• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Polyanacılık değil canım gerçekten her şeyde vardır bir hayır, biz bunu yaşarken göremiyoruz çoğu zaman. Ben de yarım dönem bekledim şubatta atanmıştım evet beklemek zordu ama buna ihtiyacım varmış her anlamda gerçekten onu anladım daha sonrasında. Dediğin gibi sen elinden geleni yaptın bak ben bunu dışarıdan bile görebilyorsam çok daha fazlasını yapmışsındır, temelin olduktan sonra çok daha iyi yaparsın ki zaten sınav olmadı dur bakalım belki de nasip hemen atanacaksın:34: Annenden gizlemek de olmazdı ki canım,doğru olanı yapmışsın. Umarım her şeyi atlatır, çok mutlu olursunuz. Ayrıca sana da geçmiş olsun canım...

çok teşekkür ederim aşkınihannn :16: dediklerin öyle doğru öyle mantıklı ki.. bugünler de geçicek.. Allah sabrımızı sınıyo. iyi günlerimiz çok yakında.. ben de buna inanıyorum ve buna tutunmaya çalışıyorum canım.

tuğbammmm doğum günün kutlu olsun canım benimmmm :16: iyi ki varsın, iyi ki tanımışım seni bu topikte. dilerim tüm dileklerin gerçek olur canım benimmm :16:
janemmm :16: tebrik ederim seni de canım mezun olmuşsun. harika bi duygu dimi :16: en azından önümüzdeki engel kalktı. inş atanıcaksın da canım benim :16:

merhaba kızlarım..
bi kaç gündür pc bozuk giremedim. format atılmaya gitti yeni oldu.
çok moralim bozuk. anneannem hastaydı ona üzülüyodum. artık dedemi gördüğünü söylüyo, deden beni çağırıyo, bak orda duruyo beni bekliyo falan diyo. dedem 10 yıl önce vefat etti, anneanneme de bişey olcak diye üzülüyoruz.
kötü bi haber daha.. üvey babamın başkasından kızı varmış. zaten şüpheleniyoduk ama belli ki kesin.
şimdi nolcak hiç bilmiyorum :ssz:
artık şu sınav öyle ya da böyle geçsin bitsin ki gerçekten benim için 2. dönemden beri çok verimsiz oldu, son günlerde de bunu duymak varmış. hayırlısı ne ise öyle olsun. olmadı ücretli yapıcam, kurtarıcam annemi bu pisliklerden

sedefim Allah her seyin hayırlısını versin
zira O bizi bizden iyi bilir canım benim. üzülme diyeceğim yaşananlara ama şu durumda elinde değil biliyorum
zaman lazım işte.. hepimize lazım olan tek şey aslında
kötü olan ne varsa Allah sonrasında iyi bir şeyle karsılastırsın seni. bu yaşadıkların geleceğinin iyi habercisi olaun inşallahcanım benim

sınav konusuna gelince 15 gündür ne kadar çalıştın diye sor? hiç...
hiç verimli değildi sebebini de bilmiyorum. zaten nasip ise olur demekten başka çarem de yok umut da kalmadı bende.
ama sana inanıyorum inan ki yaparsın:29:

Son düzenleme:
sedefcim saba bir şey sormak istiyorum.......ilk sayfada yaptığın tablo da renklendırmeyı nasıl yaptın ben bir türlü beceremedim...ders ders tablo yapmışsın ve içine de konu baslıklarını renklı yazmışsın ya onu nasıl yaptığını merak edıyorum...

ablam sağolasın. sen nasılsın? şu sınav geçsin görüşelim bence de.. bi de kum döküyorum çok ağrım oluyo evde yataktan kalkamıyorum. sen sınava gircek misin?

ben de iyiyim canım,işteyim şu an.
çok geçmiş olsun,yakınlarımdan biliyorum zor oluyor kum,taş dökmek Allah yardımcın olsun..
sınava evet giricem ama hazırlanmadım biliyorsun.
hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun ;)

sedefim Allah her seyin hayırlısını versin
zira O bizi bizden iyi bilir canım benim. üzülme diyeceğim yaşananlara ama şu durumda elinde değil biliyorum
zaman lazım işte.. hepimize lazım olan tek şey aslında
kötü olan ne varsa Allah sonrasında iyi bir şeyle karsılastırsın seni. bu yaşadıkların geleceğinin iyi habercisi olaun inşallahcanım benim

sınav konusuna gelince 15 gündür ne kadar çalıştın diye sor? hiç...
hiç verimli değildi sebebini de bilmiyorum. zaten nasip ise olur demekten başka çarem de yok umut da kalmadı bende.
ama sana inanıyorum inan ki yaparsın:29:
renk kuşum benimmmm :70: haklısın canım benim her şey nasip kısmet.. kpss konusunda gerçekten çok stresli değilim. beni üzen yıllardır bitmeyen aynı meseleler.. 1 oldu 2 oldu artık taşmak üzereyim. zor sabrediyorum. o adamı görmek istemiyorum bu evde. onunla aynı evde yaşamak iğrenç bi duygu. keşana ücretliye giderim diyodum. biliyosun sevdicek de keşanda. ama o da iptal oldu. vardır bunda da bi hayır herhalde. :ssz: kuzum ben de sana inanıyorum atanıcağına yürekten inanıyorum. :16:
sedefcim saba bir şey sormak istiyorum.......ilk sayfada yaptığın tablo da renklendırmeyı nasıl yaptın ben bir türlü beceremedim...ders ders tablo yapmışsın ve içine de konu baslıklarını renklı yazmışsın ya onu nasıl yaptığını merak edıyorum...
canımcım yorum yazarken hani üstte bazı işaretler çıkıyo ya word deki gibi. onlardan A harfine bastığımda orda renk seçenekleri çıkıyor. yazdığım yazıyı seçip o renklerden birini seçtiğimde rengi değiştirmiş oluyor. yani yorumlarımızı renklendirirkenki yaptığımız işlemin aynısını yaptım kuzum
ben de iyiyim canım,işteyim şu an.
çok geçmiş olsun,yakınlarımdan biliyorum zor oluyor kum,taş dökmek Allah yardımcın olsun..
sınava evet giricem ama hazırlanmadım biliyorsun.
hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun ;)
sağol ablacım :16: amin inş :16:

kızlar rehberliği tekrar ettim, ginzberg super vs. onlar biraz ezber. bi de bireyi tanıma tekniklerine baktım.
annemle muzlu piramit pasta yaptık. gelin de hepimiz yiyelim :56:
birazdan 2006 kpss eğitim bilimlerini çözücem.

bu arada kızlar kpss ye nerde giriceğimiz ne zaman belli olucak :26:

merhaba kızlarım..
bi kaç gündür pc bozuk giremedim. format atılmaya gitti yeni oldu.
çok moralim bozuk. anneannem hastaydı ona üzülüyodum. artık dedemi gördüğünü söylüyo, deden beni çağırıyo, bak orda duruyo beni bekliyo falan diyo. dedem 10 yıl önce vefat etti, anneanneme de bişey olcak diye üzülüyoruz.
kötü bi haber daha.. üvey babamın başkasından kızı varmış. zaten şüpheleniyoduk ama belli ki kesin.
şimdi nolcak hiç bilmiyorum :ssz:
artık şu sınav öyle ya da böyle geçsin bitsin ki gerçekten benim için 2. dönemden beri çok verimsiz oldu, son günlerde de bunu duymak varmış. hayırlısı ne ise öyle olsun. olmadı ücretli yapıcam, kurtarıcam annemi bu pisliklerden

çok geçmiş olsun canım benim.ahh kuzum ahh inşallah atanıp annenle yeni bi hayat kurarsınız kendinize.ne olursa olsun moralini yüksek tut.ikinci dönem verimsiz oldu diye düşünme kısmet birazda bu işler.bu arada bende seni iyiki tanımışım kuzucum:16::16::16:

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun canım benim.ahh kuzum ahh inşallah atanıp annenle yeni bi hayat kurarsınız kendinize.ne olursa olsun moralini yüksek tut.ikinci dönem verimsiz oldu diye düşünme kısmet birazda bu işler.bu arada bende seni iyiki tanımışım kuzucum:16::16::16:

doğru tubam hem kısmet, hem şans.. :6:
2006 kpss eğitim bilimlerini çözdüm gene 117 doğru 3 yanlış çıktı :1:
yarın da ilk bölümünü çözerim, çok başım ağrıyo. tarihe bakıcam o kadar

günaydın kızçeler :3:
bugünkü programım :42:
tarih ve vatandaşlık tekrarı
2006 kpss gygk
2007 eğitim bilimleri

2006 gygk çözdüm kızlar
vatandaşlıktan yasama ve yürütmeyi tekrar ettim, daha doğrusu resmen çalıştım. tekrar olmadı, çünkü her şeyi unutmuşum.
ilke ve inkılapların da kronolijisini çıkardım, bi ara onları ezberlemem lazım

slm kızlarım
inşallah bugünümüz çok verimi geçer kolay gelsin

ben de seni cok özledim kuzumm :54: bugün gelirim ben de artık kendime inşallah :31:nasıl başardın kuşum bana da söyleee:5:

inşallah rengişim :16: aslında kendimi zorla oturtuyorum ama oturuncada arkası geliyo :9: düşün gece gece coğrafya yaprak testi yarıladım:52:sıkalım dişimizi kuzum çok az kaldı.bugün sende çok iyi çalışıyosun tamam mı gkgy ve eğitim bilimleri denemesi çözüyosun ve gelip buraya çözdüm diye yazıyosun:20:artık kaybedecek zamanımız yok rengişim :34:

inşallah rengişim :16: aslında kendimi zorla oturtuyorum ama oturuncada arkası geliyo :9: düşün gece gece coğrafya yaprak testi yarıladım:52:sıkalım dişimizi kuzum çok az kaldı.bugün sende çok iyi çalışıyosun tamam mı gkgy ve eğitim bilimleri denemesi çözüyosun ve gelip buraya çözdüm diye yazıyosun:20:artık kaybedecek zamanımız yok rengişim :34:

doğru söylüyorsun tatlım tamam inşallah dediklerini yapacagım dediklerini yapamasam da tekrar falan yaparım kuzum :16:

doğru söylüyorsun tatlım tamam inşallah dediklerini yapacagım dediklerini yapamasam da tekrar falan yaparım kuzum :16:

tamam kuzum anlaştık:29:bi de elimde çağdaş dünya tarihi soruları var ama burda paylaşamıyorum geersiz dosya tipi diyo :50: sana faceden göndereyim :21::21:

Back