merhaba kızlarr çok sevdim bu başlığı katılmak istedim beni de alın aranıza:)
2007 gazi giyim end. öğrt mezunuyum. bu zmaana kadar sırayla 72-82-82-80-78 aldım.almam gereken puan en az 85:) bu arada 2009 da 2008 puanımla(85) ptt ye atandım ama mutlu değilim. bu yıl bebeğim için ücretsiz izinde olduğumdan ders çalışıyorum ve atandıktan sonra en iyi çalıştığım yıl. ben çalışmaya şubat ayıında başladım ve konularım bitti şu an yediiklim soru bankasını çözüyorum. 27 mayısa kadar soru bankalarını bitirmem gerekiyor çünkü iznim bitecek ve 20 gün kadar çalışmam gerekece sonra hamile olduğumdan rapor hakkım başlayacak kısmetse. haziranda her gün deneme çözmeyi planlıyorum. herkese bol şans diliyorum:)
merhaba kızlarr çok sevdim bu başlığı katılmak istedim beni de alın aranıza:)
2007 gazi giyim end. öğrt mezunuyum. bu zmaana kadar sırayla 72-82-82-80-78 aldım.almam gereken puan en az 85:) bu arada 2009 da 2008 puanımla(85) ptt ye atandım ama mutlu değilim. bu yıl bebeğim için ücretsiz izinde olduğumdan ders çalışıyorum ve atandıktan sonra en iyi çalıştığım yıl. ben çalışmaya şubat ayıında başladım ve konularım bitti şu an yediiklim soru bankasını çözüyorum. 27 mayısa kadar soru bankalarını bitirmem gerekiyor çünkü iznim bitecek ve 20 gün kadar çalışmam gerekece sonra hamile olduğumdan rapor hakkım başlayacak kısmetse. haziranda her gün deneme çözmeyi planlıyorum. herkese bol şans diliyorum:)
bugum nerelerdesin sen ya huÇok kötü bir rüya gördüm.Çoook.
Kpss'ye giriyordum.Türkçe paragrafları o kadar uzundu ki ALES kısa kalırdı yanında.Tarih de öyle,upuzun paragraflar vardı,yetiştiremiyordum. Sınava geç kalıyordum,gireceğim sınıfı bulamıyordum falan,offf...
günaydın arkadaşlar sabah sabah uzman kariyerin tg 5 denemsini çozdüm eğitim bilimlerinden bıraktığım net 97.5
paket denemelerde 105-106 rahat buluyordum
açıkçası zorlanıyorum ben tg lerde
Çok kötü bir rüya gördüm.Çoook.
Kpss'ye giriyordum.Türkçe paragrafları o kadar uzundu ki ALES kısa kalırdı yanında.Tarih de öyle,upuzun paragraflar vardı,yetiştiremiyordum. Sınava geç kalıyordum,gireceğim sınıfı bulamıyordum falan,offf...
slm canlarımiki gündür yatak döşek yatıyorum inanır mısınız hala iyileşemedim alandan 1 konu anca bitirebildim kızlar onun dışındada çağdaş türk tarihinde soğuk savaş dönemini okudum hiç birşey anlamadım :84::84:
tuğbacım ben de sanırım hasta oluyorum sabahtan beri başımın ağrısından gözlerimi acamadım
deneme çözmek dışında
tam da olacak zamanı buldu ya hu
sagol kuşum sen söyleyince ilaç aldım şimdi inşallah geçer de kurtuluruzrenginam ilerlemeden ilaç falan al kuzum bende de baş ağrısı vardı önemsemedim sonrasında da ilaçsiz düzelirim sandım aksine daha kötü oldum canım
aman dikkat et kendine güzelim inşallah hasta olmadan geçer basının ağrısı
NİLİM oh oh gez bacım
SEDEFİM çok sevindim cumaya kadar okula gitmeyeceğine bol bol ders çalışırsın
NUR TUBAM bi bırakmadı peşini hastalık senin ya umarım en yakın zamanda iyileşirsin canım
RENGİNAM geçmiş olsun hastalığın ilerlemeden tedavini yap kuzum
Kızlar ösym duyuruyu yayınladı başvurullarla ilgili.malesef sömürülmeye devam ediyoruz,başvuru ücreti 120 tl cik
http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2013/KPSS1/2013_KPSS_KILAVUZU.pdf
neyyyy nıye yuzyırmı yaaa gecen sene 40 vermıstım ben??? sacmalamıslar ıyıce!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?