Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tugbam gitti mi senin çeyizciler
ben de sinir olurdum vallahi :26:
gittiler kuzum davullar zurnalar bende onlar gittikten sonra oturdum dersin başına diğer sosyal bilimlere çalıştım
doğru diyosun canım benim ama tarih bi türlü artmıyor. fakat onun ipini bırakmıcam. tarih çalışmaya devam.netleriniz güzel tarihi biraz arttırırsanız puanınızı baya etkileyecektir yanlış bilmiyorsam soru saysı 27 oldu
78 puan öğretmenlik için olan mı yoksa p3 mü
be de senin tecrübelerinden yararlanırım bi 10 yıl sonrabüyümezse yaptırırveririz kuzum
senin bebeişin oluncaya kadar ben yaptırmış olurum nasılsa
hay allah iyicede kaptırdım kendimi
inş kuzucum güzel dileklerin için sağol mezun olmaktan korkuyorum, kpss çalışmayı bırakmak istemiyorum ama ister istemez mezun olmak ağır basıyo, sonuçta mezun olamazsam kpssnin bi anlamı kalmıyo, hocalara da güvenemiyorum, o yüzden mecburen bu 2 hafta finallerleyim.SEDEFİM inşallah finallerin çok çok çok güzel geçer veee bütün derslerini verirsin
sınav zorsa puanın iyi canım..vatandaşlık netinde pek güzel hani
kuzum benim normalde eğitim daha yüksek gelirdi, bu sefer tam tersi oldu. hatta tarih beklediğimden yüksek geldi, bi de vatandaşlığın çok katkısı oldu.sedefcim gk gy gayet iyi yani
üstelik sen fazla çözemiyorsun deneme ona ragmen maaşallah kuzum
eğitim düzelir zaten yanlışları analiz et yeter
maşallah canım Allah artırsın bende matematiğe hiç çalışmladım ama yüzde problemlerini bazen yapabiliyorumiyi yapmışsın tatlım
ben de alan calıstım. tarihten kısa bir tekrar yaptım ardından biraz yüzde prob. çözdüm. ben artık yüzde prob. çözebiliyorum da az az
bugün de denemede 1 soru yaptım yüzdeden
inş kuzucum güzel dileklerin için sağol mezun olmaktan korkuyorum, kpss çalışmayı bırakmak istemiyorum ama ister istemez mezun olmak ağır basıyo, sonuçta mezun olamazsam kpssnin bi anlamı kalmıyo, hocalara da güvenemiyorum, o yüzden mecburen bu 2 hafta finallerleyim.
yanii, zordu ve değişikti bence. sınıf yönetimi ve materyal tasarımdan da sorular vardı. pg den 4 soru vardı mesela 2 doğru 2 yanlış. rehberliği batırmışım. şu roe holland falan onlar ezber istiyo bence kızlar onlara iyi çalışın.
ben de çıkıyorum. bu sinir ve hırsla hem coğrafya hem vatandaşlık kitaplarını bitireceğim inşallah. oğlum da uyuyor nasılsa..1000i bulurum artık
ya geçen ben soru çözüyordum, o gelince sevinçli bir şekilde "bugün tam 500 soru çözdüm" dedim, bana "aman hatun yavaş yavaş çöz, hepsini bir günde bitirme, daha yeni aldın bunları" dedi şakayla...alındım ben de
kocanı haklı görecem aklıma gelmezdi ama adam haklı yiyonmu kızım soruları
kızlarla bi kampanyamı yapsak sana kuzu elimizde ne var ne yok sana yollasak
misafirlerim gitti kızlar 14 kişi falandık hem de yemekli bissürüde torun torba vardı yanlarında çocuklar evi uçurdu saolsun eşimm evi süpürdü arkadaşlarının yanına gitti bende bulaşıgımı yıkayıp cografyaya geçicem konularım ve sorular biterse bugün halay çekeceksiniz bana özel tamam mı :118::122::124: bunlar gibi olsun
fem paket 15 li deneme 5 denemeden..
konuyu anlamayan,yanlış yada eksik anlayan oğrencilere bilgileri doğru bir şekilde anlama fırsatı sunulmalıdır.boylece oğrenmenin kalıcılığı sağlanmış olur.aynı zamanda oğrencilere eksik ve yanlışlarını giderme imkanının verilmesi,bilginin oğrenci açısından daha kalıcı hale gelmesine ve konunun daha iyi oğrenilmesine sebeb olcaktır.
parçadaki bilgiler aşağıdaki oğretim ilkelerinden hangisinin oğretim sürecinde goz onünde bulundurulmasının onemine vurgu yapmaktadır?
oğrenciye gorelik
somuttan soyuta
yaparak yaşayarak oğrenme
bilinenden bilinmeyene
btünlük
kızlar hangi cevabı verirsen verin neye dayanarak parçadan nerden çıkardığınızı da iliştirin olmaz mı belki karşılaştırma yaparak olurturum cevabı:44::44:
öğrenciye görelik olabilir mi o da tam emin olarak değil ama '' konuyu anlamayan öğrenci '' dediği için dedim ona kzum
sevcan canım sen hiç deneme sonucunu paylaşmıyorsun ya da benim mi gözümden kaçıyor
nasıl geliyor kuzum denemelerin:44:
renginam bişi dicem ama kızma bende bugün farkettim ki ben saat tutupda deneme çözemiyorum mutlaka bölünüyor yada ben sıkılıyorum
yarısından sonra bi bakmışım ben aheste aheste sanki soru bankası çözüyorum
ama şuan gk-gy ve eğitim 90-95 arasında değişiyo hep 100 üzerine 2 yada kere çıkabilmişimdir :44: