Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meb den indirdiğin özel egtm tatlım neyse orun deil benede durum aynı bulamıyorumnilim bilgisayarımdaki kaynaklar hepsi birbirine girmiş durumda. Bilmiyorum ki hangisi diyorsun sen :26:
Bu arada clementineeee nerdesin annem seenn
meb den indirdiğin özel egtm tatlım neyse orun deil benede durum aynı bulamıyorum
nilim yediilkim tg denemesine göre bence netin gayet iyi ben de bugün ihtiyaçtan çözmüştüm 60 net çıktı ne kadar doğru bilmem ama yediiklim ihtiyaca göre zor diyorlargünaydın kızlar miraç kandiliniz mübarek olsun dualarda buluşalım :13: dün yeiiklim tg 8 eb 80 lik denemeyi çözdüm 66 doğru 11 y 4 boş 62 net var :26:yorum sizin kızlar bugün yine mat dersim var soru çözmem lazım 1 de irem gkgy deneme çözecem inşallah yarında eksiklerime bakcam sevcancım özel egtmle ilgili bi dosya linkin vardı bulursan tekrar yayınlarmsın bilgisayara indirmiştim ama bulamadım ve dün en çok özel egtmi yanlış yaptım denemede gr canlarım
kızlaar deneme seti alacam hangi yayın önerirsiniz? beyaz kalem ihtiyaç çözdüm. yargının dershanesindeyim zaten yargıyıda öyle çözüyorum bunların dışında hangi yayın önerirsiniz?
selam kızlarım Miraç Kandilimiz mübarek olsun
lütfen birbirimize dua edelim çokça da namaz kılalım günü önemine binaen yani:.
kızlaar deneme seti alacam hangi yayın önerirsiniz? beyaz kalem ihtiyaç çözdüm. yargının dershanesindeyim zaten yargıyıda öyle çözüyorum bunların dışında hangi yayın önerirsiniz?
yediiklim zorluyo ama güzel canım femde öyle
bu arada canlar bugün yetenek yayınları eğitim denemesi çözdüm 80lik 60.25 net çıktı ne kolay ne de zordu tam kpss formatında galiba kpssde 60ın üstüne çıkamıcam bunu anladım:26:
yediiklim al canım ama bence çözmediysen nette bir sürü tg denemeler var indir çöz derim,özellikle ihtiyacın son denemeleri of of dedirten cinsten
tatlım sana dediğim notu bulup çıkardım arama yarın çalışacamcanım inanki epey karışmış durumda dosya ve klasörlerim ..
ama müsait olduğumda tekrar bi inceleyim bulursam atarım sana.:44:
ben kılamıcam canımcım ama dualarımdasınız
Bende 60a yeni cıktım canım benim hedefim 65 insallah. sen kotu dusunme amd ben bundan 1ay oncesinde 45te takilmistim bak son 3 4 denemedir 59 61 arasi geliyo. genel kultr genel yetenekte 85 uzeriydi ama bugun 92 oldu:)
ben senin yerine kılmış olayım diyecegim de olsaydı kılardım da
kuzum 60 nete kötü deme zaten gecen yılın 90 neti biliyorsun