bence video zaman kaybı değil tam tersine daha yararlı gibi pek okumayı sevmediğim için belki de biliyorum :) ben ztv ye üye olmustum 5 tl gibi aylık bi ücreti vardı 5 tl verdim sonra bi program yardımıyla videoları indirdim egitim ve gk gy :)
beyaz kalem hem az soru var hemde zor geldi bana ya resim cektim gondereyim hemen :)
Bunlarda tarih ve cografya soru bankalarım :)
beyaz kalemin soruları zor o yüzden onu sonlara bırak derim :) tarih de irem tarih soru bankasını öneririm o da güzel konuları iyi pekiştiriyor. uzmanın seçilmiş kitapları da çok güzel onları iyi ki almışsın :) ama bu kadar kültür yetenek kitabı yeter bence daha fazla alma çözemezsen stres oluyosun birsürü kitabım duruyo diye
ben en çok eğitimden korkuyordum çünkü doğru düzgün pek eğitim dersi almadıkeğitimde yediiklimin kitaplarını tavsiye ediyor gnelde hocalar ben de yedi iklim, yargı var dershane olarak da ihtiyaç a yazıldım zaten eylül de başlayacak. Genel kültür genel yetenekde de elimde fem var şu an. Bugünlerde önlisanların sınavı yaklaştığı için onların dersine gittim fakat bir de ne göreyim gk ve gy de de bildiğim çoğu konuyu unutmuşum şu an gk ve gy ağırlık vermeyi eğitimde de gelişim psikolojisinden başlamayı düşünüyorum
ben en çok eğitimden korkuyordum çünkü doğru düzgün pek eğitim dersi almadıkeğitimde yediiklimin kitaplarını tavsiye ediyor gnelde hocalar ben de yedi iklim, yargı var dershane olarak da ihtiyaç a yazıldım zaten eylül de başlayacak. Genel kültür genel yetenekde de elimde fem var şu an. Bugünlerde önlisanların sınavı yaklaştığı için onların dersine gittim fakat bir de ne göreyim gk ve gy de de bildiğim çoğu konuyu unutmuşum şu an gk ve gy ağırlık vermeyi eğitimde de gelişim psikolojisinden başlamayı düşünüyorum
kızlaarr biraz önce kpss sonuçları açıklandı 92.6 puan almışım çookkk mutluyum. İnşallah seneye sizde bu mutluluğu yaşarsınız :)
amin harika canım darısı bizim başımıza :)kızlaarr biraz önce kpss sonuçları açıklandı 92.6 puan almışım çookkk mutluyum. İnşallah seneye sizde bu mutluluğu yaşarsınız :)
kızlaarr biraz önce kpss sonuçları açıklandı 92.6 puan almışım çookkk mutluyum. İnşallah seneye sizde bu mutluluğu yaşarsınız :)
heh o zaman bu kitap tam senlik canım. çünkü cevaplar sağ altta değiltekrar çin cok guzel olur o zaman. yanlız ben yapamadıgım sorularda anında cevaba bakma ihtiyacı duyuyorum gözüm kayıyo illaki sağ alta
memnuniyetle cevaplarım sorularını :) benim 3. hazırlanışım olduğu için zaten konular hakkında bilgim vardı o yüzden konu çalışırken çok kasmadım açıkçası ne de olsa yılların birikimi vardersane beyaz kalemin kitaplarını verdi konuya ondan çalıştım. ihtiyacın eğitim modüler setini aldım onu çözdüm. yediiklimin çözümlü soru bankalarını da almıştım ama onu çözmeye fırsat kalmadı beyaz kalemin soru bankaları da vardı bende, deneme gibi karışık hazırlanmış soruları ve zordu o yüzden onu sona bıraktım canım sıkıldıkça ders denemesi gibi çözdüm kitaplardan bi kaç test. son 2 ay hep türkiye geneli deneme çözdüm. bazen günde 2deneme çözdüğüm oluyodu. sende çözerken farkedeceksin kitapta sorulan sorularla denemelerdeki sorular bambaşka oluyor. soru bankalarında bir testten en fazla 3 yanlışım çıkarken denemelerde çok daha fazla çıkıyodu o yüzden ben denemelere yoğunluk verdim soruları daha kaliteli olduğu için. ama paket deneme olmasın bu denemeler onlar çok çok kolay oluyo sınavla hiç alakası yok. bide 2009dan itibaren çıkmış soruları ve stsyi çözmelisin.
ben bu sene eğitimden 96,5 net çıkardım sene içinde denemelerde 93 98 net arası çıkıyodu. özellikle yargının denemelerine çok önem verdim ben sen de yargıya yazılmışsın :) yargıya karşı bi önyargım vardı benim sürekli denemelerine dışardan girdimyargıdan kaç net çıkarırsam gerçek sınavda da o şekilde çıkarıyodum ben ve 2011 de çözdüğüm denemelerde (ihtiyaç,yediiklim,uzman,pegem) hep iyi net çıkarırken yargıdan kötü çıkarıyodum ve gerçek sınavda da aynı yargıda çıkardığım gibi oldu:) o yüzden bu sene en çok yargı denemelerine güvendim :)
bu arada pegem bu sene kendini çok geliştirdi ve denemelerinde çok güzel sorular sordu kitaplarını bilmiyorum ama denemelerini öneririm :)
canımm öncelikle aldığın puan için tebrik ederim tam hayallerimdeki puanı almışsıninşallah çok güzel yerlere atanırsın yargı zor mu oluyoki denemelerinden düşük alıyodun canım yaa kitap önerilerin için çok çok teşekkür ederim tatlım mutlaka göz önünde bulunduracağım. önceki iki senede kaç puan almıştın canım yazarmısın merak ettimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?