2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

slm kızlar kızlar özel mesajdan foto göndereceğim ama mesaj yazma bölümünde insert image ikonu çıkmıyor bunu nasıl düzeltebirim bileniniz var mı:26::26::26:

bırakma canım tabikide gerçekten akılda tutması zor
vatandaşlık biterse büyük bi yük kalkacak üstümden ya:18:
bu arada kızlar ben ne aç gözlü bi insanım yahaziranda çözerim deyip deneme alıp durdum seksene yakın deneme var bende
[/QUOTE]
maşallah canım
sedefim resimlerimize yorum yapmadın

bari sana yaptığım yorumların ne kadarının doğru olduğunu soyleseydin..:44:

ders çalışıyorsun herhalde kuzum neyse en kısa zamanda donüş yap optüm çok
cloşumm senin fotoların bana gelmedi ki, arada mailime bakıyorum ama yok :26:
slm kızlar kızlar özel mesajdan foto göndereceğim ama mesaj yazma bölümünde insert image ikonu çıkmıyor bunu nasıl düzeltebirim bileniniz var mı:26::26::26:
kuzum özel mesajda çıkmıyo, hızlıresim.com a yükleyip ordan forum için çıkan adresi özel mesaj yazdığın yere kopyalayıp gönderebilirsin

maşallah canım

cloşumm senin fotoların bana gelmedi ki, arada mailime bakıyorum ama yok :26:

kuzum özel mesajda çıkmıyo, hızlıresim.com a yükleyip ordan forum için çıkan adresi özel mesaj yazdığın yere kopyalayıp gönderebilirsin
[/QUOTE]

teşekkür ederim sedefim

kızlar iki üç gündür ders yüzü görmedim ailevi sorunlarımız oldu biraz ama herşey yoluna girdi çok şükür inşallah yarın güzel bir başlangıç yaparım
ders çalışmayı özledim
öptüm sizi canlarım

Kızlarrr özledim burayııı yaaa
Bugün nişanlım izmit kitap fuarına gitmişti öğrencileriyle bana yediiklim denemeleri almış bitanesini çözdüm bile bugün
GK GY 90 net
eğitim 60 net çok zor olmasa da çok kolay da değildi
Az önce de savaş alanı olan odamı topladım kitaplarımı falan topladım
Şöyle bi baktım da altta çeyizlerim üstünde kitaplarımm Allahım napıyorum ben ya dedimmm
Şu süreç hepimiz için inşallah en hayırlısıyla son bulur da biz de kavuşuruz hayallerimize
Bir de kızlar benim yüzümde kısım kısım soyulmalar kızarıklar oluştu geçmedi kaç gündür valla yamalı gibi oldum çok sinir bozucu yaaa stresten mi havadan mı çözemedimmm:44:

herşeyin yoluna girmesine sevindim canım

canım maşallah diyorum sana daha da bir şey demiyorum
valla hayaller kpss ye bağlı be canım inşallah hayırlısıyla atanırız
ayrıca yüzün için bepanthol el ve yüz kremini öneriyorum ben kullanıyorum nemlendirici olarak su bazlı hemen emiliyo senin şikayetlerine de birebir

Son düzenleme:
günaydın kızlar erkenden kalktım odamı bir güzel düzenledim ders çalışılır hale getirdim ilk olarak deneme çözeceğim sonrasında da alana devam edeceğim kızlar

canlarım geçmişi okuyamadıma ama baya çalışmışsınız o belli
dün coğrafya ve mat çalıştım net yoktu pek giremedim .akşam türkü dinletisine gittik bugünde liseden arkadaşım gelecek hazırlık yapıyorum gr kolay gelsin

kızlar istikrar yayınları denesinde,
'ızdırap' kelimesinin yanlış yazıldığını doğrusunun 'ıstırap' olduğunu söylüyor.
ben bunu duymamıştım daha önce, hangisi doğru şimdi ya ızdırap mı ıstırap mı :44::44::44:

tünaydın kızlarım
eiğitim denemesi çözdüm 85 gibi bir net cıktı çok şükür elbette ama daha fazla olsun istiyor insan
bu sayede yediiklim paket denemeyi bitirmiş oldum ama. cografyaı da tekrar ettim dün.

tugbacım moralini bozma geçmişe takılmadan tam gaz çalışmaya devam et.
zamanı i,yi değerlendirmek lazım. 3 gün niye çalışmadım diye düşünme e mi
leylasım maaşalah canım. Allah daha çok net yapmanı sağlar inşallah
aslı ''ızdırap''tır canım

merhaba canlar
plan yaptım dün bu ayın sonuna kadar eksik konular bitecek eğitimden tekrar yapılacak inşallah :18:
öpüldünüz kocaman

Son düzenleme:
kızlarrrr annemle dipköşe temizlik yaptık, ohh rahatladım
böcek möcek çıkmadı, 3 gündür tablete gelen bişey de yok, inş o 2 tanesi vardır sadece
bugün ilaçlama da yapıcaz. ama her yeri çektik baktık yok, her yer de miss oldu ohh
şimdi çalışmaya başlıcam

leylasımmmmmm kocamannnn maşallahhhh
renginammm eğitimin hiç de fena değilllll sana da kocaman maşallahhhh
dün ben de tg9 un ilk kısmını çözdüm, bugün eğitim kısmını eğitimden öyt yi tekrar ettikten sonra çözücem
tuğbam şu beponteli ben de alayım, kremlere ayrı bi ilgim var da

slm kızlarrrr sabah denemelerimi çözdüm
yediiklim denemesiydi gnk-gny 96,50 eğitim 73,75 net çıktı
sonrasında dışarı çıktım sevdicekle kahve içtik alana başlayamadım
hemen çalışmaya başlıyorum

renginam dediğin gibi yapıyorum düşünürsem daha kötü oluyorum

netten baktığım kadarıyla sanki ızdırap doğru :26:
canım tdk dan baktım ızdırap olarak geçiyor

sagol tatlım. daha iyisi olur hepimizin inşallah

maaşallah canım

aynen benimde krem merakım var SEDEFİM stresten yüzüm çok kötü olmuştu bu krem düzeltti valla ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…