2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

bizde geçen ay tutturamadık ya bu ay çok gaza getirmedim kendimi
tatlım benim yumurtlama tarihi 25-30 mayıs arasıydı o yüzden çıkmaz zannediyodum :44: yani ben 3 ünde kanda baktırsam çıkarmı :26: bide biş daha sorcam evde test yapsam ne zaman yapmalıyım sende ikizlik deil üçüzlük potansiyel var kuzum ben umutluyum senden

inşallah bebeğin olur nilcim senin de
hissediyorum ama sınava bebişle gircen bence

tugbacım bu ara karsılasamıyoruz kuzuşumm nerelerdesinn

inşallah bebeğin olur nilcim senin de
hissediyorum ama sınava bebişle gircen bence
tatlım bu ay oldu oldu sonra işler karışıyor 15 haziranda ben konyaya seminere gitcem kpss için kayınvalidemide bize getircem gelirken yani 10 gün kadar o bizde sonra 1 aydan fazla biz konyada kalacaz agustos gibi eve geelecez ve atamam yapılırsa bebiş yapmam için çok kısıtlı vaktim kalıyo o da ya tutarsa hesabı
dua ediyorum hayırlısıyla bu ay olsun diye inşallah dogrudur tatlım hislerin ben geçen ay hamileliğin tüm belirtilerini yaşadım psikolojik olara ama fıs çıktı

canım o veledin erken ya da geç döllenmesine bağlı. turanda şöyle oldu: 28 mart son adetimdi. sat tan 16 gün sonra yani 13 nisanda kanda beta 0.00 dı. kimse hamile olduğuma inanmadı. ama 11 gün sonra evde idrar testi pozitif çıktı.2 gün sonra beklenen adetime 2 gün kala da kanda 200 küsür çıktı. iki gün sonra 600 olmuştu.

13 nisan 0.00
24 nisan çift çizgi

26 nisan 200

28 nisan 600

9 mayıs: karından ultrason, kese içinde turan paşa+ kalp atışı

ben de dua edecegım kuzum sana inşallah.
Allah nasip ettiyse engel tanımaz bu işler

Son düzenleme:

işin sırrı ne biliyor musun? "iş"i bebeği düşünmeden yapmak. biz ikimizde de hiç bir sorun olmamasına rağmen oğlumu 6 ay bekledik. her adette günlerce ağladım. her ilişkiyi görev gibi, sırf çocuk için yapıyordum salak gibi. neler neler... ayıptır söylemesi öncesinde adama zorla sert kahve içirmek mi dersin, sonrasında kımıldamadan belimi kaldırıp saatlerce odun gibi yatmak mı... olmadı...

o arada annemle babam bize geldi. tabii küçücük ev. telaştan falan bebek işini unuttuk. e ayıptır söylemesi birbirimizi özledik de... öyle iki arada bir derede denk gelen ilk yerde şip şak bir şeyler oldu...işte o gün hamile kalmışım... üstelik ne öncesinde ne sonrasında sırf çocuk olsun diye her hangi bir ritüel yapmamıştım

Allah dileyince oluyor. insan bin uğraşır Allah bir dilermiş

tatlımmmm benim sordugum soruma 8 mayıs dahilinde cevap yazarmısın ne zaman yapayım testi

bende senin gibi düşünenlerdenim aynen öyle benim kuzen tek gecede hamile kalmış bana soruyo abla noldu diye senin gibi becerikli çıkamadım ben diyorum
10 ay korunduk haliylede biraz beklicez gibi bakalım hayırlısı canım ya

tatlımmmm benim sordugum soruma 8 mayıs dahilinde cevap yazarmısın ne zaman yapayım testi

bitanem ilk bebeğin olduğu için benim 6 ay yaşadığım hayal kırıklığını yıpranmayı yaşamanı istemem. o yüzden sana tavsiyem adetinin geçmesini bekle. çünkü o beta belasının 0 olmasının o lanet testin tek çizgi çıkmasının acısını bilirim. bekle, adetin geçsin, en azından 7 haziranı bekle.

ama negatifse de kaldırabilirim dersen son adetin üzerinden 3 hafta geçince --yani senin için bugünlerde-- kandan baktırabilirsin. 5 ve üzeri gebe demek.

cıktım ben kızlarr
bebiş muhabbetinden henüz evli olmadıgım için pek anlamıyorum

kuzum bir de sana kardeş tavsiyesi sakın her şeyden eşini haberdar etme. yani aldığın, yaptırdığın her testi bilmesin. sadece pozitif çıkan testten haberi olsun. ben öyle yapmadım ve inan o ilk çift çizgiyi gördüğümde de, beta 600 çıktığında da inanmadı eşim. doktor da "hele 1000 i bulsun" demişti. o testlerden 2 hafta sonra adet olmayınca jinekologa götürdü. zaten hemen ultrasonda göründü.

demem o ki ikiniz birden yıpranmayınç erkekler pek uğraşamıyor her aşamayla. bırak heyecanı ölmesin.

kaldramıcak bişeyim yok öyle tatlım ya olursa mutlu olurum olmassada napalım biraz daha bekleriz

en iyisi bekleyeyim canım o zaman damarım çok ince kan alırken patlatıyolar 1 hafta acı ve bol morlugu çekmeyeyim bebiş yoksa boş yere .9 haziranda yaparım çift çizgi çıkarsa kan testi yaptırırım .ama senle aynı dönem hamile olmayı isterim çokkk egllencelisin bol bol konuşuruz

aa o zaman ben de test alayım, Allah nasip ederse 9 haziran sabahı, heriflere söylemeden testi yapalım. bakalım sonuç ne? zaten hamileysem benim 1.3 katlanır o zaman kadar idrarda da belli olur.

hadi hayırlısı:)))

beyazannem haziranın planını yapıp eksiklerimi çıkarıcam benimde çıkmam lazım dediklerin aklımda
çok teşekür ederim kendine iyi bak yarın görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

aa o zaman ben de test alayım, Allah nasip ederse 9 haziran sabahı, heriflere söylemeden testi yapalım. bakalım sonuç ne? zaten hamileysem benim 1.3 katlanır o zaman kadar idrarda da belli olur.

hadi hayırlısı:)))

tamam tatlım 9 haziranı bekliyorum sabırsızlıkla ben zaten söylemem süpriz yapacam inş. planlarım var

canım sıkmadık inşallah? ama bu dönem insanın en fazla konuşmaya ihtiyaç duyduğu dönem. hele bir de kesinleşsin, insan her kanalda gebelik konuşulsun istiyor:))

rengina kaçtı valla evlilikten konuşalım o zman gel gelllll hatta nişanlılık flört sen ne dersen o olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…