• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

günaydın canlarım

sabah sabah kalkmış temizliği bitirmiş bahçemi sulamış, çilek toplamış gelmişim... elimde demli çayım, radyoda selda bağcan...

"ah yalan dünya"

keyfim buruk bir şekilde yerinde... hala yemek yiyebilmek, nefes alabilmek, bahçeyi sulamak mesela... güzelmiş.

"sen ağladın canım
ben ise yandım
dünyayı gönlümce olacak sandım
boş yere aldandım boş yere kandım"

dünya bizim isteklerimiz dışında dönüyor. biz bin çalışıyoruz, Allah bir diliyor. elimizden gitmeden anlayamıyoruz. sıcak çayın, o çikolatanın dişimde bıraktığı ağrının, sazın sözün....

bugün,

dünyanın yalan olduğunu bilerek, ama yine de yaşamayı, dünyayı, toprağı, demli çayı ve çikolatayı GERÇEKTEN severek ...

bol bol soru çözün, gözüm üzerinizde:20:

:1::1::1:
sen yaz ben akşama kadar okuyum kuzum ya :nazar::nazar::nazar::nazar: hayranım sana :7:
tatlım senin baş dönmen boyun düzleşmesi nasıl oldu iyimisin o illet bendede var ve şuan pençesindeyim az bişey iş yapsam ders çalışsam başım dönüyor boynum zaten kaskatı doktora gitcem en kısa zamanda ama yapılacakta pek bişey yok :26: Rabbim saglıgımızdan sıhhatimizden etmesin geri kalanın hepsi er ya da geç olur

sen yaz ben akşama kadar okuyum kuzum ya :nazar::nazar::nazar::nazar: hayranım sana :7:
tatlım senin baş dönmen boyun düzleşmesi nasıl oldu iyimisin o illet bendede var ve şuan pençesindeyim az bişey iş yapsam ders çalışsam başım dönüyor boynum zaten kaskatı doktora gitcem en kısa zamanda ama yapılacakta pek bişey yok :26: Rabbim saglıgımızdan sıhhatimizden etmesin geri kalanın hepsi er ya da geç olur

yerim seni yerim

hayat be kuzu... yazdırıyor işte.

boynum aynı...sıpam gece bin kere kalkıyor. ağırlaştı da.. o beşikten uyku ağırlığıyla kaldır indir belim boynum kopuyor

ama boşver...

kızlar ya bi dersimden dd gelmiş. dd ile geçerken dönem ortalamasına mı bakılıyo, genel ortalamaya mı :18:

ders bi de güzel konuşma ve yazma
bütün dönem yaptırdığı şey: şu takatukaları bilmemneye götürmeyi söyletmek.. yok efendim şu yoğurdu sarımsaklasak da mı saklasak
bi de göğüsten nefes aldırmak
tek yaptırdığı bu ve sen git bana 45 ver
ne diyim ne diyimmmm :47:

bütün dönem yaptırdığı şey: şu takatukaları bilmemneye götürmeyi söyletmek.. yok efendim şu yoğurdu sarımsaklasak da mı saklasak

canım ben mezun olalı 3 yıl oluyo ama sanki dönem ortalaması diye hatırlıyorum şartlı geçme için ki öle bile olsa senin notların güzel verirsin her türlü :34:

kızlar ya bi dersimden dd gelmiş. dd ile geçerken dönem ortalamasına mı bakılıyo, genel ortalamaya mı :18:

kuzum dd senın gectiğini gösterir biliyorsun. dönem ortalamasına gecer genel ortalamaya da katkı saglar. yani ff değil neden korktun:26:

canlar şu sorulara bakar mısınız?

$DSCF1012.jpg

$DSCF1011.jpg

$DSCF1013.jpg

ay yerim seni yaa:29::29:

canım ben mezun olalı 3 yıl oluyo ama sanki dönem ortalaması diye hatırlıyorum şartlı geçme için ki öle bile olsa senin notların güzel verirsin her türlü :34:
şimdi baktım dönem ortalamam da genel ortalamam da 2.5 in üstünde, ama açıklanmayan 2 dersim daha var. onlar düşürmez inş ortalamamı leylasım :18:
kuzum dd senın gectiğini gösterir biliyorsun. dönem ortalamasına gecer genel ortalamaya da katkı saglar. yani ff değil neden korktun:26:
kuzucum bizim okulda eğer ortalaman 2,5 in altındaysa ve dersin dd geldiyse kalıyosun. ama ben baktım şimdi ortalamama yüksekmiş rahatladım biraz, tabii o açıklanmayan 2 dersim ortalamamı düşürmezse :18:

kuzum ilki d
ikinci d
sonuncu örnek olay:26:

hepsiciği doğruuuu :81::81::81: :nazar::nazar::nazar:
can kuşum bana anlat bakem. bak şimdi ben karıştırdığım noktaları söliim
son soruda konuşma halkası dedim. neden dersen, onun da içinde örnek olay oluyo ve tartışıyolar diye öyle dedim. acaba konuşma halkasını işaretlemem için halka oluşturmalarını mı söylemesi gerekiyodu? :26:
beyin fırtınası olan cevapta da ben de beyin fırtınası olarak düşündüm önce fakat sonra sırayla düşüncelerini ifade ettiler demiş, bize hoca demişti ki beyin fırtınasında sıra yoktur, herkes hep bir ağızdan konuşur, kimse susmaz, fırtına gibi düşünün adı gibi demişti :26:
o yaratıcı dramada da öğretmen yönlendirmiş gibi geldi, nasıl oynıcaklarını falan söylemiş, o yüzden rol oynama dedim ben. :26:

bebekim bak ilk soruda sırasıyla ifade etmelerinin sebebi sınıf kontrolünü bırakmamak içindir. hani her agızdan bir ses cıkmasın diye düşün. ve en önemlisi düşüncelerini bildirmeyenlere saygı duyması direkt beyin fırtınasını olusturur. çünkü kımseye müdahale edilmiyor. sırasıyla söylemelerinin saglanmasını sen müdahale olarak degıl kontrolü bırakmamak için düşün.

ikinci de ise mesela bana dese ki sen su sanatcının yerine gec onun gibi oyna bu rol oynama olur. ama burada diyor ki onun yerine gec sen bu durumda ne düşünürsün onu oyna dediği için yaratıcı drama olur.(senın düşünceni geliştirmek istediği için) konusma halkasında yerıne düşünme var ama senaryo yok sadece düşünceleri belirtme var canım umarım anlatabilmişimdir:26:

üçüncü de film izletip de tartıstırması örnek olayı gösterir. oradaki ''film'' senın şifrendir canım. yani muhtemelen o filmde yasanılmıs ya da olması muhtemel bir durum vardı. eger film demeseydi bu problem çözme olurdu.

çok güzel düşünmüşsün canım.

kolej falan olsa klasik giy derim ama dersane sonuçta. siyah kot, üzerine mavi gömlek ideal. hatta varsa kumaş değil ama klasik keten yazlık ceketler oluyor hani. öyle bir şey de giyebilirdin. spor-klas olurdu.

Allah hayırlısını nasip etsin. hangi dersane bu?

amin canım saolasın güzel duların için:)görüşmeye gittim olumlu geçti ama başlamadım çünkü sınavım var dedim daha sonra tekrar görüşücez, ne yazıkki branşımla ilgili değil ama eğitim danışmanlığı adı altında satış pazarlama işi yani kısacası her gün belli sayıda kayıt almakla para kazanılan bir iş maaşı 1000 lira çalışma şartları kötü günde 10.5 saat çalıştırıyorlar çok matah bir şey değil allah mecbur bırakmasın inşallah gerek kalmaz kızlar, başvuru içinde int.te takip edin cvnizi bırakabilirsiniz kolejlere başvurularda int.ten sayfalardan yapılıyor ama bitti kolejlere başvurular diye biliyorum kızlar çok ilerliyor sayfalar eğer daha detay sorunuz varsa özelden msj atarsanız kesin görürüm sorunuzu hepinizi öpüyorummm:4:

iyiakşamlar kızlar matematik dersim bitti rahatladım :21:
renginam yediiklim 80 lik 8.tg denemeyi indirip yazdırdım onu çözcem inşallah :31: kızlar gecemiz gündüzümüz kalmadı inşallah emegimizin karşılıgını alırız :26:
denemeyi çözüp sonucunu yazacam Allah izin verirse :16:
grrrr:13:

slm kızlar alan ve rehberlik tekrarı yapıp sorularını çözdüm sonrasında kendimi dışarı attım yürüyüş yaptık sevdicekle şimdide matemetik çözmeye başlıcam kolay gelsin canlarım (ALLAH'IM BU AĞUSTOSTA ATANMIŞ OLMAYI NASİP EYLE AMİİİNNNNNNNNN)

kızlar bende denemelerimi yaptım genel kültürüm düştü ama diğerleri iyi hatta en iyi eğitim denememdi :21: alana bugün çok iyi bakamadım ama gelişimi tekrar etmeye başladım birazdan piageti de bitirebilirsem uyucam inşallah ama hiç çalışma isteğim yok bugün kendimi zorluyorum resmen :50:

Back