• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

kızlar gk gy denememi yaptım şimdi kahvaltı zamanı:21: sonra eğitim denemesi yapıp alana bakacam en sonda kişilik gelişimine çalışcam bugün :nazar: hadi sizede kolay gelsin. bu arada bugün miraç kandili hayırlara vesile olması duasıyla rabbim hepimize atanmayı nasip eder inşallah

Bugün ettiğiniz bütün dualar göklere yükselip, tek tek kabul olup üzerinize sağanak gibi yağsın inşallah. Miraç kandiliniz mübarek olsun.

günaydın kızlar miraç kandiliniz mübarek olsun :16: dualarda buluşalım :13: dün yeiiklim tg 8 eb 80 lik denemeyi çözdüm 66 doğru 11 y 4 boş 62 net var :26:yorum sizin kızlar bugün yine mat dersim var soru çözmem lazım 1 de irem gkgy deneme çözecem inşallah :6: yarında eksiklerime bakcam sevcancım özel egtmle ilgili bi dosya linkin vardı bulursan tekrar yayınlarmsın bilgisayara indirmiştim ama bulamadım :27: ve dün en çok özel egtmi yanlış yaptım denemede :25: gr canlarım :54:

Nİlim bilgisayarımdaki kaynaklar hepsi birbirine girmiş durumda. bilmiyorum ki hangisi diyorsun sen :26:

bu arada clementineeee nerdesin annem seenn :61::61::61:

canlarım miraç kandiliniz kutlu olsun ettiğimiz bütün dualar kabul olsun inşallah:16::16:

günaydın kızlar miraç kandiliniz mübarek olsun :16: dualarda buluşalım :13: dün yeiiklim tg 8 eb 80 lik denemeyi çözdüm 66 doğru 11 y 4 boş 62 net var :26:yorum sizin kızlar bugün yine mat dersim var soru çözmem lazım 1 de irem gkgy deneme çözecem inşallah :6: yarında eksiklerime bakcam sevcancım özel egtmle ilgili bi dosya linkin vardı bulursan tekrar yayınlarmsın bilgisayara indirmiştim ama bulamadım :27: ve dün en çok özel egtmi yanlış yaptım denemede :25: gr canlarım :54:
nilim yediilkim tg denemesine göre bence netin gayet iyi ben de bugün ihtiyaçtan çözmüştüm 60 net çıktı ne kadar doğru bilmem ama yediiklim ihtiyaca göre zor diyorlar

selam kızlarım Miraç Kandilimiz mübarek olsun :16:
lütfen birbirimize dua edelim çokça da namaz kılalım günü önemine binaen yani:.:16:

kızlaar deneme seti alacam hangi yayın önerirsiniz? beyaz kalem ihtiyaç çözdüm. yargının dershanesindeyim zaten yargıyıda öyle çözüyorum bunların dışında hangi yayın önerirsiniz?

kızlaar deneme seti alacam hangi yayın önerirsiniz? beyaz kalem ihtiyaç çözdüm. yargının dershanesindeyim zaten yargıyıda öyle çözüyorum bunların dışında hangi yayın önerirsiniz?

yediiklim zorluyo ama güzel canım femde öyle

bu arada canlar bugün yetenek yayınları eğitim denemesi çözdüm 80lik 60.25 net çıktı ne kolay ne de zordu tam kpss formatında galiba kpssde 60ın üstüne çıkamıcam bunu anladım:26:

Son düzenleme:

yediiklim al canım ama bence çözmediysen nette bir sürü tg denemeler var indir çöz derim,özellikle ihtiyacın son denemeleri of of dedirten cinsten
:53:

yediiklim zorluyo ama güzel canım femde öyle

bu arada canlar bugün yetenek yayınları eğitim denemesi çözdüm 80lik 60.25 net çıktı ne kolay ne de zordu tam kpss formatında galiba kpssde 60ın üstüne çıkamıcam bunu anladım:26:

Bende 60a yeni cıktım canım benim hedefim 65 insallah. sen kotu dusunme amd ben bundan 1ay oncesinde 45te takilmistim bak son 3 4 denemedir 59 61 arasi geliyo. genel kultr genel yetenekte 85 uzeriydi ama bugun 92 oldu:) :nazar:

canım inanki epey karışmış durumda dosya ve klasörlerim ..
ama müsait olduğumda tekrar bi inceleyim bulursam atarım sana.:44:
tatlım sana dediğim notu bulup çıkardım arama yarın çalışacam :6:
iyi geceler tekrar hayırlı kandiller tatlı rüyalar canişkolar :29:

Bende 60a yeni cıktım canım benim hedefim 65 insallah. sen kotu dusunme amd ben bundan 1ay oncesinde 45te takilmistim bak son 3 4 denemedir 59 61 arasi geliyo. genel kultr genel yetenekte 85 uzeriydi ama bugun 92 oldu:) :nazar:

ben senin yerine kılmış olayım diyecegim de olsaydı kılardım da :16:
kuzum 60 nete kötü deme zaten gecen yılın 90 neti biliyorsun :32:

canlar ne bileyim yetenek yayınları olunca ondan kötü dedim ama yediiklimden de çıkartıcam 60 net kafaya koydum :16::16:

günaydın kızlar bismillahirrahmanirrahim diyip cafemizi açıyorum çaylar hazırrrrr $1296914076_21_yaratici-cay-ve-kahve-kupa-6.jpg yanındada kurabiş :32::32::7::21::21:
bugün inşallah 2012 sts çözecem egtmden gkgy dende yediiklim tg 5 .bunun dışındada eksik konulşarıma bakacam akşama kadar :6: kşamda yiğenimin dogum günü var oraya gitcez bi aydır plan yapıyo yavrummmm :55: boynumun agrısından ölüyorum ama napacannn mecbuuurrrr yarın doktora gidicem :25:
herkes planını yazsın kaç gündür dogru düzgün yazan yok :20:
renginacım kafanı toparlayıp döndünmü derslere tatlım :29: gr kızlar

Back