• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

geçen sene yüksek puan alanlar elendi zaten :D
pek bi rakip yok aslında :D
gk gy nin % si daha fazla o yüzden bunu ne kadar iyi yaparsak o kadar iyi.

evet evet gkgy baş belam zaten
hayırlısı diyeceğim yine.:1:

evet evet gkgy baş belam zaten
hayırlısı diyeceğim yine.:1:
hocam hedefin kaç puan?
ya da kaç net
ben 100 net diye debelenip duruyordum:)
az kaldı:)95 net bile güzelmiş.
ben yanlıştan ziyade boş bırakıyorum. bi kaç yıl önce kps 1.sinin 12 boşu vardı :D

hocam hedefin kaç puan?
ya da kaç net
ben 100 net diye debelenip duruyordum:)
az kaldı:)95 net bile güzelmiş.
ben yanlıştan ziyade boş bırakıyorum. bi kaç yıl önce kps 1.sinin 12 boşu vardı :D
vallahi canım 100 net yapmayı çok istiyorum ama en düşük ihtimal 90 olsun diyorum
hani boş durmuyorum da inan ki
dışarı gezmelere bile çıkmıyorum inşallah emeklerimiz karşılıgını bulur.
ben de boş değil yanlış yapıyorum aman işaretleyim ne olacak diyorum:27:tabi gerçek sınavda öyle yapmam
eğitimim iyidir gecen yıl kpssde 18 yanlıs çıktı yani bana göre iyi işte.normalde değil :) gkgy olmasa:5:
Siz boyle istahli konusunca benimde canim cekti KPSS sinavi. Kafadan kac net yapardim acaba :)) Basarilar arkadaslar. :34:
sağol canım
gel gel uzaktan bakma.sen de başla:27:

vallahi canım 100 net yapmayı çok istiyorum ama en düşük ihtimal 90 olsun diyorum
ben de boş değil yanlış yapıyorum aman işaretleyim ne olacak diyorum:27:tabi gerçek sınavda öyle yapmam
eğitimim iyidir gecen yıl kpssde 18 yanlıs çıktı yani bana göre iyi işte.normalde değil :) gkgy olmasa:5:

sağol canım

inşaallah olur hocam, niye olmasın:)
yanlış işaretleme dogrunu da götürüyo yok yere.
hocam 80 eğitimden 65 yapsam diyorum :D

hatunlar öğrenme tekrarı yapıp 50 soru çözdüm gece gece gün içerinde de alan çalıştım..iyi geceler canlarım..bu arada içinizdeki çocuğun ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN :34:

Son düzenleme:

sağol canım

Ben acarsam dershanesini acmayi dusunuyorum.:32: Sinavi bu yastan sonra zor ama ozlemedim degil. Sinav gunlerini bile ozluyor insan.:27: Iyi geceler. :24:

Uykusuz kalmayin, uyku cok onemli . :10:

Son düzenleme:
inşaallah olur hocam, niye olmasın:)
yanlış işaretleme dogrunu da götürüyo yok yere.
hocam 80 eğitimden 65 yapsam diyorum :D
65 değil 70 ve üstü olsun inşallah:7:
hatunlar öğrenme tekrarı yapıp 50 soru çözdüm gece gece ssz gün içerinde de alan çalıştım..iyi geceler canlarım..bu arada içinizdeki çocuğun ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN :34:

sagol canım seninde :)
iyi geceler

Ben acarsam dershanesini acmayi dusunuyorum.:32: Sinavi bu yastan sonra zor ama ozlemedim degil. Sinav gunlerini bile ozluyor insan.:27: Iyi geceler. :24:

şu kpssyi kazanayım sınavların alayına isyana geçeceğim buradan:27:
iyi geceler canım

hocam 70 net pek sanmıyorum.
zaten 80 soru :D
65 egitim 95 gkgy nasıl olur. götürür mü

hocam 70 net pek sanmıyorum.
zaten 80 soru :D
65 egitim 95 gkgy nasıl olur. götürür mü

hahaha her türlü götürür :)
bilmem ki hocam vallahi olur heralde yani
puan hesaplamasını bilmiyorum hiç
ama 90ı gördüysen oldu bu iş say :)

hahaha her türlü götürür :)
bilmem ki hocam vallahi olur heralde yani
puan hesaplamasını bilmiyorum hiç
ama 90ı gördüysen oldu bu iş say :)
:D hocam gideyim artık:D
3. girişim ben geçen sene giderim diyodum netlerim çooook az geldi :(
23 soru bankası bitirmiştim:D
hocam ben az sonra çıkıyorum.
pc nin şarjı bitene kadar giriyorum nete.
o da uyarıyı verdi :d
Allah'a emanet olun iyi çalışmalar.
ben de anayasayı büyük dosyaya yazayım :D

:D hocam gideyim artık:D
3. girişim ben geçen sene giderim diyodum netlerim çooook az geldi :(
23 soru bankası bitirmiştim:D
hocam ben az sonra çıkıyorum.
pc nin şarjı bitene kadar giriyorum nete.
o da uyarıyı verdi :d
Allah'a emanet olun iyi çalışmalar.
ben de anayasayı büyük dosyaya yazayım :D

23 soru bankasından sonra nasıl yaşıyorsun ya:52:
gidersin gidersin :)

ben de kaçayım artık geç oldu. bugün kendime göre biraz fazla soru çözdüm bünye alışık değil tabi:27:
uyku sinyalleri veriyor :)
iyi geceler:16:

Genel Yetenek=51
Genel Kültür=42
Eğitim Bilimleri=65
sonuç kpss 10= 83,121
N

23 soru bankasından sonra nasıl yaşıyorsun ya:52:
gidersin gidersin :)

ben de kaçayım artık geç oldu. bugün kendime göre biraz fazla soru çözdüm bünye alışık değil tabi:27:
uyku sinyalleri veriyor :)
iyi geceler:16:

hocam uyukum gelmiyor benim ama uyuyunca da gitmiyor meret :D
uyanamıyorum :D
5555 soru bankalarını falan hep çözdüm. bu sene çözecek kaynak bulamadım. çünkü geöen yılki sırulardı gene.
eskiciye gittim 2010 yılı dinamik yayınları aldım. bayag da hoşuma gitti.
kütük gibi kitap aldım.
her biri 1000 küsür sayfa.
1 tanesi bitti.
diğerinin de eli kulagında :D
aslında 1 set alıp bitireyim diyorum ama komisyon değişti diye karar veremiyorum.
geçen yılki komisyon olsa yediiklim alırdım.
yargıyı da pek begenmedim. çooook kararsızım çooookkkk

dün 260 la ilk kez rekor kırdım soru çözümünde.ya ben soru çözerken yanlış bir yol mu izliyorum acaba! sorularımı çözüyorum. ardından doğru yaptıklarıma da yanlış yaptıklarımada tekrar dönüp bakıyorum. arkadaşlar siz soru çözerken sadece yanlışlarınıza mı dönüp bakıyorsunuz. yada benim gibi doğrularıda mı gözden geçiriyorsunuz. soru tekniğiniz nasıl ?????

niye korkutuyosun beniiiiiiiiiiiiiiiii:18: ben sana gel buraya ben çalıştırcam seni dedim dinlemedin :20: kızım atanırsam bebiş yapacak vaktim bilem olmayacak ve hayatımdaki herşeyi bu lanet sınav için ertelemek istemiyorum ayrıca kocamın ha bire bebiş istegi ile başa çıkamıyorum .nasip artık bırakmam inşallah ya destek olun kızlar bana zaten her an vazgeçecek gibiyim :30:
:31:
arkadaşım 6 yıllık evliyim ve 4 yıl sonra bebek düşündük. sonuç çok pişmanım bu kadar ertelediğim için.evin neşesi,mutluluğu herşeyi onlar.bence nilkoncum bebekle de olur kpss...bebekde yaparım kariyerde:)

arkadaşlar burası baya kalabalıklaşmş takip edemiyorum geçmş sayfaları birini okuyup birini atlıyrm.oğluşim kapatıp duruyo bilgisayarı okuduklarıma cvp veremiyorum çoğu kez

Back