• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

inatla bitirdim coğrafyayı:ssz: ama kafam duman:52::52:
yiğidimle konuşup yatıcam:48:
iyi geceler kızlar:16:

günaydın kızlar cafeciğimizi ben açtım bugün :27:
dün bi bunaldım daraldım ki sormayın :50: 1 vat konusu 70 de gkgy sorusuyla günü kapattım çalışamadım alayına isyan moduna girdim en son gece 10 da eşimle sokaga çıktık hiç konuşmadan 1 saat yürüdüm eve geldiğimde yorgunluktan uyudum sabah kalktım ve içimdeki bunalım uçmuş:51::52:
agır bi plan yaptıma ama ulaşıcam hedefime sizede yazıyorum buraya bugün hepimiz yazalım neler yapıcaz
vat 1. konunun 56 sorusu
vat 2.konu+56 soru
vat 3.konu 56 soru
vat 4. konu 36 soru
vat 5.konu 56 soru
(toplamda 260 vat sorusu )
pegama gkgy çıkmış sorular 84 soru
pegama eb çıkmış sorular 150 soru
körfez gk alan deneme (1 tarih+1 cografya +1 vatandaşlık denemesi =60 soru )
ve ofis okuldan video izleme ant.mat den problemlerden en az 50 soru çözme
TOPLAMDA 4 KONU+450 SORU :46::46::46::21::32::34:

kızlar beliki dün gormüşsünüzdür

memurlar nette rehberlik kursu ile ilgili resmi bir yazı vardı

yazıya gore bir ozel eğitim kurumuna bağlı olmak şartıyla

ozel rehberlik kurumları ozel okullar rehabilitasyon merkezlerinde gorevlendirmek üzere

belge verilecekmiş

belge gerçekten çok onemli ve inanılmaz faydası var rehberlik alımı bile yapabililer

bu yüzden benleyi almak ve kursa katılmak için annemin çalıştığı kolejde çalışıyor gorüneceğim.

uçak biletimi aldım yarın eskişehire uçuyorum ama sabahtan beri çok çok üzgnüm

fırsat inanılmaz bir kaç yılda bir geliyor.

ote yandan eşimden ayrı kalmak fikri başıma ağrılar sokuyor bilemedim çok dardayım canlar..:50::50::50:
CANIM DÜN YAZAMADIM KUSURA BAKMA EŞİNDEN AYRI KALDIGIN İÇİN HİÇ ÜZÜLME ZOR AMA ÇOK HAYIRLI Bİ AMAÇ İÇİN GİDİYORSUN YOLUN AÇIK OLSUN KEŞKE BİZİM ELİMİZDEDE ÖYLE Bİ FIRSAT OLSA İNAN 1 DK BEKLEMEM :38: YOLUN AÇIK OLSUN ANNENLERDE NET VARSA BİZİ SENSİZ BIRAKMA TAMAM MI :5::5:

günaydın kızlarr:16: günaydın nilim :16:
alandan bir konum kaldı kızlar dün bitiremedim hiç gelmeyen insanların geleceği tuttu tüm günüm misafir yüzünden boşa gitti kızlar:47::47::47: bugün için plan yapmıyorum ne zaman plan yapsam elimde patlıyor :9::9: o yüzden ilk olarak deneme çözmek başlıcam sonrasına Allah kerim
clementinem yolun açık olsun canım benim eşinden ayrı kalmak zor olacak tabiki ama geleceğiniz içinde bunu mecbur yapmak zorundasın nilin dediği gibi keşke bizim elimize de böyle bir fırsat geçse
nilim bende isyan noktasına gelmek üzereyim kitaplar gözüme batmaya başladı :9::9:

canlar merhabalar :3::3:
öncelikle NİLİM 4 konu 450 soru senin için nedir ki kuzum yaparsın kuzumm canını sıkma :16:
NURTUBİŞİM alandan bir konun kalmış ne güzel :16:
kızlar bende bugün çağdaş dünya tarihi çalışıcam şaka gibi ama son konum yarından itibaren tekrarlara başlıyorum:46::46:
öpüldünüz:54::54::54::54::54:

tünaydın kızlarım sabah kalktım eğitim denemsi çözdüm. her gün deneme çözmek bana iyi geliyor :24:
bugün de bir yorgunluk var üzerimde. dün misafir geldi çoluk çocuk bağırtısında 350 soru ancak çözdüm

madem ben de planımı yazayım herkes yazmış:1:
şimdi biraz işim var yapıp alan çalışacagım kac konu olursa bilmiyorum:6:
sonra öyt 150 soru
rehberlik 150 soru
gelişimden de 150 soru gece de matematik çalışacagım inşallah
550ye çıkarırsam benden iyisi yok :1: kolay gelsin canlarım:16:

tünaydın kızlarım sabah kalktım eğitim denemsi çözdüm. her gün deneme çözmek bana iyi geliyor :24:
bugün de bir yorgunluk var üzerimde. dün misafir geldi çoluk çocuk bağırtısında 350 soru ancak çözdüm

madem ben de planımı yazayım herkes yazmış:1:
şimdi biraz işim var yapıp alan çalışacagım kac konu olursa bilmiyorum:6:
sonra öyt 150 soru
rehberlik 150 soru
gelişimden de 150 soru gece de matematik çalışacagım inşallah
550ye çıkarırsam benden iyisi yok :1: kolay gelsin canlarım:16:

sana da kolay gelsin canımm :16::16:

canlar merhabalar :3::3:
öncelikle NİLİM 4 konu 450 soru senin için nedir ki kuzum yaparsın kuzumm canını sıkma :16:
NURTUBİŞİM alandan bir konun kalmış ne güzel :16:
kızlar bende bugün çağdaş dünya tarihi çalışıcam şaka gibi ama son konum yarından itibaren tekrarlara başlıyorum:46::46:
öpüldünüz:54::54::54::54::54:
4 konu bitti tubişim sabah 1.konuda dün bitmişti onunda sorularını çözdüm :21: şimdi biten konuların sorularını çözüyorum:65: bu arada soru sayımı yanlış hesaplamışım kuzum ya 450 deil 600 soru yapıyo:90: ama ne farkeder bugün motivasyonum yüksek:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: hepsi bitcek inşallah :82:
Rabbim hepimize çalışma gücü versin :17: gr kızlar :10::10::10::10:

4 konu bitti tubişim sabah 1.konuda dün bitmişti onunda sorularını çözdüm :21: şimdi biten konuların sorularını çözüyorum:65: bu arada soru sayımı yanlış hesaplamışım kuzum ya 450 deil 600 soru yapıyo:90: ama ne farkeder bugün motivasyonum yüksek:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: hepsi bitcek inşallah :82:
Rabbim hepimize çalışma gücü versin :17: gr kızlar :10::10::10::10:

:nazar::nazar::nazar::nazar: amin canım cümlemize :16::16:

canım ihtiyaç tg 9 u mailime gönderebilir misin?

bizde indirme siteleri açılmıyor da. ama memeurlar.net te çok övmüşlerdi. mutlaka çözesim var:6:

kızlar memeurlar.nette 2013 tg lerin linklerini paylaşıyor kpssarşivcisi diye bir arkadaş. bakın isterseniz. forumda eğitim fakültesi başlığında

alan vatandaşlıktan 4 konu+112 sorusu bitti kaldı bide
körfez gk alan deneme (1 tarih+1 cografya +1 vatandaşlık denemesi =60 soru ) çözdüm :32::32::16:
eşimede dün sen evde olunca konstantre olamıyorum diye kızmıştım o sinirle adam eve gelememiş ben dışarda oyalanıyorum sen çalış dedi telefonda ne yüzsüzüm ya adamı eve almıyorum :27:
beyazannem leylas yolladımı yoksa ben indirip yollayayım :29:

körfez gk alan deneme (1 tarih+1 cografya +1 vatandaşlık denemesi =60 soru ) çözdüm :32::32::16:
eşimede dün sen evde olunca konstantre olamıyorum diye kızmıştım o sinirle adam eve gelememiş ben dışarda oyalanıyorum sen çalış dedi telefonda ne yüzsüzüm ya adamı eve almıyorum :27:

ay deli cadı seniii:10: demek adamı eve almıyorsun!

kimi bulamaz kimi bilemez demişler. benimki de yine ilçeye indi:31:

leylasım sağolsun gönderdi hemen. ben de indirdim.

bu arada sınavla ilgili bir tüyo: flüvyal demek akarsu demek haberiniz olsun. sırf kasmak için terim sormuşlar. yanlış anlamayın soru kökünde geçiyor. yoksa cevapla ilgisi yok.

ay deli cadı seniii:10: demek adamı eve almıyorsun!

kimi bulamaz kimi bilemez demişler. benimki de yine ilçeye indi:31:

leylasım sağolsun gönderdi hemen. ben de indirdim.

bu arada sınavla ilgili bir tüyo: flüvyal demek akarsu demek haberiniz olsun. sırf kasmak için terim sormuşlar. yanlış anlamayın soru kökünde geçiyor. yoksa cevapla ilgisi yok.

aynen ya tam cadı oldum neden bilmiyorum ama evde biri varken çalışamıyorum :24:
flüvyalı ilk defa duydum sen bunları duydunmu canım

kolüvyal, litosoller ve regoseller :1:
Eğimli yamaçlardan aşınan materyalin dağın eteklerinde birikmesiyle oluşan topraklardır. Dağlık bölgelerde yaygın olarak görülür kolüvyal topraklar
Kolüvyal topraklar yamaçtan inen ince taneli ma.teryalin birikmesiyle oluşurken geride iri taneli malze.meler kalır. Bu iri malzemelerin oluşturduğu topraklara litosoller denir. Taşlı topraklardır.

Regosoller ise Volkanlardan çıkan kum boyutundaki malzeme.ler üzerinde oluşan topraklardır.Humus bakımından fakirdirler ve verimleri düşüktür.

aynen ya tam cadı oldum neden bilmiyorum ama evde biri varken çalışamıyorum :24:

Eğimli yamaçlardan aşınan materyalin dağın eteklerinde birikmesiyle oluşan topraklardır. Dağlık bölgelerde yaygın olarak görülür kolüvyal topraklar
Kolüvyal topraklar yamaçtan inen ince taneli ma.teryalin birikmesiyle oluşurken geride iri taneli malze.meler kalır. Bu iri malzemelerin oluşturduğu topraklara litosoller denir. Taşlı topraklardır.

Regosoller ise Volkanlardan çıkan kum boyutundaki malzeme.ler üzerinde oluşan topraklardır.Humus bakımından fakirdirler ve verimleri düşüktür.

lütfen alan çalışırken öğrendim de:53::53::53:

bak bende şunu ekleyim tam olsun :1::1::1:
dünyada ilk kalorifer sistemi Ağrı daki İshak Paşa Sarayına döşenmiş
dünyada ilk demir yolu manchester - liverpool arasına döşenmiş
bölüm sosyal bilgiler olunca :1::9:

kızlar bügün sabah önce bi gk-gy deneme çözdüm ,
sonrada nete girmeden, ya allah deyip daldım alandan öss biyoloji çalışmaya,
beynim içice sıvılaşmaya başladı hele bi yemek falan yiyim, sonrada kaldığım yerden devam..
herhalde geceye doğru gaz fazına geçer benim beyin :1:

$pirinc.jpg

kızlar bu arada bende şöyle eksik öğrenme vardı,
pirinç deyince ilk aklıma gelen meriç oluyordu :34:
ama pirinç yetiştiriciliği yapılan diğer alanları da öğrenmiş oldum deneme sayesinde,
sulak ve düz alanlarda yetişiyor genelde .....

:1::1::1:
oooo nilcim daha ne vallahi koca da yok evde tek başına cok rahat calısırsın:12:

Son düzenleme:
kızlar

toplanın hemen!

sınava bu kadar az kalmışken iç politikamızda köklü değişikliklere giderek "ANNE PLANI" nı yürürlüğe koyuyorum.

malum şartlar kötü. en son bugu_su cephesinden teslim bayrağı geldi. müttefiklerin üzerimize üzerimize saldıkları ek konular, son müfredat bombaları derken motivasyon ve cephe kayıpları yaşamamız son derece doğal ve fakat tehlikelidir.

forumun en mazlum ve de anaç üyesi olarak, bu gidişata derhal bir dur deme gereği duydum. kalan 40 günü en verimli şekilde geçirip temmuz "başkomutanlık meydan muharebesi"nden alnımızın netiyle çıkabilmemiz için bu "ANNE PLANI"nı uygulamakta birbirimize destek olalım.

işte "ANNE PLANI" dahilinde oylamanıza sunduğum "tekalif-i ilmiye" emirleri( emir değil mi nasıl oylanır demeyin. ben diktatör müyüm ayol)

***öncelikle bugu_su paşanın çekmiş olduğu teslim bayrağı derhal dürülüp bükülüp ÖSYM Ankara şubesine yollana

her sabah 6 da masa başında oluna(rengina gari erken yatıveecen)
"konularım bitmedi" demeden, her gün en az 1 deneme çözüle
hala bitmeyen konular haziran 15e kadar gün gün gerekirse saat saat planlanıp bitirile
aşk meşk gönül depresyon ve bilumum lüzumsuz işler alan sınavı sonrasına ertelene
deneme hariç, günlük en az 250 soru çözüle
(haftanın soru şampiyonuna turan'ın imzalı resmini yollarız:emir_bebek::9:)
herkes evindeki çarıklardan aman sorulardan denemelerden orduya aman kardeşlerine de yollaya

gerekirse kamçı olması açısından ilk taksit eylülde başlamak üzere yüklü miktarda borca girile:23:

--her türlü eklemeye açığım--

kabul edenler?

etmeyenler?

kabul edilmiştir:72:

Back