• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

ben yeni mezun oldm cnm..
son 2ay kala hazırlandm ondan düşük geldi..

aldığım kitapların bazıları bomboş bekliyor beni...
atanma ümidim yok ama yinede sonuç beklyrm...
ona göre çalışmaya başlıcam..

kendi çıkarttığım özetlerm var..süper oldu onlar:nazar:
her dersten çıkardım ben :9:sadece türkçede ekeylem çart curt gibi konu başlıkları ve eklernii yazdım ve matematkde bazı formülleri yazdım..

atanamazsam evde hazırlncm bu sne..diğer topicten, bende olmayan gözüme kestrdiğim kitaplarıda alıcam
:32:
ben bu sistem hakkında hiç bir şey bilmediğimi farkettim mesela kendi bölümümde kaçıncı sırada olduğumu bilebiliyor muyum ya da bu sene kaç puanla kapattı bunları nerden öğrenebiliirm acep? bu sene dersaneye gitmiş miydin bu arada nasıl faydalanabildin mi ? ben de özet çıkarmayı planlıyorum çok faydalı olduğunu herkes söylüyo.

ben bu sistem hakkında hiç bir şey bilmediğimi farkettim mesela kendi bölümümde kaçıncı sırada olduğumu bilebiliyor muyum ya da bu sene kaç puanla kapattı bunları nerden öğrenebiliirm acep? bu sene dersaneye gitmiş miydin bu arada nasıl faydalanabildin mi ? ben de özet çıkarmayı planlıyorum çok faydalı olduğunu herkes söylüyo.

ösym den aday işlemleri sistemnden giirp, 2012 kpss yi seçiyorsun..solda başlıklar var..en altta lisans bazında sıralama filan yazıyordu yanlş hatırlamıyorsam.ona tıkla..ordan bölümünü seçip, kendi branşında kaçıncı sırada olduğunu göreblrsn.
dershaneye gttimde memnun kalmadım..ya oldum olası dershanelern bana katkısı olmamıştı..
niye gttm diyede pişmn oldum...ne yapıyorsam kendim yapabiliyorum..yeter ki hırs gelsin :23:

özetlere hemen başla istersen..vakit alıyor çnkü..ben bi konunun özetini çıkarıp, ardından o özete çalışıyordum..ardındanda onla ilgili soruları tarıyordum..
en öenmlisi tekrarları oradan yapabiliyorsun..benm vaktm kalmamıştı

ösym den aday işlemleri sistemnden giirp, 2012 kpss yi seçiyorsun..solda başlıklar var..en altta lisans bazında sıralama filan yazıyordu yanlş hatırlamıyorsam.ona tıkla..ordan bölümünü seçip, kendi branşında kaçıncı sırada olduğunu göreblrsn.
dershaneye gttimde memnun kalmadım..ya oldum olası dershanelern bana katkısı olmamıştı..
niye gttm diyede pişmn oldum...ne yapıyorsam kendim yapabiliyorum..yeter ki hırs gelsin :23:

özetlere hemen başla istersen..vakit alıyor çnkü..ben bi konunun özetini çıkarıp, ardından o özete çalışıyordum..ardındanda onla ilgili soruları tarıyordum..
en öenmlisi tekrarları oradan yapabiliyorsun..benm vaktm kalmamıştı
anladım canım. aynen bana da dersanelerden yarardan çok zarar verdi sevemedim bir türlü :) dersaneye gitmicem ama denemelere giricem. okul başlayınca bir program yapıp konu bitirmek istiyorum ben de. tek lazım olan hırs

451287-seker%20bayrami%20szlr.jpg

anladım canım. aynen bana da dersanelerden yarardan çok zarar verdi sevemedim bir türlü :) dersaneye gitmicem ama denemelere giricem. okul başlayınca bir program yapıp konu bitirmek istiyorum ben de. tek lazım olan hırs
canım bende ilk mat:) bence okulun başlamasını bekleme bayramdan sonra direk başla gerçi okulun ne zamn başlıyor onu da bilmiyorum da :1:

bu arada topic coşmuş maşallah :nazar:

kiracım beni aratmamış :29: :9: sağol papatyam
rebirth hoşgeldin canım, hepimiz neyin ne olduğunu tam olarak bilmiyoruz, burda bildiğimiz kadarıyla birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. yalnız şunu biliyoruz ki çok çalışmak gerekiyo. zaten çok çalıştıktan sonra diğerleriyle hiç kafanı kurcalama. sen çalışmana bak gerisi hayırlısı :34:
soruları hakkında kimsenin fikri yok mu yav :6:
kızlar şimdiden hepiciğinizin bayramını kutlarımmm :16: hepiniz sevdiceklerinizle sağlıklı huzurlu bi bayram geçirin inşallah :16:
3 gün size müsade, ondan sonra hepinizi bomba gibi bekliyorum haa
bi de uzaklara gidecek olanlar yanınıza bi cep kitabı vs alın, fırsat bulursanız okursunuz. nerde fırsat bulcam demeyin atın çantanıza belli olmazzz
ben bayramın 2. günü yokum, diğer günler burdayım, ama şu 2 gün çalışmıcam, 3. günü dayanamayıp çalışabilirim :27:
hepinizi seviyorum :16:

pegem cok saçma bi kuruluş :)

bi yerde kral kızı güzel diye okudum ama nerde hatırlamıyorum yediklim diyorum ben :)

Son düzenleme:
Konuyu biraz göz gezdirerek okudum da, azminiz için tebrik ediyorum kızlar.
Sedefcim seni zaten tanıyorum biliyorum hırslı kız olduğunu :1:

Data hakkında soru sormuşsunuz. Benim gibi bir tarih özürlüsünü data dize getirdi.
Roman okur gibi okumuştum. Sonra Hakan Dedenin videoları tabi. Tarihte zorluk çekeniniz varsa yararlanabilirsiniz.
Soru bankası olarak da çok güzel bir yayın.
Özellikle kral kızı testleri çok kaliteli.
Uzmankariyerin sistematik soru seti bende de var. Bölüm bölüm olması çok güzel aynı ihtiyaç gibi.
Ama uzmanı daha çok sevdim.
Birde habertürkten aldığım o seti bende hiç beğenmedim. Ders ders olan bankası duruyor içimden çözmek bile gelmedi o derece.
Matematikte sorunu olanlara Yediiklim Keyifli Matematik kitabını öneririm çok güzel, çok beğendim. Netlerim 18 civarında ki daha problemlere başlamadım.
Benim sınavım 1 ay 1 hafta sonra.
Çok heyecan olmasa da düşünceler var kafamda hemde bi sürü :1:
Bugün sonuçları açıklanan arkadaşlardan bir heveslendim sormayın.
Darısı bizim başımıza.
Ne kadar çok çalışırsak çalışalım sınav esnasında odaklanamayınca, heyecan yapınca gidiyor.
İnşallah sizlerde hayırlısıyla atlatırsınız kızlar.
Verimli çalışmalar diliyorum:34:

canım sevgi meleği önermiş kral kızını :1: o da tarihte sıfırdı baya ilerledi, tecrübeli bu konuda. ben de diyorum biri önermişti sanki diye.. bakalım, ikisini de alıyım ben. :6:

bnde de data vardı :) bende onu öneriyorum..sen en iyisi mi 3 ünüde al :9:
çözerim d,yorsan tabi..datanın zor soruları...birşeylerin kafana oturduğunu düşündüğün zman bunu çözersn cnm:34:

bnde de data vardı :) bende onu öneriyorum..sen en iyisi mi 3 ünüde al :9:
çözerim d,yorsan tabi..datanın zor soruları...birşeylerin kafana oturduğunu düşündüğün zman bunu çözersn cnm:34:

açıkçası tarihi bırakmaya niyetim yok, ondan sürekli tekrar ve ardından soru bankaları bitirmek istiyorum papatyam, ben en iyisi 3 ünü de alayım. inci tanesi yaprak testlerin konuyu pekiştirmede yararlı olduğunu söylemişti, ilk önce onu çözerim. ondan sonra yediiklim soru yağmuruna bi tutulayım :1: o da bitince tarihte baya ilerlemiş olurum. ondan sonra da dataya başlarım :6:

sağda 90 tl ve üzeri diyor kargo ücretleri fazla biraz :)

sağol tatlım, bi yerde 75 tl ve üstü yazmışlar, ama sitede 90 tl diyo canım benim alacaklarım da 80 tl tutuyor, bari 10 tl lik bi kitap daha alayım da, kargo vermiyeyim, böylece kitap da 5 tl ye gelmiş olur :8:

sağol tatlım, bi yerde 75 tl ve üstü yazmışlar, ama sitede 90 tl diyo canım benim alacaklarım da 80 tl tutuyor, bari 10 tl lik bi kitap daha alayım da, kargo vermiyeyim, böylece kitap da 5 tl ye gelmiş olur :8:

bende 50 lik denemeyle 30 luk denemeleri aldım 40 lira tuttu aras bana uzak kaldıgı için evde olmama ihtimalime karşı yurtiçinden istedim 7 tl kargo :D

Kendimce kitap yönünden size bi fikir sunayım ben öyle yapmıştım..

Yargı (5555 soru bankası) ve yediiklim öğrenme aşamasında güzel kitaplar. soruları orta karar ne çok kolay adamı kandırıyor nede çok zor yıldırıyor.

Konuyu oturttuktan sonra uzmankariyer ve fem in kitapları güzel gider.

En son cilayıda datayla çekmenizi tavsiye ederim. Çok detaydır en başta çözerseniz hiç bir anlamı olmaz ve bunaltır. Hiç bir yayında görmediğim detayları data da görmüştüm.
Yine son 1 ay kala yargının kozmik oda soruları güzeldir tarih ve coğrafyası.

Anayasada zorlananlar için ise yediiklim çok güzel. Datanın anayasasını tavsiye etmem.

Yediiklimin kitapları tek satılmıyor ama set halinde alıyorsunuz..

Back