• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

leylas paylaşımların için sağol canım :16:

bu arada ben bugün alandan 15 konu bitirdim. ama 7 konu kaldı...
algılayamıyorum artık. o yüzden kalan 7 konu ve alana dair soru çözümlerimi yarına bırakıyorum :26:
1 saat kadar şöyle karışık yormayacak bişiler çözeyim sonrada yatarım herhalde... :44:
ama sabah erken kalkıp tam gaz devam :32:

günaydın canlarım :3::24::16: sabaha uykuya yenik düştüm uyumamanın bir çaresi var mı kızlar :17: :17: :17: derse şimdi başlayacağım iyi çalışmalar kızlar öpüldünüz :54:
NOT: leylass ellerine sağlık canım indiriyorum şimdi

günaydın kızlar hepinize kolay gelsin ilk maaşımıza 101 gün lanet kpss ye 44 gün kaldı hadi ders başına :111: :57::111:

renginanın fire bayrağı da bugu_su nun kiyle angara'ya salınaaaaaaaaaa

Allah aşkına, 2 gecedir gece 2-3 gibi uyanıyorum. turan sabah 6da geri yatıyor. tüm gece uyanık. ben de şöyyyle yatağa uzanıp herife sokulup yatmayı isterim ama az kaldı be yavrum. gerekirse evde sen de diktatörlük ilan et. 40 gün ayol...millet kolik bebeğini 40 günden fazla çekiyor. onlar da seni çekiversin. duygu sömürüsü yap. çamura yat. gerekirse ağla, suç at. sahalarda görmek istemediğimiz tüm hareketler seferberlik nedeniyle serbesttir.

bak, nil herifi kovdu çalışmak için. onun canı taş mı?:9::9::9:

ay çok güldürdün beni :1::1::9::9: dün kocacım daha fazla oyalanacak yer bulamamış 1 saat sonra eve geldi valla oyalanacak yer bulamadım diye suçlu suçlu :27: hadi tamam gel dedim soru çözmmeye başladım telefon akşama misafir geliyor koş evi topla kocayı markete yolla buzluktan kek çıkar sonra gece 23.00 misafir kalkar ben yatar :31: renginaya hiç beni örnek gösterme annem hiç iyi örnek bi ögrenci deilim çalışma çabam var fedakarlıgım var ama icraat yok :17:

kızlar

toplanın hemen!

sınava bu kadar az kalmışken iç politikamızda köklü değişikliklere giderek "ANNE PLANI" nı yürürlüğe koyuyorum.

malum şartlar kötü. en son bugu_su cephesinden teslim bayrağı geldi. müttefiklerin üzerimize üzerimize saldıkları ek konular, son müfredat bombaları derken motivasyon ve cephe kayıpları yaşamamız son derece doğal ve fakat tehlikelidir.

forumun en mazlum ve de anaç üyesi olarak, bu gidişata derhal bir dur deme gereği duydum. kalan 40 günü en verimli şekilde geçirip temmuz "başkomutanlık meydan muharebesi"nden alnımızın netiyle çıkabilmemiz için bu "ANNE PLANI"nı uygulamakta birbirimize destek olalım.

işte "ANNE PLANI" dahilinde oylamanıza sunduğum "tekalif-i ilmiye" emirleri( emir değil mi nasıl oylanır demeyin. ben diktatör müyüm ayol)

***öncelikle bugu_su paşanın çekmiş olduğu teslim bayrağı derhal dürülüp bükülüp ÖSYM Ankara şubesine yollana

her sabah 6 da masa başında oluna(rengina gari erken yatıveecen)
"konularım bitmedi" demeden, her gün en az 1 deneme çözüle
hala bitmeyen konular haziran 15e kadar gün gün gerekirse saat saat planlanıp bitirile
aşk meşk gönül depresyon ve bilumum lüzumsuz işler alan sınavı sonrasına ertelene
deneme hariç, günlük en az 250 soru çözüle
(haftanın soru şampiyonuna turan'ın imzalı resmini yollarız:emir_bebek::9:)
herkes evindeki çarıklardan aman sorulardan denemelerden orduya aman kardeşlerine de yollaya

gerekirse kamçı olması açısından ilk taksit eylülde başlamak üzere yüklü miktarda borca girile:23:

--her türlü eklemeye açığım--

kabul edenler?

etmeyenler?

kabul edilmiştir:72:
kabul ettik ettik :72: süpersin ha bu arada nerden geldi aklına :24:

:1::1::1:
oooo nilcim daha ne vallahi koca da yok evde tek başına cok rahat calısırsın:12:
tek çok iyi çalışıyorumda kuzum kendi memleketimde olunca gelen giden bitmiyoki :26:
yinede bu günüme binlerce şükür
ben bu kpss yolunda beyazanne gibi eski kaşar olmadım boşa benimde aile seninki gibiydi bi de annem abimin kızına bakıyo o evde bıdı bıdı bi çocukla gelde kpss çalış gecen yıl odama almazsam kapı önüne oturup aglıyodu yolur geliyim diye :55: demem o ki evi duyma yakınlarda sakin bi alan varsa gerekirse git orda çalış ama pesetme nolur benim 6. girişim olacak ve hepiniz adına konuşuyorum hiç biriniz benim gibi olmayın bi an önce evlenin hayatınızı kurun atanıp oldumu :31:

Son düzenleme:
günaydın kızlar hepinize kolay gelsin ilk maaşımıza 101 gün lanet kpss ye 44 gün kaldı hadi ders başına :111: :57::111:

tek çok iyi çalışıyorumda kuzum kendi memleketimde olunca gelen giden bitmiyoki :26:
yinede bu günüme binlerce şükür
ben bu kpss yolunda beyazanne gibi eski kaşar olmadım boşa benimde aile seninki gibiydi bi de annem abimin kızına bakıyo o evde bıdı bıdı bi çocukla gelde kpss çalış gecen yıl odama almazsam kapı önüne oturup aglıyodu yolur geliyim diye :55: demem o ki evi duyma yakınlarda sakin bi alan varsa gerekirse git orda çalış ama pesetme nolur benim 6. girişim olacak ve hepiniz adına konuşuyorum hiç biriniz benim gibi olmayın bi an önce evlenin hayatınızı kurun atanıp oldumu :31:

tatlım şükürsüzlük ne haddimize diye söz var ya çok severim
halimize sonsuzlarca şükür tabi.
yok ben şartlarım uygun değil çalışamıyorum diye burun kıvırmıyorum(kıvırsam kedime zarar) ilk başlarda cok zorlandım cok kavga ettim evde ama valla artık duymuyorum da. sadece bu prgramda sabah erken kalkıp o sesleri beynime kazımak günümü verimsizleştir. derdim bu:9:
beyazaannein diğer dediklerini fazlasıyla yapıyorum şükürler olsun:16:

karın agrısıyla uyandım çok kötüyüm ya hu:5: ilaç içeyim de denemem ögleden sonraya kalır sanırım:5:

kızlar

toplanın hemen!

sınava bu kadar az kalmışken iç politikamızda köklü değişikliklere giderek "ANNE PLANI" nı yürürlüğe koyuyorum.

malum şartlar kötü. en son bugu_su cephesinden teslim bayrağı geldi. müttefiklerin üzerimize üzerimize saldıkları ek konular, son müfredat bombaları derken motivasyon ve cephe kayıpları yaşamamız son derece doğal ve fakat tehlikelidir.

forumun en mazlum ve de anaç üyesi olarak, bu gidişata derhal bir dur deme gereği duydum. kalan 40 günü en verimli şekilde geçirip temmuz "başkomutanlık meydan muharebesi"nden alnımızın netiyle çıkabilmemiz için bu "ANNE PLANI"nı uygulamakta birbirimize destek olalım.

işte "ANNE PLANI" dahilinde oylamanıza sunduğum "tekalif-i ilmiye" emirleri( emir değil mi nasıl oylanır demeyin. ben diktatör müyüm ayol)

***öncelikle bugu_su paşanın çekmiş olduğu teslim bayrağı derhal dürülüp bükülüp ÖSYM Ankara şubesine yollana

her sabah 6 da masa başında oluna(rengina gari erken yatıveecen)
"konularım bitmedi" demeden, her gün en az 1 deneme çözüle
hala bitmeyen konular haziran 15e kadar gün gün gerekirse saat saat planlanıp bitirile
aşk meşk gönül depresyon ve bilumum lüzumsuz işler alan sınavı sonrasına ertelene
deneme hariç, günlük en az 250 soru çözüle
(haftanın soru şampiyonuna turan'ın imzalı resmini yollarız:emir_bebek::9:)
herkes evindeki çarıklardan aman sorulardan denemelerden orduya aman kardeşlerine de yollaya

gerekirse kamçı olması açısından ilk taksit eylülde başlamak üzere yüklü miktarda borca girile:23:

--her türlü eklemeye açığım--

kabul edenler?

etmeyenler?

kabul edilmiştir:72:

Canlarım...:5::5::5: Çok seviyorum sizi.:25::25::25: Az buçuk toparlandım sayenizde....:29:

140 alan çözdüm şimdi de 160 ölçme çözeceğim.:52:

kızlar

bu sabah aslında mecburiyetten ilk fireyi ben verdim...

ben sabah geçici felç yaşadım

oğlum yine gece 2 de uyandı ve sabaha kadar yatmadı. başım 3 gündür müthiş ağrıyordu ve hala aynı. şiddetlenerek devam ediyor. sabah 6 gibi artık dayanamadım. turanı beşiğine bırakıp karşısına pepe açtım, ben yatağa uznadım sırt üstü. yatış o yatış. yüzüm uyuşmaya bedenim soğumaya başladı. eşim de panikledi. sadece ağzımı oynatabiliyordum. eşim soğuk su uyguladı, masaj yaptı nafile...
turan üstüme tırmandı yavrum benim. korktu o da. hemen babanesini çağırdı babası, geldi aldı götürdü onu. ben 3 saate falan ekndime geldim ancak.

akıllanmadım. açtım çdt yi bitirmeye çalışıyorum.

yarın doktora gideceğiz. bugün çok yorgunum. köy yolunu çekemem hiç.

boyun düzleşmesi vardı. sanırım iyice ilerledi. yürürken dengemi sağlayamıyorum.üfff tam unutkanlığımı yazacaktım. ocaktaki çorba aklıma geldi. yoğurtluydu bir de... kesilmiş canım çorba...

işte masada aşırı vakit geçirmekten hastalık ilerledi sanırım...

tatlım şükürsüzlük ne haddimize diye söz var ya çok severim
halimize sonsuzlarca şükür tabi.
yok ben şartlarım uygun değil çalışamıyorum diye burun kıvırmıyorum(kıvırsam kedime zarar) ilk başlarda cok zorlandım cok kavga ettim evde ama valla artık duymuyorum da. sadece bu prgramda sabah erken kalkıp o sesleri beynime kazımak günümü verimsizleştir. derdim bu:9:
beyazaannein diğer dediklerini fazlasıyla yapıyorum şükürler olsun:16:

karın agrısıyla uyandım çok kötüyüm ya hu:5: ilaç içeyim de denemem ögleden sonraya kalır sanırım:5:

RENGİNAM kıyamam sana güzel arkadaşım geçmiş olsun :21:
bende ne kadar erken kalkarsam kalkayım geç yatıyorum çok denedim ama nafile gece kuşuyum yani..gelinimin sabah olan programını ben geceye çekiyorum ödeşiyoruz :52:

kızlar

oğlum yine gece 2 de uyandı ve sabaha kadar yatmadı. başım 3 gündür müthiş ağrıyordu ve hala aynı. şiddetlenerek devam ediyor. sabah 6 gibi artık dayanamadım. turanı beşiğine bırakıp karşısına pepe açtım, ben yatağa uznadım sırt üstü. yatış o yatış. yüzüm uyuşmaya bedenim soğumaya başladı. eşim de panikledi. sadece ağzımı oynatabiliyordum. eşim soğuk su uyguladı, masaj yaptı nafile...
turan üstüme tırmandı yavrum benim. korktu o da. hemen babanesini çağırdı babası, geldi aldı götürdü onu. ben 3 saate falan ekndime geldim ancak.

boyun düzleşmesi vardı. sanırım iyice ilerledi. yürürken dengemi sağlayamıyorum.üfff tam unutkanlığımı yazacaktım. ocaktaki çorba aklıma geldi. yoğurtluydu bir de... kesilmiş canım çorba...

GELİNİM geçmiş olsun:5:
bu kpss yüzünden neler çekiyoruz :50: kendini fazla yorma bugün hatta bugün doktara git gecitirme arkadaşım ya..zaten bak günün ölmüş :18:

gelinimmm çok geçmiş olsun sakın ihmal etme mutlaka git doktora
hatta bugün bile gitsen olur...

daha da ilerleyebilir canım allah korusun,,,
doktora git gel sonrada yat dinlen, yarın devam edersin çalışmaya

beyazanne çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. lütfen ihmal etme:26:
Canlarım...:5::5::5: Çok seviyorum sizi.:25::25::25: Az buçuk toparlandım sayenizde....:29:

140 alan çözdüm şimdi de 160 ölçme çözeceğim.:52:
maaşallah benim kuzuma:nazar:
RENGİNAM kıyamam sana güzel arkadaşım geçmiş olsun :21:
bende ne kadar erken kalkarsam kalkayım geç yatıyorum çok denedim ama nafile gece kuşuyum yani..gelinimin sabah olan programını ben geceye çekiyorum ödeşiyoruz :52:

sagolasın tugbacım.:29:aynen canım ben de öyleyim geceye kaydırıyorum mecburen :34:

kızlar eğitim denemesi çözdüm 63 netim çıktı şimdi bu 80 sorulukta ortalama kac yapmamız gerekiyor?
dersaneye gidenler bilir belki:26::26:

Son düzenleme:
kızlar

geçmişolsun canım aynısı bendede var o yüzden uzun süre kalamıyorum masa başında bi de benim migreni çok pis tetikliyo doktorada gidemedim dersler aksıcak hele şu ay bitsin diye ama sen ihmal etme hemen git ve kendini bu kadar çok paralama sık sık ara vererek çalış hiç bişey saglıgımızdan ve sevdiklerimizden önemli deil :16::34:
kızlar vatandaşlıktan 1 konu+56 soru bitti ve hiç çalışasım yok bilemiyorum napsam ne etsem yoruldum çalışmaktan hele mayısta konu çalışmak igrenç bişey :19:

geçmişolsun canım aynısı bendede var o yüzden uzun süre kalamıyorum masa başında bi de benim migreni çok pis tetikliyo doktorada gidemedim dersler aksıcak hele şu ay bitsin diye ama sen ihmal etme hemen git ve kendini bu kadar çok paralama sık sık ara vererek çalış hiç bişey saglıgımızdan ve sevdiklerimizden önemli deil :16::34:
kızlar vatandaşlıktan 1 konu+56 soru bitti ve hiç çalışasım yok bilemiyorum napsam ne etsem yoruldum çalışmaktan hele mayısta konu çalışmak igrenç bişey :19:

nilcim 148 kez Ya Muhsi çek bir de la havle...yi söyleyerek başla
cok işe yarıyor kuzum:34:

kızlar dün söylemeyi unutmuşum yaa ben size...
star her çarşamba gk-gy deneme veriyormuş.
banada dün akşam babam getirmiş 3. sayıyı vermiş dün.
aklınızda bulunsun her çarşamba almak isterseniz

Back