2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

canım sıkmadık inşallah? ama bu dönem insanın en fazla konuşmaya ihtiyaç duyduğu dönem. hele bir de kesinleşsin, insan her kanalda gebelik konuşulsun istiyor:))

niye sıkılayım canım olur mu öyle şey

NİLİM GELİNİM sizin bebişleriniz bizim yeğenlerimiz neden sıkılalım

GÜNAYDIN KIZLARRR taksime çok üzüldüm yahu noluyo böyle sanki karşıdaki düşman askeri
kızlar 1 haziran itibari ile deneme günümdü çözersem benden mutlusu yok öglen dışarı çıkacaz aama ögleden önce biter inşalah
akşamada plan vs ugraşırım :18:
herkese RABBİM ZİHİN AÇIKLIGI VERSİN

kızlar günaydın sabaha kadar uyuyamadım Taksim'de yaşananlardan dolayı.
zaten dersi de gözüm görmedi
ne olacak bu memleketin hali cok korkuyorum iç savaş çıkacak diye
orada insanlar ölüyor yaralanıyor. cok üzülüyorum hemen etkileniyorum böyle olaylara

Merhaba kızlar:) size bi sorum olacak benim genel yetenek genel kultr ve egtmden konu eksgm yok. ama tekrar etmem gerektiginide dusunuyorum. deneme cozmeyede basladm ama netlerim hep sabit artmiyo hic. bide alan derslerinede basladim sizce nasl calismaliyim? :2:

kızlar nerdesiniz yaa,,,
kafamı toparlayamıyorum ben.. saatlerce masanın maşında boş boş oturuyorum
galiba motive olmaya ihtiyacım var

nilim mesajın için teşekkürler
hep aklımdasın, sen benden önce davrandın
mesaj kutun dolu o yüzden burdan yazim dedim
2 hafta sonra okul kapanıyor malum, ondan sonra aranızdayım
hayırdır forumda bebişler mi geliyo, kim hamile anlamadım :)
öpüyorum hepinizi çalışmalarınızda başarılar diliyorum

en kısa zamanda boşaltırım tatlım .aramıza bekliyoruz mutlaka tatlım forumda hamile yokta şimdilik beyazanne (türkmengelini ile ben çalışmalara başladık dünde o konuşulmuştu

kızlar nerdesiniz yaa,,,
kafamı toparlayamıyorum ben.. saatlerce masanın maşında boş boş oturuyorum
galiba motive olmaya ihtiyacım var
gelecek güzel günleri düşün seni bekleyen ögrencilerini düşün olmadı al herhangi bi bankamatik kartını masanın oldugu duvara yapıştır maaşınla alacakların cicileri düşün gaza gel yavrucum daha da gelemedim diyosan özel terapi yapayım sana

kızlar bugün son kpss de çıkmış cografya soruları bitti 314 soru toplamda öglen dışardaydım akşamada çıkıcaz birazdan gelincede mat çözerim inşallah

NİLİM güzel günler falan değil de sinir küpü oldum sonra karşımda duran 900 sayfalık akıllı adam alan kitabına bi daldım o sinirle.
kitap da yamuldu bende

her konudan 1 er tane çözümlü sorular vardı. biyoloji sorularını bi güzel bitirdim, hatta kimya sorularının da yarısına geldim. hem tekrar oluyo hemde sorular güzel iyi geldi valla ...
kitaba bakar bakar gözüm korkardı 900 sayfa olunca... ama sinirli halimle beni anca bu kitap pakladı

günaydın kızlarhepiniz iyisinizdir inşallahben size bir şey danışıcam aramızda özel iş görüşmelerine giden oldu diye hatırlıyorum benim ilk iş görüşmem olucak bir dersane ile görüşücem nasıl giyinmem lazım?kumaş pantolon giyilcek kadar ciddi olduğunu düşünmüyorum ama size bir sorayım dedim, siyah kot ve üstüne mavi gömlek ayakkabı olarakta siyah babet giymeyi düşünüyorum ne çok günlük ne çok resmi ikisinin arası olsun diyorumne diyorsunuz acaba hatunlar

çok güzel düşünmüşsün canım.

kolej falan olsa klasik giy derim ama dersane sonuçta. siyah kot, üzerine mavi gömlek ideal. hatta varsa kumaş değil ama klasik keten yazlık ceketler oluyor hani. öyle bir şey de giyebilirdin. spor-klas olurdu.

Allah hayırlısını nasip etsin. hangi dersane bu?

selamlar kızlar
günümüz hayrolsun inşallah. beyazanne sen denemeleri ne yaptın? aklıma takıldı cıkartabildin mi:44:

meraba kızlar sabahtan beri ilçede elektirik yoktu yeni geldi.2010 kpss önlisansı çözdüm 120 soru 91 doğru sorular kolay olur demiştim ama hiçde fena deilmiş gr

slm kızlar ben geldim sağlık problemlerimden dolayı nete giremedim bünye yorgun düştü neyseki toparladım kızlar kaç gündür derse bakamadım bugünde bakmıcam yarın sabah başlamayı düşünüyorum sayfaları okuyamadım kızlar kusura bakmayın sizi seviyorum öptüm çok

gecmiş olsun tugbam
ya görünüşe bakılırsa topikte kımse 2 3 gündür calısamıyor
hepimiz farklı sbeplerle aynı hareket ediyoruz artık kan çekiyor heralde
kendine iyi bak e mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…