• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

tamam kuzum anlaştık:29:bi de elimde çağdaş dünya tarihi soruları var ama burda paylaşamıyorum geersiz dosya tipi diyo :50: sana faceden göndereyim :21::21:

tamam kuzum cookk sagol:54:
ben de tekrar girdiğimde incelerim. gözlerim ağrıdı iyice pcye baka baka
:18:

kızlar hepinizi çok özledimmmm:3:sizlerin yardımına ihtiyacım var 2012 ortaöğretim sınavında yapamadığım soruları çözer misinizzzz:52:
http://www.osym.gov.tr/dosya/1-60830/h/kpss2ortaogretim.pdf
MATEMATİK::49,50,55,56,57. SORULAR
TÜRKÇE : 2. VE 9. SORULAR
TARİH: 20. SORU
COĞRAFYA: 31,32,34,35,37,43,44,45,46,47. SORULAR

Coğrafyayı resmen batırdım kızlar bana çok zor geldi:17:

Son düzenleme:
canlarım bugün etütüm vardı ona gitti geldim, keşke gitmeseydim daha çok vaktim gitti
bi de üstüne bileğimi burktum ama Allahtan sol bileğim :1: yarın da dr kontrolüne gitcem inş bütün kumları dökmüşümdür :1:
bu akşam 2007 kpss yi çözdüm. kızlar sizden ricam bi bakar mısınız? tarihte bi sorunun yanlış olduğunu düşünüyorum

I.cumhuriyet halk partisinin kurulması
II.kadınların belediye seçimi
III.kadınların milletvekili seçimi
kronolojik sıralaması?

ben doğru cevap olarak 2,3,1 dedim

kadınların belediye seçimi 1930, milletvekili seçimi 1933, cumhuriyet halk partisi 1935 değil mi? ama cumhuriyet halk partisini 1923 olarak vermiş ve doğru cevap olarak da 1,2,3 demiş. benim bildiğim halk fırkası 1923, sonra cumhuriyet halk fırkasına dönüşmesi 1924, cumhuriyet halk partisine dönüşmesi 1935 :26:

canlarım bugün etütüm vardı ona gitti geldim, keşke gitmeseydim daha çok vaktim gitti
bi de üstüne bileğimi burktum ama Allahtan sol bileğim :1: yarın da dr kontrolüne gitcem inş bütün kumları dökmüşümdür :1:
bu akşam 2007 kpss yi çözdüm. kızlar sizden ricam bi bakar mısınız? tarihte bi sorunun yanlış olduğunu düşünüyorum

I.cumhuriyet halk partisinin kurulması
II.kadınların belediye seçimi
III.kadınların milletvekili seçimi
kronolojik sıralaması?

ben doğru cevap olarak 2,3,1 dedim

kadınların belediye seçimi 1930, milletvekili seçimi 1933, cumhuriyet halk partisi 1935 değil mi? ama cumhuriyet halk partisini 1923 olarak vermiş ve doğru cevap olarak da 1,2,3 demiş. benim bildiğim halk fırkası 1923, sonra cumhuriyet halk fırkasına dönüşmesi 1924, cumhuriyet halk partisine dönüşmesi 1935 :26:

canım 1,2,3 şeklinde sıralama doğru.parti adına eklentiler yapılmış sadece yeni bi parti kuruldu gibi düşünme.bileğinin durumu çok kötü değildir umarım geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine :16::16::16:

canım 1,2,3 şeklinde sıralama doğru.parti adına eklentiler yapılmış sadece yeni bi parti kuruldu gibi düşünme.bileğinin durumu çok kötü değildir umarım geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine :16::16::16:

o zaman kuruldu dediği için 1923 olarak düşüncez dimi kuzum? ahh tubam vallahi bana böyle soru gelse sınavda, bi de çok bilmiş gibi çözerim. kesin doğru yaptım derim :1: kandırmacalı ama yaa. adı cumhuriyet halk partisi oldu deseydi o zaman 1935 olcaktı dimi?
sağol kuzum bileğimi pek kullanamıyorum ama en azından sol ya buna şükür. sağa bişey olmasın :nazar: şimdi de dr dan geldim. tekrar tahlil yaptı, 3.30 da sonuçları almaya gidicem :ssz:

kızlar hepinizi çok özledimmmm:3:sizlerin yardımına ihtiyacım var 2012 ortaöğretim sınavında yapamadığım soruları çözer misinizzzz:52:
http://www.osym.gov.tr/dosya/1-60830/h/kpss2ortaogretim.pdf
MATEMATİK::49,50,55,56,57. SORULAR
TÜRKÇE : 2. VE 9. SORULAR
TARİH: 20. SORU
COĞRAFYA: 31,32,34,35,37,43,44,45,46,47. SORULAR

Coğrafyayı resmen batırdım kızlar bana çok zor geldi:17:

yavrucum türkçede 2-e, 9-d diyorum
mat: 49-e, 50-b, 55-a, 56-e, 57-d
tarih: 20-b
bunun coğrafyasını dershanede çözmüştük ama hatırlamıyorum canım, benim de çok kötü bi sonuç gelmişti bundan. hatta çok şaşırmıştım ortaöğretime bu soruları sorduklarını görünce.
diğer cevapladıklarım doğruysa söyle çözümlerini anlatayım.

o zaman kuruldu dediği için 1923 olarak düşüncez dimi kuzum? ahh tubam vallahi bana böyle soru gelse sınavda, bi de çok bilmiş gibi çözerim. kesin doğru yaptım derim :1: kandırmacalı ama yaa. adı cumhuriyet halk partisi oldu deseydi o zaman 1935 olcaktı dimi?
sağol kuzum bileğimi pek kullanamıyorum ama en azından sol ya buna şükür. sağa bişey olmasın :nazar: şimdi de dr dan geldim. tekrar tahlil yaptı, 3.30 da sonuçları almaya gidicem :ssz:

evet canım dediklerinin hepsi doğru:21:sorarlar mı sorarlar kuzum.zaten nerden ne buluruz da şaşırtırız bunları diye düşünüyolar:18:inşallah bütün kumları dökmüşsündür canım:16::16::16:

evet canım dediklerinin hepsi doğru:21:sorarlar mı sorarlar kuzum.zaten nerden ne buluruz da şaşırtırız bunları diye düşünüyolar:18:inşallah bütün kumları dökmüşsündür canım:16::16::16:

şimdi tahlilleri aldım geldim kuzum :10: bitmemiş ama azalmış, idrarımda kan da vardı, o da azalmış :8: zaten ağrım da azalmıştı. yeni ilaçlar verdi, onları kullanınca geçicek inş :31:
bugün de 2008 i çözeyim. ondan sonra bi kaç gün tekrar yaptıktan sonra 2009 u çözücem.
bu arada 2005-2006 çok kolaydı. 2007 de çok kolaydı. ama 2007 nin eğitim bilimleri eski yıllardaki gibi değildi. daha uzun sorular vardı. zaten bize hoca 2007 de eğitim bilimleri soru hazırlayanların kadrosunun değiştiğini söylemişti. isterseniz 2007 den başlayın çözmeye kızlar. boşuna 2005 ve 2006 ile vakit harcamayın :34:

yavrucum türkçede 2-e, 9-d diyorum
mat: 49-e, 50-b, 55-a, 56-e, 57-d
tarih: 20-b
bunun coğrafyasını dershanede çözmüştük ama hatırlamıyorum canım, benim de çok kötü bi sonuç gelmişti bundan. hatta çok şaşırmıştım ortaöğretime bu soruları sorduklarını görünce.
diğer cevapladıklarım doğruysa söyle çözümlerini anlatayım.

kuzum türkçe ve matematikler doğru tarih c şıkkı olucak matematikleri anlatırsan şahane olur:52:buarada hayırdır canım tahlil falan yazmışsın önemli bir şeyin yoktur inşallah:44:

kuzum türkçe ve matematikler doğru tarih c şıkkı olucak matematikleri anlatırsan şahane olur:52:buarada hayırdır canım tahlil falan yazmışsın önemli bir şeyin yoktur inşallah:44:

kuzum ben onları bi ara kağıda düzgünce çözüp foto çekip buraya yüklerim. müsvetteye çözmüştüm çok karışık onu anlamazsın. şimdi çıkmam lazım en kısa zamanda yapıcam. :31:
kuzum kum döküyorum yaa :ssz:

merhaba kızlar,
emek veren herkesin gönlündeki hayalleri gerçek olur inş.
birlikte emek verdik çalıştık fedakarlık yaptık herşeyi erteledik kpss uğruna...
kimilerimiz zor şartlarda bile olsak gayret ettik mücadele verdik.

umarım hepiniz için herşey çok güzel olur.
ama ben başaramadım. hele ki en çok asılmam gereken zamanlarda yapamadım bunu.

kendimi geçtim annem babam için kazanmayı nasip et diye dua ediyorum rabbime ama bilmiyorum artık.

kpss hayatımdan bir çok şeyi aldı, bunların içe aşkımda dahil olmak üzere.
ama bundan sonra geriye kalandardan yeniden doğabilecek gücümü bulmak için mücadele edecem

burda tanuştığım birşeyler paylaştığım tüm arkadaşlarım hepiniz çok mutlu olun emi.
hepinizi çok öpüyorum. allaha emanet olun.
hoşçakalın

kuzum ben onları bi ara kağıda düzgünce çözüp foto çekip buraya yüklerim. müsvetteye çözmüştüm çok karışık onu anlamazsın. şimdi çıkmam lazım en kısa zamanda yapıcam. :31:
kuzum kum döküyorum yaa :ssz:

tamam canım bekliyoruz dört gözle:53:canım ilaç vermiştir doktor mutlaka ama aklında bulunsun maydonoz suyu çok iyi geliyor böbreklere temizliyor:34:çok geçmiş olsun canım:16:

merhaba kızlar,
emek veren herkesin gönlündeki hayalleri gerçek olur inş.
birlikte emek verdik çalıştık fedakarlık yaptık herşeyi erteledik kpss uğruna...
kimilerimiz zor şartlarda bile olsak gayret ettik mücadele verdik.

umarım hepiniz için herşey çok güzel olur.
ama ben başaramadım. hele ki en çok asılmam gereken zamanlarda yapamadım bunu.

kendimi geçtim annem babam için kazanmayı nasip et diye dua ediyorum rabbime ama bilmiyorum artık.

kpss hayatımdan bir çok şeyi aldı, bunların içe aşkımda dahil olmak üzere.
ama bundan sonra geriye kalandardan yeniden doğabilecek gücümü bulmak için mücadele edecem

burda tanuştığım birşeyler paylaştığım tüm arkadaşlarım hepiniz çok mutlu olun emi.
hepinizi çok öpüyorum. allaha emanet olun.
hoşçakalın

canım hiçbir şeye canını sıkma üzlme her şey olacağına varır.bu bize bir veda değildir inşallah seni aramızda görmek isteriz hep:26::16:

canlarım güllerim nabersiniz :29:
geldim bu sabah şimdi evimdeyim kayınvalidemle geldik
yarına bomba gibi başlıyorum sabah görüşürüz
bu arada çok güzel ve verimli geçti kpss seminerlerim çok şükür bol deneme ve notları temize çekip bi dikiş daha geçerek üzerinden devam etcem
:24:

49. soru..........

$DSCF1176.jpg

Back