• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

kızlar

toplanın hemen!

sınava bu kadar az kalmışken iç politikamızda köklü değişikliklere giderek "ANNE PLANI" nı yürürlüğe koyuyorum.

malum şartlar kötü. en son bugu_su cephesinden teslim bayrağı geldi. müttefiklerin üzerimize üzerimize saldıkları ek konular, son müfredat bombaları derken motivasyon ve cephe kayıpları yaşamamız son derece doğal ve fakat tehlikelidir.

forumun en mazlum ve de anaç üyesi olarak, bu gidişata derhal bir dur deme gereği duydum. kalan 40 günü en verimli şekilde geçirip temmuz "başkomutanlık meydan muharebesi"nden alnımızın netiyle çıkabilmemiz için bu "ANNE PLANI"nı uygulamakta birbirimize destek olalım.

işte "ANNE PLANI" dahilinde oylamanıza sunduğum "tekalif-i ilmiye" emirleri( emir değil mi nasıl oylanır demeyin. ben diktatör müyüm ayol)

***öncelikle bugu_su paşanın çekmiş olduğu teslim bayrağı derhal dürülüp bükülüp ÖSYM Ankara şubesine yollana

her sabah 6 da masa başında oluna(rengina gari erken yatıveecen)
"konularım bitmedi" demeden, her gün en az 1 deneme çözüle
hala bitmeyen konular haziran 15e kadar gün gün gerekirse saat saat planlanıp bitirile
aşk meşk gönül depresyon ve bilumum lüzumsuz işler alan sınavı sonrasına ertelene
deneme hariç, günlük en az 250 soru çözüle
(haftanın soru şampiyonuna turan'ın imzalı resmini yollarız:emir_bebek::9:)
herkes evindeki çarıklardan aman sorulardan denemelerden orduya aman kardeşlerine de yollaya

gerekirse kamçı olması açısından ilk taksit eylülde başlamak üzere yüklü miktarda borca girile:23:

--her türlü eklemeye açığım--

kabul edenler?

etmeyenler?

kabul edilmiştir:72:

ah kuzum doğru söylüyorsun da ben 6da kalksam imkanı yok çalışamam.
sen benim ev ortamını görsen:50: ben bile çalışabildiğime şaşırıyorum bazen
bizimkiler 6da kalkıyor 9a kadar kahvaltı faslı şu bu evde ses eksik olmuyor ve kücük de evimiz cok rahat duyluyor ses
çok defa aglayarak test başından, deneme başından kalktıgımı bilirim:50:
o yüzden 6 da kalksam işe yaramaz ama 8de olabilir.
konu eksiğim de zaten alan ve ölçme istatiklerinden var (mat saymıyorum nedense:27:) onlarda bu ay sonuna bitecek inşallah:72:

bugusu için dediklerin de cok dogru canım
hele ki o gecen yıldan basladı 3.sınıftayken
cok da güzel netler çıkarıyorken pes etmesine izin vermeyecegız elbette:kkk:

ah kuzum doğru söylüyorsun da ben 6da kalksam imkanı yok çalışamam.
sen benim ev ortamını görsen:50: ben bile çalışabildiğime şaşırıyorum bazen
bizimkiler 6da kalkıyor 9a kadar kahvaltı faslı şu bu evde ses eksik olmuyor ve kücük de evimiz cok rahat duyluyor ses
çok defa aglayarak test başından, deneme başından kalktıgımı bilirim:50:
o yüzden 6 da kalksam işe yaramaz ama 8de olabilir.
konu eksiğim de zaten alan ve ölçme istatiklerinden var (mat saymıyorum nedense:27:) onlarda bu ay sonuna bitecek inşallah:72:

renginanın fire bayrağı da bugu_su nun kiyle angara'ya salınaaaaaaaaaa

Allah aşkına, 2 gecedir gece 2-3 gibi uyanıyorum. turan sabah 6da geri yatıyor. tüm gece uyanık. ben de şöyyyle yatağa uzanıp herife sokulup yatmayı isterim ama az kaldı be yavrum. gerekirse evde sen de diktatörlük ilan et. 40 gün ayol...millet kolik bebeğini 40 günden fazla çekiyor. onlar da seni çekiversin. duygu sömürüsü yap. çamura yat. gerekirse ağla, suç at. sahalarda görmek istemediğimiz tüm hareketler seferberlik nedeniyle serbesttir.

bak, nil herifi kovdu çalışmak için. onun canı taş mı?:9::9::9:

renginanın fire bayrağı da bugu_su nun kiyle angara'ya salınaaaaaaaaaa

Allah aşkına, 2 gecedir gece 2-3 gibi uyanıyorum. turan sabah 6da geri yatıyor. tüm gece uyanık. ben de şöyyyle yatağa uzanıp herife sokulup yatmayı isterim ama az kaldı be yavrum. gerekirse evde sen de diktatörlük ilan et. 40 gün ayol...millet kolik bebeğini 40 günden fazla çekiyor. onlar da seni çekiversin. duygu sömürüsü yap. çamura yat. gerekirse ağla, suç at. sahalarda görmek istemediğimiz tüm hareketler seferberlik nedeniyle serbesttir.

bak, nil herifi kovdu çalışmak için. onun canı taş mı?:9::9::9:

eh kuzum tek kişi olsa kovması rahat olur da 6 kişiyle aynı evdeyim:27:
hangisini kovayım
üstelik ben normal hayatta da cok sinirli biriyim cok bagırıp cagırırım bizimkilere ama bir yerden sonra ben de duyarsızlastım ne yapayım:50:

beyazannem süpersin ne güzel yazmışsın
benim için özellikle aşk meşk gönül işleri depresyon ve sabah erken kalmak sıkıntı en erken 8de kalkabiliyorum namaza kalkınca yatmamam lazım :31::31::31:

eh kuzum tek kişi olsa kovması rahat olur da 6 kişiyle aynı evdeyim:27:
hangisini kovayım
üstelik ben normal hayatta da cok sinirli biriyim cok bagırıp cagırırım bizimkilere ama bir yerden sonra ben de duyarsızlastım ne yapayım:50:

o zaman iyice duyarsızlaşacaksın.

6da kalk, hızlıca kahvaltını yap, hemen masa başına. yanında tv açık olsa duymayacaksın asker!

uyuma! uyursan atanamazsın! sen uyursan .... ne diyorum yaaa:27:

beyazannem süpersin ne güzel yazmışsın
benim için özellikle aşk meşk gönül işleri depresyon ve sabah erken kalmak sıkıntı en erken 8de kalkabiliyorum namaza kalkınca yatmamam lazım :31::31::31:

aslında kalkış saatimiz 5... 6da masa başı diyorum dikkat!!!

yani namazdan sonra pek tabii uyumuyoruz.zaten insan kerahati uyanık geçirince cin gibi oluyor

gelinim bayıldım fikirlerine yaa :16:
ben varım canım, elde bayrak önde gidenlerden olabilirim hemde :72: :72: :72: :9:
sabah 7de ayaktayım ben zaten gecede 12 den sonra error veriyom ama :27::27::27:
ama tabi bide aşk meşk işleri yok demişsin yaaa ahhh ahhh bi kurtulabilsem şu düğün stresinden de kendimi soyutlamayı başarabilsem anacım artık :41::41::41:

neyse uzun lafın kısası ben varım gelinim :13:

Son düzenleme:
çıkıyorum ben öytden testlerim bekler.

aslansın rengina... sakın akşam erken yatağa gireceğim diye ilk günden şartlanma. sen sabah erken kalk, zaten akşam erkenden uykun gelir. bak sınav da sabah, afyonun patlamaz hafizanAllah, sınavda esner durursun.:53:

gelinim bayıldım fikirlerine yaa :16:
ben varım canım, elde bayrak önde gidenlerden olabilirim hemde :kkk::kkk::kkk: :9:
sabah 7de ayaktayım ben zaten gecede 12 den sonra error veriyom ama :27::27::27:
ama tabi bide aşk meşk işleri yok demişsin yaaa ahhh ahhh bi kurtulabilsem şu düğün stresinden de kendimi soyutlamayı başarabilsem anacım artık :41::41::41:

neyse uzun lafın kısası ben varım gelinim :13:

amaaaa be yavrum. o kocayı da alırsın, o düğün de olur. tatlı heyecan bunlar. ne stres yapacan? benim gibi düğün telaşı, ev telaşı, bebek telaşı deyip kaşarlanmak mı istiyorsun kpss yollarında?

gelinim çok hoşsun gerçekten yaaa :9::9:
senin sayende herkes hizaya gelecek :1::1:

arada annenin gelip kulak çekmesi iyidir. ah evlerinizde olaydım sabah 5te yorganı başınızdan çeker, turan'ı üstünüze atardım. en sevdiği oyun "göz çıkarmaca"...yanına uzandığı insan evladının gözlerine tüm parmaklarını teker teker sokmaya çalışıyor. hangisi girecek diye... ya da burnunuza...

aslansın rengina... sakın akşam erken yatağa gireceğim diye ilk günden şartlanma. sen sabah erken kalk, zaten akşam erkenden uykun gelir. bak sınav da sabah, afyonun patlamaz hafizanAllah, sınavda esner durursun.:53:

amaaaa be yavrum. o kocayı da alırsın, o düğün de olur. tatlı heyecan bunlar. ne stres yapacan? benim gibi düğün telaşı, ev telaşı, bebek telaşı deyip kaşarlanmak mı istiyorsun kpss yollarında?

haklısın be gelinim...
tamam kız ben çok fena havaya girdim hatta hemen şimdi gidiyorum alanın diğer yarısını da bitiriyorum :10::10::10:
sonrada Şınanay da şınanay :emir_bebek::emir_bebek:
:1::1::1::1::1::1:

Son düzenleme:
haklısın be gelinim...
tamam kız ben çok fena havaya girdim hatta hemen şimdi gidiyorum alanın diğer yarısını da bitiriyorum :10::10::10:
sonrada Şınanay da şınanay :emir_bebek::emir_bebek:
:1::1::1::1::1::1:

yürüyün aslanlarım!!!

biz bu sınavla sadece atanmayacağız ismet!!! atanamayan yüzbinlerin makus talihini de yeneceğiz inşallah!!!

kızlar

toplanın hemen!

sınava bu kadar az kalmışken iç politikamızda köklü değişikliklere giderek "ANNE PLANI" nı yürürlüğe koyuyorum.

malum şartlar kötü. en son bugu_su cephesinden teslim bayrağı geldi. müttefiklerin üzerimize üzerimize saldıkları ek konular, son müfredat bombaları derken motivasyon ve cephe kayıpları yaşamamız son derece doğal ve fakat tehlikelidir.

forumun en mazlum ve de anaç üyesi olarak, bu gidişata derhal bir dur deme gereği duydum. kalan 40 günü en verimli şekilde geçirip temmuz "başkomutanlık meydan muharebesi"nden alnımızın netiyle çıkabilmemiz için bu "ANNE PLANI"nı uygulamakta birbirimize destek olalım.

işte "ANNE PLANI" dahilinde oylamanıza sunduğum "tekalif-i ilmiye" emirleri( emir değil mi nasıl oylanır demeyin. ben diktatör müyüm ayol)

***öncelikle bugu_su paşanın çekmiş olduğu teslim bayrağı derhal dürülüp bükülüp ÖSYM Ankara şubesine yollana

her sabah 6 da masa başında oluna(rengina gari erken yatıveecen)
"konularım bitmedi" demeden, her gün en az 1 deneme çözüle
hala bitmeyen konular haziran 15e kadar gün gün gerekirse saat saat planlanıp bitirile
aşk meşk gönül depresyon ve bilumum lüzumsuz işler alan sınavı sonrasına ertelene
deneme hariç, günlük en az 250 soru çözüle
(haftanın soru şampiyonuna turan'ın imzalı resmini yollarız:emir_bebek::9:)
herkes evindeki çarıklardan aman sorulardan denemelerden orduya aman kardeşlerine de yollaya

gerekirse kamçı olması açısından ilk taksit eylülde başlamak üzere yüklü miktarda borca girile:23:

--her türlü eklemeye açığım--

kabul edenler?

etmeyenler?

kabul edilmiştir:72:

gelinim ne güzel yazmışsın.. peki ya finallere ne çare? :ssz:

GELİNİM kabul edildi :52: yalnız benim konu tekrarları 26 mayısta bitiyo ondan sonra tam gaz soru çözümü deneme :16::16:
bize bi anne eli değmesi şarttı seviyoruz seniiiiiiiii :21::21::21:

Son düzenleme:
selam hanımlar,
ben ne yazıkki bu yıl kps ye giremiyorum:(
fakat çalışmayı bırakmaya da niyetim yok.
bu yıl sınav kolay olacak zaten çok fazla kadro açılacağı söyleniyor.
40 gün daha sıkın dişinizi, gerçekten şuan yerinizde olmayı çok isterdim :)
güzel haberlerinizlerinizi okumak için sabırsızlanıyorum.
bu arada soru çözmeye başlamadan evvel lâ hâvle çekin daha kolay geliyor :D
iyi akşamlar, Allah'a emanet olun..:58::58::58:
:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

selam hanımlar,
ben ne yazıkki bu yıl kps ye giremiyorum:(
fakat çalışmayı bırakmaya da niyetim yok.
bu yıl sınav kolay olacak zaten çok fazla kadro açılacağı söyleniyor.
40 gün daha sıkın dişinizi, gerçekten şuan yerinizde olmayı çok isterdim :)
güzel haberlerinizlerinizi okumak için sabırsızlanıyorum.
bu arada soru çözmeye başlamadan evvel lâ hâvle çekin daha kolay geliyor :D
iyi akşamlar, Allah'a emanet olun..:58::58::58:
:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

muhatcımm kıyamam ben sana:50::50:
ya inanki o kadar üzüldüm ki:5::5:
arkadaslarıma da sordum var mı bir çaresi ne yapılabilir diye bilmiyorlarmış
ek basvuru yok mudur ya hu???
ah kuzum yaa ahh

Back