• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

tatlım nasıl değiştiremıyorsun?
değiştirebilirsin. ben de posta kodumu yanlış yazmıştım değiştirdim az önce. bu bilgiler sınava 1 ay kalaya kadar değişebiliyor diye biliyorum hatta.
sen bir daha kontrol et.
ama olur ki değiştiremezsen eski adresinden çok uzakta değilsen o kalsın sorun olmaz heralde?
bir de arkadasının dediği gibi sana belge gelmiyor sen gidip alıyorsun ınternetten

cok aklına takılırsa o basvuruyu yapan adama git yanlış yaptınız dıye uyar çaresine baksın yani ay ben sinir oldum burda ya adama

çok sağol canım, yaptım içim rahatladı ama sinirden baş ağrım geçmedi hala bide 5 tl kayıt parası verdim ya :47:

geçen yılın sts sorularından ölçme örneklerii bakın şu sorulara kızlarr:31: $ölçme.png $ölçmeee.jpg $ölçmeeeeee.png

günaydın kızlar .leylscım bakamamdım ama son3 yılın sts sini çözecem inşaalllah :6:
dün kesir problemleri ve coğrafya sorularım bitti bugün 5.konuma geçiyorum uzun ve yorucu bi konu sonrada mat den yaş prob. izleyip ona başlıcam.kaç gündür vatandaşlığa niyetliyim ama başlayamadım bi de ona başlasam çok mutlu olcam :31::16:
gr canlar kolay gelsin

merhaba kızlar :3: sabah erkenden kalkıp sınav başvurumu yaptım kurtuldum şükür:32:

şimdi biraz yatıcam başım çok ağrıyo:50: sonrada vatandaşlık çalışırım..öpüldünüz :54::54:

Son düzenleme:
ayy kızlar korkunç bi o kadar da komik bi olay yaşadım ki sormayın :27:
pazar gecesi how i met your mother ı izliyodum. yatağıma yatmışım ışığı kapamışım..
ben son 1 aydır odamda sesler duyuyodum ama her yere baktık bişey göremedik.
ben de çantalarımı astığım bi yer var çantalar kıpırdıyo herhalde deyip düşünmüyodum
pazar gecesi gene böyle bi ses duydum, çıt çıt diye bi ses. sanki bişey kıpırdıyo.
ki kulaklıkla dizi izlerken duydum bunu ama gene de tınlamadım, sonra bi baktım kocaman bir böcek, orta parmağım kadar uzunlukta simsiyah
Alllahhh bi çığlık attım odadan çıktım kapıyı kapadım annemlere bağırdım
hemen geldiler ve onu öldürdüler :47:
ben 1 aydır demiştim bişey var diye bak işte varmış varmış diye ağlıyorum. bi an şoka girmiştim, aslında böcek fobisinden değil de, normalde çok tepki göstermem fakat 1 aydır yaşadığım bi gerginlikle bi sinir boşalması yaşadım. hatırlarsınız parmağım şişti demiştim, bi kere her yerim kaşınıyo demiştim size. o gezinmiş demek ki ayyy :18: neyse tam atlattım oh be bitti derken, tiklendim böyle sanki saçımda gibi her yerimi elliyorum falan gideyim en iyisi annemin yanında yatayım dedim, annemle benim odamın arasında mutfak var. giderken sola döndüm ve mutfaktaki acı gerçekle gözgöze geldik. peteğin üstünde aynısından bi tane daha var :53:
ben 15 yıldır bu evde yaşıyoruz daha hiç böcek görmüş insan değilim. o gece hiç uyumadım. sonra tablet aldık, evin her yerine koyduk daha gelen bişey olmadı, belki de 2 taneydi, umarım öyledir. :31:
bilmem nazara inanır mısınız ama ben inanıyorum ve 2 gündür üzerimde inanılmaz bi ağırlık var. dershanede bi arkadaşım sürekli ''sen şöyle güzelsin, böyle güzelsin, keşke benim kızımın yüzü de seninki gibi olsa, sende ayrı bi çekicilik var, bakmaya doyamıyorum sana'' deyip derste nerdeyse beni izliyo. beni kızıyla bile kıyaslıyo. ben de hiç hoşlanmam böyle şeylerden. tamam belki iyi niyetiyle söylüyo, teşekkür ettim ama her dershane günü aynı muhabbet. dikkat ettim maşallah da demiyo. ''kadın kadını çekemez derler ama ben seni çekiyorum işte bak ben seni çok beğeniyorum bunu hep söylüyorum'' diyo. :37: bi de bizim dershanede kantin yok sevgilim her haftasonu bi tenefüs bu arkadaşımla bana yemek getiriyo. o da kendi eşi için ''x te sevgiliyken getirirdi, x de şöyleydi, biz de 10 yıl çıktık'' falan diye anlatıyo. ya da dershane çıkışı onur beni almaya geliyo, o da hemen eşini arıyo ''beni almaya gel'' diyo, eşi işte. ama her seferinde illa bu muhabbeti yapıyo. bi de bu arkadaşım benden 8 yaş büyük. günahını almak da istemiyorum kızlar ama her pazar üzerimde bi ağırlık bi baş ağrısı oluyo 2 gün kendime gelemiyorum. nasıl kurtulcam bundan bilmiyorum.
akşam yasin okudum, nazar duası, ayetel kürsi nas felak hepsini de okudum. çok rahatladım. bugün iyiyim inş. 3 gündür bende bi cacık yok çalışmadım, bugün başlıyorum. finallerimiz de 2 hafta sürcekmiş. bu haftayı da iyi değerlendirmem lazım kızlar. hepimize Allah zihin açıklığı versin.

pazar gecesi how i met your mother ı izliyodum. yatağıma yatmışım ışığı kapamışım..
ben de çantalarımı astığım bi yer var çantalar kıpırdıyo herhalde deyip düşünmüyodum
pazar gecesi gene böyle bi ses duydum, çıt çıt diye bi ses. sanki bişey kıpırdıyo.
ki kulaklıkla dizi izlerken duydum bunu ama gene de tınlamadım, sonra bi baktım kocaman bir böcek, orta parmağım kadar uzunlukta simsiyah
ben 1 aydır demiştim bişey var diye bak işte varmış varmış diye ağlıyorum. bi an şoka girmiştim, aslında böcek fobisinden değil de, normalde çok tepki göstermem fakat 1 aydır yaşadığım bi gerginlikle bi sinir boşalması yaşadım. hatırlarsınız parmağım şişti demiştim, bi kere her yerim kaşınıyo demiştim size. o gezinmiş demek ki ayyy :18: neyse tam atlattım oh be bitti derken, tiklendim böyle sanki saçımda gibi her yerimi elliyorum falan gideyim en iyisi annemin yanında yatayım dedim, annemle benim odamın arasında mutfak var. giderken sola döndüm ve mutfaktaki acı gerçekle gözgöze geldik. peteğin üstünde aynısından bi tane daha var :53:
ben 15 yıldır bu evde yaşıyoruz daha hiç böcek görmüş insan değilim. o gece hiç uyumadım. sonra tablet aldık, evin her yerine koyduk daha gelen bişey olmadı, belki de 2 taneydi, umarım öyledir. :31:
bilmem nazara inanır mısınız ama ben inanıyorum ve 2 gündür üzerimde inanılmaz bi ağırlık var. dershanede bi arkadaşım sürekli ''sen şöyle güzelsin, böyle güzelsin, keşke benim kızımın yüzü de seninki gibi olsa, sende ayrı bi çekicilik var, bakmaya doyamıyorum sana'' deyip derste nerdeyse beni izliyo. beni kızıyla bile kıyaslıyo. ben de hiç hoşlanmam böyle şeylerden. tamam belki iyi niyetiyle söylüyo, teşekkür ettim ama her dershane günü aynı muhabbet. dikkat ettim maşallah da demiyo. ''kadın kadını çekemez derler ama ben seni çekiyorum işte bak ben seni çok beğeniyorum bunu hep söylüyorum'' diyo. :37: bi de bizim dershanede kantin yok sevgilim her haftasonu bi tenefüs bu arkadaşımla bana yemek getiriyo. o da kendi eşi için ''x te sevgiliyken getirirdi, x de şöyleydi, biz de 10 yıl çıktık'' falan diye anlatıyo. ya da dershane çıkışı onur beni almaya geliyo, o da hemen eşini arıyo ''beni almaya gel'' diyo, eşi işte. ama her seferinde illa bu muhabbeti yapıyo. bi de bu arkadaşım benden 8 yaş büyük. günahını almak da istemiyorum kızlar ama her pazar üzerimde bi ağırlık bi baş ağrısı oluyo 2 gün kendime gelemiyorum. nasıl kurtulcam bundan bilmiyorum.
akşam yasin okudum, nazar duası, ayetel kürsi nas felak hepsini de okudum. çok rahatladım. bugün iyiyim inş. 3 gündür bende bi cacık yok çalışmadım, bugün başlıyorum. finallerimiz de 2 hafta sürcekmiş. bu haftayı da iyi değerlendirmem lazım kızlar. hepimize Allah zihin açıklığı versin.

kıyamam kiii:29:
ben de çok korkarım böcekten kuzum . hele bir göreyim o gün etrafıma bakmaktan uyuyamam. hamam böceği gördün sen sanırım.
onlar çok çabuk ürüyor kuzum.önünü almak için evi ilaçlatmanız yararınıza olur.:31:
ay ben de burda kaşındım huylandım şimdi:18:

nazar için de evden dışarı çıkmadan Ayetel Kürsi, 3 ihlas, 1felak 1 nas oku en sonunda tekrar Ayetel Kürsi oku.
sonra bu okudugunu her yerine üfle elini de vücuduna sür. bunu yapana ölüm dışında hiçbir zarar gelmezmiş. yani ölümden kaçış olmadıgı için o hariç oluyor.

Son düzenleme:
merhaba kızlar :3: sabah erkenden kalkıp sınav başvurumu yaptım kurtuldum şükür:32:

şimdi biraz yatıcam başım çok ağrıyo:50: sonrada vatandaşlık çalışırım..öpüldünüz :54::54:

kuzum kurtuldun sen de şükür:10:

kıyamam kiii:29:
ben de çok korkarım böcekten kuzum . hele bir göreyim o gün etrafıma bakmaktan uyuyamam. hamam böceği gördün sen sanırım.
onlar çok çabuk ürüyor kuzum.önünü almak için evi ilaçlatmanız yararınıza olur.:31:
ay ben de burda kaşındım huylandım şimdi:18:

nazar için de evden dışarı çıkmadan Ayetel Kürsi, 3 ihlas, 1felak 1 nas oku en sonunda tekrar Ayetel Kürsi oku.
sonra bu okudugunu her yerine üfle elini de vücuduna sür. bunu yapana ölüm dışında hiçbir zarar gelmezmiş. yani ölümden kaçış olmadıgı için o hariç oluyor.

evet şu an görsellerden baktım pc yi uzak tutup hamam böceğiydi :18: kuzum bu tabletler işe yaramaz mı ki :26: onların da 3 ay geçerliliği varmış ama eczacı koyduğunuzun ertesi günü hepsi çıkar dedi. fakat hiçbişey çıkmadı, ben de başka yok herhalde diye avuttum kendimi :50:
sağol kuzum nas felak okuyodum ama hepsini okuyup çıkıcam bundan sonra sağolasın :54:

evet şu an görsellerden baktım pc yi uzak tutup hamam böceğiydi :18: kuzum bu tabletler işe yaramaz mı ki :26: onların da 3 ay geçerliliği varmış ama eczacı koyduğunuzun ertesi günü hepsi çıkar dedi. fakat hiçbişey çıkmadı, ben de başka yok herhalde diye avuttum kendimi :50:
sağol kuzum nas felak okuyodum ama hepsini okuyup çıkıcam bundan sonra sağolasın :54:

tabletleri biz hiç kullanmadık kuzum ama pek işe yaramadığını söylüyorlar
burayada konu açmışlardı da oradan biliyorum ben de. en iyi çarenin ilaçlatmak olduğundan bahsediyorlardı.
ama belki de siz de gerçekten 2 tanedir canım.
çünkü fazla olsa görünürdü bir şekilde.

kızlar dün akşam onurla yürüyüşe çıkmıştık. askeriyenin önünden geçiyoduk. yeşilliklerin arasından bi asker bize seslendi. elinde bir gül. ''kardeş bunu sevdiğine ver'' dedi. o an öyle duygulandık ki.. Allah onu da sevdiğine bağışlasın :16:

tabletleri biz hiç kullanmadık kuzum ama pek işe yaramadığını söylüyorlar
burayada konu açmışlardı da oradan biliyorum ben de. en iyi çarenin ilaçlatmak olduğundan bahsediyorlardı.
ama belki de siz de gerçekten 2 tanedir canım.
çünkü fazla olsa görünürdü bir şekilde.

umarım canım. teyzemler senede 1 kez her ihtimale karşı evlerini ilaçlatıyolarmış, bi de onlarla konuşalım bakalım. bence biz de öyle yapalım. garanti olsun :31: annem de fazla olsa görürdük diyo, daha geçen gün fena bi temizliğe kalkıştı her yeri çekti, hiçbi şey yoktu diyo

umarım canım. teyzemler senede 1 kez her ihtimale karşı evlerini ilaçlatıyolarmış, bi de onlarla konuşalım bakalım. bence biz de öyle yapalım. garanti olsun :31: annem de fazla olsa görürdük diyo, daha geçen gün fena bi temizliğe kalkıştı her yeri çekti, hiçbi şey yoktu diyo

yoktur o zaman bir şey canım korkma hiç:29:
ben de derse devam edeyim :6:

SEDEFİM şükür kavuşturana özledim valla ya:3::3:
hamam böcekleri benimde en büyük korkum genellikle nemli bölgelerde çok görülür :41: bizim eve de dışarıdan çok geliridi yazın bende pencerenin çerçevesine sinek ilacı sıkıp yatardım :9: canım onların nerden geldiğini tespit etmeye çalışın önce
ayrıca oku üfle öyle çık sokaklara kuzum :16::16::16:
kuzum kurtuldun sen de şükür:10:

evet kurtuldum kuzum üzerimden büyük bi yük kalktı ooohh be :32::32:

yoktur o zaman bir şey canım korkma hiç:29:
ben de derse devam edeyim :6:
iyi çalışmalar kuzum :16:
SEDEFİM şükür kavuşturana özledim valla ya:3::3:
hamam böcekleri benimde en büyük korkum genellikle nemli bölgelerde çok görülür :41: bizim eve de dışarıdan çok geliridi yazın bende pencerenin çerçevesine sinek ilacı sıkıp yatardım :9: canım onların nerden geldiğini tespit etmeye çalışın önce
ayrıca oku üfle öyle çık sokaklara kuzum :16::16::16:

evet kurtuldum kuzum üzerimden büyük bi yük kalktı ooohh be :32::32:

ben de özledim tuğbamm..:16: vatandaşlığa başladın mı, nasıl gidiyo çalışmalar? valla kuzum inş başka yoktur. çok korktum 2 gecedir annemle yatıyorum :1: sen nasıl gitcen doğuya diyo :1: bizim apt nın arka tarafındaki bahçeden gelmiş olabilir. benim odam da o tarafa bakıyo, 4. kattayız ama ne biliim çamaşır sererken falan teli açık unutmuş olabiliriz. bizden uzak dursunlar kuzum ya, öldürmek de istemiyorum günah ama ilaçlama yapıcaz en kısa zamanda. bundan sonra dua okucam çıkarken hep kuzum, Allah hepimizi kem gözlerden korusun :16:

ben de özledim tuğbamm..:16: vatandaşlığa başladın mı, nasıl gidiyo çalışmalar? valla kuzum inş başka yoktur. çok korktum 2 gecedir annemle yatıyorum :1: sen nasıl gitcen doğuya diyo :1: bizim apt nın arka tarafındaki bahçeden gelmiş olabilir. benim odam da o tarafa bakıyo, 4. kattayız ama ne biliim çamaşır sererken falan teli açık unutmuş olabiliriz. bizden uzak dursunlar kuzum ya, öldürmek de istemiyorum günah ama ilaçlama yapıcaz en kısa zamanda. bundan sonra dua okucam çıkarken hep kuzum, Allah hepimizi kem gözlerden korusun :16: [/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]

inşallah canım benim :16: evet başladım vatandaşlığa çalışmaya iyi gidiyo gibi kuzum :8: ama işte soyut konular ya çabuk unutulur :26:

Son düzenleme:
ben de özledim tuğbamm..:16: vatandaşlığa başladın mı, nasıl gidiyo çalışmalar? valla kuzum inş başka yoktur. çok korktum 2 gecedir annemle yatıyorum :1: sen nasıl gitcen doğuya diyo :1: bizim apt nın arka tarafındaki bahçeden gelmiş olabilir. benim odam da o tarafa bakıyo, 4. kattayız ama ne biliim çamaşır sererken falan teli açık unutmuş olabiliriz. bizden uzak dursunlar kuzum ya, öldürmek de istemiyorum günah ama ilaçlama yapıcaz en kısa zamanda. bundan sonra dua okucam çıkarken hep kuzum, Allah hepimizi kem gözlerden korusun :16: [/COLOR][/FONT][/I][/B]

inşallah canım benim :16: evet başladım vatandaşlığa çalışmaya iyi gidiyo gibi kuzum :8: ama işte soyut konular ya çabuk unutulur :26:[/QUOTE]

kuzum her gece yatmadan önce ve sabah kalktığında oku, bi süre sonra oturuyo. ben en son yargıyı bitirdim ama 3 gün ara verdim gene devam edicem vatandaşlığa. onu bırakmak yok :20:

kızlar annemle kahve içmeye çıktık daha yeni geldik. tg 9 un gkgy kısmını çözmeye başlıcam 6.30 da

kuzum her gece yatmadan önce ve sabah kalktığında oku, bi süre sonra oturuyo. ben en son yargıyı bitirdim ama 3 gün ara verdim gene devam edicem vatandaşlığa. onu bırakmak yok :20:

kızlar annemle kahve içmeye çıktık daha yeni geldik. tg 9 un gkgy kısmını çözmeye başlıcam 6.30 da
[/QUOTE]

bırakma canım tabikide gerçekten akılda tutması zor:5:
vatandaşlık biterse büyük bi yük kalkacak üstümden ya:18:
bu arada kızlar ben ne aç gözlü bi insanım ya:1:haziranda çözerim deyip deneme alıp durdum seksene yakın deneme var bende :1::9::52:

Son düzenleme:
sedefim resimlerimize yorum yapmadın

bari sana yaptığım yorumların ne kadarının doğru olduğunu soyleseydin..:44:

ders çalışıyorsun herhalde kuzum neyse en kısa zamanda donüş yap optüm çok:38:

Back