• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

aleyküm selam canım tüh mesaj atmıstım ben ona senin mesajdan sonra atsaydım keske:1:
olsun kuzum :1:
Günü 400 küsür soruyla tamamladım kızlar,daha da olurdu ama akşama kuzey güney var:34: şimdi size sorulardan farkı gördüklerimi paylaşıyorum,buyrunn:44:

merve öğretmenli beyin temelli
diğer soru programlı öğretim
kodlama
gezi

böyle dedim ama bilemiyorum leylasçım, bi soru daha var onu çözemedim ordaki kavramlardan bi tek kartopunu ve sandviçi biliyorum onlar değil, ama diğerleri hakkında fikrim yok :26:

coğrafyadan bölgeler bitti, ve tüm coğrafya bitmiş oldu :16:
ben de leylasım gibi kg ciyim onu izlicem o yüzden bugünlük bu kadar
sadece gece yatmadan önce vat. ilk ünitesini okucam bu kadar

olsun kuzum :1:

merve öğretmenli beyin temelli
diğer soru programlı öğretim
kodlama
gezi

böyle dedim ama bilemiyorum leylasçım, bi soru daha var onu çözemedim ordaki kavramlardan bi tek kartopunu ve sandviçi biliyorum onlar değil, ama diğerleri hakkında fikrim yok :26:

tebrikler cnm merve öğretmenli soru doğru
diğer soru programlı öğretim ama nedenkiii:44:
kodlama ve gezi yanlış kuzum

kuzum merve öğretmenli de bilginin depolanması hatırlanması vs diyo bunlar beyinde gerçekleşir ve uyku falan diyo, sinops ve nöronlar da beyindedir. o yüzden bu kelimelerden dolayı beyin temelli dedim
diğer soruda da, programlı öğretimde ne vardı. KEBAB. bu kebabın e si, yani etkin katılımı materyal ile sağlanıyor, fakat burdaki etkin katılım arkadaşlarıyla ya da öğretmeniyle değil, sadece ve sadece materyal ile kendi arasındaki bir bağdan oluşuyor. bu da onu bireyselliğe itiyor. kebabın b sine yani. soruda da ikisini vurgulamış, etkin katılım ve bireysellik. bunlar da programlı öğretimde olan şeyler.
ayy o soru nasıl gezi olmaz yaaa, doğa demek gezi demek :30:

canim direk cozumu yapistiriyorum;-) kg e basladi kactim ben :-D
CEVAP
1. Çevrede yaşanan bir probleme doğa zekasını kullanarak çözüm bulmak isteyen bir öğretmen öncelikle proje yöntemini kullanmalıdır. Çünkü proje ile öğrenciler çevredeki problemlere çözüm bulma yeteneği geliştiği gibi doğa zekasına uygun olarak açık havada iş yapma imkanı da bulur. Gezi yöntemi doğa zekasınına uygun bir tekniktir. Ama gezi yönteminde problem çözme becerisi kazanılmadığı için bu soruya uygun b,ir cevap değildir. Yanıt: D

canim direk cozumu yapistiriyorum;-) kg e basladi kactim ben :-D
CEVAP
1. Çevrede yaşanan bir probleme doğa zekasını kullanarak çözüm bulmak isteyen bir öğretmen öncelikle proje yöntemini kullanmalıdır. Çünkü proje ile öğrenciler çevredeki problemlere çözüm bulma yeteneği geliştiği gibi doğa zekasına uygun olarak açık havada iş yapma imkanı da bulur. Gezi yöntemi doğa zekasınına uygun bir tekniktir. Ama gezi yönteminde problem çözme becerisi kazanılmadığı için bu soruya uygun b,ir cevap değildir. Yanıt: D

vayyyy çok şaşırtıcı bi soruymuş :40:

beyın temelli diyesim geldi ilkine
yapılandırmacı
tepkiyi kolaylastırma
pazar yeri.. kart gösterme olabilir ama o kadarbasit degıldır dıye demedım:1:
gözlem

Son düzenleme:
2. Gagne’nin öğretim etkinlikleri modeline göre bilgilerin kısa süreli belleğe getirilmesinden sonra Seçici algı sürecine geçilir.Gagne'deki içsel süreçler şunlardır. Dikkat: Tetikte olma Beklenti Kısa süreli belleğe getirme Seçici algı Kodlama: Bilgiyi uzun süreli belleğe gönderme Tepkide bulunma Tepkiyi güçlendirme İpuçlarını kullanarak bilgiyi geri getirme Yanıt: C

yok ben daha sorulan soruları çözmeyecegım bu ne hep yanlış ya:27:
kenarda da fatmagül var odaklanamıyorum zaten cevaplara :60:

yok ben daha sorulan soruları çözmeyecegım bu ne hep yanlış ya:27:
kenarda da fatmagül var odaklanamıyorum zaten cevaplara :60:

Ay Renginaa'cımm güldürdün beni gece gece :9:
Ben dikkat etmemişim ona hiççç:27:
Olsun canım ben de zaten yanlış yaptığım soruları buraya getiriyorum,insan yanlışlarından daha iyiy öğreniyor emin ol:34:
Ben kaçayım yarın deneme var sbh erken kalkıcam hadi iyi geceler kızlarr:42:

Ay Renginaa'cımm güldürdün beni gece gece :9:
Ben dikkat etmemişim ona hiççç:27:
Olsun canım ben de zaten yanlış yaptığım soruları buraya getiriyorum,insan yanlışlarından daha iyiy öğreniyor emin ol:34:
Ben kaçayım yarın deneme var sbh erken kalkıcam hadi iyi geceler kızlarr:42:

:9: iyi geceler canım

leylass çok heves ettim ama okuyamadım soruları:44::44::44:

dün verdiğin youtube linkinin ilk 29 dk dinledim bugn tamamlayacağım bence çok faydalı herkes baksın genel bir fikir için..:46::46::

mayıs ayı proğramımı yaptım hafta hafat planladım ilk haftaya bugün başladım malum dün eşim evdeydi.:4::4:

nilim geçmiş olsun bitanem dualarım seninle nazar değdi sana nazar :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

reginam deneme yolunda Allah kolaylık versin yaptıkça yanlışlarını gordükçe çok çok daha iyi noktalar geleceksin canım arkadaşım..:13::13:

sedefim paylaştığın püf noktalar için teşekkür ederim benimde işime yaradı maşallah herkese herşeye yetişiyorsun canım benim:10::10:

bu arada herkese gnaydın sabah kalktım ilk türkiye geneli denemesi çozdüm 98 net bırakytım ama çok güzel sorular vardı müsait olunca paylaşırım:28::28:

lakin 98 net bana yetmez inşallah arttırırırm

reğinam ofis okulla başlıyorum ben..

hepimiza Rabbim kolaylık versin işimiz gücümüz rast gitsin..:81::81::81:

Son düzenleme:
günaydın kızlar günaydın clemantinem .dün pek gelmedim ama bugün buralardayım sabah 7 olmadan kalktım eşim uyanana kadar bir kısmını sonrasındada bi kısmını derken aaa bi de baktım 60 öğrenme 40 mat çözmüşüm cloşum hocam salı günü sayı probşlemlerini anlattı bazı soruları not almamı istedi onları bilmek baya işime yararmış fotolarını çekicem sana kujum tamam mı .bu arada ben çıkıyorum leylasın verdiği linke geçmişe döner bakarım merak ettim .bugün çok yoğunum ev süpürüp toz alcam sonra ders çalışcam akşamada ütü yapcam daha mayıs ayının planıda varrrr offffff offf :37:

tatlım deneme sonucun gayet güzel sen daha iyilerinide yapcaksın gkgy mi egtm mi yazmamamışsın .bende yarın çözeyim deneme diyorum inşallah :6:

günaydınlar kızlarım:emir_bebek:
ben de bugün bir plan yapayım haftalık planlarımı yapayım diyorum
mayıs ayını ne kadar iyi değerlendirirsek o kadar iyi. çalışmalara daha hız verelim inşallah yılmak, sıkılmak, pes etmek yok:kkk:
clemim maaşallah denemene:nazar: bakalım sen de ofisokulda sorun olacak mı paylaşırsın izleyince :6:

haydi kolay gelsin:10:

bugu_suuuuuuuuuu nerelerdesin ya hu gel yamacıma :23:
uğramıyorsun hiç :63:

günaydın kızlar günaydın clemantinem .dün pek gelmedim ama bugün buralardayım sabah 7 olmadan kalktım eşim uyanana kadar bir kısmını sonrasındada bi kısmını derken aaa bi de baktım 60 öğrenme 40 mat çözmüşüm cloşum hocam salı günü sayı probşlemlerini anlattı bazı soruları not almamı istedi onları bilmek baya işime yararmış fotolarını çekicem sana kujum tamam mı .bu arada ben çıkıyorum leylasın verdiği linke geçmişe döner bakarım merak ettim .bugün çok yoğunum ev süpürüp toz alcam sonra ders çalışcam akşamada ütü yapcam daha mayıs ayının planıda varrrr offffff offf :37:

valla süper olur tatlım çok sevinirim bende bugün ofis okuldan 2 konu çalıştım 3 e tamamlayacağım inşallah

Allah kolaylık verin canım zaten hastasın çok da yorma kendini:34::34:

dün dinlenince geçti tatlım bugün iyiyim çok şükür şu tarihi bitirsem bugün çok mutlu olcam .clementinecim şu an notebookumuza virüs girmiş canım foto yükleyemiyorum bi yapılsın hemen yollayacam size fem tarihtende çağdaş dünya tarihi sorularının fotolarını yüklemek istedim amam olmadı bugün bittikçe not olarak yazacam sen neler yaptın canım dün ve bugün .

Back