2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

yok kuzum sadece o 3 ilden biri seçilebiliyomuş, ben ösym merkezine sormuştum. bana da ist u yazdı, 2. olarak bense ist u hiç bilmem ama 2. tercih bu 3 ilden biri olmalıymış

Sağol canım arkadaşım bol bol adacayı içiyorumSedef öds(özel deneme sınavı)siz de mi oluyorsunuz?Şiddetle tg 9 u bekliyorum ilk defa alan sınavı yapılacak bize canım bakalım ne tarz sorular olacak..

ktd ler bitince öds ler başladı kuzum, evet tg9da alan da olcakmış. ve tg 9 un soruları daha kaliteli olcakmış dedi hocalar iç kuzum boğazlara en iyisi adaçayı, hemencecik geçsin

canım niye üzüldün ki?
bu iyi haber değil mi?
35 bin ?

canım geçen yıl 40 bin atadılar şubattada atama yapmadılar tubişinde dediği gibi 61bin gibi bi atamdan bahsediliyodu..hem geçen seçimlerde sözleşmelileri kadroya geçirdiler bu sene de bize bi güzellk yapıverseydiler ne olurdu sanki :18::18:

ne çektik beeeeee :99::99:

1 a diyorum
2b
3d
4 e diyorum kuzumm

canım 2 .sorunu cevabına b diyorum

4 .soruda sorulma şeklinden kaynaklanan bir gariplik var.

en az etkilediği kavaram aslında medyandır. medyan uç değerleden etkilenmez

orneğin 1 2 3 olan dağılımda medyan 2 dir eğer bu dağılım 1 2 50 şeklinde olsaydı medyan gene 2 olacaktı.

ama şıklarda medyan yok

ranj olmaz çünkü dağılımdaki uç değerlerden etkilenir.

o zaman ağırlıklı ortalama kalıyor bir tek işaretleyebileceğim.

3.soruyada aritmetik ortalama diyeceğim.ama yığılmalı frekansın neden olamayacağına cevap veremiyorum

çeyrek sapma olursa standart sapmada olur varyansda olur gibi geldi bana..

dur bakalım nurum tubam açıklasın bir..

tugbacım 1 A
2 B
3 C gibi geldi emin değilim
4 bilmiyorum. zor sorularmış ya hu:44:

1 a diyorum
2b
3d
4 e diyorum kuzumm

cevapları veriyorum kızlar
1b geçerlik araştırması
2-b tümel değerlendirme
3-c yığılmalı frekans
4-e çeyrek sapma

4. soruda ağırlık merkezini etkileyen puanlar uç değerdeki puanlardır ve çeyrek sapma hiçbirşekilde uç değerlerden etkilenmez kızlar

geçerlik ölçme aracının kullanılış amacına hizmet etme derecesi demek ya soruda da sahte para almamak için yapılanları belirtiyor o yüzden olabilir mi acaba :44::44::44:

geçerlik ölçme aracının kullanılış amacına hizmet etme derecesi demek ya soruda da sahte para almamak için yapılanları belirtiyor o yüzden olabilir mi acaba :44::44::44:

güvenirlik de her defasında doğru ölçmesiyle ilgili,burdada makineden bi kaç kez geçiriyo....
derken sanki yazarken cevabı buldum gbi oldum
makinenin güvenirliğini değil paranın geçerliğini tespit etmeye çaışıyorr galiba buu

aynen dediğin gibi canım burda makine değil para önemli

kızlar önümüzdeki hafta çıkmış sorular denemelerine başlıyalım mı ne dersiniz?
ben o zamana kadar en azından ilk bölüm konularını bitirmeyi hedefliyorum, sonra finallerim var; ama bi boşluk bulmayı umut ediyorum.
beyaz anne sana da ösymden indirip mailine atarım
en azından haftada 1 tane çözelim, 8 haftamız var dimi? 2005 ya da 2006 dan başlıyabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…