• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

canım bende ilk mat öğretmeniyim bu sne 3. girişimdi o yüzden tecrübeli dedim :) bu seneki sonuçlar açıklanmadı henüz ama netlerime baktım 90 lı puanlar bekliyorum inşallah :)

tabi canım rehberlikle de devam edebilirsin :) gelişim öğrenmeyi öğrendikten sonra sorun yok rehberlik için :) rehberlikte ben çok zorlanıyodum arkadaşlarım da iyi yaparlardı rehberliği :) kafam basmıyo sanırım rehberliğe :D

konuları bitirmek için acele etme konular bi şekilde bitiyo zaten. hızlı gideyim derken düzgünce öğrenemeyebilirsin ya da yanlış öğrenip kafanı karıştırabilirsin. bu sene okulla birlikte daha zor olacak senin için ama inan benim birsürü arkadaşım ilk senesinde kolayca kazandı gitti

matematiği bizim bölümde herkes yapıyo o yüzden bize türkçe puan getiriyor türkçeyi iyi yapmak gerekiyo ve artık türkçe soruları gerçekten çok zor oluyor :( ben özellikle kültür yeteneğe yüklenip yüksek net bırakmak istedim. çünkü eğitime ne kadr çalışsamda çok iyi çıkaramıyodum. kültür yetenekte 100 netin üstüne çıkmaktı hedefim ve orda yüksek yapmak daha kolaydı bana göre :) sonuçta sınavda da öyle oldu gy gk netim 102 ve inşallah bu net bana yüksek puan getirir.

hangi yayınlardan çalışıyosun? dersaneye gidecek misin?

merak ettiğin bir şey olursa cevaplarım canım çok iyi biliyorum bu sınav psikolojisini :)[/QUOTE
seni bana allah gönderdi canımmm yaa bu sene başını çok ağrıtcam :17: :3: yargıya yazıldım canım eğitime ihtiyaçtan çalışıyorum gelişimi bitirdikten sonra 200 soruya yakın yargının 5000 lik soru bankasından çözdüm öğrenmey bitirincede öyle yapcam. yok canım hiç acele etmiyorum hatta son derece yavaşım bile :1: sen eğitimden kaç net yaptın canım yıl içinde nasıl çalıştın daha çok hangi kaynakları beğendin ve dershaneye nereye gittin. eğitimin yanına bişey çalışma fikrimden vazgeçtim çalışabildiğim kadar eğitimi halletmeyi düşünüyorum biraz tekrar ve testlerden sonra ben rehberlikle devam ediyim en iyisi :10:

böyle stres yapma biter konular :) evet eğitim sıkıcı bide kendin çalışıyosan iyice sıkıcı oluyor, eğer ders videoları bulabilirsen ondan çalışmak daha eğlenceli olabilir. kültür yeteneğe yüklenip eğitimi dersaneye bırakabilirsin. şimdiden çok çalışırsan 2. dönem çok yorulup bırakırsın. yavaş yavaş artır tempoyu. ama mutlaka hergün çalış soru çözmüyosan bile konuları oku.

ne biliim ya sters yapıyorum iştee :18: video olarak hangi siteden izleyebilirim bana video zaman kaybı gibi geliyo yaa :ssz: şimdiden cidden hiç çalışmıyorum hemde 1 gün çalışşsam 4 gün yatıyorum :1: hergün çalış demişin ama işte bendede o olmuyo maalesef yaa nasıl günlük düzenli çalışabilirim sence :19:

pembekalpp nickin ne güzelmiş :12: tatlım bence sıkılıyosan sakın yanına extra bi ders çıkarma, o zaman nolucak mesela sen tarih çalışıcaksın güzel güzel sonra o bittikten sonra kafan yorgun olcak bu sefer elin eğitim kitaplarına daha çok gitmek istemicek. daha çok sıkılıcaksın. eğer çok sıkıldıysan şöyle yap, öğrenmeyi bitirdikten sonra rehberliğe geçme. mesela gelişim ve öğrenme bitmiş olcak ya, o zaman onlardan tekrara başla en başından. mesela 1. gün gelişim ve öğrenmeden 1 konu tekrar edip o ilk konuyla ilgili soru çöz. bu seni konu çalışmak kadar yormayacağından o zaman extra ilk bölümden seçtiğin bi dersi de çalışmaya başlayabilirsin. ben inanıyorum sana böyle süper götürürsün tatlım :34: ve gelişim ve öğrenmeden tekrarların testlerin bittiğinde de başka eğitim dersine başlama onun yerine ilk bölümden derslere çalış, çünkü eğitime devam edersen tekrar sıkılma yaşayabilirsin bu kez verimin düşer. en iyisi ilk bölümden yol almak olur senin için ve gelişimle öğrenmede tamamlanmış olur. geriye de 4 dersin kalır ohh :21:

teşekkürler tatlım :1: çok sıkılsamda başka dersi araya koymamaya karar verdim canım dediğin gibi tekrarlar testler biraz konu anlatıma ara bana iyi gelcek sanırım eğitimi bitirebildiğim kadar bitirmeye çalışcam inşallah çokca çalışabilirz yaa allah hepmize zihin açıklığı ve çoook alışma isteği versiiiiin :39:

kızlaaaaar bol bol kitap isimleri paylaşalım bence ihtiyaç yargı ve uzman kariyerin kitapları gerçekten kaliteli beyaz kalemi öneren çok olmuş sizce o nasıl bide başka ekleyeceğiniz yayınlar var mııı

bence video zaman kaybı değil tam tersine daha yararlı gibi pek okumayı sevmediğim için belki de biliyorum :) ben ztv ye üye olmustum 5 tl gibi aylık bi ücreti vardı 5 tl verdim sonra bi program yardımıyla videoları indirdim egitim ve gk gy :)

beyaz kalem hem az soru var hemde zor geldi bana ya resim cektim gondereyim hemen :)

20120810234600.jpg

Bunlarda tarih ve cografya soru bankalarım :)

20120810234752.jpg

bence video zaman kaybı değil tam tersine daha yararlı gibi pek okumayı sevmediğim için belki de biliyorum :) ben ztv ye üye olmustum 5 tl gibi aylık bi ücreti vardı 5 tl verdim sonra bi program yardımıyla videoları indirdim egitim ve gk gy :)

beyaz kalem hem az soru var hemde zor geldi bana ya resim cektim gondereyim hemen :)

20120810234600.jpg

Bunlarda tarih ve cografya soru bankalarım :)

20120810234752.jpg

oyy oyy oyy cici kitaplarını görmek bile yetti bendeki hevesi arttırmaya :52:
canım yaa çok iyi yapmışsın bence. ya biliyo musun bende hiç kitap yoktu, sadece geçen yıl habertürkten topladığım ihtiyaç gk gy soru bankaları vardı. kimseye tavsiye etmiyorum, hiç öğretici sorular yok, sadece ne kadar ezberlediğinizi ölçüyo ve aklınızda hiçbir şey kalmıyo. neyse sonra ben şu uzman kariyerin soru bankalarını netten sipariş ettim. anam ertesi gün onlar gelmesin mi, ayy küçük çocuğa oyuncak alınır da çok sevinir ya, o kadar sevindirik oldum :8: bol bol incelemiştim o gün, nasıl heves gelmişti, seviyorum kitapları yaa.. sen çözdükçe bunları tecrübelerini yaz.. bende daha az kitap var çünkü daha alcam.:31:

kesinlikle uzman kariyer süper en cok sevdiğim özelliği kitabın 3 bölüm olması
başlangıç sorular - ünite ünite ayrlmıs sekilde
biraz daha zor - konu konu ayrılmıs
en sonundada karma testlerin olması cok guzel :) uzman kariyerin cogarfyanın 2 bölüm bitti simdi günden güne 2-3 karma test çözüyorum unutmamak için

pembekalpp nickin ne güzelmiş :12: tatlım bence sıkılıyosan sakın yanına extra bi ders çıkarma, o zaman nolucak mesela sen tarih çalışıcaksın güzel güzel sonra o bittikten sonra kafan yorgun olcak bu sefer elin eğitim kitaplarına daha çok gitmek istemicek. daha çok sıkılıcaksın. eğer çok sıkıldıysan şöyle yap, öğrenmeyi bitirdikten sonra rehberliğe geçme. mesela gelişim ve öğrenme bitmiş olcak ya, o zaman onlardan tekrara başla en başından. mesela 1. gün gelişim ve öğrenmeden 1 konu tekrar edip o ilk konuyla ilgili soru çöz. bu seni konu çalışmak kadar yormayacağından o zaman extra ilk bölümden seçtiğin bi dersi de çalışmaya başlayabilirsin. ben inanıyorum sana böyle süper götürürsün tatlım :34: ve gelişim ve öğrenmeden tekrarların testlerin bittiğinde de başka eğitim dersine başlama onun yerine ilk bölümden derslere çalış, çünkü eğitime devam edersen tekrar sıkılma yaşayabilirsin bu kez verimin düşer. en iyisi ilk bölümden yol almak olur senin için ve gelişimle öğrenmede tamamlanmış olur. geriye de 4 dersin kalır ohh :21:

teşekkürler tatlım :1: çok sıkılsamda başka dersi araya koymamaya karar verdim canım dediğin gibi tekrarlar testler biraz konu anlatıma ara bana iyi gelcek sanırım eğitimi bitirebildiğim kadar bitirmeye çalışcam inşallah çokca çalışabilirz yaa allah hepmize zihin açıklığı ve çoook alışma isteği versiiiiin :39:

kocamaaaaannn bi amin diyorum, valla kızlar kızın bana yaa, öğlen coşmuştum sınırsızca çalışıcam demiştim. sonra naptım gittim pazara gezdim, sonra akşam çalışırım dedim, kuzenim askere gidicek, bize oturmaya geldiler. :ssz:
ayy yarın çok pis inek olmalıyım :52:

canım denemeyi şimdi çözersen moral bozmaktan başka hiçbir işe yaramaz. denemelere ocak-şubat gibi başla. o zamana kadar soru bankalarını çöz

canım sağolll, çok kararsızdım bu konuda. tamam yeni yılla birlikte yeni yeni denemelere başlarız o zaman. hatta kızlar inci tanesinin önerdiği denemelerden alırız. her hafta belirlediğimiz bir denemeyi çözeriz. hafta içi çözeriz. haftasonu da yapamadığımız soruları burada tartışırız. nasıl olur?

iyi düşünmüşsün tatlım, biliyoruz ki şu an soru çözme zamanımız değil, kısa yoldan konuları en azından 1 kere bitirmek, ondan sonra 89 kere üstünden geçicez zaten :1:
bu arada sonuçlar açıklanmış, geçmişimmmmm hem de aa ile :52:

ooooo süperrr tebrik ederim şimdi rahat rahat ders çalışabilirsin canım:):):) bende içerik ve öğrenme-öğretme süreci ünitelerini bitirdim tabloya ekleyebilirsin sana rapor vermek için geldim:):)2 günüm var ama 3 ünite kaldı nasıl bitiricem bilmiyorum pazartesi ölçmeye başlamam lazımmm:S

kesinlikle uzman kariyer süper en cok sevdiğim özelliği kitabın 3 bölüm olması
başlangıç sorular - ünite ünite ayrlmıs sekilde
biraz daha zor - konu konu ayrılmıs
en sonundada karma testlerin olması cok guzel :) uzman kariyerin cogarfyanın 2 bölüm bitti simdi günden güne 2-3 karma test çözüyorum unutmamak için

tatlım data nasıl? gözüme kestirdim onu :51: gk de iyi diyolardı da..

ooooo süperrr tebrik ederim şimdi rahat rahat ders çalışabilirsin canım:):):) bende içerik ve öğrenme-öğretme süreci ünitelerini bitirdim tabloya ekleyebilirsin sana rapor vermek için geldim:):)2 günüm var ama 3 ünite kaldı nasıl bitiricem bilmiyorum pazartesi ölçmeye başlamam lazımmm:S

ahh tatlım bu gece senden bekliyodum zaten şu ünitelerini bitirdiğini duymayı istiyodum :31: süpersin süperrr.. hımm 2 günün ve 3 konun var. peki şöyle yapsan, mesela kaçta kalkıyosun bilmiyorum ama benim gibi öğlende kalkan biri sabah erken kalkıp ders çalışırsa o gün çok şey farkediyo, ben çok geç kalktığım için günümün yarısı gidiyo. sen de geç kalkıyosan, 1 günlük uykundan feda edebilirsin. ya da bu gece ya da yarın gece uyumayıp 1-2 saatini ayırabilirsin. yani sabah ya da geceden vakit arttır derim ben :34: nasılsa 1 gece, sonra pazartesi zaten ölçmeyle birlikte düzenini oturtucaksın :6:

datayı henüz çözmedim ya o yüzden onu bilemicem. uzman kariyer beyaz kalem birde ihtiyacın ünite sonu sorularını cozuyorum simdilik

datanın bird e41 deneme diiye bi kitabı var ama denemelere baslayınca baslıcam onada

datayı henüz çözmedim ya o yüzden onu bilemicem. uzman kariyer beyaz kalem birde ihtiyacın ünite sonu sorularını cozuyorum simdilik

datanın bird e41 deneme diiye bi kitabı var ama denemelere baslayınca baslıcam onada

tamam tatlım, beyaz kaleme de az ve zor sorular var dedin, o zaman şimdilik ortak kararımız uzman kariyerin iyi olduğu :13:
herkese duyurulur, en kısa zamanda uzman kariyer soru bankası ediniyosunuzzzz :52:

ahh tatlım bu gece senden bekliyodum zaten şu ünitelerini bitirdiğini duymayı istiyodum :31: süpersin süperrr.. hımm 2 günün ve 3 konun var. peki şöyle yapsan, mesela kaçta kalkıyosun bilmiyorum ama benim gibi öğlende kalkan biri sabah erken kalkıp ders çalışırsa o gün çok şey farkediyo, ben çok geç kalktığım için günümün yarısı gidiyo. sen de geç kalkıyosan, 1 günlük uykundan feda edebilirsin. ya da bu gece ya da yarın gece uyumayıp 1-2 saatini ayırabilirsin. yani sabah ya da geceden vakit arttır derim ben :34: nasılsa 1 gece, sonra pazartesi zaten ölçmeyle birlikte düzenini oturtucaksın :6:

:):)sağol canım sende süpersinnn:)aslında geç yatıp geç kalkıyorum ama dediğin gibi yapıp erken kalkıp 1 günde 2 ünite yapabilirim sanırım.Yoksa yetişmicek..1 gün bile konuları bitirmemi etkiliyo şu anda..Son 3 ünite olduğu için katlanabilirim daha fazla çalışmaya:)yardımcı olduğun için teşekkürler canım iyi gecelerrr......

:):)sağol canım sende süpersinnn:)aslında geç yatıp geç kalkıyorum ama dediğin gibi yapıp erken kalkıp 1 günde 2 ünite yapabilirim sanırım.Yoksa yetişmicek..1 gün bile konuları bitirmemi etkiliyo şu anda..Son 3 ünite olduğu için katlanabilirim daha fazla çalışmaya:)yardımcı olduğun için teşekkürler canım iyi gecelerrr......

bence de öyle yap tatlım, bak ne güzel pzt ye kadar bitirmeye odaklanmışsın, bunu gerçekleştirdiğinde yaşayacağın mutluluğu düşün :8:
iyi geceler kızlar :16:

selam kızlaaar :3:
nassınız?
ben rehberliğe çalıştım sonra canm sıkıldı öyt çalışmaya başladım rehberliği bırakıp
sonra ondan da canm sıkıldı ama bırakmadım çalışmayı
çok sıkıldım ya eğitimden :84:
acaba eğitim bırakıp tarih coğrafyadan mı devam etsem dedim sonra yok önce eğitimi bitirim dedim
ama yinede bi karar veremedim:53:
oyle işte
bu arada gelişim psikljsi btti sedefcim yazarsın listeye

canım bende ilk mat öğretmeniyim bu sne 3. girişimdi o yüzden tecrübeli dedim :) bu seneki sonuçlar açıklanmadı henüz ama netlerime baktım 90 lı puanlar bekliyorum inşallah :)

tabi canım rehberlikle de devam edebilirsin :) gelişim öğrenmeyi öğrendikten sonra sorun yok rehberlik için :) rehberlikte ben çok zorlanıyodum arkadaşlarım da iyi yaparlardı rehberliği :) kafam basmıyo sanırım rehberliğe :D

konuları bitirmek için acele etme konular bi şekilde bitiyo zaten. hızlı gideyim derken düzgünce öğrenemeyebilirsin ya da yanlış öğrenip kafanı karıştırabilirsin. bu sene okulla birlikte daha zor olacak senin için ama inan benim birsürü arkadaşım ilk senesinde kolayca kazandı gitti

matematiği bizim bölümde herkes yapıyo o yüzden bize türkçe puan getiriyor türkçeyi iyi yapmak gerekiyo ve artık türkçe soruları gerçekten çok zor oluyor :( ben özellikle kültür yeteneğe yüklenip yüksek net bırakmak istedim. çünkü eğitime ne kadr çalışsamda çok iyi çıkaramıyodum. kültür yetenekte 100 netin üstüne çıkmaktı hedefim ve orda yüksek yapmak daha kolaydı bana göre :) sonuçta sınavda da öyle oldu gy gk netim 102 ve inşallah bu net bana yüksek puan getirir.

hangi yayınlardan çalışıyosun? dersaneye gidecek misin?

merak ettiğin bir şey olursa cevaplarım canım çok iyi biliyorum bu sınav psikolojisini :)[/QUOTE
seni bana allah gönderdi canımmm yaa bu sene başını çok ağrıtcam :17: :3: yargıya yazıldım canım eğitime ihtiyaçtan çalışıyorum gelişimi bitirdikten sonra 200 soruya yakın yargının 5000 lik soru bankasından çözdüm öğrenmey bitirincede öyle yapcam. yok canım hiç acele etmiyorum hatta son derece yavaşım bile :1: sen eğitimden kaç net yaptın canım yıl içinde nasıl çalıştın daha çok hangi kaynakları beğendin ve dershaneye nereye gittin. eğitimin yanına bişey çalışma fikrimden vazgeçtim çalışabildiğim kadar eğitimi halletmeyi düşünüyorum biraz tekrar ve testlerden sonra ben rehberlikle devam ediyim en iyisi :10:

memnuniyetle cevaplarım sorularını :) benim 3. hazırlanışım olduğu için zaten konular hakkında bilgim vardı o yüzden konu çalışırken çok kasmadım açıkçası ne de olsa yılların birikimi var :D dersane beyaz kalemin kitaplarını verdi konuya ondan çalıştım. ihtiyacın eğitim modüler setini aldım onu çözdüm. yediiklimin çözümlü soru bankalarını da almıştım ama onu çözmeye fırsat kalmadı :( beyaz kalemin soru bankaları da vardı bende, deneme gibi karışık hazırlanmış soruları ve zordu o yüzden onu sona bıraktım canım sıkıldıkça ders denemesi gibi çözdüm kitaplardan bi kaç test. son 2 ay hep türkiye geneli deneme çözdüm. bazen günde 2deneme çözdüğüm oluyodu. sende çözerken farkedeceksin kitapta sorulan sorularla denemelerdeki sorular bambaşka oluyor. soru bankalarında bir testten en fazla 3 yanlışım çıkarken denemelerde çok daha fazla çıkıyodu o yüzden ben denemelere yoğunluk verdim soruları daha kaliteli olduğu için. ama paket deneme olmasın bu denemeler onlar çok çok kolay oluyo sınavla hiç alakası yok. bide 2009dan itibaren çıkmış soruları ve stsyi çözmelisin.

ben bu sene eğitimden 96,5 net çıkardım sene içinde denemelerde 93 98 net arası çıkıyodu. özellikle yargının denemelerine çok önem verdim ben sen de yargıya yazılmışsın :) yargıya karşı bi önyargım vardı benim sürekli denemelerine dışardan girdim :D yargıdan kaç net çıkarırsam gerçek sınavda da o şekilde çıkarıyodum ben ve 2011 de çözdüğüm denemelerde (ihtiyaç,yediiklim,uzman,pegem) hep iyi net çıkarırken yargıdan kötü çıkarıyodum ve gerçek sınavda da aynı yargıda çıkardığım gibi oldu:) o yüzden bu sene en çok yargı denemelerine güvendim :)

bu arada pegem bu sene kendini çok geliştirdi ve denemelerinde çok güzel sorular sordu kitaplarını bilmiyorum ama denemelerini öneririm :)

ne biliim ya sters yapıyorum iştee :18: video olarak hangi siteden izleyebilirim bana video zaman kaybı gibi geliyo yaa :ssz: şimdiden cidden hiç çalışmıyorum hemde 1 gün çalışşsam 4 gün yatıyorum :1: hergün çalış demişin ama işte bendede o olmuyo maalesef yaa nasıl günlük düzenli çalışabilirim sence :19:

nerden video izlenir bende bilmiyorum canım bende sadece yargının hocasının öyt videoları vardı. sistemli çalışmak çok zor bi türlü oturtamadım bende o sistemi :( 1hafta çok güzel çalışıyosam 2 hafta boşuna gitti

Back