• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

hoşgeldin sedefim özledik seni :38:
kızlar sonuç negatif ben üzgün :43:
kafam karışık ve hiçççç çalışacak halim yok :26::31:

nilimmm ben de sizleri özledim
üzülme be nilim vardır bunda da hayır
daha yeni evli sayılırsınız, elbet olur. hani beni sakın yanlış anlama ama zaten tahminimce evlendiğinizden beri sen kpss ile uğraşıyosundur. şu sınav geçsin biraz birbirinizle ilgilenin, doya doya birbirinizi yaşayın. çocuk elbet olur. evliliğinizin tadını çıkarın önce.
gezin, tatil yapın. bazı şeyler çocukla da zor olur. çocuk büyük bi sorumluluk neticede
not: bildiğin üzre bekarım. evlenince 5 yıl çocuk düşünmüyorum, ama bunu bekar halimle söylüyorum. :1: bunun nasıl bi duygu nasıl bi istek olduğunu evlenmeden anlıyamam. haddim olmadan yorum yapmak istemem. ama senin üzülmene de dayanamam. bi de işin o tarafından bak. siz her zaman birbirinize yetersiniz, hep aşkla kalın :nazar:

SEDEFİM hoşgeldin çok özlemiştik çok seni kuzum:29::21:
NİLİM üzülme be arkadaşım bunda da vardır bir hayır :16::16:

nilimmm üzme tatlı canını bitanem herşeyde vardır bir hayır hem bu sefer olmadıysa bir daha olmayacak diye bir şey yokki :29:

Mutlaka bir zamanı vardır canım sıkma canını .Allah en güzel zamanda nasip eder inşallah.Ben de nişanlıyım belki evli gözüyle bakamam ama hayat felsefem ''her hayırda bir şer,her şerde de bir hayır var'' olmuştur hep.Tabi ki bu insana çok büyük sorumluluk yüklüyo artı zorluyor ama O ne verirse kabul diyosun.
Sedefin de dediği gibi huzurlu bir yuvan var ,eşinle birbirinize destek olduktan sonra aşamayacağınız zorluk yoktur inşallah:54::54:

nilim rabbim her zaman hayırlısını versin, bu süreç sıkıntılı bir süreç bende evli değilim bilemem ama beyazannenin taktikleri dikkate almak lazım. yani her seferinde hayal kırıklılığı yaşamamak gerek.
hayırlısı canım, sıkma kendini bakim daha bu yeni başlangıç sayılır yeni evlisiniz daha, evliliğinizin tadını çıkartın canım :29:

Son düzenleme:

Mutlaka bir zamanı vardır canım sıkma canını .Allah en güzel zamanda nasip eder inşallah.Ben de nişanlıyım belki evli gözüyle bakamam ama hayat felsefem ''her hayırda bir şer,her şerde de bir hayır var'' olmuştur hep.Tabi ki bu insana çok büyük sorumluluk yüklüyo artı zorluyor ama O ne verirse kabul diyosun.
Sedefin de dediği gibi huzurlu bir yuvan var ,eşinle birbirinize destek olduktan sonra aşamayacağınız zorluk yoktur inşallah:54::54:

nilimmm üzme tatlı canını bitanem herşeyde vardır bir hayır hem bu sefer olmadıysa bir daha olmayacak diye bir şey yokki :29:

SEDEFİM hoşgeldin çok özlemiştik çok seni kuzum:29::21:
NİLİM üzülme be arkadaşım bunda da vardır bir hayır :16::16:

nilimmm ben de sizleri özledim
üzülme be nilim vardır bunda da hayır
daha yeni evli sayılırsınız, elbet olur. hani beni sakın yanlış anlama ama zaten tahminimce evlendiğinizden beri sen kpss ile uğraşıyosundur. şu sınav geçsin biraz birbirinizle ilgilenin, doya doya birbirinizi yaşayın. çocuk elbet olur. evliliğinizin tadını çıkarın önce.
gezin, tatil yapın. bazı şeyler çocukla da zor olur. çocuk büyük bi sorumluluk neticede
not: bildiğin üzre bekarım. evlenince 5 yıl çocuk düşünmüyorum, ama bunu bekar halimle söylüyorum. :1: bunun nasıl bi duygu nasıl bi istek olduğunu evlenmeden anlıyamam. haddim olmadan yorum yapmak istemem. ama senin üzülmene de dayanamam. bi de işin o tarafından bak. siz her zaman birbirinize yetersiniz, hep aşkla kalın :nazar:

bitanem keşke adetin geçmesini bekleseydin. o kadar çok yaşadım ki, uyarmıştım.

neyse sorun değil. kandan mı baktılar idrardan mı?

kızlar bi ton msj yazıp yanlışlıkla sildim :17: siz bu kadar iyi olup beni ağlatmak zorundamısınız uleyyyyynnn :27::29: beyazannem aslınd ayaptırmayacaktım ama lekelenmeler baş ağrısı hala devam eden halsizlik sinirlerimi bozdu en azından kafamdan gitti umudum kalmadı şimdilik bu arada hep sınavıma engel olacaksa olmasın bu ay diye dua etmiştim aylardır verdiğim emeği son ay kaybetmek istemem demekki hayırlısı bu desteğiniz için hepinize teşekkürler öpüldünüzzzz :54::54::54::54:

günaydın kızlar :3: başagrısı halsizlik dün çok kötüydüm ama bugüne bomba gibi uyandım çok şükür:27: :52::32:
bugün çdt sınıf yönetimi özel egtm ve kaynaştırma egtmi , materyal geliştirme,ölçmede istatistliklere bakıcam çözebildiğim kadarda soru artık ne olursa :6:

günaydın kızlar :3::16::29:dün alan,gelişim program tekrarı yapıp sorularını çözmüştüm :6:bugün de alana devam edeceğim rehberlik ve vatandaşlık tekrarı yapacağım birde Türkçe ve matematikten çözebildiğim kadar soru çözeceğim :10:kolay gelsin canlarım Allah zihin açıklığı versin :54::54:

Gunaydın kızlar bende genel kultr genel yetenek ve egtm denemesi yapip alan caliscam aksamda olcmeyi tekrar etmeyi dusunuyorum:nazar:

zümrem tuba bugün bana yolladıgın alan denemesini çözecem
tatlım sosyal bilgiler dersi adlı siteede biziim için güzel dökümanlar var bi göz at istersen gr :12:

günaydın canlarım

sabah sabah kalkmış temizliği bitirmiş bahçemi sulamış, çilek toplamış gelmişim... elimde demli çayım, radyoda selda bağcan...

"ah yalan dünya"

keyfim buruk bir şekilde yerinde... hala yemek yiyebilmek, nefes alabilmek, bahçeyi sulamak mesela... güzelmiş.

"sen ağladın canım
ben ise yandım
dünyayı gönlümce olacak sandım
boş yere aldandım boş yere kandım"

dünya bizim isteklerimiz dışında dönüyor. biz bin çalışıyoruz, Allah bir diliyor. elimizden gitmeden anlayamıyoruz. sıcak çayın, o çikolatanın dişimde bıraktığı ağrının, sazın sözün....

bugün,

dünyanın yalan olduğunu bilerek, ama yine de yaşamayı, dünyayı, toprağı, demli çayı ve çikolatayı GERÇEKTEN severek ...

bol bol soru çözün, gözüm üzerinizde:20:

:1::1::1:

günaydın canlarım

sabah sabah kalkmış temizliği bitirmiş bahçemi sulamış, çilek toplamış gelmişim... elimde demli çayım, radyoda selda bağcan...

"ah yalan dünya"

keyfim buruk bir şekilde yerinde... hala yemek yiyebilmek, nefes alabilmek, bahçeyi sulamak mesela... güzelmiş.

"sen ağladın canım
ben ise yandım
dünyayı gönlümce olacak sandım
boş yere aldandım boş yere kandım"

dünya bizim isteklerimiz dışında dönüyor. biz bin çalışıyoruz, Allah bir diliyor. elimizden gitmeden anlayamıyoruz. sıcak çayın, o çikolatanın dişimde bıraktığı ağrının, sazın sözün....

bugün,

dünyanın yalan olduğunu bilerek, ama yine de yaşamayı, dünyayı, toprağı, demli çayı ve çikolatayı GERÇEKTEN severek ...

bol bol soru çözün, gözüm üzerinizde:20:

:1::1::1:

yazdıkların içimde bir yerlere dokundu be gelinim :25:

ama senin bu hayat dolu yönünü görünce önünde saygı ile eğiliyorum canım ,:71:
ve hayata dönüp bizi de toparlamaya çalıştığın için seni seviyorum gelinim :48:

ohaaa

trt avrupa radyosunu dinleyin kızz

göçtüm sabah sabah... gençliğimin en güzel parçaları...

kayahan "ne oldu can... ayrılmazdın bir an yanımdan ne oldu can..."

zümrem tuba bugün bana yolladıgın alan denemesini çözecem
tatlım sosyal bilgiler dersi adlı siteede biziim için güzel dökümanlar var bi göz at istersen gr :12:

hemen bakıyorum kuzum teşekkürler :16::16: indiremiyosan bişeyler bulursam göndereyim sana

hemen bakıyorum kuzum teşekkürler :16::16: indiremiyosan bişeyler bulursam göndereyim sana
bazılarını indiriyorum tatlımda turbobitten indiremiyorum tatlım ya zümrem gönderdiğin alan denemesini çözdüm 38 dogru 12 yanlış
bulursan başka alan denemesi ve 80 lik egtm denemesi yollarmısın :27:

Back