- 4 Aralık 2012
- 1.954
- 286
- 173
- 38
sen yaz ben akşama kadar okuyum kuzum yagünaydın canlarım
sabah sabah kalkmış temizliği bitirmiş bahçemi sulamış, çilek toplamış gelmişim... elimde demli çayım, radyoda selda bağcan...
"ah yalan dünya"
keyfim buruk bir şekilde yerinde... hala yemek yiyebilmek, nefes alabilmek, bahçeyi sulamak mesela... güzelmiş.
"sen ağladın canım
ben ise yandım
dünyayı gönlümce olacak sandım
boş yere aldandım boş yere kandım"
dünya bizim isteklerimiz dışında dönüyor. biz bin çalışıyoruz, Allah bir diliyor. elimizden gitmeden anlayamıyoruz. sıcak çayın, o çikolatanın dişimde bıraktığı ağrının, sazın sözün....
bugün,
dünyanın yalan olduğunu bilerek, ama yine de yaşamayı, dünyayı, toprağı, demli çayı ve çikolatayı GERÇEKTEN severek ...
bol bol soru çözün, gözüm üzerinizde
sen yaz ben akşama kadar okuyum kuzum yahayranım sana
tatlım senin baş dönmen boyun düzleşmesi nasıl oldu iyimisin o illet bendede var ve şuan pençesindeyim az bişey iş yapsam ders çalışsam başım dönüyor boynum zaten kaskatı doktora gitcem en kısa zamanda ama yapılacakta pek bişey yok :26: Rabbim saglıgımızdan sıhhatimizden etmesin geri kalanın hepsi er ya da geç olur
ders bi de güzel konuşma ve yazma
bütün dönem yaptırdığı şey: şu takatukaları bilmemneye götürmeyi söyletmek.. yok efendim şu yoğurdu sarımsaklasak da mı saklasak
bi de göğüsten nefes aldırmak
tek yaptırdığı bu ve sen git bana 45 ver
ne diyim ne diyimmmm
kızlar ya bi dersimden dd gelmiş. dd ile geçerken dönem ortalamasına mı bakılıyo, genel ortalamaya mı :18:
ders bi de güzel konuşma ve yazma
bütün dönem yaptırdığı şey: şu takatukaları bilmemneye götürmeyi söyletmek.. yok efendim şu yoğurdu sarımsaklasak da mı saklasak
bi de göğüsten nefes aldırmak
tek yaptırdığı bu ve sen git bana 45 ver
ne diyim ne diyimmmm
şimdi baktım dönem ortalamam da genel ortalamam da 2.5 in üstünde, ama açıklanmayan 2 dersim daha var. onlar düşürmez inş ortalamamı leylasım :18:canım ben mezun olalı 3 yıl oluyo ama sanki dönem ortalaması diye hatırlıyorum şartlı geçme için ki öle bile olsa senin notların güzel verirsin her türlü
kuzucum bizim okulda eğer ortalaman 2,5 in altındaysa ve dersin dd geldiyse kalıyosun. ama ben baktım şimdi ortalamama yüksekmiş rahatladım biraz, tabii o açıklanmayan 2 dersim ortalamamı düşürmezse :18:kuzum dd senın gectiğini gösterir biliyorsun. dönem ortalamasına gecer genel ortalamaya da katkı saglar. yani ff değil neden korktun:26:
kuzum ilki d
ikinci d
sonuncu örnek olay:26:
çok güzel düşünmüşsün canım.
kolej falan olsa klasik giy derim ama dersane sonuçta. siyah kot, üzerine mavi gömlek ideal. hatta varsa kumaş değil ama klasik keten yazlık ceketler oluyor hani. öyle bir şey de giyebilirdin. spor-klas olurdu.
Allah hayırlısını nasip etsin. hangi dersane bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?