2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

slm kızlar
Tubişim facede paylaşmış kafamın içinde Fadimenin düğünü var diye aynen o haldeyim
sedefim dediğin gibi bilgi yarışmaları paklar artık bu saatten sonra bizi
clemim evin hayırlı olsun datlum
sucum benim de geçen yıl kaldığım des vardı bütünlemeden geçtim zorla dd ile o da :26: sen de geçersin inşallah stres yapma hiç

haydi kızlar bu da ben de cumartesiden önce daha girmem sanırım şimdi güncellere falan bakıp çıkarım
Allah göremediklerimizi gördürsün. yapamadıklarımızı yaptırsın inşallah
alnımızın akıyla kazanmak nasip etsin amin
çok öptüm sizi

kızlar egtm tekrarım bitti clemimlede facede çdt ve güncel çalıştık 1 saat falan mat bakıp yatarım benden bu kadar
klasik bi söz ama artık oldugu kadar olmadıgı kader rabbim alnımıza yazsın yeter
şimdi napıyoruzzzzzzzzzzzzzz hep beraber" RABBİM ELİMDEN GELENİ YAPTIM DİYİP İŞİ aLLAH A BIRAKIYORUZ VE OLDU BİLİYORUZ "
EBONUM ÖSLEDİM SENİ BULUŞAMADIK Bİ TÜRLÜ
KUSURSUZ DELİM SENLEDE KARŞILAŞIRIZ İNŞALLAH YİNE

slm canlarımm güzellerim bitanelerim sizi öyle çok özledim ki

misafirlerimiz gitmediler hala hatta cumartesi kına gecesi pazar düğün var

ev işleri arasında her fırsatta derse bakmaya çalıştım kızlar

bir elim toz alırken bir elim kitap tuttu

hiç boş durmadığım için bir deri bir kemik kaldım görenler şok oluyor noldu sana diyor

zorlu bir dönem oldu benim için elimden geleni yaptığıma inanıyorum

atanamazsam da içim rahat olur

yarın belki giremem diyerek mutfak işini bırakıp buraya koştum canlarım

HEPİNİZE SINAVDA BAŞARILAR DİLİYORUM

ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN

SORULARI BİR SOLUKTA OKUYUP DOĞRU CEVAPLAMAK NASİP ETSİN

HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN CANLARIM

ALLAHA EMANET OLUN

ÖPÜYORÜM ÇOK ÇOK ÇOK

Not: benim sevdicek Kütahya merkeze atanmış kızlar bir de onun sevinci ve tarifsiz karışık duyguları mevcut

Son düzenleme:
clementinem olmadı be canım onun ataması.
onca tatsızlık tartışma tükenmişliklerle kaldık...

rabbim hayırlsına yöneltsin dedim hep, ama bilmiyorum belkide en hayırlsı zor da..... bilmiyorum yaa...
özellikle bugün çok kötüyüm .... (yada her zamanki gibi kötüyüm )

özel mesajda uzun uzun anlattım canım.

Son düzenleme:
günaydın kızlar sabah 7 de kalktım eşim bugün çalışma diye tembihledi ama ben duramadım çdt tekrar ettim eger çok sıkılırsam o uyanana kadar birazda mat çözerim.dün sınavdan korkuyorum dedim ona sorular uzaydanmı gelecek yine çalıştıgın çıkacak dedi mantıklı geldi benim gibi korkan varsa korkmmayın kızzzzzzzz bize vız gelir kpss
nurtubam hayırlı olsun
sevcanım senin içinde ne hayırlı ise o olsun

allah razı olsun nilim. inş hepimizin sınavı çok güzel geçer.

ama galiba bizimkisi sınav korkusu değil, korku daha çok sonucca endeksli.
yani ''ya yine olmazsa '' korkusu. off düşünmek bile istemiyorum

Rengina kuzum

Herkese başarılar dilerim .

Hep çalıştıklarınızdan çıkar , attıklarınız tutar , bilemedikleriniz aklınıza geliverir inşallah.

Zor bir maratondu , emeğinizin karşılığını alırsın umarım .

renginim çok özledim seni arkadaşım çok çok..

Rabbim sınvada yardımcın olsun yolunu açık etsin canım benim

Son düzenleme:

hayırlsı olsun canım benim Allah onun atamaya yetmeyen puanlarını sana eklesin de senin atanmanı nasip etsin

AMİİİNNN

kızlar sınavda hepinize başarılar diliyorum.....Allah yüzünüzü kara çıkarmasın,emeklerinizin karşılıgını alın.......

kızlarr bugün girmeyeyim dedim ama güncellere bakmam lazım gelmişken burayı da merak ettimm
ausum kuşum çokk teşekkür ederim dua et olur mu datlum
renginim çok özledim seni arkadaşım çok çok..

Rabbim sınvada yardımcın olsun yolunu açık etsin canım benim
clemim ben de seni çookk özledim canım Allah senin de hepimizin de kazanmamızı nasip etsin inşallah aminnn
kızlar sınavda hepinize başarılar diliyorum.....Allah yüzünüzü kara çıkarmasın,emeklerinizin karşılıgını alın.......

çok teşekkürlerr

kızlar çokça dua edelim birbirimize olur mu.? kardeşin kardeşe duası daha çok kabul olurmuş
öptüm sizi

bende girmeyim dedim bende dayanamadım valla
hep dualarımdasınız canlar

kızlar ben de pır pırım yahu fena heyecan var bende bu gece nasıl uyuycam bilmiyorum
Allah hepimize başarıyı nasip etsin, inşallah hepimiz atanırız arkadaşlarım

birazdan gezmeye çıkacaz kızlar rahatlamam için gelince yazarım yazamazsamda içimdekileri biliyosunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…