kuzum her gece yatmadan önce ve sabah kalktığında oku, bi süre sonra oturuyo. ben en son yargıyı bitirdim ama 3 gün ara verdim gene devam edicem vatandaşlığa. onu bırakmak yok
kızlar annemle kahve içmeye çıktık daha yeni geldik. tg 9 un gkgy kısmını çözmeye başlıcam 6.30 da
cloşumm senin fotoların bana gelmedi ki, arada mailime bakıyorum ama yok :26:sedefim resimlerimize yorum yapmadın
bari sana yaptığım yorumların ne kadarının doğru olduğunu soyleseydin..:44:
ders çalışıyorsun herhalde kuzum neyse en kısa zamanda donüş yap optüm çok
kuzum özel mesajda çıkmıyo, hızlıresim.com a yükleyip ordan forum için çıkan adresi özel mesaj yazdığın yere kopyalayıp gönderebilirsinslm kızlarkızlar özel mesajdan foto göndereceğim ama mesaj yazma bölümünde insert image ikonu çıkmıyor bunu nasıl düzeltebirim bileniniz var mı:26::26::26:
bırakma canım tabikide gerçekten akılda tutması zor
vatandaşlık biterse büyük bi yük kalkacak üstümden ya:18:
bu arada kızlar ben ne aç gözlü bi insanım yahaziranda çözerim deyip deneme alıp durdum seksene yakın deneme var bende
herşeyin yoluna girmesine sevindim canımkızlar iki üç gündür ders yüzü görmedim ailevi sorunlarımız oldu biraz ama herşey yoluna girdi çok şükür inşallah yarın güzel bir başlangıç yaparım
ders çalışmayı özledim
öptüm sizi canlarım
Kızlarrr özledim burayııı yaaa
Bugün nişanlım izmit kitap fuarına gitmişti öğrencileriyle bana yediiklim denemeleri almış bitanesini çözdüm bile bugün
GK GY 90 net
eğitim 60 netçok zor olmasa da çok kolay da değildi
Az önce de savaş alanı olan odamı topladım kitaplarımı falan topladım
Şöyle bi baktım da altta çeyizlerim üstünde kitaplarımm Allahım napıyorum ben ya dedimmm
Şu süreç hepimiz için inşallah en hayırlısıyla son bulur da biz de kavuşuruz hayallerimize
Bir de kızlar benim yüzümde kısım kısım soyulmalar kızarıklar oluştu geçmedi kaç gündür valla yamalı gibi oldum çok sinir bozucu yaaastresten mi havadan mı çözemedimmm:44:
tugbacım moralini bozma geçmişe takılmadan tam gaz çalışmaya devam et.kızlar iki üç gündür ders yüzü görmedim ailevi sorunlarımız oldu biraz ama herşey yoluna girdi çok şükür inşallah yarın güzel bir başlangıç yaparım
ders çalışmayı özledim
öptüm sizi canlarım
leylasım maaşalah canım. Allah daha çok net yapmanı sağlar inşallahKızlarrr özledim burayııı yaaa
Bugün nişanlım izmit kitap fuarına gitmişti öğrencileriyle bana yediiklim denemeleri almış bitanesini çözdüm bile bugün
GK GY 90 net
eğitim 60 netçok zor olmasa da çok kolay da değildi
Az önce de savaş alanı olan odamı topladım kitaplarımı falan topladım
Şöyle bi baktım da altta çeyizlerim üstünde kitaplarımm Allahım napıyorum ben ya dedimmm
Şu süreç hepimiz için inşallah en hayırlısıyla son bulur da biz de kavuşuruz hayallerimize
Bir de kızlar benim yüzümde kısım kısım soyulmalar kızarıklar oluştu geçmedi kaç gündür valla yamalı gibi oldum çok sinir bozucu yaaastresten mi havadan mı çözemedimmm:44:
aslı ''ızdırap''tır canımkızlar istikrar yayınları denesinde,
'ızdırap' kelimesinin yanlış yazıldığını doğrusunun 'ıstırap' olduğunu söylüyor.
ben bunu duymamıştım daha önce, hangisi doğru şimdi ya ızdırap mı ıstırap mı :44::44::44:
canım tdk dan baktım ızdırap olarak geçiyornetten baktığım kadarıyla sanki ızdırap doğru :26:
sagol tatlım. daha iyisi olur hepimizin inşallahleylasımmmmmmkocamannnn maşallahhhh
renginammm eğitimin hiç de fena değilllllsana da kocaman maşallahhhh
dün ben de tg9 un ilk kısmını çözdüm, bugün eğitim kısmını eğitimden öyt yi tekrar ettikten sonra çözücem
tuğbam şu beponteli ben de alayım, kremlere ayrı bi ilgim var da
slm kızlarrrrsabah denemelerimi çözdüm
yediiklim denemesiydi gnk-gny 96,50 eğitim 73,75 net çıktı
sonrasında dışarı çıktım sevdicekle kahve içtik alana başlayamadım
hemen çalışmaya başlıyorum
renginam dediğin gibi yapıyorum düşünürsem daha kötü oluyorum
canım tdk dan baktım ızdırap olarak geçiyor
leylasımmmmmmkocamannnn maşallahhhh
renginammm eğitimin hiç de fena değilllllsana da kocaman maşallahhhh
dün ben de tg9 un ilk kısmını çözdüm, bugün eğitim kısmını eğitimden öyt yi tekrar ettikten sonra çözücem
tuğbam şu beponteli ben de alayım, kremlere ayrı bi ilgim var da
slm kızlarrrrsabah denemelerimi çözdüm
yediiklim denemesiydi gnk-gny 96,50 eğitim 73,75 net çıktı
sonrasında dışarı çıktım sevdicekle kahve içtik alana başlayamadım
hemen çalışmaya başlıyorum
canım özellikle gy-gk netin çok iyi maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?