aslında şu yeni sisteme göre çıkan paket denemelerden alsam iyi olurdu ama artık eşimden istemeye utanıyorum. sürekli netten sipariş...en az 20-25 tutuyor. durumu olmadığından değil ama zaten kredi borcumu ödüyor...
yani ağır geliyor istemek
saol tatlım benim 20 olacak inşallah inşallah son gaz mat çalışmaya devam14 matematik mi?
oha falan oldum
maşallah arkadaşım
onünde temiz bir 40 günün var o 14olurmu sana 20
bence olur:13:
off zümrüşüm aynı dert bendede vat ve 2 konu cografya var ömrümü yedi bu alan ömrümücanlarımmm merhaba
bugünde konu çalışıcam yabitmedi bitmedi ya :26:
çatlaksın sen varyagayet alakasız bir cümle kurup kaçmaya karar verdim..
gogüs estetiği yaptıracağım.. vınnnn...
ya elimde 2001-2008 arası kpss sınavları var kitap halinde. sona saklamıştım ama sistem değişti vs diye çözmesem mi? vakit kaybı mı sizce?
matematik ölçme ve alandan konu eksiğim var tatlım biter mi bilmiyorum:26:geç oldu ama günaydııııııııııııııın
kızlar konu eksiği olan var mı hala?
ben artık bir an önce 2001 den başlayıp çıkmış soruları çözelim diyorum da
bundan sonra burdayım renginim hem anlatacaklarımda var....
sana cevap vermeden gitmeyim bu arada NİLİM hoşgeldin kuzum
anlıyorum gelinim seni:26: bi kerecik daha iste ondan sonra zaten atanıcaz canım ya inşallahbeende bu sene kendime bişicikler almadım varsa yoksa kpss kitapları denemeleri Emeklerimiz boşa gitmesin inşallah:18:
matematik ölçme ve alandan konu eksiğim var tatlım biter mi bilmiyorum:26:
gel anlat bakalım kaçak. bak söyleyip kaçmişsın merak ederim şimdi ben
kızlar ben de 15 mat yaptımilk defa
onun dısında ya hu bu beylerbeyi taşra yöneticisiymiş
merkez değil miydi:26:
beyazanne ben gecen yıldan kalan denemeleri bitirdim. her soru bir artıdır diyerekten yani
şimdi yeni sisteme gectim bakalım
bu arada dün ofisokuldan yüzde prob. izledim takılmadan hem de
yeni sistemleri nereden çözüyorsun?
bu arada kardeşim aradı, yapamamış(
kuzum yeni sistem dedysem yani eğitimin yeni sistemi gkgy yeni sistemim yok henüz:26:
onları da erkek arkadaşım gönderdi 20 tane kadar var tg hepsi
keşke öyle indirilecek yer olsa sana göndersem ben de kuzum:26:
ama 80 soruluk göremedim ben nette hala.
bu arada şu memurlar nete takılma bence canım. hiç cazip gelen site değil. tuhaf tuhaf yazıyorlar. hiç hoşlanmıyorum şahsen
sinirden ağlamak üzereyim.
denemezamanı diye bir yer denk geldi. ücretsiz üyelik vs yazıyor. yayınevlerinin alan dahil tüm denemeleri var. üye oldum, alan sınavına tıkladım "krediniz yetersiz" dedi. "o ne lan" dedim ki, bankadan siteye para yatırmak lazımmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
her şey para her şey...
ya geçen ben soru çözüyordum, o gelince sevinçli bir şekilde "bugün tam 500 soru çözdüm" dedim, bana "aman hatun yavaş yavaş çöz, hepsini bir günde bitirme, daha yeni aldın bunları" dedi şakayla...alındım ben de
kızlar bu arada tg9 açıklandı :18:
türkçe: 28 doğru 2 yanlış
mat: 26 doğru 2 yanlış 2 boş
tarih: 17 doğru 5 yanlış en çok çalıştığım ders en az net
coğ: 16 doğru 2 yanlış
vat: 10 doğru heheh işte vatandaşlık emeğimin eseri
eğitim 51 net, çookk zordu bence
78 puan geldi
branşımda 754 kişiden 116.yım. ve geçen yıl binlerce kişi arasından sadece 324 kişi atadılar.ooff offf
dur gitme tükan senin:)
kız memurlar benimmoralimi bozamaz ben onları bozarım
bacı bir başlık vardı, diyorlar ki mesela tglerde 6. da mantık sorusu çokmuş, ama en son 7 de azaltmışlar. hökümetle kubaşık çalışma alanı içinde oldukları düşünülüyor ya, mantık sorusu azaldıysa bir bildikleri var diyorlar.takip etmekte fayda var. yakaladıkları soruları da yazmışlar. geçen sene darülkura, minber ve celal bayarı sormuşlar mesela tglerde
peki bu senenin olan ama eski soru dağılımına göre olan tg ler? mesela tg1, 2 ler?
bir de renginam sağolsun geçen sene fem in yaptığı tüm tg leri atmıştı. onlar da mı vakit kaybı?
ya geçen ben soru çözüyordum, o gelince sevinçli bir şekilde "bugün tam 500 soru çözdüm" dedim, bana "aman hatun yavaş yavaş çöz, hepsini bir günde bitirme, daha yeni aldın bunları" dedi şakayla...alındım ben de
kızlar çıkmış sorulara başlıyalım artık..
benim de konu eksiğim var ama bi yerden başlamamız lazım
fakat benim yarın finallerim başlıyo, bu hafta çözemem. ama öbür hafta yetişirim size.
kararlaştırın hangi yıldan başlayalım?
cloşşşş ben de anne olduktan sonra da büyümezse düşünüyorum valla
bugün ve bu hafta finallerleyim kızlar.. ara ara ziyarete gelirim sizi, beni özleyin anacım bayyyy
kızlar bu arada tg9 açıklandı :18:
türkçe: 28 doğru 2 yanlış
mat: 26 doğru 2 yanlış 2 boş
tarih: 17 doğru 5 yanlış en çok çalıştığım ders en az net
coğ: 16 doğru 2 yanlış
vat: 10 doğru heheh işte vatandaşlık emeğimin eseri
eğitim 51 net, çookk zordu bence
78 puan geldi
branşımda 754 kişiden 116.yım. ve geçen yıl binlerce kişi arasından sadece 324 kişi atadılar.ooff offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?