• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

günaydınlar kızlarım:3:

dün deneme çözemedim:5: tugbacım kendi verdiğim sözü tutamadım kusura bakma :5: beyazanne senin notları da okuyamadım hakkını helal et
bugün inşallah tam gaz devam ve okuyacagım
öptüm hepinizi :29:

kuzuşum bugün çalışırsın inşallah canım :16::16::16:

slm canlarimm :16:bugün gnk_gny ve alan denemesi çözüp çağdaş türk tarihinden yumuşama dönemini tekrar ettim akşam da eğitim denemesi çözeceğim :12:Allah zihin açıklığı versin kızlar :54:

RENGİŞİM ne yaptın kuzum iyi çalıştın mı bugün:16::16:

Son düzenleme:
Günaydın kızlaaar:) kepleri atıp ögretmen oldugumu diplomamla belgeledikten sonra memleketimdeyim:) asırı motive olmuş bir sekilde derslerime tekrar basladım:) :) bugun bi egtm bi gk gy denemesi cozcem tarih ve rehberlik konu tekrarım var :) alandan cebir bitcek insallah :) cografya gelisim ogrenme öyt soru uzerinden tekrarlarim var:)

Günaydın kızlaaar:) kepleri atıp ögretmen oldugumu diplomamla belgeledikten sonra memleketimdeyim:) asırı motive olmuş bir sekilde derslerime tekrar basladım:) :) bugun bi egtm bi gk gy denemesi cozcem tarih ve rehberlik konu tekrarım var :) alandan cebir bitcek insallah :) cografya gelisim ogrenme öyt soru uzerinden tekrarlarim var:)

hayırlı olsun canım :3:

canlarım merhabalar :16: bugün çdt çalışıcam bi de eğitim denemesi çözmeyi düşünüyorum.artık üstümden şu ölü toprağını atmam lazım:18:aslında bugün enerji doluyum güzel uyudum şey bi de bugün benim doğum günüm :17:

canlarım merhabalar :16: bugün çdt çalışıcam bi de eğitim denemesi çözmeyi düşünüyorum.artık üstümden şu ölü toprağını atmam lazım:18:aslında bugün enerji doluyum güzel uyudum şey bi de bugün benim doğum günüm :17:

ah benım kuzum bugün mü doğmuşş :16::54::55:
iyi ki dogmuss iyi ki tanışmışım kuşumlaaaa
$jh.gif Eki Görüntüle 737369 Eki Görüntüle 737370

Son düzenleme:
tugbammm tatlımmm doğum günün kutlu olsun canım iyiki doğdun inşallah bundan sonraki doğum gününü ogrencilerinle kutlarsin nice senelere tatlim:16::54::48:

hayırlı olsun canım inşallah kadrolu öğrenmen olduğunu da ağustosta belgelersin:16:

ah benım kuzum bugün mü doğmuşş :16::54::55:
iyi ki dogmuss iyi ki tanışmışım kuşumlaaaa
Eki Görüntüle 737379 Eki Görüntüle 737369 Eki Görüntüle 737370
teşekkür ederim kuzum:16::16:bende iyi ki tanışmışım canım senle:21::21:

tugbammm tatlımmm doğum günün kutlu olsun canım iyiki doğdun inşallah bundan sonraki doğum gününü ogrencilerinle kutlarsin nice senelere tatlim:16::54::48:

teşekkür ederim canım benim:16::16:inşallah inşallah kuzum :21::21:

slm kızlar tarih ve ctdt tekrarı yaptım tarih tekrarı yapmaya doymadim gitti :9: bu kaçıncı tekrar oldu bilmiyorum
şimdide özel eğitim materyal notlarimi okuyup dil bilgisi tekrar edeceğim:6:

merhaba kızlarım..
bi kaç gündür pc bozuk giremedim. format atılmaya gitti yeni oldu.
çok moralim bozuk. anneannem hastaydı ona üzülüyodum. artık dedemi gördüğünü söylüyo, deden beni çağırıyo, bak orda duruyo beni bekliyo falan diyo. dedem 10 yıl önce vefat etti, anneanneme de bişey olcak diye üzülüyoruz.
kötü bi haber daha.. üvey babamın başkasından kızı varmış. zaten şüpheleniyoduk ama belli ki kesin.
şimdi nolcak hiç bilmiyorum :ssz:
artık şu sınav öyle ya da böyle geçsin bitsin ki gerçekten benim için 2. dönemden beri çok verimsiz oldu, son günlerde de bunu duymak varmış. hayırlısı ne ise öyle olsun. olmadı ücretli yapıcam, kurtarıcam annemi bu pisliklerden

merhaba kızlarım..
çok moralim bozuk. anneannem hastaydı ona üzülüyodum. artık dedemi gördüğünü söylüyo, deden beni çağırıyo, bak orda duruyo beni bekliyo falan diyo. dedem 10 yıl önce vefat etti, anneanneme de bişey olcak diye üzülüyoruz.
kötü bi haber daha.. üvey babamın başkasından kızı varmış. zaten şüpheleniyoduk ama belli ki kesin.
artık şu sınav öyle ya da böyle geçsin bitsin ki gerçekten benim için 2. dönemden beri çok verimsiz oldu, son günlerde de bunu duymak varmış. hayırlısı ne ise öyle olsun. olmadı ücretli yapıcam, kurtarıcam annemi bu pisliklerden

canım benim moralini yüksek tutmaya çalış :(
görüşelim bir ara olur mu?

merhaba kızlarım..

Sedefcim böyle araya pat diye girdim ama yazmadan geçmek istemedim.
Öncelikle geçmiş olsun anneannene Allah şifa versin, hayırlı sağlıklı ömür versin.
Bu stresli dönemde her şey üst üste gelmiş ama sen güçlü bir kızsın annene de kendine de güzel bir hayat kuracağına inanıyorum ben.
Düşünmemeye çalış, çok az kaldı zaten geçecek her şey inşallah.Rabbim hep yanında olsun canım

canım benim moralini yüksek tutmaya çalış :(
görüşelim bir ara olur mu?
ablam sağolasın. sen nasılsın? şu sınav geçsin görüşelim bence de.. bi de kum döküyorum çok ağrım oluyo evde yataktan kalkamıyorum. sen sınava gircek misin?

Sedefcim böyle araya pat diye girdim ama yazmadan geçmek istemedim.
Öncelikle geçmiş olsun anneannene Allah şifa versin, hayırlı sağlıklı ömür versin.
Bu stresli dönemde her şey üst üste gelmiş ama sen güçlü bir kızsın annene de kendine de güzel bir hayat kuracağına inanıyorum ben.
Düşünmemeye çalış, çok az kaldı zaten geçecek her şey inşallah.Rabbim hep yanında olsun canım

aşkınihancım sağol desteklerin için. ben elimden geleni yapmak istiyorum ama elimden gelen de çok az.. sürekli bişey çıktı bu yıl. acaba diyorum bu yıl benim atanmam hayırlı değil mi? ne biliim bazen hayır sandığımız şeyler şerdir ya bizim için hani farkında olmayız. belki de öyle. atanamazsam üzülmicem. elimden gelen azdı ama onu da değerlendirmeye çalıştım. hiç çalışmasaydım kendime bunu yakıştırmazdım. biraz polyannacılık olucak ama en azından temel yaptım. Allahtan sabır diliyorum anneme.. bütün gece ağladı. öğrenen ben oldum ama anneme söylemeden de edemedim işte.

ablam sağolasın. sen nasılsın? şu sınav geçsin görüşelim bence de.. bi de kum döküyorum çok ağrım oluyo evde yataktan kalkamıyorum. sen sınava gircek misin?

aşkınihancım sağol desteklerin için. ben elimden geleni yapmak istiyorum ama elimden gelen de çok az.. sürekli bişey çıktı bu yıl. acaba diyorum bu yıl benim atanmam hayırlı değil mi? ne biliim bazen hayır sandığımız şeyler şerdir ya bizim için hani farkında olmayız. belki de öyle. atanamazsam üzülmicem. elimden gelen azdı ama onu da değerlendirmeye çalıştım. hiç çalışmasaydım kendime bunu yakıştırmazdım. biraz polyannacılık olucak ama en azından temel yaptım. Allahtan sabır diliyorum anneme.. bütün gece ağladı. öğrenen ben oldum ama anneme söylemeden de edemedim işte.

Polyanacılık değil canım gerçekten her şeyde vardır bir hayır, biz bunu yaşarken göremiyoruz çoğu zaman. Ben de yarım dönem bekledim şubatta atanmıştım evet beklemek zordu ama buna ihtiyacım varmış her anlamda gerçekten onu anladım daha sonrasında. Dediğin gibi sen elinden geleni yaptın bak ben bunu dışarıdan bile görebilyorsam çok daha fazlasını yapmışsındır, temelin olduktan sonra çok daha iyi yaparsın ki zaten sınav olmadı dur bakalım belki de nasip hemen atanacaksın:34: Annenden gizlemek de olmazdı ki canım,doğru olanı yapmışsın. Umarım her şeyi atlatır, çok mutlu olursunuz. Ayrıca sana da geçmiş olsun canım...

Back