• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

herkese iyi oğleden sonraları sanmayın ki yeni kalktım ..

sabah erkenden kalktım derse oturdum eşim bugün evde tatil beraber kahvaltı yaptık

Rabbim hepinize huzurlu mutlu aşk dolu evlilikler nasip etsin her bir gün diğerinden gzel olsun İnşallah..

benim 8 yıl bitecek nerdeyse bebeğimizde yok henüz

bakarken içim titriyor eşime..

neyse reginam ilk oçme sorusuyla başlıyorum fiks çıkar denemelerde..

bir testin standart sapması 10 gvenilirlik katsayısı 0.64 tr.bu testten 55 puan alan bir oğrencinin %1 hata payı ile yani %99 olasılıkla gerçek puan aralığı hangisidir?

hadi bakalım kolay gele..
güzel dileklerin için teşekkürler canım
soruyu çözebileceğimi sanmıyorum ama henüz oturtamadım:50:
cnm cepten giriyorum resmi seçemedim.alan data mı yargı mı?ben de bugün nt den bir kart aldm. Hani zincirle bağlı olanlar.lys edebiyat stratejiler diye.146 syf önlü arkalı tabi.at çantada dursun.icerik süper.eski-yeni,nazım nesir bil.,batı edeb akımları bile var.delta kültür yayınevi çıkarmş 8,5 tl

canım yargının konu anlatımlı kitabı, datanın da soru cevap şeklinde kitabını aldım
datanın bu kitabı senin için de uygun bence. yazar eser eşleştirmesi ya da kavramlar vs anlatmış
almak istersen tavsiye ederim.6 küsür liraydı.

tünaydın kızlar :3:
dün hiçbişey çalışmadım tam sopalığım dövebilirsiniz :ssz:
ama bugün telafi edicem :15: şimdi başlıyorum eğitimden soru çözücem
iklimacım sadece yanlışlarıma bakıyorum kuzum, doğruları zaten biliyosundur o yüzden onlarla vakit kaybetme
leylasçım paylaşım için teşekkürler :54:
kızlar netlerinizin maşallahı var, tabii ki arttırırsınız sınava daha var. bu arada dershanedeki hocalarımız da bize boş bırakmayın yanlış yapın daha iyi diyor, tabii gerçek sınav için değil, adı üstünde deneme diyor, boş yaptıklarınıza bakmazsınız ama yanlışlarınız daha çok aklınızda kalır diyor, haklı bence hocalar, ben şahsen boşlarıma bakma gibi bi alışkanlığım yoktur ama yanlış yaptığıma daha çok bakarım, yanlışlar daha çok öğretiyo kızlar, en azından 2 şık arasında kalınca mutlaka işaretleyin
hepimize Allah zihin açıklığı versin, bugün dünden daha çok çalışalım inşallah :16:

sedefim hiç ilgilenmiyorsun benle bu aralar bi küsersem çok üzülürsün :1:

senden bir yardım isteyeceğim hem yazı sitilimi hemde rengini değiştirmek istiyorum

ve bu glen yüzleri vs ancak rakamla yapabiliyorum var mıdır bi kolay yolu kuzum ?

evet sedefim sen yazılı anlatıyorsun istersen sen anlat

nilde yapamamış herkese ornek olur bu soru çünk btn denemelerde çıkıyor nerdeyse ..

güzel dileklerin için teşekkürler canım
soruyu çözebileceğimi sanmıyorum ama henüz oturtamadım:50:

canım yargının konu anlatımlı kitabı, datanın da soru cevap şeklinde kitabını aldım
datanın bu kitabı senin için de uygun bence. yazar eser eşleştirmesi ya da kavramlar vs anlatmış
almak istersen tavsiye ederim.6 küsür liraydı.

cnm data türkçe alan kitabını hafta ici çıkaracak onu beklyorum.onun dışında kartlar işimi görür

sedefim hiç ilgilenmiyorsun benle bu aralar bi küsersem çok üzülürsün :1:

senden bir yardım isteyeceğim hem yazı sitilimi hemde rengini değiştirmek istiyorum

ve bu glen yüzleri vs ancak rakamla yapabiliyorum var mıdır bi kolay yolu kuzum ?

kız soruna cevap verdim bak hele doğru mu :1:
aşk olsun ben seni unutur muyum hiçççç cloşummm :29:
tabii ki kolay yolu var. aşağıda konuya cevap ver kısmına tıklayarak cevap yazmıyo musun? oraya tıkladığında karşına word sayfasına benzer bi sayfa açılıcak. aynı word deki gibi yukarıda font,size, A falan yazıyo. sol üstte. bütün yazdıklarını ctrl a ya basıp hepsini kapıyosun. ardından font a tıkla orda yazı tipleri çıkıyo, istediğin birini seçiyosun. hemen yanında A var, oradan yazı rengini değiştiriyosun, renkler çıkıyo, istediğine tıklayabiliyosun.
bu yazı yazdığın alanın orta alt kısmında da gülen yüzler var, oradan gülen yüzleri tıklayarak seçebiliyosun. sanırım senin yazı yazdığın alanda bunlar yok. yazı yazarken ''konuya cevap ver'' kısmına tıkla orada bunların hepsi çıkıyo kuzum

sedefim bazılarında gülücükler de fontlar da yok.
onu ayarlardan değiştirmen gerek clementinem
kontrol panelinden secenekleri düzenleye gir orada mesaj editörüne standart editör toolbarı tıkla

gelinim doğumgünün kutlu olsunnnnnn :16:

$doğum günü masası.JPG

Eki Görüntüle 693240

cloşum ben ayrıntılı bi şekilde kağıda çözeyim, ordan foto çekip atıcam buraya o zaman :34:

Merhabalar canlar:54:

Beyazanne yeni yaşın uğur getirsin mutluluk getirsin inşallah...

leylass teşekkürler kitap için

net gelmişken uğrayım dedim herkese saygılar sevgiler iyi çalışmlar
:7:

kız soruna cevap verdim bak hele doğru mu :1:
aşk olsun ben seni unutur muyum hiçççç cloşummm :29:
tabii ki kolay yolu var. aşağıda konuya cevap ver kısmına tıklayarak cevap yazmıyo musun? oraya tıkladığında karşına word sayfasına benzer bi sayfa açılıcak. aynı word deki gibi yukarıda font,size, A falan yazıyo. sol üstte. bütün yazdıklarını ctrl a ya basıp hepsini kapıyosun. ardından font a tıkla orda yazı tipleri çıkıyo, istediğin birini seçiyosun. hemen yanında A var, oradan yazı rengini değiştiriyosun, renkler çıkıyo, istediğine tıklayabiliyosun.
bu yazı yazdığın alanın orta alt kısmında da gülen yüzler var, oradan gülen yüzleri tıklayarak seçebiliyosun. sanırım senin yazı yazdığın alanda bunlar yok. yazı yazarken ''konuya cevap ver'' kısmına tıkla orada bunların hepsi çıkıyo kuzum

cevabındoğru canım üsteki sayfaya yazmıştım

benim yerime sen açıkla çnkü sen daha ayrıntılı ve fotoğraflı açıklıyorsun herkese daha çok faydası olur

bide yazdıkların yok bende reginamın dediğini deneyeceğim..

cloşşş çıkmam lazım kujummm:31: tüsme bana tamam mı:16: msja attım alırsın cvbını okurum ben sonra

BEYZANNEM doğum günün kutlu olsun :21:

gelinim doğumgünün kutlu olsunnnnnn :16:

Eki Görüntüle 693239

Eki Görüntüle 693240

cloşum ben ayrıntılı bi şekilde kağıda çözeyim, ordan foto çekip atıcam buraya o zaman :34:

Merhabalar canlar:54:

Beyazanne yeni yaşın uğur getirsin mutluluk getirsin inşallah...

leylass teşekkürler kitap için

net gelmişken uğrayım dedim herkese saygılar sevgiler iyi çalışmlar
:7:

çok sağolun canlarım...

clementine bu dediğim gülücükleri çıkarıyor
fontlar hala yoksa bu mesaj yazdığımızın altında seçenekleri vardır onun.
gelişmiş standart vs diye
oraya bir bakıver kuzum

sağol canım süper yetenekli arkadaşın !!

güç bela senin sayende halletti
sağolasın ben çıkıyorum

olçmeden müsait olursan bir soru paylaş bir tanede gncel paylaşırsan oper başıma koyarım ..

:34:

sağol canım süper yetenekli arkadaşın !!

güç bela senin sayende halletti
sağolasın ben çıkıyorum

olçmeden müsait olursan bir soru paylaş bir tanede gncel paylaşırsan oper başıma koyarım ..

:34:

önemli değil canım
şimdi biraz çalışayım.
ölçmeye geçince paylaşırım inşallah

haydi kolay gelsin herkese:ssz:

öytden 55 soru çözdüm
kızçeler şu soruyu yapamadım

aşağıda verilem kavramların karşısında yer alan açıklamalardan hangisi yanlıştır?

a) eğitim - bireyin her yönüyle bir bütün olarak kendisi ve toplumu için en uygun düzeyde geliştirilmesi sürecidir.
b) öğretme - öğrenmenin oluşturulması için harcanan çabaların tümüdür.
c) öğrenme - bireyin kendi yaşantısı yolu ile meydana gelen nispeten kalıcı izli davranış değişikliğidir.
d) öğretim - planlı, denetimli ve belli bir kurumun organizasyonunda gerçekleşen etkinliklerin tümüdür.
e) yaşantı - bireyin çevresiyle kurulan etkileşimler sonucu bireyde kalan izlerdir.

Back