• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

aslında şu yeni sisteme göre çıkan paket denemelerden alsam iyi olurdu ama artık eşimden istemeye utanıyorum. sürekli netten sipariş...en az 20-25 tutuyor. durumu olmadığından değil ama zaten kredi borcumu ödüyor...

yani ağır geliyor istemek

sana cevap vermeden gitmeyim bu arada NİLİM hoşgeldin kuzum:21::21::21:

anlıyorum gelinim seni:26: bi kerecik daha iste ondan sonra zaten atanıcaz canım ya inşallah:32:beende bu sene kendime bişicikler almadım varsa yoksa kpss kitapları denemeleri Emeklerimiz boşa gitmesin inşallah:18:

14 matematik mi?:10::10::10:

oha falan oldum:1::1::1::1:

maşallah arkadaşım

onünde temiz bir 40 günün var o 14:nazar::nazar: olurmu sana 20:nazar::nazar::nazar:

bence olur:13:
saol tatlım benim 20 olacak inşallah inşallah son gaz mat çalışmaya devam :10:

canlarımmm merhaba :16::16::16:

bugünde konu çalışıcam ya :19: bitmedi bitmedi ya :26:
off zümrüşüm aynı dert bendede vat ve 2 konu cografya var ömrümü yedi bu alan ömrümü :27:

gayet alakasız bir cümle kurup kaçmaya karar verdim..

gogüs estetiği yaptıracağım.. vınnnn...:10::10::10::10:
çatlaksın sen varya :27:

ya elimde 2001-2008 arası kpss sınavları var kitap halinde. sona saklamıştım ama sistem değişti vs diye çözmesem mi? vakit kaybı mı sizce?

gecen senenin tg lerinide çöz bende çözücem
elinde ne varsa çöz canım bence boş durmaktan iyidir

kızlar ben çıkıyorum 8 aydır burda kendi memleketimdeyim ama 1 akrabam gelmemişti evime saolsunlar sınav yaklaştı bende bugün ders çalışayım diye ölüyorum ya akşama yemekli hayırlı olsuna geliyolar .temizlik ve yemek yapmam lazım :ssz: ders mi tabiki yalan oldu :43: size kolay gelsin kaçtım ben :10:

Son düzenleme:
geç oldu ama günaydııııııııııııııın

kızlar konu eksiği olan var mı hala?

ben artık bir an önce 2001 den başlayıp çıkmış soruları çözelim diyorum da
matematik ölçme ve alandan konu eksiğim var tatlım biter mi bilmiyorum:26:

bundan sonra burdayım renginim hem anlatacaklarımda var....:38:

gel anlat bakalım kaçak. bak söyleyip kaçmişsın merak ederim şimdi ben:1:

kızlar ben de 15 mat yaptım :64: ilk defa
onun dısında ya hu bu beylerbeyi taşra yöneticisiymiş
merkez değil miydi:26:

beyazanne ben gecen yıldan kalan denemeleri bitirdim. her soru bir artıdır diyerekten yani:1:
şimdi yeni sisteme gectim bakalım:10:
bu arada dün ofisokuldan yüzde prob. izledim takılmadan hem de:nazar:

sana cevap vermeden gitmeyim bu arada NİLİM hoşgeldin kuzum:21::21::21:

anlıyorum gelinim seni:26: bi kerecik daha iste ondan sonra zaten atanıcaz canım ya inşallah:32:beende bu sene kendime bişicikler almadım varsa yoksa kpss kitapları denemeleri Emeklerimiz boşa gitmesin inşallah:18:

ya geçen ben soru çözüyordum, o gelince sevinçli bir şekilde "bugün tam 500 soru çözdüm" dedim, bana "aman hatun yavaş yavaş çöz, hepsini bir günde bitirme, daha yeni aldın bunları" dedi şakayla...alındım ben de

matematik ölçme ve alandan konu eksiğim var tatlım biter mi bilmiyorum:26:

gel anlat bakalım kaçak. bak söyleyip kaçmişsın merak ederim şimdi ben:1:

kızlar ben de 15 mat yaptım :64: ilk defa
onun dısında ya hu bu beylerbeyi taşra yöneticisiymiş
merkez değil miydi:26:

beyazanne ben gecen yıldan kalan denemeleri bitirdim. her soru bir artıdır diyerekten yani:1:
şimdi yeni sisteme gectim bakalım:10:
bu arada dün ofisokuldan yüzde prob. izledim takılmadan hem de:nazar:

yeni sistemleri nereden çözüyorsun?

bu arada kardeşim aradı, yapamamış:((

yeni sistemleri nereden çözüyorsun?

bu arada kardeşim aradı, yapamamış:((

kuzum yeni sistem dedysem yani eğitimin yeni sistemi gkgy yeni sistemim yok henüz:26:
onları da erkek arkadaşım gönderdi 20 tane kadar var tg hepsi
keşke öyle indirilecek yer olsa sana göndersem ben de kuzum:26:
ama 80 soruluk göremedim ben nette hala.

bu arada şu memurlar nete takılma bence canım. hiç cazip gelen site değil. tuhaf tuhaf yazıyorlar. hiç hoşlanmıyorum şahsen:19:

kızlar şu soruyu bana yapar mısınız:26:
bir türlü çözemiyorum

5(üssü 8).8(üssü 3).10(üssü 5) sayısı kaç basamaklıdır?

kuzum yeni sistem dedysem yani eğitimin yeni sistemi gkgy yeni sistemim yok henüz:26:
onları da erkek arkadaşım gönderdi 20 tane kadar var tg hepsi
keşke öyle indirilecek yer olsa sana göndersem ben de kuzum:26:
ama 80 soruluk göremedim ben nette hala.

bu arada şu memurlar nete takılma bence canım. hiç cazip gelen site değil. tuhaf tuhaf yazıyorlar. hiç hoşlanmıyorum şahsen:19:

sinirden ağlamak üzereyim.

denemezamanı diye bir yer denk geldi. ücretsiz üyelik vs yazıyor. yayınevlerinin alan dahil tüm denemeleri var. üye oldum, alan sınavına tıkladım "krediniz yetersiz" dedi. "o ne lan" dedim ki, bankadan siteye para yatırmak lazımmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:47::47::47::47:

her şey para her şey...

sinirden ağlamak üzereyim.

denemezamanı diye bir yer denk geldi. ücretsiz üyelik vs yazıyor. yayınevlerinin alan dahil tüm denemeleri var. üye oldum, alan sınavına tıkladım "krediniz yetersiz" dedi. "o ne lan" dedim ki, bankadan siteye para yatırmak lazımmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:47::47::47::47:

her şey para her şey...

öyle tabi
ben de kız olduğum halde babamdan para istemeye utanıyorum erkek olsam ne yapardım acaba:1:
başka sitelere göz gezdir canım bulursun belki belli olmaz.

çıkayım artık tarihi biraz tekrar edip alana calısacagım inşallah çok öptüm:29:

ben de çıkıyorum. bu sinir ve hırsla hem coğrafya hem vatandaşlık kitaplarını bitireceğim inşallah. oğlum da uyuyor nasılsa..1000i bulurum artık

ya geçen ben soru çözüyordum, o gelince sevinçli bir şekilde "bugün tam 500 soru çözdüm" dedim, bana "aman hatun yavaş yavaş çöz, hepsini bir günde bitirme, daha yeni aldın bunları" dedi şakayla...alındım ben de

şaka yapmıştır inşallah gelinim :18: sen aldırma canım evet karart yüzünü bi kere daha iste hem evlenirken iyi günde kötü günde demediniz mi alacak tabi:34:

ayy kızlar bu arada karşı apartmanda bi kızın çeyizini almaya geldiler ders çalışmak yalan oldu bu seste :19:
:

Son düzenleme:
kızlar çıkmış sorulara başlıyalım artık..
benim de konu eksiğim var ama bi yerden başlamamız lazım
fakat benim yarın finallerim başlıyo, bu hafta çözemem. ama öbür hafta yetişirim size.
kararlaştırın hangi yıldan başlayalım?

cloşşşş ben de anne olduktan sonra da büyümezse düşünüyorum valla :27:

bugün ve bu hafta finallerleyim kızlar.. ara ara ziyarete gelirim sizi, beni özleyin anacım bayyyy :23:

kızlar bu arada tg9 açıklandı :18:
türkçe: 28 doğru 2 yanlış
mat: 26 doğru 2 yanlış 2 boş
tarih: 17 doğru 5 yanlış en çok çalıştığım ders en az net :37:
coğ: 16 doğru 2 yanlış
vat: 10 doğru heheh işte vatandaşlık emeğimin eseri :40::nazar:
eğitim 51 net, çookk zordu bence
78 puan geldi
branşımda 754 kişiden 116.yım. ve geçen yıl binlerce kişi arasından sadece 324 kişi atadılar. :ssz: ooff offf

78 puan geldi
branşımda 754 kişiden 116.yım. ve geçen yıl binlerce kişi arasından sadece 324 kişi atadılar. :ssz: ooff offf

netleriniz güzel tarihi biraz arttırırsanız puanınızı baya etkileyecektir yanlış bilmiyorsam soru saysı 27 oldu
78 puan öğretmenlik için olan mı yoksa p3 mü

dur gitme tükan senin:)

kız memurlar benimmoralimi bozamaz ben onları bozarım:P

bacı bir başlık vardı, diyorlar ki mesela tglerde 6. da mantık sorusu çokmuş, ama en son 7 de azaltmışlar. hökümetle kubaşık çalışma alanı içinde oldukları düşünülüyor ya, mantık sorusu azaldıysa bir bildikleri var diyorlar.takip etmekte fayda var. yakaladıkları soruları da yazmışlar. geçen sene darülkura, minber ve celal bayarı sormuşlar mesela tglerde

okudum canım..

her ihtimale karşı beyaz kalemimin tglerini çozelim

ama nerden bulacağız?

peki bu senenin olan ama eski soru dağılımına göre olan tg ler? mesela tg1, 2 ler?

bir de renginam sağolsun geçen sene fem in yaptığı tüm tg leri atmıştı. onlar da mı vakit kaybı?

tgleri çoz canım tgler hiçbir zaman vakit kaybı olmaz çozmezsen hata edersin asıl

Son düzenleme:

eşine soyle çok da canını sıkarsa ben alırım ne istersen

atanınca sende bana atanma hediyesi alırsın bebişim:13:

kızlar çıkmış sorulara başlıyalım artık..
benim de konu eksiğim var ama bi yerden başlamamız lazım
fakat benim yarın finallerim başlıyo, bu hafta çözemem. ama öbür hafta yetişirim size.
kararlaştırın hangi yıldan başlayalım?

cloşşşş ben de anne olduktan sonra da büyümezse düşünüyorum valla :27:

bugün ve bu hafta finallerleyim kızlar.. ara ara ziyarete gelirim sizi, beni özleyin anacım bayyyy :23:

büyümezse yaptırırveririz kuzum
senin bebeişin oluncaya kadar ben yaptırmış olurum nasılsa

hay allah iyicede kaptırdım kendimi:1::1::1::1:

78 puan geldi

SEDEFİM inşallah finallerin çok çok çok güzel geçer veee bütün derslerini verirsin:16:
sınav zorsa puanın iyi canım..vatandaşlık netinde pek güzel hani:nazar::nazar:

Back