slm kızlar ben geldimsağlık problemlerimden dolayı nete giremedim bünye yorgun düştü neyseki toparladım kızlar kaç gündür derse bakamadım bugünde bakmıcam yarın sabah başlamayı düşünüyorum sayfaları okuyamadım kızlar kusura bakmayın sizi seviyorum öptüm çok
geçmiş olsun canımkaç gündür bende elle tutulur bişi yapmadım ama artık bırakmamak gerek RENGİNAM sanada diyorum bak
nurum tubam moralim bozuldu:26: biraz ama yinede denicem çalışmayıkızlar hep beraber eski performansımıza dönüyoruz hemen herkes ders başı yapsın yatmadan önce raporları istiyorum
nurum tubam moralim bozuldu:26: biraz ama yinede denicem çalışmayıbakalım kayda deger bişiler yaparsam yazarım
tatlım çok önemli bişey deil ya bu ay bebiş istiyoduk biz adetime daha 1 hafta var ve kahverengi lekelenme var dünden beri bu da hamilelik düşük belirtisi ya da dış gebelik olabilirmiş şu ana kadar hiç günümden arken oldugum olmadı o yüzden pek adet olacam gibide gelmedi yarın test yaptırcam ama canım sıkıldı kafam karıştı stres yapıncada migren tuttu ondanda ders yalan oldu neyse bakalım hayırlısı yarın ola hayrolanilimm noldu moralin neden bozuldu bitanemsorun neyse hep beraber hallederiz tatlım
inşallah dediklerinin aksine güzel bir durum çıkar kuzum bu sınav stresi bizim vücudu altüst etti sandığın gibi değildir belkitatlım çok önemli bişey deil ya bu ay bebiş istiyoduk biz adetime daha 1 hafta var ve kahverengi lekelenme var dünden beri bu da hamilelik düşük belirtisi ya da dış gebelik olabilirmiş şu ana kadar hiç günümden arken oldugum olmadı o yüzden pek adet olacam gibide gelmedi yarın test yaptırcam ama canım sıkıldı kafam karıştı stres yapıncada migren tuttu ondanda ders yalan oldu neyse bakalım hayırlısı yarın ola hayrola
eşimde evde yok nöbette onun başının etini yemek yerine adam bulamadım kendi kendimi yiyorum
herkes nerede :44::44::44::44::44::44::44:
burdayım nilim ders çalışıyorum hemde
ne yaptın canım gittin geldin mi doktora nasılsın, umarım kötü birşey yoktur
tatlım büyük olasılıkla gebelik için kan vermeye gitti:))
herkes nerede :44::44::44::44::44::44::44:
burdayım nilim ders çalışıyorum hemde
ne yaptın canım gittin geldin mi doktora nasılsın, umarım kötü birşey yoktur
tatlım büyük olasılıkla gebelik için kan vermeye gitti:))
biliyorum gelinim, canı sıkkındı dün merak ettim şimdi nasıl ?
nilim senin için çok dua ettim, hakkında hayırlısı olsun canım, doğru zamanda inş
yirim fıstıklar ben sizi ne de çok düşünürmüşünüz benignk-gny denememi çözdüm markete gittim geldim gelene kadar aklım sendeydi kuzum acaba bir şey yazdın mı diye senden haber bekliyorum tatlım dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?