• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

bence video zaman kaybı değil tam tersine daha yararlı gibi pek okumayı sevmediğim için belki de biliyorum :) ben ztv ye üye olmustum 5 tl gibi aylık bi ücreti vardı 5 tl verdim sonra bi program yardımıyla videoları indirdim egitim ve gk gy :)

beyaz kalem hem az soru var hemde zor geldi bana ya resim cektim gondereyim hemen :)

20120810234600.jpg

Bunlarda tarih ve cografya soru bankalarım :)

20120810234752.jpg

beyaz kalemin soruları zor o yüzden onu sonlara bırak derim :) tarih de irem tarih soru bankasını öneririm o da güzel konuları iyi pekiştiriyor. uzmanın seçilmiş kitapları da çok güzel onları iyi ki almışsın :) ama bu kadar kültür yetenek kitabı yeter bence daha fazla alma çözemezsen stres oluyosun birsürü kitabım duruyo diye

beyaz kalemin soruları zor o yüzden onu sonlara bırak derim :) tarih de irem tarih soru bankasını öneririm o da güzel konuları iyi pekiştiriyor. uzmanın seçilmiş kitapları da çok güzel onları iyi ki almışsın :) ama bu kadar kültür yetenek kitabı yeter bence daha fazla alma çözemezsen stres oluyosun birsürü kitabım duruyo diye

çözcem ya kararlıyım :) iremi denicem evet birde uzman kariyerin öğreten soru bankalarını denemek istiyorum :)

eysareban ekliyorum tatlım. eğitimde bir kitabı yarım bırakarak gk ye başlama daha sonra eğitim kafana takılır. yalnız şöyle yapabilirsin mesela hangisinde şu an yarımsan onu bitirip öyle eğitime ara ver ve gk başla
eğitim kpss canım ben de uzmanın öğreten kitapları var. bazı konu testlerinin başında konuyu kısaca özetlemiş, daha sonra konuyla ilgili sınavlarda gelen benzer soruları sormuş ve bu soruların nasıl çözülmesi gerektiğini sorularda hangi kelimelere dikkat etmemiz gerektiğini anlatmış. daha sonra konu testlerine geçmiş. testlere geçmeden önce soru analizi tablosu yapmış, bu tabloya doğru yanlış sayını yazıp netini hesaplıyabiliyosun. son olarak da karma deneme testleri var.

tekrar çin cok guzel olur o zaman. yanlız ben yapamadıgım sorularda anında cevaba bakma ihtiyacı duyuyorum gözüm kayıyo illaki sağ alta :D

ben en çok eğitimden korkuyordum çünkü doğru düzgün pek eğitim dersi almadık:50::50: eğitimde yediiklimin kitaplarını tavsiye ediyor gnelde hocalar ben de yedi iklim, yargı var dershane olarak da ihtiyaç a yazıldım zaten eylül de başlayacak. Genel kültür genel yetenekde de elimde fem var şu an. Bugünlerde önlisanların sınavı yaklaştığı için onların dersine gittim fakat bir de ne göreyim gk ve gy de de bildiğim çoğu konuyu unutmuşum:50::50: şu an gk ve gy ağırlık vermeyi eğitimde de gelişim psikolojisinden başlamayı düşünüyorum

ben en çok eğitimden korkuyordum çünkü doğru düzgün pek eğitim dersi almadık:50::50: eğitimde yediiklimin kitaplarını tavsiye ediyor gnelde hocalar ben de yedi iklim, yargı var dershane olarak da ihtiyaç a yazıldım zaten eylül de başlayacak. Genel kültür genel yetenekde de elimde fem var şu an. Bugünlerde önlisanların sınavı yaklaştığı için onların dersine gittim fakat bir de ne göreyim gk ve gy de de bildiğim çoğu konuyu unutmuşum:50::50: şu an gk ve gy ağırlık vermeyi eğitimde de gelişim psikolojisinden başlamayı düşünüyorum

eğitimden sıkılıyorlar genelde bende gk gy bitir. egitim calısırken sıkılıncada gk gy den soru çözersin

unutursun ama çabuk hatırlarsın bir kere okuduğun zaman stres yapma :) bi kere oku sonra bide konuyla ilgili test çöz hatırlarsın. ben sene içinde eğitime yoğunluk verdiğim zamanlarda bile unutuyodum tarih ve coğrafyayı. unuttuğun zaman hemen bi test çöz yanlışlarına bakarken tekrar etmiş olursun.

kızlaarr biraz önce kpss sonuçları açıklandı 92.6 puan almışım çookkk mutluyum. İnşallah seneye sizde bu mutluluğu yaşarsınız :)

Konuyu biraz göz gezdirerek okudum da, azminiz için tebrik ediyorum kızlar.
Sedefcim seni zaten tanıyorum biliyorum hırslı kız olduğunu :1:

Data hakkında soru sormuşsunuz. Benim gibi bir tarih özürlüsünü data dize getirdi.
Roman okur gibi okumuştum. Sonra Hakan Dedenin videoları tabi. Tarihte zorluk çekeniniz varsa yararlanabilirsiniz.
Soru bankası olarak da çok güzel bir yayın.
Özellikle kral kızı testleri çok kaliteli.
Uzmankariyerin sistematik soru seti bende de var. Bölüm bölüm olması çok güzel aynı ihtiyaç gibi.
Ama uzmanı daha çok sevdim.
Birde habertürkten aldığım o seti bende hiç beğenmedim. Ders ders olan bankası duruyor içimden çözmek bile gelmedi o derece.
Matematikte sorunu olanlara Yediiklim Keyifli Matematik kitabını öneririm çok güzel, çok beğendim. Netlerim 18 civarında ki daha problemlere başlamadım.
Benim sınavım 1 ay 1 hafta sonra.
Çok heyecan olmasa da düşünceler var kafamda hemde bi sürü :1:
Bugün sonuçları açıklanan arkadaşlardan bir heveslendim sormayın.
Darısı bizim başımıza.
Ne kadar çok çalışırsak çalışalım sınav esnasında odaklanamayınca, heyecan yapınca gidiyor.
İnşallah sizlerde hayırlısıyla atlatırsınız kızlar.
Verimli çalışmalar diliyorum:34:

kızlar coğrafyadan madencilik ve sanayiyi çalıştım testlerini çözdüm. bir sürü madenin nerde olduğunu ezberlemekle uğraştım, ayy beynim sulandı, coğrafyanın en sıkıcı konusu :37:

92 alan arkadaşım branşın ne,Türkçe de alnını öpem.:27:

Benim herif de 74 aldı p3'ten,dua edin kızlar,polisliğe başvuracağız.:10:

ayy inanmıyorummmmmmmmmmmm :52:
inci tanesi çok çok çok sevindim yaaa, seni fiziksel olarak tanımasam da burda bize 2 günde bile o kadar çok yardımcı oldun ki seni çok sevmiştim ben ve bu puana da o kadar sevindim ki, yaa harika bi duygu olsa gerek. hak ettiğini düşünüyorum. canımmm tebrikler. :16: ahh evet artık darısı başımıza kızlar :29: canım atandığın yerden topiğimi takip et tamam mı, daha senin tecrübelerine ihtiyacımız var bizim :34:

anammmm coğrafyadan sadece bölgeler kalmış çok sevindirik oldum :8:
ayy kızlar ben bugün çok heyecanlandım yaa, sanki 2013 deymişiz gibi hissettim. yoğun duygular içerisindeyim :9:
alınan puanlar herkes için hayırlı olsun, burada diğer topiklerde görüyodum ne kadar çalıştıklarını, umarım hepsi hak ettiği puanı almıştır :16:

tekrar çin cok guzel olur o zaman. yanlız ben yapamadıgım sorularda anında cevaba bakma ihtiyacı duyuyorum gözüm kayıyo illaki sağ alta :D
heh o zaman bu kitap tam senlik canım. çünkü cevaplar sağ altta değil :1: testin sayfaları bittikten sonra cevapları açıklamalı olarak başka bir sayfada vermiş. :21:

tatlım unutmakla hiç bilmemek arasındaki fark = gk gy ve eğitimle arasındaki fark
gk gy de össden aşinalığımız var. ben bi tek tarihten sıfırım. türkçe ve matta sorunum yok çok şükür, coğrafyayı da seviyorum. konuyu 1 kere okuyunca hatırlıyorum testlerle pekiştiriyorum. yani unuttuğumu hatırlıyorum. fakat eğitimde ben de okulda derslerini çok göremedim. hiçbir temelim yok. eğitime adamakıllı çalışmam lazım yani hiçbir şey bilmiyorum ve temel yaratmak için bile çok vakit istiyor. o yüzden bence ilk önce ilk bölümü bitir kafan rahat olsun, daha sonra eğitime adamakıllı giriş yaparsın, o sırada da ilk bölümü unutmamak için karma testler çözersin :34:

memnuniyetle cevaplarım sorularını :) benim 3. hazırlanışım olduğu için zaten konular hakkında bilgim vardı o yüzden konu çalışırken çok kasmadım açıkçası ne de olsa yılların birikimi var :D dersane beyaz kalemin kitaplarını verdi konuya ondan çalıştım. ihtiyacın eğitim modüler setini aldım onu çözdüm. yediiklimin çözümlü soru bankalarını da almıştım ama onu çözmeye fırsat kalmadı :( beyaz kalemin soru bankaları da vardı bende, deneme gibi karışık hazırlanmış soruları ve zordu o yüzden onu sona bıraktım canım sıkıldıkça ders denemesi gibi çözdüm kitaplardan bi kaç test. son 2 ay hep türkiye geneli deneme çözdüm. bazen günde 2deneme çözdüğüm oluyodu. sende çözerken farkedeceksin kitapta sorulan sorularla denemelerdeki sorular bambaşka oluyor. soru bankalarında bir testten en fazla 3 yanlışım çıkarken denemelerde çok daha fazla çıkıyodu o yüzden ben denemelere yoğunluk verdim soruları daha kaliteli olduğu için. ama paket deneme olmasın bu denemeler onlar çok çok kolay oluyo sınavla hiç alakası yok. bide 2009dan itibaren çıkmış soruları ve stsyi çözmelisin.

ben bu sene eğitimden 96,5 net çıkardım sene içinde denemelerde 93 98 net arası çıkıyodu. özellikle yargının denemelerine çok önem verdim ben sen de yargıya yazılmışsın :) yargıya karşı bi önyargım vardı benim sürekli denemelerine dışardan girdim :D yargıdan kaç net çıkarırsam gerçek sınavda da o şekilde çıkarıyodum ben ve 2011 de çözdüğüm denemelerde (ihtiyaç,yediiklim,uzman,pegem) hep iyi net çıkarırken yargıdan kötü çıkarıyodum ve gerçek sınavda da aynı yargıda çıkardığım gibi oldu:) o yüzden bu sene en çok yargı denemelerine güvendim :)

bu arada pegem bu sene kendini çok geliştirdi ve denemelerinde çok güzel sorular sordu kitaplarını bilmiyorum ama denemelerini öneririm :)

canımm öncelikle aldığın puan için tebrik ederim tam hayallerimdeki puanı almışsın :46: inşallah çok güzel yerlere atanırsın :16: yargı zor mu oluyoki denemelerinden düşük alıyodun canım yaa :43: kitap önerilerin için çok çok teşekkür ederim tatlım mutlaka göz önünde bulunduracağım. önceki iki senede kaç puan almıştın canım yazarmısın merak ettimde

Back