linki açamadım banada gönderir misin canım
hemen gönderiyorum canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
linki açamadım banada gönderir misin canım
Kizlar aday islemimi yapmayı unuttum. Daha önce hiç boyle olmadi aklimin ucuna dahi gelmedi .
Resmen Rabbim unutturdu birde cenazemiz vardı.
Acaba ne yapabilirim. Ankaraya ösym Ye gitsem ise yarar mi.ufacık bi ihtimale bile ihtiyacım var.berbat haldeyinm
bundan da emin olmayarak e diyorumbeyaz kalem altı üstü vatandaşlık'tan güzide sorular:
1982 anayasasına göre "yasama yetkisi Türk Milleti adına TBMM' nindir. bu yetki devredilemez."
aşağıdakilerden hangisi bu ilkenin istisnasıdır?
a. olağanüstü dönem kanun hükmüne kararnamesi
b. tüzük
c. yönetmelik
d. khk
e. anayasa değişikliği
buna a diyorum
1982 anayasasında yer alan aşağıdaki ifadelerden hangisi Türkiye cumhuriyetinin üniter devlet olduğunu gösterir?
a. egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.
b. Türkiye devleti bir cumhuriyettir.
c. Türkiye devleti , ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür.
d. kanunlar anayasaya aykırı olamaz.
e. hiç bir kişiye, aileye ya da zümreye imtiyaz tanınamaz.
Ben bıraktım çalışmayı.
öncelikle sorular çok farklı teşekürlerLeyla farkıyla günceller geliyor kızlar ,hem de ösym sorularından[/ATTACH]Eki Görüntüle 716582 Eki Görüntüle 716581 Eki Görüntüle 716580 Eki Görüntüle 716579 Eki Görüntüle 716575 Eki Görüntüle 716576 Eki Görüntüle 716577 Eki Görüntüle 716584
Bu arada clementine canım çoooooookkk sevindimm,hayırlı uğurlu olsunn tayininizzzz
Kizlar aday islemimi yapmayı unuttum. Daha önce hiç boyle olmadi aklimin ucuna dahi gelmedi .
Resmen Rabbim unutturdu birde cenazemiz vardı.
Acaba ne yapabilirim. Ankaraya ösym Ye gitsem ise yarar mi.ufacık bi ihtimale bile ihtiyacım var.berbat haldeyinm
Kpss den önce gözden geçirilmesi gereken bir kaynak!!!
Ösym nin yaptığı, 60 gygk 120 anayasa ve güncel bilgiler sorusundan oluşan;
2013 TODAİE Sınav Soru Ve Cevapları
http://turbobit.net/r0l3754bu8vj.html
kızlarrrr alandan 5 konu bitirdim toplamda 300 soru çözdüm
geriye 2 konum kaldı onları yarın bitireceğim artık
kafam kazan gibi oldu kızlar
hemen yatacağım öpüyorum çok çok
iyi geceler
kızlar ben turbobiti açamıyorum biriniz soruların cevaplarını buraya yazabilirmi rica etsem :26:kızlar ben kaçayım hepinizi öpüyorummm,cevaplar altta attığım likten de ösymnın sıtesınden de alabılırsınız.
İyi gecelerrrrr
http://www.osym.gov.tr/dosya/1-69143/h/todaie2013web.pdf cnm cevaplar burda çok kalamıcam burdan da açamazsan ben tekrar girdiğimde bakayım ,alanbilgisi cevaplarına bakıcaksın
CEVAPLARLeyla farkıyla günceller geliyor kızlar ,hem de ösym sorularından[/ATTACH]Eki Görüntüle 716582 Eki Görüntüle 716581 Eki Görüntüle 716580 Eki Görüntüle 716579 Eki Görüntüle 716575 Eki Görüntüle 716576 Eki Görüntüle 716577 Eki Görüntüle 716584
Bu arada clementine canım çoooooookkk sevindimm,hayırlı uğurlu olsunn tayininizzzz