nilim bende aynı senin gibiyim
ucu bucağı olmayan alanda bu saatten sonra ne yapabilirim
diyorum ama yine de bir gayret bakıyorum işte
bu arada yıllardır sınava giriyorum ama hiç ramazan-sınav durumunu görmemiştim
genelde stresim geçer öyle başlardı ramazan
bu sefer garip, üç gün tutayım dedim bende
sonra uyku düzenim bozulcak, yola çıkcaz diye tutamicam da zaten

neyse kızlar şu orhan pamuk sorusu kim milyoner olmak isterde çıkmış
bir video izledim, konuşmasının başlığına babamın bavulu diye başlıyor.

demekki artık sınava; bilgi yarışmaları, filmler, bilim-teknoloji dergileri
takip edilerek girilecekmiş.

ebonum ben hem saglık hem sınav nedeni ile 1 haftaa tutamıcam sonra kaza edicem inşallah şu ana kadar hiç olmayan tansiyon sorunum var düşüyor sürekli normal seviyeye gelmedi 2 gündür çalışıyorum ama çok zorlanarak arada dinlene dinlene
bu sınavın son zararıda tansiyonuma oldu sanırım öyle yada böyle en azından sadece bilmediğime bakarak girecem yapcak bişey yok

NİLİM alan denemesine ihtiyacın varsa 6 7 tane var bende canım

not aldım kuzum sağolasın

kızlar 2 gündür netim yoktu. kablolarda sorun var sandım, meğer benim modem kendinden geçmiş neyse bugün yeni modem aldık, artık netim var. :81:
aynı zamanda o sol tarafımdaki ağrılar artmıştı, bu kez ürolojiye değil genel cerrahiye gittim. ürolog en son bişeyin yok demişti, cerrahi nasıl yok bol bakterin var, çok iltihabın var dedi. ilaç yazdı. inş bu ilaçlarla geçer artık

nilim herşeyde öncelik sağlık
sağlığımız yoksa, hayatta hiç birşeyin tadı tuzu yok.
tansiyon stresle de alakalı diye biliyorum
sınavlardan kurtuldukça kendini sıkan vücudumuz artık tepki göstermeye başlıyor
bende sivilce-uçuk şeklinde seyir ediyor

sen evine ne zaman dönüyorsun

Son düzenleme:
NİLİM alan denemesine ihtiyacın varsa 6 7 tane var bende canım

elimde beyazkalem 10 lu alan denemesi var tatlım bide 2010-2011 lys bunlar anca biter canım biterse teşekür ederim çalışmalar nası gidiyo tatlım ben yargı alanı aldım gkgy şokuyla alandada kökümüzü kazayacaklar diye temel alanlar alan ögretimi ve cografya bitti ülkeler hariç biraz yüzeysel geçtim ama napayım yarında tarihe başlıyorum

aynen dediğin gibi biz yüzsüzlük ediyoz ama vücut kaldırmıyor alandan hemen sonra düşünüyoz canım ösledim evimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…