2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

ohh hedefler bitti çiçeğim hiç üzülme.. evet gittikçe konular artıyo, kafamız karışabiliyo, yanlışlarımız çıkabiliyo, ama bu demek oluyo ki baya yol katettmişiz.. benim de tarihte yanlışlarım çok çıkıyo; ama biliyorum ki konuların hepsi bittikten sonra gene yanlışlarım olcak çünkü kafamda bir sürü konu içiçe olcak, en azından kafamın tarih hakkında boş olmasından iyidir. sonra tekrar ede ede o bilgiler yerini bulucak ve yanlışlarım azalıcak. hepimizin böyle olucak. o yüzden yılmak yok yola devammm

Evett bitti :) :) Haklısın canım...Hiç çalışmamaktan kat kat iyidir...En azından nerelerde yanlış yaptığımızı, zorlandığımızı görüyoruzz..Onlara daha çok çalışırız..
Ailem daha erken niye tatilde bu kadar çalışıyosun diye söyleniyo bana ama bilmiyolar ki ben böyle kendimi rahat hissediyorum.. yorulmuyo muyum evet yoruluyorum ama boş durduğum zaman kendimi daha kötü hissediyorum..bu kpss için elimden geleni yapmak istiyorum..Ben ders çalıştıkça rahatlıyorum huzur buluyorum.......

tabii tatlım hoşgeldin sefalar getirdin
ben de 4. sınıfa geçtim
hangi bölümden girceksin, çalışmalara başladın mı

ilköğretim mat canım yavaştan başladım ama çok tembellik ediyorum yahu bir gün çalışsam 3 gün çalışmıyorum sadece eğitim çalışmayı düşünüyorum gelişimi bitrdim öğrenmedende sosyal öğrenmeyi bitirdim en son ama öncekileri hep unutmuşum bu nasıl iş yaa durmadan tekrar mı lazım :2:

aynen çiçeğim. annem ders çalışma diyo, olsun mezun olucaksın ya sonra da denersin çok zorlama diyo. yahu neden bile bile kendi ellerimle 1 senemi öldüreyim. sevgilim destek oluyo sağ olsun. sürekli başımda dırdırcılık rollerini değiştik çalış çalış çalış diyo hep ben ders çalışmadığımda bile sürekli aklımda ders planları var, şunu mu çalışsam bundan mı test çözsem diye. çalışmayınca rahat olamıyorum. hele sabah kalktığımda o gün çalışmayı düşündüğüm konuları çalışabildiysem gece benden huzurlusu yok elimizden geleni yapıcaz, şartları zorlıcaz. zaten şurda 11 ay kaldı, 11 ay fedakarlık yapıp senelerce bunun sefasını sürücez. değmez mi 11 ayı feda etmeye hiç? hepimiz atanmayı çok istiyoruz, hepimizin mecburiyetleri var. benim de hayatım çok zor, umut kırıntlarıyla başladım çalışmaya, bırakırsam çalışmayı o kırıntılar da yok olup gidicek. ben yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim, son bi gayret diyorum kendime, atandığım yeri hayal ediyorum. yepyeni bi hayat başlıcak benim ve annem için. Allahım inş hepimize nasip eder.

tatlım sıcaklar ve ramazan üstüste gelince böyle zor bi dönemle başladık. ama gayret etmeye çalış. küçük hedefler kurarak başla güne. mesela sadece bi konu bitirmeyi planla. çok da yorma ama o gün mutlaka az da olsa çalış, 1 sayfa olsa bile.. çünkü bi gün hiç derse bakmayınca öbür gün insanın canı hiç istemiyor.
çok nankör şu dersler, sürekli özlüyolar bizi, her gün onları ziyarete gitmezsek de bize küsüp gidiyolar aklımızdan
şöyle bişey tavsiye edebilirim. mesela gelişimi bitirip öğrenmeye gelmişsin ya, bu sırada öğrenmeden bir konu çalıştığın gün gelişimden de bir konu tekrar edip 1 test çöz. ertesi gün öğrenmeden 2. konuyu çalışırken yine o gün gelişimden 2. konuyu tekrar edip 1 test çöz. rehberlik çalışmaya başladığın zaman gelişimi bilmem kaç kere tekrar edeceğinden gelişimi tekrar etmeden direk test çöz, öğrenmeyi tekrar edip test çöz ve rehberlik de yeni konu çalışıp onun testini çöz. bu şekilde ilerlersen büyük faydası olur canım

coğrafya ulaşım, ticaret ve turizmi bitirdim
atladığm 2 konu çok ezber diye onları final sonrasına bıraktım, cuma günü yaz okulu finalim var, ona çalışcam şu 2 gün. vaktim kalırsa kpss ye de bakarım

yalnız değilsin ben de daha hiç başlamadım ve bu sene okul son benim ki de okul öncesi öğretmenliği :)

merhaba canım
evet artık hiç başlamadım cümlesini çıkarın hayatınızdan ve ipin ucunu tuttum cümlesini getirin, gerisi gelicek inanın bana

Bende geldim arkadaşlar ama sıcak ve Ramazanlar belki de hep bahaneler...Çalışmak içimden gelmiyor bir türlü. Bende 4. sınıfım bu sene. Öğretmen olmayı istiyorum inşallah. Son sınıfta derslerim de ağır olacak.. Eğitimi aradan çıkarsam diyorum ama hayırlısı artık...

Sizler başlamışsınız ne güzel darısı benim başıma

yalnız değilsin ben de daha hiç başlamadım ve bu sene okul son benim ki de okul öncesi öğretmenliği :)

Merhaba bende okulöncesi öğretmenliği 4 sınıfım... hiçç geç değill hemen başlayabilirsin eminim kısa sürede baya ilerliceksin...bizde yeni başladık sayılır.. benim 1,5 2 ay anca oldu...test çözmüyorum ben özet çıkartıyorum sadece...sonra terkar ve test çözümüne geçicemm inşallah...Okul öncesinin ne olacağı belli değil malesef.. puanlar son 2 3 senedir iyiydi inşallah yükselmez ama seneye ne olur bilinmez o yüzden çok çalışmalıyız canım..

merhaba tatlım
hepimiz aynı dertten muzdaribiz, gerçekten ramazan ve sıcaklar acayip halsiz düşüyoruz, ama gene de yılmamaya çalışıyoruz zaten eylülde havalar biraz daha serinler 20 gün daha dişimizi sıkarsak sonrasında rahat edicez. ben de 4. sınıfım öğretmen olmak istiyorum meslektaşım ve inşallah olucaz.

Sırf bu konu için üye oldum Bilgisayar öğretmeniyim oldukça çok çalışmalıyım :) coğrafyayı bitirdim ve soru çözdüm bolca tarihe gectim artık. :) gk gy bitirp egitim bilimlerine baslamayı düşünüyorum bi taraftanda egitim bilimlerine basladıktan sonra gk gy denemesi çözmeyi planlıyorum bolca.

Bazen böyle plan aksıyo ya napalım bi şeyler çıkıyo çalışamıyoruz...Ama seninki önemli inşallah geçersin canım sınavında başarılar..Kolay gelsin......

Merhaba hoşgeldin..Bölümün çok güzel mezun musun öğrenci misin??Ne güzel coğrafyayı bitirmişsin..Bende eğitim bilimlerinden başladım çalışmaya bitince gk gy geçicem inşallah dersane başlayana kadar kendi çabamla çalışmaya çalışıyorum:):)

mrb hb teşekkür ederim mezunum ama kpss calısmayı düşünmüyodum bu sene çalışmaya karar verip baslaıdm. eğitimden baslasaydım keske diyorum bende aslında ama bakalım ben ters başlamış oldum :) Ben dershane düşünmüyorum sözel zaten açıkçası zaman kaybı gibi geliyor bana dershane. Kpss videolarım var onları izleyerek çalışıyorum :) hayırlısı olsun hepimiz için :)

kızlaaaar selam nasılsın bende bugün çalışmaya çalıştım ama yine pek istediğim gibi olmadı gestalt kuramıyla yapılandırmacı kurama çalıştım 50 soru falan çözdüm iki konum kaldı yarın artık onlarıda çalışıp öğrenmeyi bitirmek istiyorum ama hep gelişimi unuttum sonra gelişim ve öğrenmeyi tekrar edip testlerden sonra rehberliğe geçerim artık ama eğitimden çok sıkılıyorum sizce yanına bi ders daha mı çalışmaya başlasam tarihten inkılap falan mı çalışsam yoksa öyle zor mu olur sadece eğitime mi yoğunlaşsam bilemiyorum gerçekten çalışmak istiyorum ama canım hiç istemiyo çalışamıyorum offf off kızlar yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…