memnuniyetle cevaplarım sorularını :) benim 3. hazırlanışım olduğu için zaten konular hakkında bilgim vardı o yüzden konu çalışırken çok kasmadım açıkçası ne de olsa yılların birikimi var
dersane beyaz kalemin kitaplarını verdi konuya ondan çalıştım. ihtiyacın eğitim modüler setini aldım onu çözdüm. yediiklimin çözümlü soru bankalarını da almıştım ama onu çözmeye fırsat kalmadı
beyaz kalemin soru bankaları da vardı bende, deneme gibi karışık hazırlanmış soruları ve zordu o yüzden onu sona bıraktım canım sıkıldıkça ders denemesi gibi çözdüm kitaplardan bi kaç test. son 2 ay hep türkiye geneli deneme çözdüm. bazen günde 2deneme çözdüğüm oluyodu. sende çözerken farkedeceksin kitapta sorulan sorularla denemelerdeki sorular bambaşka oluyor. soru bankalarında bir testten en fazla 3 yanlışım çıkarken denemelerde çok daha fazla çıkıyodu o yüzden ben denemelere yoğunluk verdim soruları daha kaliteli olduğu için. ama paket deneme olmasın bu denemeler onlar çok çok kolay oluyo sınavla hiç alakası yok. bide 2009dan itibaren çıkmış soruları ve stsyi çözmelisin.
ben bu sene eğitimden 96,5 net çıkardım sene içinde denemelerde 93 98 net arası çıkıyodu. özellikle yargının denemelerine çok önem verdim ben sen de yargıya yazılmışsın :) yargıya karşı bi önyargım vardı benim sürekli denemelerine dışardan girdim
yargıdan kaç net çıkarırsam gerçek sınavda da o şekilde çıkarıyodum ben ve 2011 de çözdüğüm denemelerde (ihtiyaç,yediiklim,uzman,pegem) hep iyi net çıkarırken yargıdan kötü çıkarıyodum ve gerçek sınavda da aynı yargıda çıkardığım gibi oldu:) o yüzden bu sene en çok yargı denemelerine güvendim :)
bu arada pegem bu sene kendini çok geliştirdi ve denemelerinde çok güzel sorular sordu kitaplarını bilmiyorum ama denemelerini öneririm :)