bence de bu soruda bir yanlışlık var ''daha sonraki günlerde herhangi bir korkutucu durum yaşamadığı için'' ifadesi sönme olduğunu göstermez mi :26::26:canlarımmm benim
bir kaç gün gelmedim 30 sayfa geçmiş. maalesef şu an vaktim yok. geçmişe bakamıyorum.
bugün sabah gygk, öğlen eğitim deneme çözdüm. gygk 100,25 eğitim 84:26:maalesef eylülden beri en kötü eğitim netimdi.
ya ama bu yediiklimin soruları bir tuhaf. daha doğrusu cevap kitapçığı tuhaf. bakın bir soruyu paylaşayım karar verin:
doğru seçenek için e demiş ama anlamadım
çalıştığı gökdelenin depremde sallanmasıyla zor anlar yaşayan enes bey'de deprem korkusu gelişir. ancak işlerinin yoğun olmasından dolayı işine devam etmek zorunda olan enes bey'in deprem korkusu daha sonraki günlerde herhangi bir korkutucu durum yaşamadığı için giderek zayıflatılmış ve sonuçta ortadan kaybolmuştur.
enes bey'in deprem korkusunun gelişmesi ile bu korkunun zayıflayarak ortadan kalmasının temelinde yatan süreçler hangisinde doğru sırada verilmiştir?
a. alışma-kaçınma
b. tepkisel koşullanma-ceza
c. duyarlılık kazanma-alışma
d. tepkisel koşullanma-sönme
e. ceza-alışma
alışma uyarıcı hala ortamdayken olmuyor muydu? burada uyarıcı gökdelen mi deprem mi?ben d demiştim.
öğrenciler kendi zaman planlarını yaparlar
istedikleri ögrenme amaçları ve etkinliklerini secerler
kendi gelişimlerini ölçer,kendi hatalarını ve başarılarını belirlerler
bireysel ve grup sprumlulugu taşırlar. hangi ögrenme yaklasımı?
a.oluşturmacı ögrenme
b.tam ögrenme
c. işbirlikli ö
d. aktif öğ
e okulda öğrenme
sedefim renginam
tg 1lerin çoğunu çzmüştüm. eğitimi 80lik olanlardan bulabilirseniz vaktiniz olduğunda beklerim...utanıyorum da artık ama el mecbur(
renginam anlam çözümleme tabloları şöyledir: kağıdın bir kenarına boylamasına alt alta nesneler yazılır, mesela hayvan örnekleri yazılır. kuş,kedi,köpek,balık vs. kağıdın üst kısmına enlemesine de özellikler yazılır. 4 ayaklıdır, uçabilir, etçildir, otçuldur vs.. sonra buna göre x (çarpı) işareti konur. mesela kuş ve 4 ayaklı kısma konmaz, çünkü kuş 2 ayaklıdır. ama kedi ve köpeğin 4 ayaklı olduğu kısma çarpı konulur. bunun gibi yani tatlım.
toplu öğrenmeyle aralıklı öğrenmeyi de örnek üzerinden açıklıyayım. kuzum mesela senin sınavın var. sınavda da 10 sayfalık bi yerden sorumlusun. eğer sen sınavın son gecesi bu 10 sayfanın hepsini birden çalışırsan toplu öğrenme olur. (yani final zamanlarmız gibi son geceye bırakmamız aklına gelsintoplu öğrenmede)
amaaa sınavdan 10 gün önce her gün o notlardan 1 er sayfa çalışırsan aralıklı öğrenme olur.
buradan şöyle bi çıkarım da yapabiliriz. toplu öğrenmeler aralıklı öğrenmelere göre daha çabuk unutulur. çünkü toplu öğrenmelerde 1 gecede hepsini sığdırmaya çalışırsın ve sınavdan çıktığın an tüm bilgiler aklından uçup gider. fakat aralıklı öğrenmede bilgiler daha kalıcı olur. çünkü günlere yayarak çalışılmıştır, tekrar edilmiştir.
tarihten 20.yy a kadar geldim. muhteşem soru bankası diye bi soru bankası vermişlerdi dershaneden, oradan tarih sorularını çözücem
sedefim benim güzel arkadaşım ya ne de uğraşıyorsun böyle çok mahçup oluyorum sen böyle uzun uzun yazıyorsunşunun gibi renginam
Eki Görüntüle 700989
evet kuzum ben tam ögrenme yapmıstım:26:kuzum bu sorunun cevabı aktif öğrenme mi
kuzum benım o denemeler gecen yıldan kalmaydı bu yıl almadım kalanları şimdi çözmeye calısıyorum zaten 4 tane kalmştı gecen yıldantatlım sen yediiklim 20lileri çözmüştün . netler kaç geliyordu? bugün eğitim 5. yi çözdüm. 91 doğru ama yanlışlar yedi 84 net kaldı(
ayy rica ederim şekerler ne demek
şu soruma bi el atıverin
Eki Görüntüle 701067
e mi kuzum:44::44:
kuzum ben de e yaptım değilmiş yaa 2,3 müş
1 i niye almamış ki :44:
kuzum ben de e yaptım değilmiş yaa 2,3 müş
1 i niye almamış ki :44:
dokunma kalbime lise kpss 2014 te bu yıl yok
sevcanım ALLAH BİZE ÇALIŞMA AZMİ CLOŞUMADA İYİ ARKADAŞ VE KOMŞU VERSİN İNŞAALLAH NELER OLDU BEKLEYİP GÖRECEZ ARTIK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?