• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

kuzum sen kpss çalışmayı bırakacak mısın şimdi?
işe başladın mı ben pek anlamdım iş durumunu sanırım:44:

bırakırmıyım renginim hiç:19:yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim :41::41::41::41:

şimdi canım annem kolejde gorev yapıyor benim .

geçen milli eğitimin açtığı rehberlik kursundan faydalanmam için resmi bir kurumda çalışıyor olmama lazım ya

hah bende çalışmayacağım ama kurs bitene kadar çalışıyor gorüneceğim .

siğortamı dışardan ben yatıracağım

porosedür yani ..

:42::42::42:

Son düzenleme:
canımmmm özledim kız seni :48:
görünürde herşey yolunda gibi ama birazcık düşünmeye başlayınca herşey batıyo sankı bana düşündükçe ben ne yapıyorum ne oluyor falan demeye başlıyorum... resmen düşünmemek için uğraşıyorum canım. gidip yüzümü yıkıyorum, müzik açıyorum , yani erteleyiyorum düşünmeyi... :26::26:
şu sınav döneminden yüzümüzün akıyla çıkmayı nasip etsin rabbim :68:

amin arkadaşım..

birazcık oluruna bırak bakalım ..

bazen su akar yatağını bulur..

beyazannem, renginam,tuğbamm çok geçmiş olsun canlarım
clementinem işin gücün rast gitsin Allah ayağına taş değdirtmesin canım benim
svcnn bizim kafedeki bu güzel dostluğumuz oldukça herşeyin üstesinden geliriz :34::34:

bugün denemelerimi çözdüm alandan da 165 soru çözdüm kızlar :6::6::6: akşamda rehberlik Türkçe matematik ve gelişimden soru çözeceğim yatmadan öncede çağdaş türk tarihi okuyacağım :68::68:

Son düzenleme:
beyazannem, renginam,tuğbamm çok geçmiş olsun canlarım
clementinem işin gücün rast gitsin Allah ayağına taş değdirtmesin canım benim
svcnn bizim kafedeki bu güzel dostluğumuz oldukça herşeyin üstesinden geliriz :34::34:

bugün denemelerimi çözdüm alandan da 165 soru çözdüm kızlar :6::6::6: akşamda rehberlik Türkçe matematik ve gelişimden soru çözeceğim yatmadan öncede çağdaş türk tarihi okuyacağım :68::68:

nur tubam ben bugün çok yoruldum bugün ara versem olmaz mı :17::17:

ama soz sabah 6 da çalışmaya başlayacağım..

nolur nolur nolur:4::4::4::4:

kızlar

bu sabah aslında mecburiyetten ilk fireyi ben verdim...

ben sabah geçici felç yaşadım

oğlum yine gece 2 de uyandı ve sabaha kadar yatmadı. başım 3 gündür müthiş ağrıyordu ve hala aynı. şiddetlenerek devam ediyor. sabah 6 gibi artık dayanamadım. turanı beşiğine bırakıp karşısına pepe açtım, ben yatağa uznadım sırt üstü. yatış o yatış. yüzüm uyuşmaya bedenim soğumaya başladı. eşim de panikledi. sadece ağzımı oynatabiliyordum. eşim soğuk su uyguladı, masaj yaptı nafile...
turan üstüme tırmandı yavrum benim. korktu o da. hemen babanesini çağırdı babası, geldi aldı götürdü onu. ben 3 saate falan ekndime geldim ancak.

akıllanmadım. açtım çdt yi bitirmeye çalışıyorum.

.............................................

yarın doktora gideceğiz. bugün çok yorgunum. köy yolunu çekemem hiç.

boyun düzleşmesi vardı. sanırım iyice ilerledi. yürürken dengemi sağlayamıyorum.üfff tam unutkanlığımı yazacaktım. ocaktaki çorba aklıma geldi. yoğurtluydu bir de... kesilmiş canım çorba...

işte masada aşırı vakit geçirmekten hastalık ilerledi sanırım...

canım çok geçmiş olsun bu süreç çok yıpratıcı...:2:
ara ara benimde enseme yakın bir bölgede uyuşma oluyor da korkuyorum bile..
Ama diyorum ama düşünmücem

beyazanne çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. lütfen ihmal etme:26:

maaşallah benim kuzuma:nazar:

sagolasın tugbacım.:29:aynen canım ben de öyleyim geceye kaydırıyorum mecburen :34:

kızlar eğitim denemesi çözdüm 63 netim çıktı şimdi bu 80 sorulukta ortalama kac yapmamız gerekiyor?
dersaneye gidenler bilir belki:26::26:

eğitim netini 1.5 ile çarp canım 120 sorudaki netine göre dengini buluyorsun

Kızlar fem 8 e girmiştik geçen hafta branştan kaç kişi girdiğini göremiyoruz ama genelde 5930 girmiş 6. olmuşum branşımda:17::nazar:

hoşbulduk esmer..

maşallah güzel çalışıyorsun aman ha bırakma bitanem..

sağol canım beniimm:15::16:
bırakmıcam cloşşumm söz sana bazen bıkkınlık geliyo kendi kendime dayan tuğba 1,5 ay sonra istesende çalışamayacaksın diyorum:52:
hem Gelinim sıkı yönetim ilan etti :18:

Kızlar fem 8 e girmiştik geçen hafta branştan kaç kişi girdiğini göremiyoruz ama genelde 5930 girmiş 6. olmuşum branşımda:17::nazar:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: kaç tane nazar boncuğu eklesem az maşallah maşallah canım:46::46::46:

kızlar bugünü gny-gnk+eğitim denemeleri ve 530 soru ile kapatıyorum çağdaş türk tarihi okuyup yatacağım sabah görüşmek üzere fıstıklar öptüm çok çok :54:

kızlar ben de 350 soru çözebildim ve alan çalıştım:5:
uyudum resmen kitap başında daha fazla çözerdim yoksa:41:

nurtubacım
sagol canım:29:
leylascım o zaman 94 net yapmış oluyorum:1: sagol tatlım:29:
tugbacım avatarını yerim :54:

Nisan 2013′de G8 dışişleri bakanları zirvesi ingiltere’de yapıldı.

Haziran 2013 G-8 devlet başkanları zirvesi Kuzey İrlanda’da yapılacaktır.

G-20 Zirvesi Şubat 2013′de Rusya’nın başkenti Moskova’da gerçekleştirildi.

kızlar ben de 350 soru çözebildim ve alan çalıştım:5:
uyudum resmen kitap başında daha fazla çözerdim yoksa:41:

nurtubacım
sagol canım:29:
leylascım o zaman 94 net yapmış oluyorum:1: sagol tatlım:29:
tugbacım avatarını yerim :54:

ye kız ye bende seni yerim:56: :21:

KIZLAR bu arada şu münazara panel vb. varya onlar bende çok karışıyo siz nasıl aklınızda tutuyosunuz :26: kaç kere okudum ekimden beri yok arkadaş karışıyo :5:

Son düzenleme:

ye kız ye bende seni yerim:56: :21:

KIZLAR bu arada şu münazara panel vb. varya onlar bende çok karışıyo siz nasıl aklınızda tutuyosunuz :26: kaç kere okudum ekimden beri yok arkadaş karışıyo :5:

kuzum münazara da kesinlikle 2 zıt görüş savunulur genelde sınıf 2ye ayrılır
bir taraf diğerinin tezini çürütmek için uğrasır ve kazanır. bunu hiç karıstırma.(şifresi zıt görüşler)

panelde samimi sıcak hava var 1 başkan 5 konusmacı vardır. sohbet havasında çözüm üretilir.(şifresi samimi hava)

görüş geliştirme de kesin şekilde görüş ayrılıkları yoktur mesela ben senın fikrini begeniyorsam kabul edip değiştirirm düşüncemi.(şifre fikri değiştirebilme )

diğerlerini forumla kollegyumu da ben cok karıstırıyorm:26:

kuzum münazara da kesinlikle 2 zıt görüş savunulur genelde sınıf 2ye ayrılır
bir taraf diğerinin tezini çürütmek için uğrasır ve kazanır. bunu hiç karıstırma.(şifresi zıt görüşler)

panelde samimi sıcak hava var 1 başkan 5 konusmacı vardır. sohbet havasında çözüm üretilir.(şifresi samimi hava)

görüş geliştirme de kesin şekilde görüş ayrılıkları yoktur mesela ben senın fikrini begeniyorsam kabul edip değiştirirm düşüncemi.(şifre fikri değiştirebilme )

diğerlerini forumla kollegyumu da ben cok karıstırıyorm:26:

ayy kuzum bu şifreler çok iyi oldu yaaa Allah razı olsun canım benim :21: ayrıca eski sistemde 94 net çok çok iyi kuzum ya maşallah sana:nazar::nazar:

ayy kuzum bu şifreler çok iyi oldu yaaa Allah razı olsun canım benim :21: ayrıca eski sistemde 94 net çok çok iyi kuzum ya maşallah sana:nazar::nazar:

sagol tatlım :21:
başka karıstıdıgın varsa sor kuzum aklıma gelmedi benim de :26:

Back