canım bende ilk mat öğretmeniyim bu sne 3. girişimdi o yüzden tecrübeli dedim :) bu seneki sonuçlar açıklanmadı henüz ama netlerime baktım 90 lı puanlar bekliyorum inşallah :)
tabi canım rehberlikle de devam edebilirsin :) gelişim öğrenmeyi öğrendikten sonra sorun yok rehberlik için :) rehberlikte ben çok zorlanıyodum arkadaşlarım da iyi yaparlardı rehberliği :) kafam basmıyo sanırım rehberliğe
konuları bitirmek için acele etme konular bi şekilde bitiyo zaten. hızlı gideyim derken düzgünce öğrenemeyebilirsin ya da yanlış öğrenip kafanı karıştırabilirsin. bu sene okulla birlikte daha zor olacak senin için ama inan benim birsürü arkadaşım ilk senesinde kolayca kazandı gitti
matematiği bizim bölümde herkes yapıyo o yüzden bize türkçe puan getiriyor türkçeyi iyi yapmak gerekiyo ve artık türkçe soruları gerçekten çok zor oluyor
ben özellikle kültür yeteneğe yüklenip yüksek net bırakmak istedim. çünkü eğitime ne kadr çalışsamda çok iyi çıkaramıyodum. kültür yetenekte 100 netin üstüne çıkmaktı hedefim ve orda yüksek yapmak daha kolaydı bana göre :) sonuçta sınavda da öyle oldu gy gk netim 102 ve inşallah bu net bana yüksek puan getirir.
hangi yayınlardan çalışıyosun? dersaneye gidecek misin?
merak ettiğin bir şey olursa cevaplarım canım çok iyi biliyorum bu sınav psikolojisini :)[/QUOTE
seni bana allah gönderdi canımmm yaa bu sene başını çok ağrıtcam
yargıya yazıldım canım eğitime ihtiyaçtan çalışıyorum gelişimi bitirdikten sonra 200 soruya yakın yargının 5000 lik soru bankasından çözdüm öğrenmey bitirincede öyle yapcam. yok canım hiç acele etmiyorum hatta son derece yavaşım bile
sen eğitimden kaç net yaptın canım yıl içinde nasıl çalıştın daha çok hangi kaynakları beğendin ve dershaneye nereye gittin. eğitimin yanına bişey çalışma fikrimden vazgeçtim çalışabildiğim kadar eğitimi halletmeyi düşünüyorum biraz tekrar ve testlerden sonra ben rehberlikle devam ediyim en iyisi