Alan çalışmak istemiyorum ya midem bulandıı valla
Alan çalışmak istemiyorum ya midem bulandıı valla
bende aynı durumdayım kimya konularımı da bitirdim bi organik kaldı ama artık kafam almıyo,
tabiri caizze bön bön bakar oldum
bütün alan kitaplarını yırtıp üzerinden zıplamak istiyorum o derece nefret geldi yani
canım Allah yardımcın olsun
ben sadece biyoloji çalıştığım halde bıkkınlık geldi sen tüm derslere çalışmak zorundasın
emeklerinin karşılığını fazlasıyla alırsın inşallah canım
sevcanım sen fensin ben sosyal aynı dert bacım
kızlar akşam size alanımdaki dersler ve bitirdiklerimi yazcam bi yorum istiyorum bu ay bitermi ?
gr canişkolar
kızlar b arda regl oldum bebiş falan yokmuşolsaydıda ben alan çalışcam diye dogmadan psikopat yapardım onu
kızlar hakan dedenin çağdaş türk tarihi kitabı nasıl ben almadım eğer memnun kaldıysanız bende alayım :26:
kızlar hakan dedenin çağdaş türk tarihi kitabı nasıl ben almadım eğer memnun kaldıysanız bende alayım :26:
svcanım 58 gün kala yazısını görünce korktum yahukaldır onu hemmen tırsıyorum :18:
merhaba canlarım
uğrayamıyorum.
kaç gündür programa da uyamadım. sersefil geziyorum. turan hiç fırsat vermiyor. gece yorulunca sabah kalkamıyorum. bugün sabah dip köşe yaptım, tam çtt aldım elime misafir geldi.
7de gittiler ancak kendime geliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?