2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

bence de bu soruda bir yanlışlık var ''daha sonraki günlerde herhangi bir korkutucu durum yaşamadığı için'' ifadesi sönme olduğunu göstermez mi :26::26:

kuzum bu sorunun cevabı aktif öğrenme mi

tatlım sen yediiklim 20lileri çözmüştün . netler kaç geliyordu? bugün eğitim 5. yi çözdüm. 91 doğru ama yanlışlar yedi 84 net kaldı(

sedefim renginam

tg 1lerin çoğunu çzmüştüm. eğitimi 80lik olanlardan bulabilirseniz vaktiniz olduğunda beklerim...utanıyorum da artık ama el mecbur(

sedefim benim güzel arkadaşım ya ne de uğraşıyorsun böyle çok mahçup oluyorum sen böyle uzun uzun yazıyorsun
birde tablo göstermişsin Allah razı olsun canım benimm çoookkk iyi anladım bitanem
kuzum bu sorunun cevabı aktif öğrenme mi
evet kuzum ben tam ögrenme yapmıstım:26:
tatlım sen yediiklim 20lileri çözmüştün . netler kaç geliyordu? bugün eğitim 5. yi çözdüm. 91 doğru ama yanlışlar yedi 84 net kaldı(
kuzum benım o denemeler gecen yıldan kalmaydı bu yıl almadım kalanları şimdi çözmeye calısıyorum zaten 4 tane kalmştı gecen yıldan
yani hatırlamıyorum ama iyi degılımdır kesin

bu arada ben tg 80lileri buldum ama kuzum erkek arkadaşım bulmuş yolladı bana çıkarttırmış eğer kpss kırtasiye gibi bir yer varsa vardır yeni denemelr canım
onun dısında ben nete atılmış görürsem unutmazsam da verırım inşallah sana

kuzum ben de e yaptım değilmiş yaa 2,3 müş
1 i niye almamış ki :44:

başta aklıma 2 3 geldi sonra dedım yok 1 de vardır
işteben hep sonradan dönünce yanlış yapıyorum
bilen acıklar inşallah canım

kızlar iyice dağıldım ben,
toparlanamıyorum. bu halde çalıştığımda da hep yanlış çıkıyor en bildiğim konular bile.
off silkelenip kendime gelmem lazım. ama saki bağlandım resmen yaa..
kafamda o kadar düşünce var ki, aynada baktığımda en son gördüğüm kendim oluyorum...

benim bi an önce toplanmam lazım artık yaa

regiacım soru çok basit sana dolaylı yoldan sonucu sormuş bu da 2 ve üç 1 ise kolay göç için bir neden sonuç değil yani insanlar göçebe yaşamasa bu kadar kolay yer değiştiremezdi anlatabildim mi

sevcanım bende aynı durumdayım acilen toparlanmalıyımmmmm

nil kafamda onca şey var ki,
bi yandan da clementine yi düşünüyorum.
acaba ne yapıyo :26: allah fesatlık düşünene fırsat vermesin inş

dokunma kalbime lise kpss 2014 te bu yıl yok
sevcanım ALLAH BİZE ÇALIŞMA AZMİ CLOŞUMADA İYİ ARKADAŞ VE KOMŞU VERSİN İNŞAALLAH NELER OLDU BEKLEYİP GÖRECEZ ARTIK

yargı yediiklim ihtiyaç ve uzman kariyer bizim çalıştıklarımız ama liseye yönelik çok ta bilgim yok ama bu yayınlar güvenilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…