• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Dün niyetim o kitaba baslayıp bitirmekti ama öğleden sonra turan ateşlendi.sonra misafir geldi,aksam kv yemeğe geldi.günü 464 soruyla bitirdm

günaydın kızlar:ssz:
dün gündüzden elektrik gitti gece 10da geldi:19:
ona ragmen telefon ışıgında vatandaslıgı bitirdim şükür:nazar:
ama cografya yalan oldu haliyle.
teşekkürler nilcim ben de kardesime senin dedğin gibi söyledim şimdi. toplamda 3 oturum diye de ekle dedim:9:
haydi kolay gelsin

Selam kızlar nabersiniz.netim yeni geldi cografyadan dün 2 konu bitmişti sorularını çözüyorum az kaldı bitince evi temizlemem ütü yapmam lazım bi de mat videolarını indiriyorum ekol hocadan onu izleyip soru çözcem gr.bu arada cafe neden durgunlaştı :44:

merhaba

tarihi bugün bitireceğim inşallah. soru kısmı bitti, ilk denemeyi de çözdüm. 9 deneme kaldı. 270 soru eder. sabahtan beri 180 çözdüm. ama niyetliyim kafam pek çalışmıyor:((

Selam kızlar nabersiniz.netim yeni geldi cografyadan dün 2 konu bitmişti sorularını çözüyorum az kaldı bitince evi temizlemem ütü yapmam lazım bi de mat videolarını indiriyorum ekol hocadan onu izleyip soru çözcem gr.bu arada cafe neden durgunlaştı :44:

kolay gelsin canım :16: evet bu aralar cafe durgunlaştı :59::59:

kızlar başvurumu yaptım şükür:nazar:
yanlış yapcam diye ödüm koptu ama:18:

kızlar başvurumu yaptım şükür:nazar:
yanlış yapcam diye ödüm koptu ama:18:

gözün aydın canım:21: bazı nedenlerden ötürü benim başvuru yarına kaldı :110::105: aynı gün parayı yatırıp başvurumu yapabilirim demi :18:

Son düzenleme:
gözün aydın canım:21: bazı nedenlerden ötürü benim başvuru yarına kaldı :110::105:aynı gün parayı yatırıp başvurumu yapabilirim demi

sagol tatlım
sen de hemen halledersin inşallah.:29: evet canım aynı gün olur ben de bugün yatırdıktan yarıım saat sonra başvuru yaptım

Son düzenleme:
leylasım mezun olduğun alana üniversitenimi yazdın yoksa formasyon aldığın üniversiteyi mi?

clemim mezun oldugun okul yazılıyor tatlım ve zaten o alan değiştirilmiyor
ilk girenlerınkini basvuru merkezi yapıyor ya onların bilgileri diğer seneler de kalıyor biliyorsun
bizim değiştireceğimz sadece adres ve tercih bölümleri ve gecen yıldan yazılmadıysa mezunıyet tarihi.

Son düzenleme:
clemim mezun oldugun okul yazılıyor tatlım ve zaten o alan değiştirilmiyor
ilk girenlerınkini basvuru merkezi yapıyor ya onların bilgileri diğer seneler de kalıyor biliyorsun
bizim değiştireceğimz sadece adres ve tercih bölümleri ve gecen yıldan yazılmadıysa mezunıyet tarihi.

reginim kuzum valla ozledim seni

inanmazsın belki:38:

arkadaşlar merhaba
sınava öğretmenlik için başvuran varsa yardımcı olabilir mi?
şimdi
cumartesi sabah
cumartesi öğleden sonra => 2 oturm yapıyor

ama ben aöbt ye de girceğim için 3 oturum parası mı yatıracağım...

acil cvplarsanız çok makbule gecer :)

teşekkürler...

arkadaşlar merhaba
sınava öğretmenlik için başvuran varsa yardımcı olabilir mi?
şimdi
cumartesi sabah
cumartesi öğleden sonra => 2 oturm yapıyor

ama ben aöbt ye de girceğim için 3 oturum parası mı yatıracağım...

acil cvplarsanız çok makbule gecer :)

teşekkürler...

evet canım 3 oturum parası yatıracaksın ve 3 oturum diye işaretleyeceksin

slm kızlar bugün kaydımı yaptırdım hayırlısı olur inşallah ,staj dersim için pil toplama kampanyası düzenliyorum afiş duyuru işlerini yapacağım diye acele ettim. kayıt bilgilerinde yazışma adresini göremedim ,Kayıt yapılacağı sırada da hocaya 'adresimi almadınız' diye defalarca sordum okumaktan cevap vermedi, arkadaş vardı o söyledi 'sınav giriş belgesi adrese değil internetten çıktı alacaksın' diye... Benim bildiğim adrese gelmeyecek mi:44: adresi önceki öss başvurusunda ayarladığı şekilde yapmış, taşınmıştık biz sorun olur mu sayfaya girdim değiştiremiyorum da ona taktım şimdi :43: zaten bugün ıslandım yağmurdan hastayım başıma ağrılar girdi ders çalışacağıma nelerle uğraşıyorum yaaa :43:

Son düzenleme:
slm kızlar :1: bugün kaydımı yaptırdım hayırlısı olur inşallah ,staj dersim için pil toplama kampanyası düzenliyorum afiş duyuru işlerini yapacağım diye acele ettim. kayıt bilgilerinde yazışma adresini göremedim ,Kayıt yapılacağı sırada da hocaya 'adresimi almadınız' diye defalarca sordum okumaktan cevap vermedi, arkadaş vardı o söyledi 'sınav giriş belgesi adrese değil internetten çıktı alacaksın' diye... Benim bildiğim adrese gelmeyecek mi:44: adresi önceki öss başvurusunda ayarladığı şekilde yapmış, taşınmıştık biz sorun olur mu sayfaya girdim değiştiremiyorum da ona taktım şimdi :43: zaten bugün ıslandım yağmurdan hastayım başıma ağrılar girdi ders çalışacağıma nelerle uğraşıyorum yaaa :43:

tatlım nasıl değiştiremıyorsun?
değiştirebilirsin. ben de posta kodumu yanlış yazmıştım değiştirdim az önce. bu bilgiler sınava 1 ay kalaya kadar değişebiliyor diye biliyorum hatta.
sen bir daha kontrol et.
ama olur ki değiştiremezsen eski adresinden çok uzakta değilsen o kalsın sorun olmaz heralde?
bir de arkadasının dediği gibi sana belge gelmiyor sen gidip alıyorsun ınternetten

cok aklına takılırsa o basvuruyu yapan adama git yanlış yaptınız dıye uyar çaresine baksın yani ay ben sinir oldum burda ya adama

Back