• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

bu arada sipariş gelen kitaplarımdan balyoz tarih soru bankası ve çağdaş türk tarihinin içine daldım dünden beri....
soruları çözüp çözüp sayfaları carttt yırtıyorum iyi geiyo :9::9::9: tavsiye ederim :34:

çok doğru söylemişsin beyaz annem,
gece nişanlım özür diledi stresten hep bu yaşadıklarımız dedi...
bende farkındayım, ve onun sevgisine dair tek bi şüphem olsa hiç durmam yakarım gemileri zaten.

allah kimsenin kızamayacak kadar uzağında bırakmasın sevdiğini......

bu arada anneler günün kutlu olsun, beyaz annemm :):):)

aminnnn,,,,,,

bak ne güzel dönüp özür dilemiş..

bu dönem, insanın hayatına-inşallah- 1 kere gelecek . sonra "keşke"ler olmasın diye biraz cool olmak laızm sanırım. inan o dönemi iyi de geçirsen kötü de geçirsen "keşke tekrar dönüp şunları da yapsaydım" diyeceksin.

bak ne güzel dönüp özür dilemiş..

bu dönem, insanın hayatına-inşallah- 1 kere gelecek . sonra "keşke"ler olmasın diye biraz cool olmak laızm sanırım. inan o dönemi iyi de geçirsen kötü de geçirsen "keşke tekrar dönüp şunları da yapsaydım" diyeceksin.

haklısın canım,
o yüzden ' keşke kafama takmasaydım da daha çok çalışsaydım ' dememek için ders çalışmaya kaçıyorum ben :10::10::10:

bu arada sipariş gelen kitaplarımdan balyoz tarih soru bankası ve çağdaş türk tarihinin içine daldım dünden beri....
soruları çözüp çözüp sayfaları carttt yırtıyorum iyi geiyo :9::9::9: tavsiye ederim :34:

ayy hiç sorma:))

ben de dün aynıydım. çek-kopart kitaptı, o caaart sesi ne kadar motive edip rahatlatıyor insanı

şimdi cici kitaba başladım ya sorular da çok güzelmiş. üstüne yazmaya kıyamadım. gerçi ucuz ama olsun. inşallah atanınca yeni hazırlanan birine vereceğim bir koli var, üstüne işaretlemeden çözer ona koyarım inşallah. pek tatmin etmiyor ama olsun:))

kızlar 3 aylardan recep'e eriştik çok şükür. Allah nasip ederse ramazanda sınava oruçlu gireceğiz. Rabbim bu ayları hem ahiret hem dünya sınavımız için bereketli geçirmeyi nasip etsin.

ben bıdık yatarken namazı kılayım sorulara devam. cevapları veririm inşallah uğrayıp

kızlar ya gün sayıp moralinizi bozmak istemıyorum ama gerçek şu ki az zaman kaldı
ay hele bugün çok stres yaptım sormayın gitsin :18::18:
ya şöyle olursa ya böyle olursa diiyip duruyorum gereksizce:18:

Allah kazanmak nasip etsinn:14::14::14:

kızlar ya gün sayıp moralinizi bozmak istemıyorum ama gerçek şu ki az zaman kaldı

ya kuzu seni gördüğüm iyi oldu.

şimdi alan edebiyat için çalışıyorum ya, yani resmen edebiyatçı gibi çalışıyorum. edebi sanatları falan lys kitabından çalışınca müthiş ayrıntılı geldi. ne yapsam ki?

ya kuzu seni gördüğüm iyi oldu.

şimdi alan edebiyat için çalışıyorum ya, yani resmen edebiyatçı gibi çalışıyorum. edebi sanatları falan lys kitabından çalışınca müthiş ayrıntılı geldi. ne yapsam ki?

kuzum bilmiyorum ki
aklım karmakarışık bugün:26:
sana fazla ayrıntı gerek değil ama türkçe alan kitabın olsa aslında daha net bilgilere yer vermişlerdir
ama bizim gibi ayrıntılı çalışsan mı iyi olur yoksa yüzeysel mi hiç bilmiyorum:26:

kuzum bilmiyorum ki
aklım karmakarışık bugün:26:
sana fazla ayrıntı gerek değil ama türkçe alan kitabın olsa aslında daha net bilgilere yer vermişlerdir
ama bizim gibi ayrıntılı çalışsan mı iyi olur yoksa yüzeysel mi hiç bilmiyorum:26:

caım bence alan sınav kitaplarını hazırlayanlar da benden fazla bilmiyor.yani sınav içeriğini.. bu yüzden ben ayrıntılı bileyim de kafam rahat olsun

canım stres yapma sakın :20: bende öyleydim az kaldı sınava konu eksiğim var diye kendimi yiyodum..bi arkadaşım beni kendime getirdi.bunlar şeytanın oyunları bizi gelecek kaygısına düşürüyo,,hem Allahım sana kısmet ettiyse buna hiçbir şey engel olamaz dedi.bende o günden beri bunları düşünmekten vazgeçtim.stres yapmayınca daha iyi çalışıyorum inan.sen çalış gerisini Allaha bırak.ben öss de olsun kpss de oldun harıl harıl çalışıp kazanamayanları gördüm..kısmet işi biraz da..hayırlısı be canım...

Son düzenleme:
aşağıdakilerden hangisi uygurlara ait yazılı eserler arasında gösterilemez?
a. karabalasagun kitabesi
b. bugut yazıtları
c. taryat yazıtları
d. moyençur yazıtları
e. doğu türkistan yazmaları

abbasi halifesi tarafından "doğunun ve batının hükümdarı" ünvanı verilen Türk-İslam hükümdarı kimdir?
a. çağrı bey
b. gazneli mahmut
c. tuğrul bey
d. timur
e. tolunoğlu ahmet

yenilikçiler tarafından tahttan indirilen İLK osmanlı padişahı kimdir?
a. genç osman
b. 3. selim
c. sultan abdülaziz
d. 2. abdülhamit
e. vahdettin

aşağıdakilerden hangisi topkapı sarayı'nın bölümleri arasında yer almaz?
a. bab-ı ali
b. kutsal emanetler
c. enderun
d. harem
e. dersaadet

lale devrinde yapılan aşağıdaki yeniliklerden hangisinin osmanlı'da bilimsel gelişmelere zemin hazırladığı söylenebilir?
a. arapça ve farsça eserlerin türkçeye çevrilmesi
b. ilk çiçek aşısının uygulanması
c. avrupanın önemli başkentlerinde elçilikler açılması
d. yalova'da ilk kağıt fabrikasının açılması
e. ilk modern matbaanın kurulması

taht değişikliği sırasında padişahlara kılıç kuşatmak, seyyid ve şeriflerin işlerine bakmak, doğum ve ölümleri kaydetmekle vazifeli kişi kimdir?
a. nakibüleşraf
b. kadıasker
c. yeniçeri
d. reisülküttab
e. şeyhülislam

2. mahmut'un aşağıda verilen ıslahatlarından hangisinde merkezi otoriteyi yeniden güçlendirme amacı yoktur?
a. vakay-i hayriye
b. müsaderenin kaldırılması
c. ayanlıkların kaldırılması
d. posta teşkilatı
e. muhtarlıkların kurulması

aşağıdakilerden hangisi 2. abdülhamitin halepa fermanı ile ayrıcalık tanıdığı bölgedir?
a. mısır
b. yunanistan
c. girit
d. karadağ
e. makedonya

1 c
2c
3 d
4 e ya da b
5 e
6 a
7 b
8 a
sorular süpermiş :18::18::18: cvplarını bekliyorum
gündüzüm pek verimli geçmedi bol çalışma niyeti ile başladığım hergün gibi sekteye uğradı :25:
akşam çok çalışacam :20: inş.

canım stres yapma sakın :20: bende öyleydim az kaldı sınava konu eksiğim var diye kendimi yiyodum..bi arkadaşım beni kendime getirdi.bunlar şeytanın oyunları bizi gelecek kaygısına düşürüyo,,hem Allahım sana kısmet ettiyse buna hiçbir şey engel olamaz dedi.bende o günden beri bunları düşünmekten vazgeçtim.stres yapmayınca daha iyi çalışıyorum inan.sen çalış gerisini Allaha bırak.ben öss de olsun kpss de oldun harıl harıl çalışıp kazanamayanları gördüm..kısmet işi biraz da..hayırlısı be canım...

sagol kuzum
dediklerin doğru. stres yapmak sadece zaman kaybı aslında.inşallah kendime bunu anlatabilirim en kısa zamanda:31:

kızlar yarın bn de başvuru parası yatıracagım ama kardeşim yatıracak şimdi sadece 3 oturum dese yatırsa olur değil mi?
kendim gidemediğim için tereddüt ettim tam olarak ne diyerek yatırsın kardesim diye?
siz nasıl yatırdınız?:26:

sagol kuzum
dediklerin doğru. stres yapmak sadece zaman kaybı aslında.inşallah kendime bunu anlatabilirim en kısa zamanda:31:

kızlar yarın bn de başvuru parası yatıracagım ama kardeşim yatıracak şimdi sadece 3 oturum dese yatırsa olur değil mi?
kendim gidemediğim için tereddüt ettim tam olarak ne diyerek yatırsın kardesim diye?
siz nasıl yatırdınız?:26:

canm bende yarın yatırıcam:26: arkadaşım 3 oturum diye yatırmış kuzum olur yani

günaydın kızlar dün coğrafyadan 2 konu bitirdim ama soruları kaldı kaynak ygs lys olunca konu uzun ayruntılı soru çokkk :ssz: bugün onları çözüp kesir prob. bitirecem netten konu anlatımlı video izleyip :6:.
renginacım eşim yatırdı benimkininde cumartesi sabah ve öğleden sonra bi de alan için demiş

Back