merhaba hatunlar
35 bin öğretmen ataması yapılacağını arkadaşım sabah arayıp söyledi beynimden vurulmuşa döndüm :84::84::84:
seçimin olması hiçbirşeyi etkilemiyomuş yanihem şubattta da atama yapmadılar ki oooofff
neyse canlarım ben ders çalışmaya geçiyorum öpüyorum sizleri
renginim nasılsın bugün biraz daha iyimisin canım benim
canım yapmadım sanırım da denicem bi şifrem var da
kuzum kendimiz başvuru yapabiliyoruz değil mi?
sen hiç kendın yapmış mıydın önceki yıllarda?
ben sana küstüm beni unuttun sennilim nilim nasılsın kuzucum yaptığın programları bitirebildin mi
olur mu girersin tabi tercihini konya yaz ama alana konyada giremezsin o 3 ilden işaretlemen gerek(ama yine de bence git lisede yaptır garanti olsun)canım yapmadım sanırım da denicem bi şifrem var da
sadece şurası kafamı karıştırdı
Sınav merkezleri ve kodları aşağıda verilmiştir. Adaylar, 1. Tercih alanına kendi adres ilini, 2. Tercih alanına ise Ankara,
İstanbul ve İzmir ili sınav merkezlerinden kendilerine uygun olanı sınav merkezi tercihi olarak yazacaklardır. Bunun
dışında bir tercihte bulunulamaz. ÖABT sınav merkezleri aday sayısına bağlı olarak belirlenecektir.
ben konyada girmek istiyodum alanada diğerlerinede şimdi adres ilim maraş diye giremiyomuyum
ben sana küstüm beni unuttun sen
olur mu girersin tabi tercihini konya yaz ama alana konyada giremezsin o 3 ilden işaretlemen gerek(ama yine de bence git lisede yaptır garanti olsun)
ben yine de o 3 büyük il olayını düzenleyeceklerini düşünüyorum çok mantıksız ya hu
o kadar insan aynı gün hurra nasıl o 3 ile akın etsin bir kere ulaşım sorunu olur yani. hadi tanıdıkları olanlar önceden gider ama olmayanlar? onlar o gün otobüs bulamadı diyelim (ki önceden yer ayırtsa bile o kadar otobüs mü var ülkede) yok böyle sacmalık çok sinirliyım bu duruma zaten.
tugbacım 1 A
2 B
3 C gibi geldi emin değilim
4 bilmiyorum. zor sorularmış ya hu:44:
canım adres ili yazan yer boş konyada kayınvalidemin adresini yazcam garanti olsun bide bişiy daha soracam ben gecen yıl başvurudan sonra evlendiğim için soyadım eski soyadım görünüyo kimliktede kızlık soyadı şu diye yazıyo bi problem olmaz heralde düzeltebiliyomuyum acaba
canım adres ili yazan yer boş konyada kayınvalidemin adresini yazcam garanti olsun bide bişiy daha soracam ben gecen yıl başvurudan sonra evlendiğim için soyadım eski soyadım görünüyo kimliktede kızlık soyadı şu diye yazıyo bi problem olmaz heralde düzeltebiliyomuyum acaba
başın sağolsun renginam Allah rahmet eylesin yakınlarına dayanma gücü versin
canım geçmiş olsun bende bir hafta çektim bu sıkıntıyı hiç ders çalışamadım dikkat et kendine
sedefim türkiye geneli değil dimi
yok canım değil, ihtiyacın son tg denemesi de var elimde fakat hocalar onun sorularını kalitesiz bulduklarını söylediler. ben de bunu yükliyeyim dedim. bu da nasıldır bilemem çözmedim, bu dershanedeki son olunan deneme. tg 9 olucak 2 hafta sonra, o daha elimde değil
tubişim çok geçmiş olsun kuzum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?