Süpersinn canım.... bende hedefler ünitesini bitirdim.Konu sonundaki 50 soruyu da çözdüm ama biraz fazla yanlışım çıktı üzüldüm...Bu ünite biraz zorladı beni karışık geldii sanırım gittikçe ders zorlaşmaya başlıyo..Napalım çok tekrar ederek halledicez artık bi şekilde...Tabloya ekleyebilirsin canım...
selam kızlaaar bende aranıza katılabilirmiyim?bende bu sene kpss ye gircem 4.cü sınıftayım
ohh hedefler bittiçiçeğim hiç üzülme.. evet gittikçe konular artıyo, kafamız karışabiliyo, yanlışlarımız çıkabiliyo, ama bu demek oluyo ki baya yol katettmişiz.. benim de tarihte yanlışlarım çok çıkıyo; ama biliyorum ki konuların hepsi bittikten sonra gene yanlışlarım olcak çünkü kafamda bir sürü konu içiçe olcak, en azından kafamın tarih hakkında boş olmasından iyidir. sonra tekrar ede ede o bilgiler yerini bulucak ve yanlışlarım azalıcak. hepimizin böyle olucak. o yüzden yılmak yok yola devammm
tabii tatlım hoşgeldin sefalar getirdin
ben de 4. sınıfa geçtim
hangi bölümden girceksin, çalışmalara başladın mı
aynen çiçeğim. annem ders çalışma diyo, olsun mezun olucaksın ya sonra da denersin çok zorlama diyo. yahu neden bile bile kendi ellerimle 1 senemi öldüreyim. sevgilim destek oluyo sağ olsun. sürekli başımda dırdırcılık rollerini değiştikEvett bitti :) :) Haklısın canım...Hiç çalışmamaktan kat kat iyidir...En azından nerelerde yanlış yaptığımızı, zorlandığımızı görüyoruzz..Onlara daha çok çalışırız..
Ailem daha erken niye tatilde bu kadar çalışıyosun diye söyleniyo bana ama bilmiyolar ki ben böyle kendimi rahat hissediyorum.. yorulmuyo muyum evet yoruluyorum ama boş durduğum zaman kendimi daha kötü hissediyorum..bu kpss için elimden geleni yapmak istiyorum..Ben ders çalıştıkça rahatlıyorum huzur buluyorum.......
ilköğretim mat canım yavaştan başladım ama çok tembellik ediyorum yahu bir gün çalışsam 3 gün çalışmıyorumsadece eğitim çalışmayı düşünüyorum gelişimi bitrdim öğrenmedende sosyal öğrenmeyi bitirdim en son ama öncekileri hep unutmuşum bu nasıl iş yaa durmadan tekrar mı lazım :2:
kızlaaaar ben de 2013 kpss ye giricem pdr 4 oldum.konuları bitirmişsiniz ben daha hiç başlayamadım
hiiiiiçççç korkma tatlım daha 11 ay varkızlaaaar ben de 2013 kpss ye giricem pdr 4 oldum.konuları bitirmişsiniz ben daha hiç başlayamadım
hiiiiiçççç korkma tatlım daha 11 ay var
ne duruyosun yarın hemen çalışmaya başla tamam mı
yalnız değilsin ben de daha hiç başlamadım ve bu sene okul son benim ki de okul öncesi öğretmenliği :)
aynen çiçeğim. annem ders çalışma diyo, olsun mezun olucaksın ya sonra da denersin çok zorlama diyo. yahu neden bile bile kendi ellerimle 1 senemi öldüreyim. sevgilim destek oluyo sağ olsun. sürekli başımda dırdırcılık rollerini değiştikçalış çalış çalış diyo hep ben ders çalışmadığımda bile sürekli aklımda ders planları var, şunu mu çalışsam bundan mı test çözsem diye. çalışmayınca rahat olamıyorum. hele sabah kalktığımda o gün çalışmayı düşündüğüm konuları çalışabildiysem gece benden huzurlusu yok elimizden geleni yapıcaz, şartları zorlıcaz. zaten şurda 11 ay kaldı, 11 ay fedakarlık yapıp senelerce bunun sefasını sürücez. değmez mi 11 ayı feda etmeye hiç? hepimiz atanmayı çok istiyoruz, hepimizin mecburiyetleri var. benim de hayatım çok zor, umut kırıntlarıyla başladım çalışmaya, bırakırsam çalışmayı o kırıntılar da yok olup gidicek. ben yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim, son bi gayret diyorum kendime, atandığım yeri hayal ediyorum. yepyeni bi hayat başlıcak benim ve annem için. Allahım inş hepimize nasip eder.
Aynen bende evde aynı cümleleri duyuyorum anlatınca hak veriyolar ama onlarda... Okul öncesinin bu sene ne olacağı belli değil alım ne kadar olacak(okula başlama yaşı 1 sene düştüğü için)..sene kaybetmek istemiyorum bir an önce atanmak ve hayatımı düzene koymak istiyorum...Hepimizin hedefi de bu zaten canım..Ne güzel sevgilin destek oluyomuş senin şanslısın..Ama yinede insanın kendi içinden gelicek çalışmak yoksa sadece destekle de olmuyo.İstemek şart..11 ay çok az bi süre hemen geçicek...İnşallah çalışan herkes emeğinin karşılığını alır...Aminn:)
Bu arada rapor veremiyorum dün çalışamadım çünkübugün çalışıcamm inşalllaahhhh.......
yalnız değilsin ben de daha hiç başlamadım ve bu sene okul son benim ki de okul öncesi öğretmenliği :)
merhaba tatlımBende geldim arkadaşlar ama sıcak ve Ramazanlar belki de hep bahaneler...Çalışmak içimden gelmiyor bir türlü. Bende 4. sınıfım bu sene. Öğretmen olmayı istiyorum inşallah. Son sınıfta derslerim de ağır olacak.. Eğitimi aradan çıkarsam diyorum ama hayırlısı artık...
Sizler başlamışsınız ne güzel darısı benim başıma
aynen çiçeğim. annem ders çalışma diyo, olsun mezun olucaksın ya sonra da denersin çok zorlama diyo. yahu neden bile bile kendi ellerimle 1 senemi öldüreyim. sevgilim destek oluyo sağ olsun. sürekli başımda dırdırcılık rollerini değiştikçalış çalış çalış diyo hep ben ders çalışmadığımda bile sürekli aklımda ders planları var, şunu mu çalışsam bundan mı test çözsem diye. çalışmayınca rahat olamıyorum. hele sabah kalktığımda o gün çalışmayı düşündüğüm konuları çalışabildiysem gece benden huzurlusu yok elimizden geleni yapıcaz, şartları zorlıcaz. zaten şurda 11 ay kaldı, 11 ay fedakarlık yapıp senelerce bunun sefasını sürücez. değmez mi 11 ayı feda etmeye hiç? hepimiz atanmayı çok istiyoruz, hepimizin mecburiyetleri var. benim de hayatım çok zor, umut kırıntlarıyla başladım çalışmaya, bırakırsam çalışmayı o kırıntılar da yok olup gidicek. ben yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim, son bi gayret diyorum kendime, atandığım yeri hayal ediyorum. yepyeni bi hayat başlıcak benim ve annem için. Allahım inş hepimize nasip eder.
Aynen bende evde aynı cümleleri duyuyorum anlatınca hak veriyolar ama onlarda... Okul öncesinin bu sene ne olacağı belli değil alım ne kadar olacak(okula başlama yaşı 1 sene düştüğü için)..sene kaybetmek istemiyorum bir an önce atanmak ve hayatımı düzene koymak istiyorum...Hepimizin hedefi de bu zaten canım..Ne güzel sevgilin destek oluyomuş senin şanslısın..Ama yinede insanın kendi içinden gelicek çalışmak yoksa sadece destekle de olmuyo.İstemek şart..11 ay çok az bi süre hemen geçicek...İnşallah çalışan herkes emeğinin karşılığını alır...Aminn:)
Bu arada rapor veremiyorum dün çalışamadım çünkübugün çalışıcamm inşalllaahhhh.......
olsun tatlım, ben biliyorum ki sen bugün dünün telafisini yaparsın
malesef bugün de ben çalışamıcamyarın final sınavım var, bugün ona çalışmak zorundayım, önemli geçmem lazım, 4. sınıfa bırakırsam kafayı yerim ama yarın sınav geçtikten sonra bomba gibi gelicem buraya inşallah
olsun tatlım, ben biliyorum ki sen bugün dünün telafisini yaparsın
malesef bugün de ben çalışamıcamyarın final sınavım var, bugün ona çalışmak zorundayım, önemli geçmem lazım, 4. sınıfa bırakırsam kafayı yerim ama yarın sınav geçtikten sonra bomba gibi gelicem buraya inşallah
Sırf bu konu için üye oldum Bilgisayar öğretmeniyim oldukça çok çalışmalıyım :) coğrafyayı bitirdim ve soru çözdüm bolca tarihe gectim artık. :) gk gy bitirp egitim bilimlerine baslamayı düşünüyorum bi taraftanda egitim bilimlerine basladıktan sonra gk gy denemesi çözmeyi planlıyorum bolca.
Merhaba hoşgeldin..Bölümün çok güzel mezun musun öğrenci misin??Ne güzel coğrafyayı bitirmişsin..Bende eğitim bilimlerinden başladım çalışmaya bitince gk gy geçicem inşallah dersane başlayana kadar kendi çabamla çalışmaya çalışıyorum:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?