• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

günaydın kızlar :16::16:nilim ellerine sağlık:16: ben de yediiklimden gnk-gny eğitim denemesi çözüp dışarı çıkacağım gelince de alandan soru çözüp özel eğitim sınıf yönetimi vs. bakacağım Allah zihin açıklığı versin kızlar :54::16:

kızlar bilgi yolcusu diye bi site buldum sınavlar kısmına mutlaka bakın çok güzel dökümanlar var işimize yarayacak
bu arada boynummm çoookk agrıyo napsam bilemedim :25::25::43::43::43:

kızlar bilgi yolcusu diye bi site buldum sınavlar kısmına mutlaka bakın çok güzel dökümanlar var işimize yarayacak
bu arada boynummm çoookk agrıyo napsam bilemedim :25::25::43::43::43:

kuzum yarını beklemeden doktora git istersen böyle ağrısını çekmek yerine ne yapılması gerekiyorsa onu yapıp ağrıdan kurtul canım benim bekleyerek kendine eziyet etmiş oluyorsun :50::50:

kızlar eğitimden kaç net civarındasınız?birde çıkmış soruları çözsek fayda sağlar mı?benim gkgyde sıkıntım var 90ı daha hiç göremedim:50:yükselir mi ne dersiniz?

kızlar bi eğitim bi alan denemesi çözdüm inşallah sınavda da böyle yapabilirim :nazar: birazdan genel yetenek genel kültür denememi de çözüp gelişim tekrarıma devam etcem bu arada çağdaş türk tarihi ve dünya tarihi için elinizde kaynak var mı yada önerebileceğiniz bi yayın?

kızlar eğitimden kaç net civarındasınız?birde çıkmış soruları çözsek fayda sağlar mı?benim gkgyde sıkıntım var 90ı daha hiç göremedim:50:yükselir mi ne dersiniz?

canım ben 59- 61 arası ama daha yükselirim bi kaç net. benim gkgy 80-88 arası genelde ama son tekrarımızı yapıp çalışınca bence düzelir daha 1ayımız var önümüzde

canım mutlaka doktora git boyun çok önemli çünkü sinirlerin geçiş noktası ihmal etme kendini

kızlar bi eğitim bi alan denemesi çözdüm inşallah sınavda da böyle yapabilirim :nazar: birazdan genel yetenek genel kültür denememi de çözüp gelişim tekrarıma devam etcem bu arada çağdaş türk tarihi ve dünya tarihi için elinizde kaynak var mı yada önerebileceğiniz bi yayın?

kuzum yarını beklemeden doktora git istersen böyle ağrısını çekmek yerine ne yapılması gerekiyorsa onu yapıp ağrıdan kurtul canım benim bekleyerek kendine eziyet etmiş oluyorsun :50::50:

kızlar gidicektim ama ancak cumaya randevu bulabildim randevusuzda gidip sabahtan akşama kadar sürünmeyeyim dedim hastanede ihmal ettim çok kendimi bi de migren hastasıyım boyunda tetikleyince çok kötü oldum gkgy denemesi çözdüm bitirene kadar canım çıktı :25: sık sık ara verip dinlenmeden çalışamıyorum :26:
janecim ben ygs den çalıştım çagdaş dünya tarihine ama sn istersen lise 12.sınıf çdt kitabını indir netten ve deneme sorularını mutlaka çözü diyolar onlarada bak :31:
görüşmek üzere canlarım :54:
kpss hayaliciğim egtmden bende 80 lik gecen ilk kez çözdüm 65 dogru çıktı sınavda net 65 yapmak hedefim en az :32: gkgy dede mat ı iyi yaparsam 100 e çıkar yoksa 90 küsürde kalırım :52:

kızlar sabah 8de hastanedeydim 20lik dişimi aldılar. cerrahi işlemle dikiş atıp eve gönderdiler :18:

öyle bi ağrı yaşadım ve yaşıyorum ki ömrümde böyle şiddetli ağrı bilmemişim ben :50:

yutkukanmıyorum bile alt çenem komple ağrıyo, annem sağolsun çorba yaptı zorla içtim bi kaç kaşık :43:

selam canlarım:3: eğitim çözdüm ama bu kez pek iyi gelmedi sonucu. uyuklayarak çözdüm resmen pek canım da istemedi:19:

canım ben 58 65 arası yapıyorum bazen düşüyor ama bugün oldugu gibi:1: Allah daha cok nasip etsin hepimize sen kac yapıyorsun?

nilcim doktora git tatlım cok gecmiş olsun
dün senin bebişe de dua ettim. kızın olursa benim adımı koy dermişim :9::9::9:
sevcan canım gecmiş olsun kuzum Allah şifa versin :29:

Son düzenleme:
sevcanım çok geçmiş olsun bilirim o acıyı :25: kızlar bissürü döküman çıkardım materyal ,özel egtm, kaynaştırma , disiplin yönetimi,sınıf yönetimi ve ölçmede istatistliklere bakıyorum
renginim Allah razı olsun neden olmasın kız istiyorum zaten koyarız:38:

kızlar sabah 8de hastanedeydim 20lik dişimi aldılar. cerrahi işlemle dikiş atıp eve gönderdiler :18:

öyle bi ağrı yaşadım ve yaşıyorum ki ömrümde böyle şiddetli ağrı bilmemişim ben :50:

yutkukanmıyorum bile alt çenem komple ağrıyo, annem sağolsun çorba yaptı zorla içtim bi kaç kaşık :43:

canım çok geçmiş olsun ya :18:

benim sevdicek sadece eğitimde konu çalışmıştı aylar önce soru falan çözmek yok tabi..adam 120lik denemede (yediiklim) 85 net yapıyo :46::nazar: yok yok bu erkeklerin zekası ayrı çalışıyo :9::9:

kızlar hepinize slmlar.......sınavda da şimdidien başarılar diliyorum size......

sedef eger musade edersen başlığını (ç)almak istiyorum.......2014 kpss cafe yapacağım.....:32::32::32:

benim sevdicek sadece eğitimde konu çalışmıştı aylar önce soru falan çözmek yok tabi..adam 120lik denemede (yediiklim) 85 net yapıyo :46::nazar: yok yok bu erkeklerin zekası ayrı çalışıyo :9::9:

aaaa münasebet :12:
biz erkeklerden daha zekiyizzzz :52: tesadüftür o tesadüf:9:

cevaplar için saolun kızlar:34:benimde 57-65arası eğitim netlerim, duyumlarıma göre kendi branşımdan (fen)65 civarı yapılıyormuş hatta 70 yapanlar azımsanmayacak sayıdaymış inşallah yükselir biraz daha en çok gkgyde yükseltmem lazım
İhtayç yayınlarının 30lu hedef-süre-sonuç tarih denemesini çözen var mı?ben aldım çözüyorum tarih özürlü olarak sorular bana çok zor gelmedi yargının tglerine girenler varsa bilirler tarih soruları gerçekten çok zor oluyor yargıdan sonra ihtiyaç uçurdu beni:52:

cevaplar için saolun kızlar:34:benimde 57-65arası eğitim netlerim, duyumlarıma göre kendi branşımdan (fen)65 civarı yapılıyormuş hatta 70 yapanlar azımsanmayacak sayıdaymış inşallah yükselir biraz daha en çok gkgyde yükseltmem lazım
İhtayç yayınlarının 30lu hedef-süre-sonuç tarih denemesini çözen var mı?ben aldım çözüyorum tarih özürlü olarak sorular bana çok zor gelmedi yargının tglerine girenler varsa bilirler tarih soruları gerçekten çok zor oluyor yargıdan sonra ihtiyaç uçurdu beni:52:

Canim burda yargıda 70yapan cok yok en fazla 3 4 kisi. ama ihtiyactan 72 73 yapan cok fazlaymis. bende cozdum hedef sonuc yargiya gore cok kolay. bence yargı genel olarak zor

Back