2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Alan çalışmak istemiyorum ya midem bulandıı valla

bende aynı durumdayım kimya konularımı da bitirdim bi organik kaldı ama artık kafam almıyo,
tabiri caizze bön bön bakar oldum
bütün alan kitaplarını yırtıp üzerinden zıplamak istiyorum o derece nefret geldi yani

ay kzlar pro üye olmusum
yanlıslık yaptılar sanırım :44::44:

yanlışlık değilmiş kızlar ya buradan bir arkadasım hediye etmiş
çok utandım

canım Allah yardımcın olsun
ben sadece biyoloji çalıştığım halde bıkkınlık geldi sen tüm derslere çalışmak zorundasın
emeklerinin karşılığını fazlasıyla alırsın inşallah canım

aminnnn ....
hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız inş.
benim fizik ve kimya bitti .ama daha biyolojiye hiç başlamadım.
ales denemesindekli soruları da çözdüm kafam iyice bulandı :120:

sevcanım sen fensin ben sosyal aynı dert bacım
kızlar akşam size alanımdaki dersler ve bitirdiklerimi yazcam bi yorum istiyorum bu ay bitermi ?
gr canişkolar
kızlar b arda regl oldum bebiş falan yokmuş olsaydıda ben alan çalışcam diye dogmadan psikopat yapardım onu

1 alan yetmedi bize 3 ayrı branş kaldı resmen. üstelik ne olacağı nasıl sorulacağı bile belli değil.
rabbim hayırlı olana yönlendirsin inş.
bende bi çıkayım da markete falan gideyim hemde azıcık 02 alayım beynime

bugün alandan bir konu bitirildi sorusu çözüldü
osmanlı devletine çalışıldı soru çözüldü
özel eğitime çalıştım soru çözmedim kızlar

kızlar hakan dedenin çağdaş türk tarihi kitabı nasıl ben almadım eğer memnun kaldıysanız bende alayım :26:

kızlar hakan dedenin çağdaş türk tarihi kitabı nasıl ben almadım eğer memnun kaldıysanız bende alayım :26:

cnm ben siparis verdim gelsin yorum yaparim ama hd tarih konusunda guvenilir kisidir piyasada ve cagdas tt ile ilgili de bence soru yakalicak mantikta bi adam;-)

nurtubiş avatar resmin süpermiş svcanım 58 gün kala yazısını görünce korktum yahu kaldır onu hemmen tırsıyorum :18:

merhaba canlarım

uğrayamıyorum.

kaç gündür programa da uyamadım. sersefil geziyorum. turan hiç fırsat vermiyor. gece yorulunca sabah kalkamıyorum. bugün sabah dip köşe yaptım, tam çtt aldım elime misafir geldi.

7de gittiler ancak kendime geliyorum.

canım benimmm, misafir gelince öyle oluyor, az önce bizde de annemin arkadaşı vardı, birbirimizi de çok severiz, kahve falan derken kaç saat geçti. biraz dinlen, küçük haylaz da uslu dursun, temmuz 7 den sonra çıkarır acısını

kızlar bu net bana kesin kafayı yedirecek ya gidiyo yine bi de ev sahibinden kablosuz alıyoz işin yoksa modemi açın kapayın diye ara of yaaa beyazanne sende evin dibini temizle temizle bulamadın arkadaş ya ders nçalış azcıkta pis karı ol
ogluşada ödüller koy benim ders çalışmama izin ver sana şunu bunu alayım de olmazmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…