- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
- 198
kızlar
toplanın hemen!
sınava bu kadar az kalmışken iç politikamızda köklü değişikliklere giderek "ANNE PLANI" nı yürürlüğe koyuyorum.
malum şartlar kötü. en son bugu_su cephesinden teslim bayrağı geldi. müttefiklerin üzerimize üzerimize saldıkları ek konular, son müfredat bombaları derken motivasyon ve cephe kayıpları yaşamamız son derece doğal ve fakat tehlikelidir.
forumun en mazlum ve de anaç üyesi olarak, bu gidişata derhal bir dur deme gereği duydum. kalan 40 günü en verimli şekilde geçirip temmuz "başkomutanlık meydan muharebesi"nden alnımızın netiyle çıkabilmemiz için bu "ANNE PLANI"nı uygulamakta birbirimize destek olalım.
işte "ANNE PLANI" dahilinde oylamanıza sunduğum "tekalif-i ilmiye" emirleri( emir değil mi nasıl oylanır demeyin. ben diktatör müyüm ayol)
***öncelikle bugu_su paşanın çekmiş olduğu teslim bayrağı derhal dürülüp bükülüp ÖSYM Ankara şubesine yollana
her sabah 6 da masa başında oluna(rengina gari erken yatıveecen)
"konularım bitmedi" demeden, her gün en az 1 deneme çözüle
hala bitmeyen konular haziran 15e kadar gün gün gerekirse saat saat planlanıp bitirile
aşk meşk gönül depresyon ve bilumum lüzumsuz işler alan sınavı sonrasına ertelene
deneme hariç, günlük en az 250 soru çözüle
(haftanın soru şampiyonuna turan'ın imzalı resmini yollarız)
herkes evindeki çarıklardan aman sorulardan denemelerden orduya aman kardeşlerine de yollaya
gerekirse kamçı olması açısından ilk taksit eylülde başlamak üzere yüklü miktarda borca girile
--her türlü eklemeye açığım--
kabul edenler?
etmeyenler?
kabul edilmiştir
ah kuzum doğru söylüyorsun da ben 6da kalksam imkanı yok çalışamam.
sen benim ev ortamını görsen ben bile çalışabildiğime şaşırıyorum bazen
bizimkiler 6da kalkıyor 9a kadar kahvaltı faslı şu bu evde ses eksik olmuyor ve kücük de evimiz cok rahat duyluyor ses
çok defa aglayarak test başından, deneme başından kalktıgımı bilirim
o yüzden 6 da kalksam işe yaramaz ama 8de olabilir.
konu eksiğim de zaten alan ve ölçme istatiklerinden var (mat saymıyorum nedense) onlarda bu ay sonuna bitecek inşallah