Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nurtubacım bana da bana daa :84::84:
ben de kurabiye yaptım kızlar nilin de çayıyla iyi gider
NİLİM RENGİNAM yemin ediyorum gözlerim doldu
ayrılmıcaz tabi burdaki bütün kızlar ablam kardeşim oldu benimm
oy kuzum gözlerini yerimm
belki aynı illere atanırız olamaz mıı
kızlar ben geldim yine sabahtan beri 94 eb 57 gkgy 60 d körfezden 1er tane tarih cog vat denemesi olmak üzere 210 kadar soru çözdüm akşama 3 vat konum 230 vat sorum var toplamda 440 olacak inşallah sizleri çok seviyorummmm renginacım kurabiye fikri süper çayla bak şimdi canım çekti yapmasam olmaz yapsam zaten tombişim iyice tombiş olurum cık cık cık
rengina canım ama şimdi o kurabiyelerden benimde canım çekti
ne güzel olurdu yaa şöyle toplaşır çay kurabiye kız kıza sohbet
ben evde yazıcı var koca örtmen olunca ordan çıktısını alıyorum canım ya dediğin gibi zor öyle çözmek her dersi süre tutarak dinlene dinlene çözsen aklıma başkada çözüm yolu gelmiyo kuzum yakızlar yaa ben bu tg leri bilgisyardan çözemiyorum.
hem çok yoruyo hemde dikkatim dağılıyo aşağı yukarı yaparken okuduğumu da anlamıyorum
ilçede oturuyorum çıktı alma şansım da yok.
çok sinir oldum bugün yaa nasıl çözecem ben bu tgleri :44::44::44:
siz nasıl çözüyorsunuz bi fikir alayım bari
kızlar yaa ben bu tg leri bilgisyardan çözemiyorum.
hem çok yoruyo hemde dikkatim dağılıyo aşağı yukarı yaparken okuduğumu da anlamıyorum
ilçede oturuyorum çıktı alma şansım da yok.
çok sinir oldum bugün yaa nasıl çözecem ben bu tgleri :44::44::44:
siz nasıl çözüyorsunuz bi fikir alayım bari
ben de pcden çözmeyi denedim canım ama gözlerimi çok yordu kafa ağrısı yapıyordu mecburen çıktısını aldım
Kızlar iyi akşamlar.
Ben de kpss'ye hazırlanıyorum.Allah yardımcımız olsun inşallah.
Sizin fikrinizi almak istediğim bir durum var.
Haziran 1 itibariyle günlük 3000 soru çözmeyi düşünyorum son 1 hafta kalana kadar,sizce nasıl yeterli olur mu?
şimdi 650-700 çözebiliyorum sadece:26:
maral teknoloji özürlüyüm ben canım:18:
anlasam yardım ederdim de:26:
yerim seniii
ben daha görmedim kızları cloşumu çok övüyorlar görünce nazarım değecek:18:gelse de gönderse resimlerini catlarım valla
cok merak ediyorum herkesi ben de ama belli etmiyorum bakma
clementinemmmm nerdesinnnnnnnn:84::84::84::84: bugün 6da ders başı yapıp çok çalışacağım demiştinnnn çalıştın mı çalışıyor musun çalışacak mısın bu 3ünü istiyorum
bende alandan soru çözdüm kızlar birazda program çözeyim
şimdiye kadar en fazla 600 çözdüm zorlarsam 1000i bulur ama 3000 de cok be kardesim:26:Kızlar iyi akşamlar.
Ben de kpss'ye hazırlanıyorum.Allah yardımcımız olsun inşallah.
Sizin fikrinizi almak istediğim bir durum var.
Haziran 1 itibariyle günlük 3000 soru çözmeyi düşünyorum son 1 hafta kalana kadar,sizce nasıl yeterli olur mu?
şimdi 650-700 çözebiliyorum sadece:26:
sagol kuzum ekledım senı de.yok be canım güzellik mi kaldı..
hakikaten yorgunluk tan bittim ..
şu sınav falan bitsin biraz daha kilo vereceğim bayağı verdim kilo çizelgemi değiştiremedim.
bende seni çok beğendim kuzum Allah çirkin şansı versin sana ne diyim..
Rengo, kıskanç bir insan kişisi olduğumu ve seni özlediğimi unuttuğunu görüyorum
Ben sinirlenince noluyor biliyosun dimi
Kızlar hepinize başarılar dilerim, allah kolaylıklar versin.