2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

geçmiş olsun canımkaç gündür bende elle tutulur bişi yapmadım ama artık bırakmamak gerek RENGİNAM sanada diyorum bak

iyiakşamlar kızlar topik sönükleşti yine ordan anlamıştım çalışamadıgınızı
beyazannem msjımı cevaplamadın bi sorunmu var canım eger meşgul ettiysem kusura bakma

kızlar hep beraber eski performansımıza dönüyoruz hemen herkes ders başı yapsın yatmadan önce raporları istiyorum

biraz zorlaya zorlaya da olsa alandan 5 konunun sorularını çözdüm bugün, 2 konunun soruları daha var .
yatana kadar da onları çözerim herhalde bende bu yavaşlıkla

nilimm noldu moralin neden bozuldu bitanem sorun neyse hep beraber hallederiz tatlım
tatlım çok önemli bişey deil ya bu ay bebiş istiyoduk biz adetime daha 1 hafta var ve kahverengi lekelenme var dünden beri bu da hamilelik düşük belirtisi ya da dış gebelik olabilirmiş şu ana kadar hiç günümden arken oldugum olmadı o yüzden pek adet olacam gibide gelmedi yarın test yaptırcam ama canım sıkıldı kafam karıştı stres yapıncada migren tuttu ondanda ders yalan oldu neyse bakalım hayırlısı yarın ola hayrola
eşimde evde yok nöbette onun başının etini yemek yerine adam bulamadım kendi kendimi yiyorum

inşallah dediklerinin aksine güzel bir durum çıkar kuzum bu sınav stresi bizim vücudu altüst etti sandığın gibi değildir belki

inşallah hakkımda hayırlısı neyse o çıkar tubam.tatlım sabah 2010 önlisansı çözdüm gkgy akşamda yüzde problemleri bitti o kadar yorgunum yatıcam sanırım iyi geceler
eşim aradı konuştu rahatladım biraz gr kızlarrr

günaydın kızlar.hemen ders başı yapıyorum 9 da saglık ocagına gitcem tahlil için:26: .herkese kolay gelsin

burdayım nilim ders çalışıyorum hemde
ne yaptın canım gittin geldin mi doktora nasılsın, umarım kötü birşey yoktur

tatlım büyük olasılıkla gebelik için kan vermeye gitti:))

biliyorum gelinim, canı sıkkındı dün merak ettim şimdi nasıl ?
nilim senin için çok dua ettim, hakkında hayırlısı olsun canım, doğru zamanda inş

gnk-gny denememi çözdüm markete gittim geldim gelene kadar aklım sendeydi kuzum acaba bir şey yazdın mı diye senden haber bekliyorum tatlım dualarım seninle
yirim fıstıklar ben sizi ne de çok düşünürmüşünüz beni
sabah 9 da gittim kanımı verdim geldim 15.30 gibi alcam sonuçları ara ara lekelenme ve halsizlik devam ediiyo sonuca göre doktora gitcem
bi yandanda 15.30 a kadar egtm tekrarı yapcam
dün kuzenle konuştum ondada aynısı olmuş şimdi 5 aylık
olmazsada hayırlsı buymuş napalım
bu arada size hemen yazarım sonucu özelliklede pozitifse
beyazanne seninle aynı gün yapcaktık testi ama bekleyemedim elimde olmayan sebeplerden
gr kızlar ben şu tekrarı halledeyim

alan konularımın yarısını tekrar ettim kızlar diğer yarısını da yarın halledeceğim şimdi bu konuların sorularını çözmeye gidiyorum 100 syf soru var çözülmesi gereken

canlarrrrrrr ben geldimmm
uzunn bi final zamanı geçirdim. alnımın akıyla çıkarım inşallah, 3 tanesi hala açıklanmadı, 2 sinden kesin geçerim, 1 i korkutuyo :18:
çarşamba günü mezuniyetim var :119: finaller bitince mezuniyet provası falan derken bi türlü gelemedim aranıza, kusuruma bakmayın n'olur
bi de bi kaç gece hep kaşındım durdum bütün vücudum. dr a gittim kan tahlilinde bişey çıkmadı. ama bol acılı çiğ köfte yemiştim, strese ve ona bağladı dr. baharatı yasakladı. baharatsız da duramam. gören de edirneli değil de adanalı sanır
ilaç verdi geçti kaşıntım şükür
bugün de lazer seansım vardı. ordan geldim şimdi
evetttt sınava nerdeyse 1 ay kaldı ve açık konuşucam umudum tükeniyor.
finallerim mayısın 3. haftası biter diye düşünüyodum, umduğum gibi olmadı, geldik 3 hazirana, 5 inde mezuniyet var. anca ondan sonra rahatım. bu çok kötü oldu. vaktim çok fazla gitti. hocalara dicek lafım yok.. sayelerinde 1 yılım çöpe gitti.
evde de huzursuzluk diz boyu. dershanede de hocalarımızın çoğu ankaradan geliyolardı, konu anlatımları bitince ankaraya döndüler. çok iyi hocalarımdı. onların hiçbir suçu yok. müdür bey sağolsun biraz daha para vermemek uğruna yolladı onları. son 1 ay yapılcak şey değildi, hiç etüt yapamadık, hiç soru çözemedik.
yine de pes etmicem! etmicez! birlikte baş koyduk bu yola, birlikte sonlandırıcaz!
inanın kafam çok karışık, şu 1 ayı nasıl toparlarım bilemiyorum. deneme yapamam, konu eksiklerim var. ama bi şekilde geçiricem bu ayı da azimle
gerisi hayırlısı diyorum. olmazsa üzülmicem. elimden gelen azdı ama o az kadarında da çabamı gösterdim. okulun benden çaldığı vakit vs. elimde olmayan kısımlardı zaten.

jane90 cım. konularını bitirmişsin, bu çok güzel. bundan sonra yapman gereken deneme çözmek. denemeyi çözdükten sonra sadece yanlışlarına bakmakla kalma, o yanlışları yaptığın konuları tekrar analiz et. ihtiyacın sen sor ben söyliyeyim kitabına bakabilirsin. soru cevap şeklinde genel kültür var.

kpsshayalimmm
demek iş başvurusu yapıcaksın ha hayırlısı canımın içi. bence de spor şık ol. sadece siyah kot yerine keten ya da kumaş bi pantolon giyebilirsin diye düşünüyorum. ya da spor şık bi elbise altına babet de giyebilirsin. ama dershane için bence de takım elbiseye gerek yok diyorum. hangi dershane ne kadar maaş veriyolar ay ne meraklıyım. ama belki ben de başvuru yaparsam ona göre tercihimi yaparım
bu arada ben de merak ettiğim bişeyi sorayım. böyle iş başvurularına pat diye mi gidiyoruz, yoksa öncesinde başvuru yapmak için ekstra bi başvuru mu yapıyoruz, yoksa telefonla mı arayıp soruyoruz, nasıl oluyo dershane ve kolejlerde çok cahilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…