Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CANIM DÜN YAZAMADIM KUSURA BAKMA EŞİNDEN AYRI KALDIGIN İÇİN HİÇ ÜZÜLME ZOR AMA ÇOK HAYIRLI Bİ AMAÇ İÇİN GİDİYORSUN YOLUN AÇIK OLSUN KEŞKE BİZİM ELİMİZDEDE ÖYLE Bİ FIRSAT OLSA İNAN 1 DK BEKLEMEM YOLUN AÇIK OLSUN ANNENLERDE NET VARSA BİZİ SENSİZ BIRAKMA TAMAM MIkızlar beliki dün gormüşsünüzdür
memurlar nette rehberlik kursu ile ilgili resmi bir yazı vardı
yazıya gore bir ozel eğitim kurumuna bağlı olmak şartıyla
ozel rehberlik kurumları ozel okullar rehabilitasyon merkezlerinde gorevlendirmek üzere
belge verilecekmiş
belge gerçekten çok onemli ve inanılmaz faydası var rehberlik alımı bile yapabililer
bu yüzden benleyi almak ve kursa katılmak için annemin çalıştığı kolejde çalışıyor gorüneceğim.
uçak biletimi aldım yarın eskişehire uçuyorum ama sabahtan beri çok çok üzgnüm
fırsat inanılmaz bir kaç yılda bir geliyor.
ote yandan eşimden ayrı kalmak fikri başıma ağrılar sokuyor bilemedim çok dardayım canlar..
tünaydın kızlarım sabah kalktım eğitim denemsi çözdüm. her gün deneme çözmek bana iyi geliyor
bugün de bir yorgunluk var üzerimde. dün misafir geldi çoluk çocuk bağırtısında 350 soru ancak çözdüm
madem ben de planımı yazayım herkes yazmış
şimdi biraz işim var yapıp alan çalışacagım kac konu olursa bilmiyorum
sonra öyt 150 soru
rehberlik 150 soru
gelişimden de 150 soru gece de matematik çalışacagım inşallah
550ye çıkarırsam benden iyisi yok kolay gelsin canlarım
sana da kolay gelsin canımm
4 konu bitti tubişim sabah 1.konuda dün bitmişti onunda sorularını çözdüm şimdi biten konuların sorularını çözüyorum bu arada soru sayımı yanlış hesaplamışım kuzum ya 450 deil 600 soru yapıyo:90: ama ne farkeder bugün motivasyonum yüksek hepsi bitcek inşallah :82:canlar merhabalar
öncelikle NİLİM 4 konu 450 soru senin için nedir ki kuzum yaparsın kuzumm canını sıkma
NURTUBİŞİM alandan bir konun kalmış ne güzel
kızlar bende bugün çağdaş dünya tarihi çalışıcam şaka gibi ama son konum yarından itibaren tekrarlara başlıyorum
öpüldünüz
4 konu bitti tubişim sabah 1.konuda dün bitmişti onunda sorularını çözdüm şimdi biten konuların sorularını çözüyorum bu arada soru sayımı yanlış hesaplamışım kuzum ya 450 deil 600 soru yapıyo:90: ama ne farkeder bugün motivasyonum yüksek hepsi bitcek inşallah :82:
Rabbim hepimize çalışma gücü versin gr kızlar
ÖSYM nin geçmiş yıllarda sorduğu materyal geliştirme soruları
Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam
artı ihtiyaç tg 9 gk gy
KPSS ile ilgili Güncel Dokümanlar, Denemeler, Ders Notları - Diğer Eğitim Dokümanları: 2013 İhtiyaç TG-9 Genel Kültür Genel Yetenek (Kaliteli-Çözümlü)
alan vatandaşlıktan 4 konu+112 sorusu bitti kaldı bide
körfez gk alan deneme (1 tarih+1 cografya +1 vatandaşlık denemesi =60 soru ) çözdüm
eşimede dün sen evde olunca konstantre olamıyorum diye kızmıştım o sinirle adam eve gelememiş ben dışarda oyalanıyorum sen çalış dedi telefonda ne yüzsüzüm ya adamı eve almıyorum
beyazannem leylas yolladımı yoksa ben indirip yollayayım
ay deli cadı seniii demek adamı eve almıyorsun!
kimi bulamaz kimi bilemez demişler. benimki de yine ilçeye indi
leylasım sağolsun gönderdi hemen. ben de indirdim.
bu arada sınavla ilgili bir tüyo: flüvyal demek akarsu demek haberiniz olsun. sırf kasmak için terim sormuşlar. yanlış anlamayın soru kökünde geçiyor. yoksa cevapla ilgisi yok.
aynen ya tam cadı oldum neden bilmiyorum ama evde biri varken çalışamıyorum
flüvyalı ilk defa duydum sen bunları duydunmu canım
kolüvyal, litosoller ve regoseller
Eğimli yamaçlardan aşınan materyalin dağın eteklerinde birikmesiyle oluşan topraklardır. Dağlık bölgelerde yaygın olarak görülür kolüvyal topraklar
Kolüvyal topraklar yamaçtan inen ince taneli ma.teryalin birikmesiyle oluşurken geride iri taneli malze.meler kalır. Bu iri malzemelerin oluşturduğu topraklara litosoller denir. Taşlı topraklardır.
Regosoller ise Volkanlardan çıkan kum boyutundaki malzeme.ler üzerinde oluşan topraklardır.Humus bakımından fakirdirler ve verimleri düşüktür.
aynen ya tam cadı oldum neden bilmiyorum ama evde biri varken çalışamıyorum
flüvyalı ilk defa duydum sen bunları duydunmu canım
kolüvyal, litosoller ve regoseller
Eğimli yamaçlardan aşınan materyalin dağın eteklerinde birikmesiyle oluşan topraklardır. Dağlık bölgelerde yaygın olarak görülür kolüvyal topraklar
Kolüvyal topraklar yamaçtan inen ince taneli ma.teryalin birikmesiyle oluşurken geride iri taneli malze.meler kalır. Bu iri malzemelerin oluşturduğu topraklara litosoller denir. Taşlı topraklardır.
Regosoller ise Volkanlardan çıkan kum boyutundaki malzeme.ler üzerinde oluşan topraklardır.Humus bakımından fakirdirler ve verimleri düşüktür.
alan vatandaşlıktan 4 konu+112 sorusu bitti kaldı bide
körfez gk alan deneme (1 tarih+1 cografya +1 vatandaşlık denemesi =60 soru ) çözdüm
eşimede dün sen evde olunca konstantre olamıyorum diye kızmıştım o sinirle adam eve gelememiş ben dışarda oyalanıyorum sen çalış dedi telefonda ne yüzsüzüm ya adamı eve almıyorum
beyazannem leylas yolladımı yoksa ben indirip yollayayım